DumpaMig -

Dagens horoskop

 
Väduren 20. mars - 19. april
Erfarenheter kan vara dyrköpta, men på sikt kan de ibland visa sig vara värda alla pengarna. För du har blivit klokare.
Vågen 23. september - 22. oktober
Om du själv visar engagemang i relation till andra människor, kommer du uppleva, att de kommer att göra det samma inför dig.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
En fånig detalj i ett samtal kan växa sig till att bli anledningen till en större diskussion, som ingen av er hade föreställt sig.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det finns inte alltid en grund till att frukta, att de goda tiderna snart är förbi - vad hindrar dem från att forsätta länge?
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det finns absolut ingen grund till att ta ut sorg i förskott. Glädjämnen, däremot, dem kan man gärna glädja sig åt långt i förväg!
Skytten 22. november - 20. december
Känn inte bara dina motståndare, men ocskå det motstånd, de möter upp med. Det kan betyda skillnaden mellan framgång och fiasko.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det är inte alltid, den närmaste utgången ocskå är den, som är lättast att ta. Tänk ett par steg framåt, innan du väljer.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Även om du kan komma att hamna i en svår situation, är det viktigt, att du inte bara är pessimistisk och tänker negativt.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är alltid svårt att omsätta sina talanger till kontanter, men sälj inte dig själv för billigt. Du har mycket att bjuda på.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du har en massa positiv energi, som du bör använda och omsätta till en aktiv och konstruktiv insats till glädje för andra.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det kan alltid vara intressant att höra andras värdering av, hur saker och ting hänger ihop - därför behöver du inte vara enig.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det kan bli lite tråkigt, om alla dagar är likadana. Men kom ihåg, att du själv är ansvarig för att sörja för variationen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var med och gissa i "VEM SÄGER VAD?" :)

2008-08-25 @ 15:48:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Busring.se Bokasmart.se Alltomlinser.se Affiliator.com
RSS 2.0