Godnatt

Hejsan igen alla söta och rara läsare. Vet ni, det är dags för mig att hoppa i säng. Imorgon blir det träffa linda, Eller det är planerat så i alla fall för det ska va lite halvtaskigt väder imorgon. Det har till och med rengat och åskat nu på kvällen. Men ja ni vet ju att jag är riktigt dålig på att skriva godnatt inlägg så jag får väl bara säga godnatt och sov så gott (:

Dagens önskeoutfit


Hide and seek

Var det någon som missa den på kanal 6 idag så synd för er. Asså ärligt den är verkligenn bäst. Egentligen ska det va en skräck film men den är inte så läskig det är vissa ställen som jag hoppade till lite för att något typ hände fort och oväntat. Men jag tycker att den är ganska oförsägbar i alla fall om man har sett den några gånger innan så märker man ju på engång vem som är charlie men första gången jag såg den hade jag ingen aning så ja. Men när man väl tänker efter så ja haha men den är bra och alla bör se den tycker jag så om ni inte har den hemma eller kan typ ladda ner (oops jag sa inte detdär) så tycker jag att du/ni ska samla ihop några kompisar och se den. Det är ju ett smart tips man kan göra om man har slut med idéer och skolan snart börjar för man villö ju njuta av den lilla tiden som äe kvar. Dock börjar jag den 22 så det är ju ändåså ett bra tag kvar men jag vet att vissa börjar runt den 16-18 nångång så ja då är det inte alls långt kvar.


No more löshår

Japp då hade man kort  hår nu igen då. Tog ut löshåret nyss för det var helt fuckat men har haft det sen i början av förra sommaren (med uppehåll och satt om det) och nu är mitt hår helt cp. Har en halv hårslinga som jag verkligen fasnat och krullat in sig i sigsjälv och så har jag en som bara helt enkelt sitter fast men mamma och jag ska fixa det imorgon med dendära speciela saken. Det är typ någon vätska som man har på så glider dom av. I alla fall nu ska jag börja spara mitt hår så att det blir sådär långt och fint. Tänk er på studenten fett fint med riktigt långt äckta hår, är det inte härligt? Så ska väl typ toppa mitt hår lite imorgon också och ha en härlig inpacking också. Kanske ägg, det sägs att det ska vara bra(?) och att man ska borsta håret ca 100 ggr om dagen asså dra igenom det 100 ggr för att få igån hårsäckarna och även masera hårbotten lite då och då så jaa jag får väl göra det någon annan som har någe knep? va inte rädda om att tipsa för jag vill ha alla olika sorters tips som jag kan testa. Det va någon som sa att man ska ha vitlök i shampot(?) hum ja jag får väl testa dock kommer jag inte pressa ner en helt i tuben utan för väl någon mirakelblanding i en mugg/glas eller något men jag vill ha mer tips så bara rulla in dom är ni söta.



snart så har jag detdär håret :D

dagens önske outfit



(inte min)

Idag är det ingen vanlig dag

FÖR DET ÄR HELENAS OCH ELINS NAMNSDAG YEEEY GRATTIS :D


Dagens låt

simpel song - miley cyrus


Hemma

Hej alla gullungar är hemma nu usch va jobbigt det var. Det va skit varmt och dom två första timmarna var det helt vidstillt så det blev extra varmt så bada typ 6-7 ggr bara på dom tåv timmarna sen i 1,5 timme blev det båsigt och skit skönt men om vinden stilla upp i bara någon sekund kände man hur det brände ahaha men jag är i alla fall inte röd någonstans även fast jkag badade av mig all solkräm så det är ju tur, dock lir jag typ aldrig bränd *knock on wood*. Eller den ända gången jag brände mig va när jag satt mig i bilen och råka luta mig mot spännet och brände mig det gjorde ganska ont men jag överlever. Och en gång när jag hoppa ner i vattnet (vi ligger på en brygga och vattnet är knähöjd där) så är det typ ett vassstrå eller något likande på botten som jag får mellan lilltån och ringtån och så skär jag mig, usch hatar det det känns så äckligt som om man skär sig på ett papper usch usch. Idag hade jag inte stolen heller för att ville få mer sol på låren också annars när man sitter i en såndär stol är ju fokus på smalben och mage så idag låg jag mest med huvet mot solen och solade så och ja det fick ett fint resultat. Men jag ska fixa lite nu och så, så skriver jag mer sen ha det bra så länge. 

Och så kan jag dela med mig av en till super duper snygg bild från stockholm.


Solen är bloggens västa fiende

japp lika sant som sagt. Kommer inte ihåg vem som sa det tror det va blondinbella men aja orkar inte bry mig. Idag vaknade jag runt 8a jippie hahahah men låg och lyssnade på musik och så tills typ 9 halv 10 och sen har jag bara fixat lite med bloggen och lyssnat på musik på youtube. Gåt igenom alla mina favoriter. Nice nice. Men i alla fall jag och mamma ska åka och bada och sola nu på björnön så vi hörs sen när jag kommer hem hare bra love ya<33333333

och så kan jag bjuda på en liten snygging bild hahaha


what's up?

Jo vad gör jag nu då. Inte mycket lyssnar på lite musik på YT tänkte lägga in dagens låt om en stund som jag sitter och lyssnar på är helt kär i den låten och specielt texten. La in en del av den tidigare idag. Men jag gör väl det och inte så mycket mer ska snart gå och lägga mig för ska ju upp tidigt, eller ja typ vid 11 imorgon så jag och mamma kommer ut i solen vid 12 i alla fall. JA juste ska ju berätta vad som hände idag men det gör jag i ett annat inlägg. så slutsats jag gör itne mycket alls lyssnar på musik och så.

Vill ni se en skit snygg bild på mig när jag smurf? ahahah



visst va jag snygg? hahaha denhär bilden på mig och tess slår allt hahahah



hahaha ååh gud va kul vi hade ni ska se andra sminkningar sen också hahah ojoj men ja jag får inte skriva så mer för mamma nu så det blir inga fler inlägg :'( men det kommer imorgon jag LOVAR puss på er<3

Dålig uppdatering

Jojo jag vet att det varit lite segt med uppdateringen idag också och jag ska bättra mig även fast jag säger så varje dag så ska jag jag lovar på hela mitt hjärta. Men nu när det är sol så vill jag vara ute och få lite färg och såå och sen går det bra med YT liksom har fått 4 subscribers bara idag liksom och så har jag fått 20-30 st på en vecka så är ganska mycket där inne nu också men ska bli bättre på att uppdatera för det är ju en av sakerna ni gillar med min blogg, mycket uppdatering.Det är i alla fall vad jag fått höra så jag ska skärpa mig nu.

...

Where does the love go
I don't know
When it's all said and done
How could I be losing you forever?
After all the time we spent together?
I had to know why,
 I Had to lose you
Now you'll just become
Like everything I'll never find, again
At the bottom of the ocean



Kräftor

Hallojs hemma nu idag va jag och mamma och bada det va skit roligt har massa att berätta ahahah men det gör jag sen. i alla fall sen åkte jag och mamma och hämta Elin på hennes jobb och sen hem. Men vi va bara hemma i typ en minut sen stack jag och Elin till affären och köpte kräftor hahaha vi köpte en varsin låda var hahahah aop vi ÄLSKAR kräftor hahahah men i alla fall kan inte skriva så mycket ska hoppa in och duscha och så men det går snabbt så hörs vi sen love ya<3

godnatt

Somvanligt blir det inget långt godnatt inlägg. är skit trött och skit hungrig men orkar inte äta något hoppar i säng och försöker sova så kanske jag glömmer bort att jag är hunrig. Det är ju inte bra att äta på kvällarna för det blir ju fett som sätter sig på kroppen på engång och ja. Men ni får ha det så bra och så hörs vi imorgon puss<3


Dagens låt

Demi lovato - that's how you know

Vilken playboy flickvän är du?

Jag gjorde ett test om vilke na playboy flickvännerna man va och jag blev såklart kendra. Men det hade jag nästa redan listat ut hahaha ni kan också testa HÄR! vilken ni blev.


Grönhårig

Hallojs är hemma nu, eller har varit det ett tag men ja hahah Gör inte så mycket mer än att sitter här och pratar med Tess och någon idiot haah usch han måste tyå gå på dagis eller något. Aja what ever liksom. Ska snart hoppa in och duscha och tvätta håret dvs löshåret också med shampo bruakr ju bara ha balsam i löshåret men ja det blev lite grönaktigt igår när vi bada i poolen :O hoppas det går bort annars så tar jag ut löshåret likso snyggt att gå runt med grönt hår, not! Men önska mig lyckatill att dte försvinner så hörs vi senare love ya<3

Bada

Hejsan bloggen ska bara skriva ett snabbt inlägg och säga att idag är det lika varmt och soligt som alla andra dagar så jag och mamma åker ut till björnön och solar och badar lite så kommer väll inte skriva så mycket men ni får ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem puss <3

Sos på MTV

Asså ärligt det måste vara något med mig idag hahah eller inte med mig utan gud som låter mig få höra SOS med Jonas Brothers två gånger och båda gångerna hela låten börjar precis då jag/mamma flipprar över Till MTV. Aja men nu ska jag kolla på Room 401 tror jag det hette på MTV Asså ärligt det är helt sjukt. Aja hare bra så länge love ya

iiiiiiiih

iiiiiiiiiiiih hoppas hoppas hoppas :D:D:D:D kan dock inte säga vad det 'r för det skulle bli så stor besvikelse om det inte blir så men iiiiiiiiiiiiiih :D:D:

Dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du har en bra relation med någon, men kan ha lite svårt att reda ut, vad erat förhållande egentligen exakt går ut på.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kan uppleva, att någon annan, som du inte känner så väl, plötsligt uppvisar en utpräglad grad av tillförlit.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan bli huvudpersonen i en viss situation - på grund av dina personliga och nätverksbyggande egenskaper.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du har förtjänat att vila dig - och vila ut, såväl fysiskt som mentalt. Lägg söndagen på det, som du känner mest för att göra.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan känna, att det alltid är du, som skall ta initiativet - och det irriterar dig. Kan du inte säga det på ett fint sätt?
Skytten 22. november - 20. december
Många gånger kan det betala sig att öppna munnen. Även om alla inte är eniga med dig, hör de åtminstone, vad du har att säga.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan ha svårt att acceptera, att andra inte delar dina värderingar och ditt sätt att se saker och ting på - men det får du lära!
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan vara mitt i ett känslomässigt kaos, där du har svårt att komma på, vad som egentligen är upp eller ner i allt.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är mycket kärlek i luften, och det finns också en del till dig - om du själv gör något för att hjälpa den på traven.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
I dag får du säkert glädje av att tala med en god vän eller på annat sätt närstående person, som du kan dryfta några tankar med.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Vore det inte en idé att ta en impulsiv tur ut i det blå? Ring en god vän eller väninna - och kom ut i den fria naturen ...
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Ju mer öppen du är inför omvärlden, ju mera får du också tillbaks - det tjänar inget till, att du först vill ha, innan du vill ge.

Ilandsproblem

Hejsan hoppsan som ni vet så har ju våran dosa gått sönder och det fanns ingen kvar när mamma skulle köpa en idag så hon ska åka till ett annat ställe imorgon och köpa en ny. Så ja jag antar att detdär (och DH) kommer bli det ända inlägget idag för jag och syrran hade ett stort bråk pga datorn och ja. Men det kommer nog inte några mer bilder heller, någonsin! Och det är inte för att någon som ahr 73 som sista siffra i sin ip-adress är helt cp skadad i huvet som antingen är anonym eller skriver 1000 olika namn säger att jag ser ihoptryck ut(?) liksom jag har aldrig brytt mig förut så varför nu?? nej men det är så att Elin har kopplat in sin dator i den internet sladden som var i mammas dator i hennes för hennes trådlösa internet vill inte funka så ja that's it så ja ha det bra och kom ihåg att jag ser era ip-adresser om det går förlångt och jag inte orkar någe mer, betyder inte att jag tar åt mig. Då blir det ärligt polisen, så ja tänk dig för!!!!!!!!!

Bilder



Aja orkar inte kolla på mer bilder, tro mig detdär va inte ens hälften, oops. I alla fall klockan är mycket och ska upp imorgon ska ska ju på poolparty hos mammas syster hahah det låter så sult, men ja så är det men fler bilder kommer imorgon när jag kommer hem, Love ya<3

Internet

Hallojs när jag kom hem, Eller rättare sagt i bilen påväg hem då fick jag ett besked... Asså i vårat hem finns det bara en internet utag så vi har en liten "dosa" är alla internet kablarna ska in som sedan går till dedär saken i väggen. Men min busiga lilla katt lekte väll antar jag så den åkte i golvet OCH GICK SÖNDER. Så mitt internet till min dator funkar inte så sitter vid mammas dator och ja blä!!!!!! Men i alla fall när jag väl sitter här tänkte jag att jag kunde dela med mig av lite gamla riktiga fjortisbilder så det kommer i ett inlägg snart.

Hemma

Hallojs,  nu är jag hemma från Stockholm nu. Borta bra men hemma bäst liksom. Har så extremt mycket att säga men skickar in lite små inlägg eller något om det för orkar iten skriva om det nu. Ikväll kanske vi ska åka och spela minigolf med bröderna bruno niklas och erika. men fösrt blir det kräftor här hemma bara med ´mamma och Elin. Imorgon blir det hemtill mammas syster som fyller år och bada i deras pool yeey den är alltid typ skit varm hahah men nu ska jag hjälpa mamma att smörja in hennes rygg med aftersun hahah hon har bränt sig as mycket idag och ser ut som en kräfta. Ska även gå och kolla på newport harbor så see ya

Bio

Hallojs ett snabbt litet inlägg ska snart åka på bio. Ska se The happening den verkade fett bra ýeey men skriver mer om det sen love ya guys<3


Tjohejsan

Hallojsan förlåt att jag inte uppdaterat så mycket men n är jag väl är här vill jag ju spendera tiden med tess. I alla fall idag först så cycklade vi, eller hon skjutsa mig till rinkeby för att vi skulle hämta hennes platttång hos en "kompis" till henne och ja usch vad jag hatar sånna människor. I alla fall sen så åkte vi hem duscha lite, INTE TILLSAMMANS! och sen så hade det "hänt" en sak med hennes andra kompis så vi var tvunga och möta henne och ja hahahah

dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du skall inte vara rädd för att använda de kontakter, du har - helt ärligt; vore det inte dumt att inte använda sig av dem?
Vågen 23. september - 22. oktober
Se upp, så att du i en förhastad situation handlar annorlunda, än du skulle ha gjort, om du hade haft mera tid till förfogande.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Dagen är välägnad till fysisk aktivitet - så se till att få rört på dig på ett eller annat sätt. Din kropp behöver det!
Skorpionen 23. oktober - 21. november
En situation på ditt jobb kan få dina kolleger att tro, att du har dina tankar på ett annat ställe. Tänk på, hur du framstår.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kommer uppleva, att något, du trodde skulle vara lätt, kan vara svårare än väntat. Ta dock mod till dig! Det skall nog gå.
Skytten 22. november - 20. december
Din grundlighet och eftertänksamhet kan för andra framstå som osäkerhet, såvida du inte tänker på din attityd.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan lätt komma att övertolka de signaler eller ord, andra säger till dig, så överväg en extra gång, hur du skall reagera.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan hamna i situationer, där du upptäcker, att det mål, du satt, inte var det rätta. Det är inget fel med det.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Ibland löser sig saker av sig själv - och precis det kommer du kunna uppleva i dag eller i alla fall ganska snart.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du skall inte vara rädd för att inrymma, att du har tagit fel. Det är viktigt att kunna erkänna, att man inte är perfekt.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du får inte ge upp, om du tycker, att det finns något (eller någon?), som är värd att kämpa för. Så kämpa bara på!
Fiskarna 19. februari - 19. mars
I dag bör du fokusera så mycket som möjligt på ditt jobb, antingen det, du har, eller om du är jobbsökande; det, du gärna vill ha.

Godmorgon

Hallojs bloggen är vaken nu. Vi gick och la oss igår vid 5 tiden och sedan låg och prata skit länge också hhhah,oops. i alla fall idag ska vi åka och gå på bio och shoppa lite, liksom det är ju tradition hahah lol.

Men jaa jag har inte någe mer att säga än att är så trött på dig anonym! du vet att jag ser din IPadress och kan anmäla allt såntdär. så du kanske ska tänka dig för nästa gång!

Packat och klart

hahaha finns det inget pogram som heter så? haah i alla fall nu har jag packat och fixa allt så ska vi åka ner till stationen buhu... aja ikväll ska vi äta ute som vanligt när jag kommer och jaa men har inte så mycket mer att skriva än att vi hörs när jag är framme i stockholm så ha det så bra love ya<3

...

Sing like theres no one listening

Image and video hosting by TinyPic

Fix

Hallojs bloggen sitter här och gör ingenting dricker latte hahha ovanligt, nä inte så specielt. Som ni vet åker jag till stockholm idag yeey. Mamma väckte mig för en timme så har packat och såntdär nu också. Ska väl typ platta håret snart också och sen kanske gå ut och lägga mig i gräset och sola med mamma ett tag innan jag går in och fixar det sista och sen åka till stockholm yeeeeeeeeeeey. Det blir shoppa och bio på torsdagen och grönan på fredagen. Så ni vet om ni vill träffa mig liksom (; hahaha

dagenshoroskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det är meningslöst att gräma sig över det, du redan har gjort. Dåtiden kan inte ändras; framtiden ligger fortfarande öppen!
Vågen 23. september - 22. oktober
Kärleken är värd att vänta på - men ibland finns det ingen anledning till att vänta så länge, om du kan hjälpa den lite på vägen.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
I dag kommer du att ha goda möjligheter för att göra ditt inflytande gällande. Tänk på, hur du presenterar dina argument.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Även om din dag innehåller allt för många planer i relation till, vad du tror, att du hinner med, kommer du ändå bra igenom den.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Njut dagen i dag. Eller rättare sagt; det kommer säkert bli svårt för dig att inte njuta dagen, som ger dig goda upplevelser.
Skytten 22. november - 20. december
Tänk på, vad du säger till andra människor i dag - särskilt till dem, som står dig nära. Tänk också på, vad du inte säger.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Kanske du står över något och tänker, att det ju bara är gammalt vin i nya flaskor. Men är det nödvändigtvis dåligt?
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan ha stor nytta av att tänka annorlunda, när du tänker på, hur du skall utvidga ditt nätverk. Det är inte alls så svårt!
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Om du känner att du kört fast i en bestämd situation, kunde du pröva att vända det hela på huvudet. Hur ser det ut därifrån?
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Om du inte vill riskera att köpa grisen i säcken, är det viktigt, att du ser till att undersöka innehållet, innan du köper!
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan vara mera känslig inför små saker i dag. Det är din omgivning inte förberedd på; de vet ju inte, hur du har det.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det kan säkert vara så, att du föll i går, men det betyder inte, att det inte kan betala sig för dig att vara ståndaktig i dag!

...

don't call just leave me alone
Image and video hosting by TinyPic


ok?

hahahah jag låter som ashley tisdale och ser ut som henne samtidigt som jag låter som fergie men jag är den nya miley cyrus? hhahah jaha hahah.

Kaffe latte

JAG ÄLSKR KAFFELATTE!


Dålig uppdatering

Hallojs på er asså sorry för den extremt usla uppdateringen men jag lovar det ska bli bättre när jag åkter till stockholm. För tess ska jobba lite också några timmar medans jag är där. Dock är det då jag brukar sova och jag fixar mig så det blir ändåså samma sak fast jag gör det ensam. Tur att det är om jag bor där ändåså hahah. I alla fall sitter här gör inte mycket youtube typ har gått från 18 till 34 subscribers på 4a dar så jaa hahah det är ganska bra. Och ni kan ju bara försöka att hitta mig hahahahha lol hahah. Och nej INGET kommer upp i bloggen sorry.

Dagens Låt

i miss you - miley cyrus


hitt eller flopp?



så vad tror ni, blir den nya HSM filmen en hitt eller flopp? jag tror nog på en hitt. Alla HSM har ju blivigt det så varöfr inte denhär och ja den verkar väll lite intresant.

Busringning

Hallojs sitter här med biljetterna i handen ska väl snart packa snart också. Imorgon åker jag till stockholm till Tess yeeey då blir det massa massa busringning som alltid. Kanske vi använder busringnings saken jag har här på min blogg. Hahaha den är bäst finns skit mycket olika roliga saker man kan "säga" eller asså man styr en sak och så säger någon annan hahah den är bäst. Ni bör pröva hahah
Busring.se

"what's that a hat?"

haha denhär "dansen" och "sången" är bäst hahah jag gör det hela tiden hahah har verkligen fått det på hjärnan hahahahahhaha ojoj :P


Gröt

Hallojs nu är jag här. Vaknade nångång av att mamma väckte mig blä!!!!! aja så åt jag gröt, mannagrynsgröt. Det är ganska gott men jag hatar havregrynsgröt hahah i alla fall idag blir det packa och sen kanske träffa Linda en stund imorgon åkter jag yeeeeeeeeeeeeey :D aja men ha det br love ya<3

dagenshoroskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du skall vara skeptisk inför, om folk är det, som de utger sig för att vara, eller om de har en dold agenda. Det är nog klokt.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det kommer säkert inte bli en dag, som du kommer igenom helt utan hinder, men när den är överstökad, kommer det kännas bra.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Samarbete är bra, men för många kockar fördärvar maten. Var redo att säga ifrån, om du tycker, att du kan göra det bättre själv.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
I dag skall du se up, så att du inte låter dig övertygas om en mindre god idé, som bara är snyggt inpackad av en duktig säljare.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan hamna i en situation, där du lätt kommer kunna tappa ansiktet - såvida du inte förbereder dig på det innan ...
Skytten 22. november - 20. december
Du kan säkert ha stor glädje av att dra på människor, du känner från något helt annat, till att få ny inspiration i ditt jobb.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det skadar inte, om du är lite mera öppen inför nya initiativ. Allt nytt är inte dåligt. Kanske är det ännu bättre!
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan ha användning av kompetens, som du spontant inte känner några, som har. Tror du. Men försök att tänka igenom nätverket.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag kan det vara så, att du skall lägga din energi på något annat än det, din uppmärksamhet omedelbart blir dragen mot.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Även om du kan vara pressad av något, du skall hinna, skall du se upp så att du inte glömmer allt det andra omkring dig.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan känna dig spänd och nervös; men det finns det säkert ingen anledning till, så försök att slappna av lite mer!
Fiskarna 19. februari - 19. mars
I dag kommer din intuition vara ett användbart redskap, när du skall värdera, vad som är rätt att göra i en bestämt situation.

Godnatt

Hallojs ska gå och lägga mig nu så jaa godnatt hahaha btw lyssna på videon under och läs texten hahah den är klockren ahahah yeey. men jaa som vanligt så blir det inget långt godnatt inlägg utan ni får ha det så bra så hörs vi imorgon love ya<3

haahhah bästa



Lyrics:
I remember the first time you caught my eye
I was flipping the channels around not sure what I'd find
And then this pretty girl showed up out of no where, hey this works for me
"Dude what the heck why are you watching Disney?"

Now my alarm is set for 7 pm and I don't miss a show
Just because I watch Hannah Montana doesn't mean I'm alone
I feel this deep connection between Miley and I
"Are you kidding me? She's like only 9..."

Miley please don't freak out
Your all I think about
I st-st-stuttered my mom catches us making out.
It's you I've got to see.
For once, not on TV
My best friends wondering
Why I'm watching Disney
Next time that we hang out
No more cardboard mouth.
I just can't wait till then
Oh noowahoo I can't wait to see you instead.

So do you really have a youtube account?
I gotta subscribe!
In this one video you say you have zero boyfriends
Miley cyrus I could be that guy!

Miley please don't freak out
Your all I think about
I st-st-stuttered my mom catches us making out.
It's you I've got to see.
For once, not on TV
My best friends wondering
Why I'm watching Disney
Next time that we hang out
No more cardboard mouth.
I just can't wait till then
Oh noowahoo I can't wait to see you instead.

You say you're saving yourself for marriage
Wink wink me too ;-)
Here me out, I just wanna be with you.

Dagens önske outfit


...

Nydag, nya möjligheter


Hade tråkigt


Film

Hallojs sorry för jag inte har uppdaterat så mycket idag men jag har typ inte haft något att skriva om och har typ mest suttit och lyssnat på musik eller typ hoppat runt i mitt rum och dansat och sjungt hahah yeey i love it :D  men nu ska jag i alla fall gå och kolla på film med syster har ingeaning om vad det ska bli men jaa hahah  :P

Ingen speciel dag idag

Hejan allihopa idag händer det inte så mycket ska bara tare lungt och så. Mamma har semester nu i alla fall yeey. Så ja då måste jag gå upp tidigt på morgonen blä! aja imorgon eller på onsdag åker jag typ till stockholm till Tess, yeey liksom. Blir väl grönan där borta. Och iår ska vi åka själva och inte med Adam som bara säger att jag är pinsam hahah. Men jag vet att han tycker att jag är rolig i hemlighet. Tess däremot DÖR av min humor ahahah yeeey. Men det gör ju alla andra också. Men nu ropar mamma ska gå och hämta min latte see ya<3


dagens låt

aly & aj - potential breakup song


dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det finns goda möjligheter att vända en annars lite slö period till din fördel. Se till att skapa uppmärksamhet om dig själv!
Vågen 23. september - 22. oktober
Ibland kan det vara bra att få andras värdering av situationen. Fråga en person, som du litar på, hur han eller hon ser på det.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du tänker mycket. Och det är ju bra. Men man kan också tänka för mycket, och det har du kanske en tendens till just nu?
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Även de bästa förhållanden, kärlek eller vänskap, går upp och ner. Det kan inte undgås - men nerförsbackarna kan övervinnas.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Familjeliv kan vara en utmaning. Särskilt i längre tid åt gången. Men omvänt så är det också något av det mest dyrbara, du har.
Skytten 22. november - 20. december
Du skulle kunna ha glädje av att hämta inspiration från ställen, du normalt inte befattar dig med. Ny input ger nya idéer.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag kan du uppleva att ha stor genomslagskraft. Det är inte bara en förmåga, som är bra på jobbet. Den kan också användas hemma.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Istället för att dra ut på en detalj skulle du kanske vara den som är "vuxen" och den, som uppmanar till att gå vidare.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha svårt att bestämma dig för, om du skall fokusera eller skjuta med hagel. Överväg situationen, innan du väljer taktik.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
I dag kan du få använding av alla dina diplomatiska talanger i en situation, där du blir ombedd att tillkännage din åsikt.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det kan visst vara öppen inför andra, utan att du nödvändigtvis behöver öppna dig helt och hållet, och leka bästa vänner.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Generellt är du förnuftig - också med din ekonomi, men emellanåt skall man också ha lov till att skämma bort sig själv.

Dunder och brak

Omgash för en liten stund sedan så blixtrade det till och det såg ut att var ganska långt borta. Men sen typ precis efter så börjar det dundra (heter det så?) AS högt och as länge hahahah man baah shit! hahaha.


(bild tagen från google)

syter och jag


fel sida av atlanten

Hallojs sitter och lyssnar på mig själv nu, hahah min syster baah "tycker inte du det är jobbigt att lyssna på dig själv?" men neej men det skulle där emot va jobbigt att se mig själv skådespela typ på tv men det är ty en dröm jag har. Att va med i någon musikal sak på disnaychannel hahaha i USA!!!!!!!! hahah det är vikitgt. Asså ärligt det känns som om jag bor på fel sida av atlanten, ärligt alla dom sakerna en sån som jag bör få gå igenom finns inte på denhär sidan av jordklotet, ärligt. Här är det bara massa band med 100% killar som får en bra karriär men inte tjejerna. Men i USA där är det mest tjejerna som har dom största karriärerna. Liksom kolla bara på, ashley tisdale, miley curys, vannesa hugens, britey spers, christina augilera (stavning?) M.M (självklart finns det massa framgångsrika band också men jaa. Usch ärligt när jag går ut skolan ska jag flytta till USA!


gammal men söt bild

Hahah kolla vilken söt bild på Ryan haahha. Och jo jag vet att jag sa att jag gillade han mest när han hade rakat hår men denhär haha naw va söt. Han va så liten där. Eller hanska kanske va som jag är nu eller något hahah typ 15-16 han är väl 18-19 nu så jaa.



Made

Hallojs sitter och kollar på made just nu. Eller jaa det är reklam nu men jaa hahah ni fattar. Sen blir det Life of Ryan kul kul. Men antar att det är dom gamla avsnitten, BLÄ!!!!!!! Aja men det är väl kul ändå. Han så så snygg, eller söt. Hum någit mitt i mellan hahah. Men gillar han mest då han har raktad skalle. Men nu har det börjat så see ya<3 

lyssnar på music

Hallojs sitter här och lyssnar på lite music bara. hhaha det är typ det ända jag gör nu förtiden och sjunger men är så sjukt trött idag så orkar verkligen ingenting, oops. Aja just nu sitter jag och kollar/lyssnar på Potential Breakup Song den är bäst hahah, minnen.... Aja ska fortsätta lite nu så hare så bra så länge så hörs vi senare love ya<3

sweet 16

bara 3 månader kvar :D

Dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan ha nått förbi den punkt, där det är längre väg tillbaks, än framåt - så nu kan du lika gärna gå hela vägen!
Vågen 23. september - 22. oktober
Skall du till en social sammankomst, får du nog ut mest av det genom att anta en lyssnande roll. Du behöver inte själv föra talan.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan ha en mycket romantisk syn på kärleken. Det räcker också en bit av vägen - men kom ihåg, att kärlek också är hårt arbete.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det är du själv, som väljer, om du vill se på något som en utmaning, som kan klaras av, eller en hinder, som omöjliggör.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det är viktigt för dig att se ett ändamål med de saker, som du sysselsätter dig med. Sporadiska uppgifter intresserar dig inte.
Skytten 22. november - 20. december
Glöm alla andras åsikter om, vad som är det rätta att göra - det är inte det rätta, om det inte känns så för dig.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag skall du absolut inte planera något alls! Det gör du tillräckligt i din vardag! Så slappna av, och låt tingen ha sin gång...
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du gör dig en tjänst genom att inte ha för höga förväntningar, än vad som är realistiskt att infria. Spara dig själv besvikelsen.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Dina närmaste kan behöva lite mer uppmärksamhet än den, som de upplever från dig just nu. Var närvarande.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
I dag kommer du säkert hoppa ur sängen full av energi, och det kommer inte kunna undgå att påverka din omgivning!
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det är viktigt, att du tänker på, hur du förmedlar ett svårt budskap till någon. Betänkt ditt ordval noggrannt.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du är säkert inne i en period, då du får många goda idéer - sörj för att skriva ner dem, så att de inte bara försvinner igen.

Vaken

Hej bada nyss i typ tio minuter sen orkade jag inge mer det blev tråkigt. Är skit trött så det här inlägget kommer bli sämst, tro mig! i alla fall usch på fullmåne! Fast den här gången drömmer jag inte mardömmar i alla fall. Men jag lyckas aldrig somna ist. Usch det ska alltid vara något när det är full månde hata! så är skit skit skit trött. I alla fall ska nog gå tillbaka till badrummet nu och tvätta håret så hare så bra så länge<3

Dagens låt

miley cyrus/hannah montanna - true friends




We sign our cards and letters B.F.F
You've got a million ways to make me laugh
Your looking out for me you've got
my back
It's so good to have you around
You know the secrets i could never tell
And when I'm quiet you break through my shell
Don't feel the need to do a rebel
yell
Cause you keep my feet on the ground

Your a True Friend
Your here till the end
You pull me aside when something ain't right
You talk with me now and into the
night
Till it's alright again your a
True Friend

You don't get angry when i change
the plans
Somehow your never out of second
chances
Won't say '' I told you'' when I'm
wrong again
I'm so lucky that i found

A True Friend
Your here till the end
You pull me aside when something
ain't right
You talk with me now and into the
night
Till it's alright again

(BRIDGE)
True Friends will go to the ends of
the earth
To find the things you need
Friends hang on through the ups and
the downs
Cause they've got someone to believe in

A True Friend your here till the end
You pull me aside when something
ain't right
You talk with me now and into the
night
No need to pretend
(your a true friend)
Oh a True Friend
Your here till the end
You pull me aside when something
ain't right
You talk with me now and into the
night
Till it's alright again

Your a True Friend
Your a True Friend
Your a True Friend

Uppdatering

Hallojs bloggen sitter här i mitt lilla, eller stora rum hahahah och gör ingenting får inte sjugna längre för mamma ska sova, eller något och ja klockan är mycket och jag har ganska stark röst, behöver man säga någe mer? hahah i alla fall sitter och lyssnar på lite låtar på youtube ist för att sjunga som och just nu lyssnar jag på miley cyrus / hannah montanna true friends den låten är skit fin. Jag postar den som dagens låt och även texten snart. Vet ni idag va det någon som sa att jag såg ut och lät som ashlet tisdale hahha man tackar och bugar, eller säger tackat och bockar? haha ääh skit samma ni fattar eller hur? ni kan ju knappast vara lika blonda som jag hahah, skoja. i alla fall bör väl typ runda av nu så det inte blir för långt inlägg. så hare så bra så länge
love ya<3



Dagens önske outfit


sjunga, sjunga och mer sjunga

Hallojs guys sorry för dålig uppdatering men sanningen är att jag sjunger, sjunger och sjunger ännu mer. Liksom har kommit in i en såndär period där jag bara sjunger, sjunger och sjunger hela tiden. Så jaa sorry för det men jag lovar jag ska i alla fall försöka uppdatera lite mer nu mot kvällen. Men så länge så får ni väl läsa dethär inlägget om och om igen hahah skoja bara men hare bra puss<3

Dagens låt

A little bit longer - nick jonas / jonas brothers

Hallojs

Hejsan förlåt att jag inte uppdaterat idag har inte varit hemma har varit och kollat på mobiler men min mobil finns ingenstans eller jo på ett ställe men där kunde man inte fixa så att det blev comviq kompis sak så nej tack. Så det blir väl att beställa på internet i guess. Men nu ska jag ta min lilla latte och sjugna lite yeey hahahhaha :D hare bra så länge love ya<3

dagenshoroskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du har en massa att ge av, och det kan andra också märka. Se upp, så att du inte får all energi sugen ur dig!
Vågen 23. september - 22. oktober
Det är viktigt, att du inte förfaller till negativa tankar - för det mest avgörande är, att du själv bevarar de positiva tankarna.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du är i en mycket gynnsam period, och det skall du självklart utnyttja så mycket som möjligt. Håll inte igen!
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det vore bra, om du förmår att kombinera din mer kreativa sida med din mera logiska. Det skulle skapa spännande resultat!
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Var extra uppmärksam på din ekonomi i dagarna. Det är inte säkert, att det händer något, men håll koll på ev. onödiga utgifter.
Skytten 22. november - 20. december
Pröva det: Var inte rädd för att kasta dig ut i något nytt - det finns mer att frukta om man inte vågar att tappa fotfästet!
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det kan finnas inspiration att hämta i helgen, för att du kommer befatta dig med något, som du inte har gjort på länge.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Om du skall till ett sällskap, kan du hamna i en situation, där ditt tålamod blir satt på prov. Försök att klara av det!
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan leka med elden, och du kan vara medveten om, att du gör det. Ändå har du svårt att hålla dig tillbaka. Varför?
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Istället för att genast tilldela folk skumma motiv bör du se lite längre och uppvisa lite större tilltro till din omgivning.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Din förmåga ett få igenom dina budskap är goda för närvarande, och du kommer att få det lätt att skapa uppslutning bakom din sak.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan överraskas av att upptäcka, att du plötsligt intresserar dig för något, som du absolut inte räknade med skulle fånga dig.

Godnatt

Hallojs nu ska jag dra mg tillbaka till sängs är inte trött alss för jag brukar typ somna denhär tiden efter jag legat och vänt på mig i min sängi några år. Men vi hörs imorgon love ya<3

Uppdatering

Heejsan alla som är vakna sitter här och lyssnar på lite JB låtar, dom äger allt! Har även kollat på nå så man  kan följa med dom på turne. Kulkul hhhahah fan va jag garva när Joe skulle försöka ta sitt körkort, eller i alla fall övingsköra. hahah han åkte på alla konerna och allt sånt hahahahah ojoj aah men ni får ha det så bra såuppdaterar jag senare. love ya<3

Dagens önske outfit


7 things - miley cyrus


uppdatering

Hallojs tänkte att lite uppdatering skulle aldrig sitta fel just nu. Sorry för att jag varit inaktiv idag men har bara inte haft något speiclet att skriva om. men i alla fall idag har jag mest sjungt och sånt trevligt trevligt alltid roligt att hoppa runt och sjunga lite JB låtar ahahahah (a) aja det här är väl en av dom sämsta inläggen jag någonsin skrivit i min historia hahahahah aja men ni får ha dte så bra love ya<3

Vaken haha

Hejsan allihopa vakande nyss. Eller aah precs efter 13. Skönt att få sova ut. I alla fall idag ska jag och mamma åka och kolla på mobil, kul va. Se vilken det blir och om det ens blir något. Jag vill inte ha en mobil om jag inte riktigt är kär i den för annars kommer jag ändåså inte använda den så ja det är viktigt tycker jag. Men jaa jag har inte så mycket mer att säga än att jag ska fixa mig nu och så, hare bra <3


DagensHoroskop

 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du vill så gärna hjälpa de personer, som står dig nära, men tar du utgångspunkt ifrån, vad de behöver - eller vad du tror?
Vågen 23. september - 22. oktober
Man kan inte göra ett stort språng i två små hopp. Man måste satsa. Är det, som väntar på den andra sidan, inte värt det?
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Kanske har du länge övervägt, om du skulle kasta dig över en hobby eller ett intresse. Använd helgen till att ta ett beslut.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Se upp, så att du inte analyserar allt så mycket, att du helt plötsligt glömmer att se på saker helt normalt och med sunt förnuft.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Helgen du går till mötes, kan ge dig möjlighet att pröva krafter med andra sidor av dig själv, än du är van vid i ditt arbete.
Skytten 22. november - 20. december
Du har goda möjligheter för att uppnå ett bra resultat i ett projekt, som du arbetat länge på. Din insats i dag kan vara viktig.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag skall du bara göra en större investering, om du är mycket säker på den. Rådfråga ev. andra, innan du gör något.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Istället för att spilla en massa energi på att tänka på, vad din partner (kanske) tänker på, kunde du också bara pröva att fråga.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan känna, att det är svårare att överbevisa andra om din idé, än vad du väntat dig. Ge inte vika, om det är något, du tror på.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
I kväll kommer du nästan inte kunna gå ut eller delta i ett sällskap utan att bli mittpunkten. Du kommer charmera din omgivning.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du behöver inte vara rädd för att visa dina känslor; det kräver mod, och det vet den andra personen också mycket väl.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det vore en god idé att spendera söndagen inne i hemmet och med familjen. Slappna av, och njut varandras sällskap - utan avbrott!

Godnatt

Godnatt orkar inte skriva så mycket nu klockan är nästan två och jag är dö trött. Imorgon kommer nog en videoblogg också intresant? hahahah aja orkar inte skriva så mycket som vanligt så hej då sov gott<3

YES

Dagens låt

Demi lovato fet jonas brothers - this is me 
 

...

there's no more hiding who i want to be
this is me


ingen jävla kissie wannabe men hennes pogram, ja tack!

Även fast jag inte är någon kissie wannabe eller något och vill inte alls va som henne utan migsjälv så  kan man ju inte tacka nej till att byta plats med henne just nu. Liksom vem skulle inte vilja ha ett eget tv pogram och träffa massa kändisar och att det handlar om ensjälv och ha ett kamera team som följer efter en och allt. Liksom hallå det vill väll alla ha! så lite avundsjuk är jag på henne för det men BARA det inget annat!


Kommentarer

Hejsan igen ville bara säga att jag ska svara på varje liten kommentar jag fått nu under dagen men inte just nu. Så bli inte besvika över att jag inte svarat för jag ska och jag håller mitt ord på det love ya guys<3

Made

Hallojs kändes som om det var dagt för lit uppdatering så vad gör jag just nu? kollar på tv, just nu är det made det är en jag redan sett några gånger om ett helt cheerleading lag ska bli made till ett bättre lag och få respekt i skolan och lalal. I alal fall har också laddat ner(a) lite intsrumentala låtar idag så nu har jag massa fler så är bara att träna hahah haha men jaa det är väl typ det jag gör vad gör ni just nu då??


gammal men söt bild haha yeey
så långt är mitt hår typ nu om man inte räknar med löshåret :P

Vinnar inlägget

Jag har presic läst klart boken star och som gillade så etxtremt mycket och hade ju en tävling där ni kunde vara med och tävla om vilken bok jag skulle läsa sen. Det blev Shirin Redha somblev vinnaren och driver bloggen http://shis.blogg.se/  hon skriver bla om henne själv, vänner, familj, kläder, resor och allt annat som ploppar upp i hennes huvud. i framtiden vill hon jobba som advokat eller design och hon har inte riktigt någon favorit designer utan har flera olika.


Boken hon tipsade om heter eskort och handlar om Ebba som går andra året på gymnasiet i den "fina inne skolan i stan" där alla har rika föräldrar och "fin" bakrund, alla utom Ebba. Hon tar tunellbanan från förorten varje morgon och har H&M-läder när alla andra har kläder från NK. Precis innan sommarlovet tröttnar Ebba på att vara fattig, hon vill vara rik, ha mycket pengar och köpa alla domdär sakerna alla i hennes omgivning har råd med. En dag då Ebba ser en löpsedel om ungdomsprostitution ser hon en lösning till problemet.


Shirin läste boken i sträck och tyckte den var intresant pga att det finns dom som gjort så på riktigt. Hon känner även igen sig i att inte alltid vara den finaste och rikaste.

http://shis.blogg.se 


vad ska man skriva här då :P?

Hallojs sitter här nu med vaselin på naglarna. Lite såvrt att skriva eftersom jag vill ju itne kladda ner hela tangentborder, lol. Har nyss kollar på click, Asså den är lika bra hur många gånger man än ser den, ärligt! usch lika sorligt när han ligger där på backen och dör. hahaha aja i alla fall nu är det sol igen? så skulle kunna sola men det är ju blött i gräset och har ingen lust att ligga i blöttgräs! Så jaa vet inte vad jag ska göra ist. men ska kolla på lite JB saker nu på youtube as always hahhah see ya<3

Sko


men asså gud :O haha så fanns det andra typ blomskor också men dom va inte lika coola. Men asså haha att man får en idée att göra en sånhär sko, tycker ni det är snyggt? ahahahah
La Premiere

21 grader varmt och sol

Aop så sa dom på smhi.se att det skulle bli igår(inte nu) det ända jag ser när jag kollar ut är stora gråa moln och rengn. Ååh jag som skulle sola idag med Linda. jaa det kommer ju inte bli. Får väl sitte här och hänga eller framför tv och äta mina negerbollar. Just nu är dom i frysen yeey, ahahha asså är det bara jag som brukar stoppa dom i frysen när jag inte äter? vet att vissa stoppar dom i kylen men haha där blir dom ju inte kalla och hårda hahah. Aja ska gå och ta dom nu, eller måste nog äta först hum aja men ska gå i alla fall puss<3

dagenshoroskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan snabbt döma folk för något, som kanske inte är representativt för dem. Använd ditt goda omdöme; missbruka det inte.
Vågen 23. september - 22. oktober
Om du känner dig trött och oinspirerad, är det kanske inte så konstigt. För hur är det egentligen med dina sömn- och matvanor?
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Om dina närmaste har svårt att förstå, varför du prioriterar, som du gör, skulle du kanske försöka att förklara det för dem.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
I dag kommer du vara den, som kan se saker och ting från en annan vinkel och kanske därmed visa vägen till ett bättre resultat.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Saknar du energi? Gläd dig då, för den här dagen kan mycket väl bjuda på den energiinjektion, som du har haft behov av.
Skytten 22. november - 20. december
Det kan vara frestande, men också farligt att blanda affärer och vänskap. Tänk i alla fall över riskerna, innan du gör något.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du bör vara extra återhållsam i dag och inte falla för plötsliga frestelser. Dagens goda råd: Håll i plånboken och betalkortet!
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan tjäna ihop några lätta poäng genom att visa din bekräftelse av andra människor, som har klarat av en uppgift bra.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Man kan - lyckligtvis - inte planlägga allt, inte ens om du försöker. Det kan dagen i dag bli ett bra bevis på.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan kanske känna, att du inte har fått nog med uppmärksamhet från din partner eller din familj - men ger du själv nog till dem?
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du vil sikkert opleve, at du føler en ekstra stor lyst til at kaste dig over en opgave med fornyet iver. Klø på - det betaler sig. Du kommer säkert uppleva, att du har extra mycket lust till att kasta dig över en uppgift med förnyad iver. XXXX
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det är lätt att kritisera alla andra för de saker, de inte gör, eller de saker, de gör fel. Har du tänkt på, vad du själv gör?

hahaha

ååååh jag är så tjock och har så feta armar omgash måste ju banta ihjäl mig asså shit ahahah omgash liksom va fet jag omgash gosh gosh gosh hahaha jag är ju så extremt feeeeeeeeeeeeeet! omg fett överallt hahaha


En pirrande känsla i magen

Ååh att jag ens började tvivla det finns ingen annan, inte någon i hela värden kommer någonsin ta hans plats. Inte ett gammalt ex som bråk och rykten blev slutet och inte någon stor rockstjärna. Det finns bara en i hela värden som kan få det att pirra i magen på rikitgt och det är säkert nu. Kommer aldrig mera tvivla, aldrig!

åååh älskar inte ni hur det pirrar i magen när man bara pratar med den som man gillar?

Dagens låt



(kom på att klockan var över 00 så kan ju lägga in dagens låt )

JB sätter sig på hjärnan

Åååh vet ni vad som har satt sig på min hjärna? en av JB's låtar hahah " i took a trip to the year 3000" haahhaha kan länak videon ska bara hitta den hejs så länge<3

Svar till Andrea

Hahahah vad är din blogg adress då?´HAHAHAHH JAG DÖÖÖR HAHA

Big fat liar

Hejhej lite uppdatering här då. sitter fortfarande ensam uppe framför tv, både mamma och Elin har gått och lagt sig eftersom dom båda jobbar imorgon. Men jag jag har 100% ledigt. Dock tycker mamma att jag ska göra något och kanske jag bör. Bara det att det finns inget att göra. Ingen är hemma eller så sover alla. men jaa sånt är livet. Dock skulle jag vilja börja skolan nu, Bara för att få träffa nya människor och komma till en ny miljö. Dock vill jag få ett brev från stockhoms estetiska som säger att folk har tackat nej och att jag kom in ist hhahah yeey. aja ska kolla nu och äta mina jävla negerbollar.

...

i'm everything you're not!


Sött armband från lorisshoes.com

Be-Je Designs Black Enamel Bracelet

Tävlingen

jo nu är det så här hade ju en tävling förra veckan om ett inlägg i min blogg som  http://shis.blogg.se/ och nu är det såhär att jag har skrivit klar inlägget men sitter dock inte vid den datorn. och varför det tog sån lång tid var att jag skrev det och det va skit bra och skit långt så skulle jag kopiera det så klickar jag på ctrl + X och då försvinner allt och kunde inte ångra och så så var tvungen att skriva om och det blev inte alls lika bra som det jag råkade ta bort men gå in på hennes blogg så länge så kommer inlägget upp imorgon puss <3

http://shis.blogg.se


Sex and the sity

Hallojs sitter och kollar på sex and the city, dock är det ju bara gamla pogram men det är bra ändå. Är så avundsjuk på deras gaderober, fast snyggast är det i dom nya pogramen. Liksom jag skulle göra vad som helst för att få byta plats med dom när jag ska klä på mig. Liksom vem skulle inte vilja öppna någon av deras specielt carries gaderob. Fast om jag skulle få välja vilken kändis som helst jag skulle vilja byta gaderom med skulle det nog vara, marykate olsen eller ashlee simpson. Lite mer rockig stil, skit snyggt tycker jag. Skulle vilja byta stil helt bara köra på så som mary kate men ändåså vill jag ha lite mer som jag har nu. Och jaa så har värdens problem att välja kläder. Men det brukar bli lite av varje hahaha, folk verkar gilla det och jag känner mig bekväm i det så ja.

Skoooooooor

En snygg färgad tröja/tunika och ett/massa snygga skor kan det bli så mycket bättre?

hahaha

asså shit jag dör av garv hahaha som ni redan vet kollar jag på so you think you can dance och hahahahahah det är någon "transa" som försöker dansa och hahahah usch hahahahah

Dålih uppdatering

Hejsan guys sorry för dålig uppdatering idag har typ bara legat i soffan och degat då det blev dåligt väder. Kollat på the hills, made, the ex-effect, the fabulos life of... och pussy cat dolls och nu är det so you think you can dance. Har även gjort negerbollat, eller just man får ju inte kalla dom så man ska ju säga man ska ju säga chokladbollar annars är det rasim eller vad det heter. Man gosh jag säger väl vad jag vill? vill jag säga negerbollar gör jag det! och jag har inte ett piss emot svarta och utlänska har ju haft flera killar som är turkar, och nick är ju lite av en sån sort hahah men söt hahah aja men jaa om jag vill säga negerbollar säger jag negerbollar och är trött på att alla ska påpeka det aja hej då!

Men ärligt!

Asså är jag allt ni har på hjärnan eller? Asså om ni ska kommentera kommentera med era egan namn och adresser ist för mitt! asås kan ju inte säga att det är nå dåliga saker du/ni skriver för det är skit söta men asså ååh får damp när jag ska trycka på namnet och sedan kommer till mig själv! asså ååh aja hej då!

Jonas Brothers

Förlåt för jag är så dåig på att uppdatera men asså Jonas brothers har tagit över min hjärna och nick mitt allt hahaha oops. Så skyll inte på mig skyll på Nick och JB hahah yeey om ni tärffar do häsla från mig;) ska ju itne tunera med dom än buhu vill att det ska va nu! hahahah yeey :P

lite sång för mig då

tänkte gå ut och sola men min bikini var blöt och vill itne gå ut i en blöt bikini så får väl typ vänta. Men aja det gör itne mig något för då kan jag ta mig en liten sångtur. hahah kan man säga så? what ever jag säg vad jag vill i min blogg yeey blir nog before he Cheats med carrie underwood sen kanske jag sjunger igenom mian låtar lite hahahah och typ hoppar runt som en galning i rummet hahhaha det är ärligt en av dom roligaste sakerna man kan gö. och shit vilken träning man får man blir helt helt helt slut hahahah. känns som om jag kanske bör träna på kontionen hahahah.

Dagens låt


dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kommer kunna hamna i en situation, där en annan person försöker provocera dig för att få en reaktion. Spela inte med!
Vågen 23. september - 22. oktober
Se till att ge dig själv några små "frikvartar" under loppet av dagen, där du kan koppla av och bara vara själv med dina tankar.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kommer att behöva koncentrera dig på och fördjupa dig i en särskild uppgift i dag. Det får din omgivning acceptera.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
I dag kommer du att kunna fungera som ett stort stöd för en annan person, som har behov av din uppbackning.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Ingen har sagt, att livet skall vara lätt - men det finns sannerligen ingen grund till att göra det mer besvärligt än nödvändigt!
Skytten 22. november - 20. december
Bara för att andra människor är på dåligt humör, behöver inte du själv bli det! Tillåt dem inte ta bort leendet från din mun.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du har tur som har så goda kommunikationsegenskaper, som du kan få extra stor nytta av i dag - så sörj för att använda dem!
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du skall inte tänka på de saker, som är omöjliga att nå. Tänk då istället på, vad du gärna vill - och hur du når dit.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag skall du se upp, så att du inte börjar lova för mycket - i din iver efter att hjälpa andra. Du skall också kunna infria det!
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Har du tänkt på, om de mål, du har satt upp, också verkligen är dem, du känner för, eller om det mer är några, du tyckte lät bra?
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du skall inte vara för fin för att inspireras av människor, som du kanske normalt sett inte tycker, att du kan ha till så mycket.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Genom att ge andra något mer av dig själv kommer du också uppleva, att de ger mer av sig - och det kommer att gagna alla.

Godmorgon

Godmorgon på er allihopa idag är det strålande solsken och jag ska nog gå ut och lägga mig och sola. Man måste ju passa på när det  är sol och inte ett moln liksom. Men först måste jag fixa mig, äta och ladda Ipoden. medans jag för det sätter jag nog på Brunin' up med JB ahahha yeey. men hare så bra<3


Ett långsamt farväl

hahaha eller rättare sagt ett snabbt som alltid. Aop ska inte gå och lägga mig utan skaligga och kolla på en film och måste komma ihåg att sätta på timern på tv så den stängs av så jag inte blir störd när jag sover och drömmer så sött hhahah lol men ni får ha det så bra puss<3


Kan inte se videosar

Hallå kan någon svara på om det bara är jag och min dator eller om det är så för alla för jag kan itne se någons video, inte mina och inte någon annans heller, helt cp :( om det är så att ingen kan se är det synd för er! för då kan ni itne se värdens bästa videosar hahahaha lol.

bloggar och JB

Hejsan allihopa kändes som om det var dags förl ite uppdatering så jaa vad gör jag just nu? typ inget sitter och lyssnar på burnin' up med jonas brothers yeey det är verkligen mitt nya favvo band och ska så se dom någon dag ska stå längst fram och skrika nicks namn när han ramlar runt där på scen. hahah eller nej ännu bättre jag ska ut och tunera dem de ni. i alla fall gör det måste lära mig alla deras låter utantill hahaha eftersom dom inte verka kunna dom hahaha och så sitter jag och kollar på lite bloggar och så, trevligt trevligt. aja pusspå er nu ska snyggingen själv fortsätta haha puss ;)

HAHAHAHA

omgash omgash måste bara dela med mig av denhär hahahahha ojoj ehm såhär är det ehm kevin början snurra runt och sen ramlar in i en av förstärkarna/högtalarna och så börjar joe och nick skratta och tappa texten hahahahah så bäst hahaahahha :D gosh hahah riktigt Amanda humor hahaha 

 

Uppdatering

Hallojs sitter här just nu har precis duschat, eller rättare sagt badat i någon timme. Hahaha nej men det är härligt att bara ligga och slapna av. Specielt när man har ont i huvet, och dra på trisser det funkade har inge mer huvudvärk men det kommer nog snart igen. I alla fall idag har det varit en riktigt jäkla JB dag och ni får stå ut! hhahah nä ärligt förlåt för alla JB videosar men kan inte hålla mig från att lägga upp dom för dom är ju bara FÖR söta hahah iih ärligt jag är kär i nick hahahahha, aja puss på er nu ska jag kolla på fler videos :D

hahahah va söta


Men palla!

Asså vem är det som orkar kommentera min blogg med mitt namn min msn och min bloggadress? asså shit ni kan fan få en krona och köpa er ett eget liv!!!!!!!!!!1

JB roliga saker

hahahha  ojoj som ni vet så sitterjag ju och kollar på lite JB videos och jag ahr hittat några skit roliga haha kan verkligen inte sluta skratta åt dom hahahah



Videon<33333333

iiih asså sitter och kollar igenom JB's youtube chanell ahahah vet inte vad det heter på svenska ahahah jo jag är lite kontig. kommer från sverige men vet inte vad vissa ord heter på svenska men vet vad dom heter på engelska ahahha aja i alla fall och så kom denhär videon asså iiih är helt kär i den hahah :D

Dagens låt

Jonas Brothers - Thats The Way We Roll


hahaha så söta


Dagens önske outfit


Söt outfit

kolla vilken söt outfit jag hitta. Dock har jag inte gjort den sjäkc men den va skit söt. ahahah tycker inte ni också det?


Hallojs

Hejsan på er allihopa har varit vaken ett tag nu men aja what ever hej och godmorgon på er allihopa, hahah jag baah skriver det två gånger. ahah aja what ever vad gör nidå? själv sitter jag här och inte gör något alls. Hum vet inte hur detdär gick ihop med det funkade i alla fall. idag ska jag nog inte göra så mycket alls tror jag. bara sitta här eller vid tv i guess. Vädret är väl sådär det också soligt och vamt men massa tjocka moln...

Dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det kan ha funnits ett problem på ditt jobb under lång tid, stort eller litet, som du snart blir tvungen till att göra något åt.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du skall inte låta dig pressas till något, du inte har lust till, men du skall heller inte vara oemottaglig inför nya idéer.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
I dag kommer du kunna bli kontaktad av en person, som du annars inte längre har någon kontakt med. Återseendet blir glatt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Möter du din familj tillräckligt ofta för närvarande? Annars vore dagen i dag kanske en utmärkt dag att göra något åt det ...
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Ärlighet är bäst, och med ärlighet kommer man längst - men det är skillnad på, hur du förmedlar den här ärligheten!
Skytten 22. november - 20. december
Om du går runt med en halvtrist känsla utan någon uppenbar anledning, är det viktigt, att du tar reda på, varför du har det så.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan ha svårt för att våga öppna dig inför andra människor. Försök att ta reda på, vad som är orsaken till, att du har det så.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det blir säkert en dag, där du får lov att visa vad du går för, också inom ett område, som du normalt sett inte befattar dig med.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du och din partner (ev. en nära vän) kan länge ha missförstått och pratat förbi varandra. Nu är det på tiden att reda ut trådarna.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
I dag finns det en extra god anledning till att vara varsam med de ord, du väljer, för de kan verka hårda på din omgivning.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Vad skulle du säga om att komma bort lite och ladda upp batterierna? Är det inte vad du behöver? Se efter om det inte finns lite plats kvar i budgeten?
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Att kritisera är ok, om det finns en anledning - men gör det på ett så positivt sätt som möjligt. Tänk på, om det var dig själv.

Godnatt

som ni säkert redan vet så orkar jag inte skriva något långt godnatt inlägg, men ni lär vara vana vid denhär tiden. I alla fall ska hoppa i säng nu och så hörs vi imorgon. puss och godnatt, sov sött och dröm om mig ;)

...

don't regret anything that ever made you smile


så söt

iiih asså kolla bara på honom. Asså vem kan itne motstå att tycka han är söt? vår alla älskade nick jonas
OMG! In this Picture Nick Is SOOOO .. Music - Hip-Hop - Jonas Brothers

Dock är hans lite äldre broder joe jonas mycket snyggare. Fast jag gillar nick mer. eller asså hum va svårt det blev. Nick gillar jag mest och han är sötast. men joe är snyggast. asså nick är söt och joe är snygg. ahahaha fattar ni?

min topp 3 av ashley, vanessa och miley.

1, ashley  Tisdale


2 vanessa anne huge


3, miley cyrus


vilken är eran topp 3?

Tisdfördriv

1. Jag har insett att min senaste kyss: någon jag inte vill tänka på (aa)
2. Jag lyssnar på: musik??
3. Jag pratar: med allt och alla och hela tiden hahah
4. Jag älskar/tycker om: sjuna, kompisarna, familgen och bloggen
5. Min bästa vän(ner) är: Linda<3
6. Kärlek är: konstigt!?
7. Någonstans, tänker någon på: mig:D?
8. Jag kommer alltid att: den jag är
9. Jag är hemligt förälskad i: de vill ni allt veta hahaha
10. Sist jag grät var: i i förrgår
11. Min mobiltelefon är: blå?
12. När jag vaknar på morgonen: vill jag sova mer
13. Innan jag går och lägger mig: borstar jag tänderna, tvättar av sminket och släcker lampan
14. Just nu tänker jag på: vad jag brukar tänka på??
15. Bebisar är: jobbiga
16. I dag har jag: inte gjort ett piss
17. I kväll har jag: inte gjort ett piss mer än att sjunga och kolla på tv
18. I morgon kommer jag: antagligen inte gö något alls
19. Jag vill verkligen: vara kändis med emelie hahah :D (http://phallandraa.blogg.se)

lisalavie

Hallojs sitter här och lyssnar igenon lite lisalavie1 låtar på youtube och måste bara säga att hennes röst är ju helt otrolig asså shit. Hon är nära mariah carys nivå i röstmässigt höga toner jag lovar. hahah i alla fall tänkte dela med mig av mina tre favorit låtar av henne så lyssna och njut.



hahahahaha


skit söt hund

neeej  gud kolla denhär lilla sötsaken. Ååh va gulligt hahah vill ha en sån liksom kolla bara. Dock blir det nog mycke borsta när man har en sådan hund men what ever.

Men min bischon kommer alltid vara sötaste ever.<3


Utkast: ...

är så extremt avundsjuk på håret. Liksom palla att alla har så perfekt (typ alla) hår och inte jag. Vill också ha skit långt hår, långt blont, rakt och vackert. jag har väl blont och ingeannat. usch hatar att alla ska ha det utom jag!!!!!!!!!!!


(bild tagen från google så vet inte varför det är för suddat)

Dålig uppdatering

Jag vet att jag har avrit skit dålig på att uppdatera idag men jag har inte orkat sorry. i alla fall idag har jag inte gjort något alls. Typ bara chillat kolla på moster till svärmor. fast det vet ni ju redan och kollat på The Hills. Jaa sen har jag inte gjort något annat. typ bara hängt. kolla på tv, men inget specielt och så. Tiden har gått rikitgt fort idag och jag ahr haft skit tråkigt. Man brukar ju säga att tiden går fort när man roligt och sakta när man har tråkigt. Men idag har det varit helt tvärt om. men jaa så kan det ju också gå. Egentligen är det made nu men det är denhär med tre bästissar ska tävla mot varandra om en roll i all my children. hahah och den har jag sett ett ex antal gånger så orkar inte kolla på den.

dagens låt

girlicious - like me


snygga skor från asos.com

ASOS T-Bar Wedge SandalsASOS Gladiator Wedge SandalNine West Lace Front Slingback ShoesCarvela Cross Front Patent Platform Sandal

Dagens önska outfit


hallojs

Hallojsan vaknade nyss av att mamma ringde och väkte mig. hon tyckte det va dags att stiga upp, usch jag som sov så skönt. men aja sånt händer. hon berätta även att hennes kompis åkt upp på BB iiih så spänd. Hoppas det blir en liten flicka. Det vill jag dock hatar jag barn och ska aldrig ha egna. men för hennes skull mest för hon har tre söner redan hahah. aja men just nu sitter jag och kollar på ett monster till svärmor. den är ganska bra ingen favorit men fick lust att se den.

Godnatt

Som vanligt orkar jag inte skriva ett långt godnatt inlägg. men aja ska i alla fall gå och lägga mig nu. är fkatist trött WOOOOW och därför ska jag hoppa i säng, aop jag ska *HOPPA i säng. joo jag vet att man bruakr gå och lägga sig för att man är trött men jag brukar gå och lägga mig för att det känns som om klockan tickar på ahaha så jaa. aja vilket sämst inlägg ni får ha det så bra love ya<3

Hiss eller diss?

Vad tycker ni om hedie klums outfit
Hiss eller Diss?

Ska Heidi Klum på semester?

Uppdatering

Hallojs sitter här med fortfarande huvudvärk usch! kollar i alla fall egenom kenzas blogg. Eller i alla fall i början bara se hur hon skrev och så lite kul och se hur dom stora bloggarna började. samtdigt som jag sitter och kollar kenzas blogg pratar jag med emelie och simon, nice nice. och fortsätter kolla på mitt hår och gämnför hur vacker det blev an vaselinet. usch ska ta en annan bit imorgon. Vill inte ha det under natten känns lite creepy. men jaa det är väl typ det jag gör.

stort misstag

Image and video hosting by TinyPic

ojojoj säger bara stort misstag. Har haft dom i alla år på fryx eftersom det är pappa och bröder till en i min gamla klass. och usch dom suger om man får säga så. Varje bild ser man ut som en tjockis. Till och med mamma och alla mammas kompisar och mina kompisar och min syster och hennes kompisar och hela släkten säger samma sak. Och flera i klassen och allt. Asså tro mig ni som anställer dom det är ett STORT misstag. Fattar itne hur dom kan va störst i västerås på att ta kort och sånt i alla fall på skolorna. Det är sånna som dom som får en att aldrig mer vilja äta.!

Tips!

Heej såhär är det jag har testat en sak under hela dagen eller typ hela. men har inte orkat skriva om det. I alla fall jag satt och fixade naglarna med vaselin och sedan kom på att liksom naglarna är ju håret döda celler (rätta mig om jag fel) och då bör ju vaselin reparea håret också så testade på en slinga där mina toppar var torra och vissa kluvna och hade på lite och sen när jag duscha så sköljde jag ut det och gämnförde med hur det kändes innan och då och det va riktigt lent inga torra toppar utan det va skit lent och dom kluvna topparna va inte 100% fixade men dom va inte lika som innan. Men jag skulle nog rekomendera att inte ta hela håret på engång utan vissa slingor i taget. och ta inte för långt upp för då blir håret fett och man täpper igen hårsäckarna och då förhindrar håret att växa.
 snart så får jag detdär håret :D

Life of ryaN

Hallojs, det blev ingen film utan MTV ist. Såg slutet på made dock hade jag redan sett det engång förut. Men nu är det i alla fall life of ryan. Det är typ en av dom första avsnitten. Usch hatar att det ska börja om. Men aja sånt är livet i guess. Huvudvärken är inte över men det är lite bättre men nu är det mat puss på er<3


Film

Hallojs, asså allt är bra lite hängig men ja det kan ju alla människor vara ibland, med eller utan andledning. Men i alla fall jag mår bra har bara extremt onti huvet så blir nog ta en tablett och sen lägga mig och kolla på någon film och typ sova en stund. Vilken film vet jag inte rikitgt vilken det blir. men jag väljer nogn skit bra som alltid annars hahah. men ni får ha dte så bra love ya<3

...

something always brings me back to you


Blogglust

Hejsan alla läsare. Är det bra med er? här är det okej, känns lite kontigt bara vet inte varför men aja har i alla fall ingen blogglust just nu så sorry. Ikväll kanske jag kommer skriva mera men jaa jag vet inte riktigt. så ni får ha det så bra så länge love ya<3

humor hahaha


Dagens låt

jonas brothers - when you look me in the eyes


Dagenshoroskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Gräns: Var vänlig och tillmötesgående, men du får inte vara naiv. Var beredd till att sätta gränser för din gästfrihet.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det kan uppstå en möjlighet, som du inte förväntat dig, i relation till ditt arbetsliv, som plöstligt öppnar nya dörrar.
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan bli överraskad av, vilka människor du kan hämta inspiration ifrån - det kommer att kännas som en god upplevelse.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Uttnyttja inte kännedom, som du har fått vid ett förtroligt tillfälle, till att skaffa dig själv snabb och lätt uppmärksamhet.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Se till att komma ut. Du behöver frisk luft. Det är möjligt, att du har saker att göra inomhus - men de brådskar inte!
Skytten 22. november - 20. december
Du kan ha svårt att säga ifrån i relation till en god vän, även om det innebär, att det finns andra personer, som du försummar.
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det kan ha uppstått en konflikt i din relation till någon annan, för att ni inte är eniga om, vilken karaktär er relation är av.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du har många drömmar, men om de skall bli till verklighet, är det också nödvändigt, att du gör något för att realisera dem.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan behöva använda ditt huvud till annat än arbete. Försök leta upp någon intellektuell utmaning, som kan stimulera dig.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Om du ännu inte har haft sommarledigt, har du säkert ett stort behov av det! Sörj för att få slappnat av ordentligt i dag.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du har en unik förmåga till att få andra till att anförtro sig till dig, och därför kommer du också få höra många historier.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
I dag skulle du förmodligen må bättre av att vara i ett mindre välbekant sällskap, istället för en stor församling.

Vaken

Så nu är jag vaken. Eller varit det en stund men har svarat på lite kommentarer. Alltid kul. Dock ganska många  hahah oops men aja vad gör man iten för er läsare. Men jag tycker nog om man ska vara en riktigt bloggare/bloggerska ska man svara på kommentarerna man får. Asså svara personligt. Dock kan det va lite svårt om man ahr typ 200 efter varje som dom stora har men man kan i alla fall svara på vissa, tycker jag i alla fall och inte som jag sett vissa gör svarar i sin egna kommentars sak för det är ju inte säkert att den går tillbaka dit och kollar. Så neej jag tycker för att man ska vara en riktig bloggare/bloggerska ska man svara personligt.

Håret

Vet att det inte va längesen jag la upp denhär bilden men gud kan itne sluta kolla på den är helt kär i håret. Asså hon har verklige värdens mest perfekta hår. Liksom ååh ge mig!!!!!!!!! asså ärligt skulle kunna gö vad somhelst för att f åbyta hår med henne ärligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tuck everlasting

Kollade nyss på en film som heter Tuck everlasting den va skiiiiiiiiit bra. Ganska typ gammeldags men ändåså bra. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men den va skit bra tryck typ på namnet och sen så ska ni typ komma till en sida tror att det kommer bli så i alla fall för kopierade ne länk asså en färdig och jah haha palla liksom aja hejs så länge<3

Hemma för kvällen

Hejsan hoppas alla läsare. Är hemma nu för kvällen inge mer gå ut idag i guess. I alla fall jag vann yeeeey på att ha flest siffror hahah fick 108,  oops. Men jaa ni skulle sett mig i slutet hahah asså jag baah sköt hahah. jag orkade inte bry mig. Hahaha men jag hade någon 3a och nån 6a och sen bara 2 och 7 hahah yeey. men det va nice. Träffade även på Simon Carlsson, han pappa och hans syrras pojkvän, hahah tror det blev rätt. Simon är typ ex till mig. jaa hahah men det va trevligt. Han känner typ bruno också så dom sa hej och såfick jag en krom (?) hahaha aja. dock har han aldrig gått för bi mig utan att gett mig en kram. hahah me nvi är ju tydligen fortfarande tillsammans engligt dendär studenten. Vi va med dom på vasa (studenfesten på kvällen då alla slutat skolan, eller jaa alla gymnasieskolor och fryx) och då kom hans föräldrar dit ett tag så haha jaa och sen till någon tjej sinom sa hej till hahah den va roligast. aja nice nice och han blivit fett snygg hahah förut va han mer söt än snygg. ahha det första bruno sa efter han gått baah "vaa inte detdär ditt ex" hahahah och joo men det va nice nice.

Minigolf

Hallojs kalaset ärkalrt nu men ska åka och spela minigolf med brunos familj :D

En snabbis hemma

Hallojs är hemma en snabbis fick svårt att andas nå astma aktigt eller då va det bara för det va sjukt dålig luft så har varit ute ett tag nu och ska ta medicin och sen ska jag gå tillbaka. Men vill bara uppdatera lite. I alla fall min syster fick detdär jordgubbshalsbandet som jag skrev förut om. Så är extremt avundsjuk. Hon fick det svarta så nu kan jag inte köpa det svarta. Men någon färg som skulle va cool skulle va limegrön :D hahah aja men ska springa tillbaka innan dom börjar undra vart jag är.

bye for now

Aop måste då springa till lokalen nu där festen ska hållas. Hela tjocka släkten kommer om en halvtimme, suck* aah men nej det ska väl bra kul i guess men kommer komma tillbaka för mitt bateri till kameran dog precis, oops.. Aja shit happens jag får springa och hämta den sen. Det är ju inte så långt typ övervägen ligger lokalen hahah. Men ni får ha det så bra see ya<3

Snäll anonym kommentar

hahah aop nu för tiden har jag blvigt "van" med att alla anonyma kommentarer ska inheålla något elakt och lalala och inte för jag bryr mig om vad det står men jaa det brukar va så och jaa som ni vet så blir jag ju så smikrad av eran avundsjuka. men i alla fall så fick jag en anonym kommentar precis och den va en av dom snällare jag fått hahaha


Anonym om ahaha jaha okej?:
hahahahaha, vad löjliga alla är.
NEJ, jag känner inte dig, och nej, du är inte lik kissie. och ja, du ska ta det som ngt dåligt, för du är tusen gånger snyggare än kissie, och då blir man väl inte glad om ngn säger att man ser ut som en som är så mycket fulare? :O nej, du är bättre än kissie på alla vis, och kommer alltid att vara! /okänd men snäll

Dagens låt

Radios in heaven - plain with ts

Falskt

Asså shit joo hon är en as bra sångerska och och allt men alltid när hon pratar så låter det så falskt. Så intränat. kan itne riktigt förklara men stör mig alltid på det baah  "hallo it's savannah" lalalal hahaha usch lyssna själv.

Tips jag testat

Hallojsan va inne på en blogg för nån vecka sedan kommer inte på vilken det var men då fanns det något tips om att man kunde ha vaselin på naglarna så blir dom sarka och släta så jag testa det för mina naglar hade blivigt så torr och även sprukna så det va typ "lager" av nagel som va lösa aah nånting så jag testade och tro mig det funkade faktist det va skit bra, Mina söndriga torra naglar har blivgit återfuktade hela och glansiga och det äbtsa hårda också. så jag uppmanar er alla att sätt på lite vaselin på naglarna så blir dom skit fina sen.


dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Om du tycker, att du inte kan få tiden att räcka till, borde du kanske öva dig på att bättre utnyttja dagens timmar.
Vågen 23. september - 22. oktober
Ditt smittande humör gör dig till en eftertraktad person i sällskapslivet, varför du knappast saknar inbjudningar för närvarande.
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Om kvällen bjuder på sällskaplighet, finns det många chanser för, att du får stor framgång - så gläd dig åt det!
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Kärleken kan vara under press, för att du har många järn i elden och för lite tid till att lyssna på, vad ditt hjärta säger.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan sitta i, vad som känns som ett känslomässigt dilemma. Det finns knappast någon lätt lösning. Det kräver tid och tankar.
Skytten 22. november - 20. december
Det kan vara dags att göra upp med dig själv, om du är på väg i rätt riktning, eller om du egentligen borde ändra mål.
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det är på tiden, att du kommer fram till, vad du egentligen vill. Annars kan du flyga runt från det ena till det andra.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du skulle kunna dra stor nytta av att lyssna på dem, som har större erfarenhet än vad du själv har inom ett visst område.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag kan det vara nödvändigt, att du pratar allvar med någon, som står dig nära, på grund av en tvist mellan er.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Om det är länge sen du höll semester sist, är du säkert i stort behov för att göra det! Se till att slappna av så mycket som möjligt i dag.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kommer göra alla glada, och det är ett värdefullt drag - men du måste också tänka på, hur du gör dig själv glad.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan gå runt med många tankar i huvudet och tycka, att det är svårt att få ordning på dem. Tala med någon, du litar på.

Taylor från newport harbor

Vet inte om ni sett det pogramet nångång men det finns en tjej där som heter taylor. Dock är hon inte med så jätte mycket men lite då och då. Och hon har riktigt långt blont perfekt hår. Asså finns det någon som vet hur man kan få sitt hår så även fast ens hårgener inte är så långa. Dock har vi vissa i vår släkt som har skit skit långt hår. Dock har jag aldrig hade jätte långt hår men det är bara för mamma alltid tjatar om hur slitet det är och drar med mig till frisören som "toppar" håret 10 cm :@ men om man skulle typ kunna göra något specielt? typ använda någon speciel prudukt eller om ni har någon speciel hemmakur ni brukar köra på så snälla hjälp mig och bara släng in en kommentar alla tips kommer publiceras och om ni skriver namn och eran bloggadress så publiceras det också så alla kan hitta er. Dock har jag hört att man ska masera hårbotten typ dagligen och det ska typ få håret att må bättre och växa snabbare. dock vet jag inte om det stämmer men jag kan typ börja med det.



jag vet att jag sa att jag skulle gå men det blev att sitta kvar här ist kunde inte slita mig från datorn :P

Godnatt!

Nej fyfan va arg jag är just nu. jag hade lite mer än 700 unika igår/idag beror på om man ska räkna att dte är efter 00 slaget. och så går jag in på tailsweep och kollar och där stod det att jag hade 57? man baah what? jag somp resic vant mig vid att det brukar va 200 i skilnad och nu är det typ 700 asså fyyfan om det inte ökat tills imorgon jaa då vet jag itne vad jag gör åå så trött på det aja orkar itne sitta här länge ha det bra hejsvejs!

ahaha jaha okej?

Anonym om ...:
ÄR de kissie på bilden? Annars är du jäääättelik :D

haaha jasså? neej det är jag, jag och åter jag hahaha det är jag på ett läger med konfirmationen i typ augsti förra året. hittade bilden igår/förrgår när jag kollade igenom min bärbara datorn. Men ahahha ska man ta det bra eller dåligt att va jääääääätte lik henne? kan någon typ svara på det hahaha


Söt enkel outfit


Söt klänning/tunika från forever21.com

vad säger ni är den inte söt ??


unfaithful

Hallojs sitter här och kollar på en film som går på 1an. den heter unfaithful och är ganska bra faktist. och ååh skulle flytta senaste inlägget så baah tar jag bort den så smart jag är, NOT! aja shit happens

...

everybody's looking for something


i was worng

oops jag hade fel det va inte all accretes eller hure stavs utan dendär shot of love with tila tecila hahaha ingen aning hur det stavasm ne dewt har börjat så ska springa dit och kolla

NEXT

Hallojs haha sitter här och kollar på Next med syster det är fett kul. Sen är det dendär kändissaken och sen vet jag inte? måste skriva klart tävlinginlägget också det är inte mycket kvar men det måste ju bli perfekt. Sen ska jag nog komma på någon ny tävling. Typ i samma stil och så, några förslag? aja men ska typ gå tillbaka nu så ni får ha det <333333333

Hiss eller Diss?

Vacker!

Skoooor

okej om jag ska vara ärlig så tyckte jag inte att det fanns så mycket snyggt på densidan. Men allt va ju iten crap. Nej hittade typ 5 stycken som jag gilla. Högklackat såklart.





Skor

Ärligt jag har riktiga skoproblem. Hahah är helt besatt av skor älsakr att sitta och kolla på massa olika sidor på skor önskar man kunde köpa dom allihopa. Men en dag ska jag kunna göra det. Och då kan jag göra det utan att känna skuld. I alla fall hitta en ny sida som heter http://www.heels.com som jag tänkte checka in så det kommer säkert typ massa skor sen aja puss så länge<3

Dagens önske outfit


Dagens låt


Uppdatering

Hallojs sitter här som vanligt det rengar ute och jag ahr tråk. Kollade nyss på The Hills och Nerport harbor det va skit nice. Nu sitter jag och pratar med Emelite.och försöker lista ur hur man tar kort men camen hahah lolz och allt sånt inte någon specielt.


webbcamera

Ååh vet ni jag har äntligen hittat min skiva till min gamla webbcamera så håller på och instalerar den. Hoppas det funkar nu bara :D

Uppdatering

Hallojs sitter här nu kollade nysspå cinderella story. Den är faktist bra även fast jag sett den typ 1000 ggr och kan den utantill. Men i alla fall det va inte det jag tänkte skriva om utan att det här är min blogg och jag skriver hur jävla mycket jag vill!!!!!! jag kan skriva 1000 inlägg om dan om jag vill men om ni nu tycker att det är så extremt mycket varför ens kolla min blogg? varför ens bry er? asså vissa kan man ju undra vad dom tänker med? och vad jag skriver om det är väl upp till mig eller!? jag skriver ju vad jag vill och om ni iten gillar det men stick då för jag bryr mig inte! Och nu kommer alla baa h "ååh såklart du bryr dig om du skrver ett sånthär inlägg" lalalla men ååh om ni inte gillar det jag gör stick varför slösa bort eran tid på att läsa min blogg in inte ens "gillar".

ibland undrar man ju!

Harry potter

Hallojs, nu sitter vi och kollar på harry potter det va inte jag som vadle :P i alla fall filmen har bara gått till hälften men det känns som om det gått hela men nej nu har allt hänt och snart ska allt hända igen hahah ååh. Men aja dock är denhär det bättre filmen av alla. och tro inte vi är några harry potter nördar för det är vi inte utan vi har sett alla andra filmer 1000 ggr så vi bestämde oss för att se den. aja men nu ska jag kolla igen puss<33333

Frida


no singing for me :(

Godmorgon eller jaa jag har ju varit vaken i en timme snart men what ever godmorgon ändå, är det bra? här är det fortfarande sådär har skit ont i halsen, usch. Asså det vill verkligen inte försvinna. och jag får panik för jag vill sjunga!!!!! men jaa jag antar att jag måste vänta tills min hals är okej igen, tråk tråk! Aja nu ska jag gå och äta godis. (aa) jag vet att jag är en liten tjockis men jag älskar det :D 

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Fånga dagen - och din partners hand. Dra honom eller henne ut i det blå, och få några goda och annorlunda upplevelser tillsammans.
Vågen 23. september - 22. oktober
Kanske skall du till en fest, du inte orkar med och bara vill få överstökad. Chansen är stor för, att du blir positivt överraskad.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Om du tycker, att de flesta helgerna liknar varandra för mycket, kunde du passande använda den här helgen till att ändra mönstret.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Helgen, du går till mötes, är välägnad till mental avslappning och påfyllning. Gå på museum, läs en bok. Använd tiden.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du är grundlig, och det är en kvalitet. Men se upp, så att du inte fördjupar dig så mycket i detaljer, att du mister överblicken.
Skytten 22. november - 20. december
De bästa nöjet behöver inte vara det dyraste. Det finns goda möjligheter för att få en skön helg utan att slita ut betalkortet!
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Sörj för att inte fylla hela helgen med avtal - du har säkert större behov av att slappna av i ditt eget goda sällskap.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Använd några timmar den här helgen till att få röjt upp din oreda; anteckningarna på skrivbordet, kom-ihåg-lapparna i väskan osv.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är en god tidspunkt att göra något mera av en ny bekantskap. Antingen en person, du just har mött - eller snart kommer möta.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
De goda avsikterna om en massa färsk frukt och havsluft blir inte alltid av under vardagen. Men då har du ju helgen ...
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Den här helgen bör du i så stor mån som möjligt ägna åt familjen. Så får arbete och vänner vänta tills på måndag.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det är dumt att använda en helg till att gräma sig över det, man inte hann. Använd den istället på att njuta det, du har gjort!

Godnatt

Aja nu är det npg dags att sova vi hörs imorgon puss på er<3

overkligt

Sitter här och skakar allt känns så overkligt. Tänk att jag fakist gjorde det. Jag skickade iväg det. Tänk så får jag ett svar. Ett posetift svar tänk om... det skulle typ förändra hela mitt liv. tänk att jag gjorde det, jag gjorde det. omgash iiiiiiiiih :D

En blå liten färgklick


Click

Hallojs sorry att jag inte uppdaterat dom senaste timmarna men har kollat på en film som heter Click och den va bäst. Lite svårt att förklara vad den handla om men den är bäst. Men det va itne så länge sen den va på reklamen och det är dendär filmen då han pruttar i chefens ansikte medans han ha stoppat tiden och sen trycker han på play och så tror han att hans assistent lagt bajs i hans mat hahaha aja den va i alla fall skit bra. Blev lite tårögd där ett tag också oops. Aja nu ska jag svara på alla kommentarer jag fick när jag var borta puss på er<3

Sött armband från http://www.buckle.com

BKE Embossed Bangle Bracelet

Snygga skor från features.elleuk.com

Paule KA beige leather peep-toe platform with gold heel 
Alexander McQueen patent pink stilettos
Anya Hindmarch grey wedge sandalBarbara Bui black gladiator-style sandalsBarbara Bui brown T-Bar platform sandalsChloé brown leather shoeChristian Louboutin blue suede 'Declic' stilettosChristian Louboutin for Roland Mouret 'Moro' shoe bootsDior pistacio green peep-toe shoes with diamond encrusted cone heelEmilio Pucci silver wedge sandal with ankle tiesEtro Gladiator wedge sandalGivenchy white leather stilettos with gold buckle detailGucci leather lace-up open-toe shoe bootiesMiu Miu candal heel shoe


Skit söt outfit


Uppdatering

Hallojs sitter här och kollar på MVT just nu är det the Ex-effect. det är skit bra dock har jag sett denhär som är nu förut typ 3 ggr. aja sånt händer. Finns vissa jag sett fler gånger. I alla fall sen blir det Next haha det är fan skit roligt. Men jag missade The hills och Made för att vi kkollade på Björn bröder. Men aja sånt händer.

Bild

hhihih jag kommer alldrig älska denhär bilden på mig och syster (http://xcinderella.blogg.se )


Björnröder

Ååh sitter och kollar på björnbröder med syster. Ååh usch det tåras i mina ögon hahaha. men den är ju så sjukt fin. Asså jaa hahahah den handlar om att han som människa dödar en björn för att den dödade hans bror och sen så förvandlas han till björn och träffar en liten björn unge som då visar sig vara ungen till björnen han dödade och lalala. Jo jag vetatt det låter skit töntigt men den är faktist skit bra och skit fin :D

Gud straffar somliga på engång

Usch ja jag fick verkligen tillbaka för det jag skrev om kissie. Men hon hade ju i alla fall ont innan och viste att hon skulle få och det gjorde inte jag. i alla fall är hemma nu med skavsår, fuck. fast det kanske ni redan hade listat ut pga det jag skrev. Men nu ska jag äta några plättar hare bra<3

Affären

Tjohejsan sitter här ska klä på mig lite kläder. hahah min syster baha "klä på dig så går vi" hahaha nej det lät inge roligt sådär men på sättet hon sa det hahah så jag gjorde ne låt om det "klä på dig så går vi, klä på dig så går vi yoyoyoyo" hahahahaha yeeey jag är ju bara för bäst. Hahah men kanske jag ska gå barfota till affären eftersom kissie gick det hem hahahahahhaha lol nej skorna på klack eller inte. Asså ofta det är jobbigt att gå i klack och ja kanske att ha skavsår men ta ett plåster en alvedom och tig! hahahaha shit liksom aja men nu ska jag klä på mig så går vi hahahah puss, eller neej jag menade puZZ och kJam på er älsklingar ;) ahahahahahh jag är bäst :D


Duscha nyss

Hejhej känns som en liten uppdatering kan vara bra nu. i alla fall jag duschade nyss och så sitter här med balsam i håret. Väntar alltid typ 10 min innan jag sköljer ut det. Löshåret mir mycket finare då. I alla fall ska väl snart  skölja ur det och sen när jag gjort det ska jag och Elin dra oss till affären och köpa ltie godis. Hon ska även köpa något som bara 18 och uppåt får eftersom hon vill visa sitt legg så mycket som möljigt. haha är lite avundsjuk för nu vill jag också vara 18! aja men den dagen kommer den ååh.

...

i'll be ok if you come with mw cause it's such long long way to go

Hiss eller Diss

Vad tycker ni om laurens outfit?
Hiss eller Diss?


______________________________
Förra hiss och diss frågade jag vad ny tyckte om miaarose - everywhere och det blev en hiss.
(se klipper lite längre ner)

Dagens önske outfit


dagenshoroskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Var försigtig så att du inte blir förblindad av en person med goda talgåvor. Du kunde enkelt bli den underlägsna av er båda.
Vågen 23. september - 22. oktober
Även om dagen inte innehåller andra utmaningar än dem, du vet om, kan det ändå dyka upp en möjlighet att få visa vad du går för.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan vara i en situation, där du känner, att du har tappat kontrollen. Är det så, eller är det bara lättare att tänka så?
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Om du har svårt att överskåda din ekonomi, skulle du kanske kunna rådfråga en vän eller kollega. Det skulle ge dig ro i magen.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
De bästa jobben är inte alltid de, som flest söker. Behöver du förändring, kanske den inte är så långt borta, som du tror.
Skytten 22. november - 20. december
Genom att vara öppen inför andra och deras ideer kommer du också ofta märka en större lyhördhet för dina egna. Pröva det.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag vore det bra, om du kan avsätta lite tid till att överväga ett större beslut, som du gått och funderat på.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Dagens goda råd: Gå inte över ån för att hämta vatten. Tro inte alltid, att de bästa lösningarna är längst bort.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det kan vara en god idé att hålla din kväll öppen så länge som möjligt, eftersom en spännande möjlighet kan visa sig under dagen.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
I dag vore det bra, om du kan få använt några andra sidor av din fackkunskap, än du brukar. Tänk i möjligheter!
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Om du tycker, att veckan redan nu har varit allt för lång, kan du glädja dig åt, att du är över halvvägs. I morgon är det helg.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Låt bli att göra saker och ting mer komplicerade, än de är. Du tänker knappast över, att du gör det - men vad säger din omgivning?

Godmorgon?

Godmorgon allihopa, kan man säga godmorgon vid denhär tiden? aja det får i alla fall bli så. Vaknade nyss i alla fall skit skönt och jag behövde verkligen sova ut. Sov nog igen timmarna jag inte fick igår då jag somna vid 3 och gick upp vid 6 och inte sov någon middag. Men idag vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog hoppa in i ett bad och sen kanske gå ut och sola och så. Ska även skriva klart vinnar inlägget på min tävling. Och jaa det är väl typ det som ska hända. Ni får ha det så bra så kommer horoskopet snart ska bara kollapå det först :D

Godnatt

Nu är jag helt slut. Ska hoppa i säng nu på engång orkar itne ksriva något långt godnatt inlägg idag heller men i alla fall godnatt så hörs vi imorgon love ya bitches;)<3

polyvore.com

Hallojs sitter och kollar på olika outfit's på http://polyvore.com alla är så otroligt söta så tänkte dela med mig av några. Dock har jag inte gjort någon av domhär själ.

Dagens önske outfit


(lånad bild)

Hiss eller Diss

Eftersom jag inte tycker det är någe roligt med att bara ha massa outfit på kändisar så ahrj ag ju massa annat också på min hiss och diss och denhär gången är det miaarose's everywhere så vad tycker ni
hiss eller diss?

Svaren på frågestunden

Jonna
F: Hur kommer det säg att du börja blogga?
vad tycker du om stinalee, kissie, kenza o blondinbella?
vilka bloggar läser du?

S: Hum jag vet inte riktigt antar att jag hade förmycket fritid.
Stinalee- söt och så men ibland lite boooring
Kissie- lite för mycket men ändåså bäst
Kenza- skit söt men uppdaterar för lite men annars så är hon bra lite fjortis
Blondibella- Hon har nog den bästa bloggen men stör mig på att hon har ett helt team bakom sig.
alla dom 4a, http://xcinderella.blogg.se http://edwardd.blogg.se/index.html http://theolsentwins.webblogg.se/ http://mikasha.blogg.se/ http://tessilicous.blogg.se/
typ dom och några fler som jag dock nyss börjat läst.

Mariama
F: vad du vill jobba med i framtiden?
vad lyssnar du på för musik?

S: jag vill jobba med musik, spelar ingen roll vad jag gör fats helst vill jag ju tunera runt hela värden och dela med mig av min egen musik.
jag är nog lite av en alltiallo eller vad man kallar det. gillar mer låtar än artister men har ju nbågra favoriter och det är ju mcfly såklart ashlle simpson och jonas brothers

M a m m a . J e s s i c a
F: Vilka består din familj av? Bor du hemma? Hur gamla är dina syskon om du har några?

S: asså min mamma och pappa är ju skilda så jag bor hos min mamma på heltid men jag träffar min pappa någon lördag då och då för han jobbar söndag till fredag. Men min familj består väl av mig, min ända riktiga syster Elin 18, Mina låssas systrar Evelina 19(snart) och Angelica 16 och min lillebror 9. Mamma, Pappa och så en helt underbar låssas mamma. Hon är inte alls som i askungen utan skit snäll och omtänksam. Love them all<3

Chewing Guns
F: är du singel?

S: har ingen pojkvän i alla fall

marre
F: Vad gör du på fritiden?
Vilka bloggar läser du?

S: jag sjunger hela tiden, dansar, är med kompisar, familjen, bloggen ofcourse och bara chillar typ. Och sen blir det ju skolan när den börjar :/
svaret finns där uppe:)

.....
F: favorit glass?

S: älsakr farmors egna daimglass den är så bäst. men annars typ daim, smaris, pigelin och twister.

will i am
F: är du glad?

S: jag föddes glad :D

Lisa
F: Har någon läsare sagt hej till dig i verkligheten? lr nåt sånt? ^^ :D

S: japp mina vänner som läser varjedag haha och folk som jag typ känner baah ååh jag läser din blogg. Men någon okänd hum neej. Dock bor jag inte i sån stor stad och alla här är ju som dom är... don't ask!

emmy
F: hur många har du haft sex med?

S: haha men gud vilken fråga. Jag svarar såhär att det är lite personlig fråga men ni får gärna gissa bland kommentarerna kul och se vad ni tror :D

liene
F: Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
Vad är det bästa du vet?

S: jag skulle nog säga, målmedveten, flum och glad
Sjunga och bloggen, finns inget bättre.

Vanadesse ~ Designing Everyday Life
F: Jag har en liten fråga som nykommen läsare i din blogg. Varför jämförs du med Kissie?

S: jadu det skulle du fråga dom som jämnför mig med henne. Men jag skulle nog tro att det ligger något bakom att vi båda är blonda små fjortisar som alltid vill stå i centrum och synas. Även att våra bloggar har en visslik het och då är det jag som utsätts för att bli "kissie wannabe" för hon är den som är kändast.

Ella
F: Hur skulle du vilja beskriva din blogg då, om du inte är som Kissie?

Någon hälsning till alla dem som tycker du är fjortis?

Hur kommer ditt liv se ut om tio år?

S: jag tror nog att vi har någon liten likhet i vad vi skriver. Men ändåså är vi två helt olika personer med två helt olika persobligheter. och jag skulle nog säga att min blogg är lite mer mode och skönhet än vad hennes blogg är.
Era fördommar får mig att le puZZ på er sötisar ;)
jag är mega kändis släppt massa albums är ute och tunerar och bara lever livet festar varje natt och uppaterar lika mycket som nu i DENHÄR bloggen.

klara:
F: när fick du din första kyss

S: när jag inte ens va ett år i guess av bruno (lilla brodern)

ibland kommer man inte på någon bra rubrik

Hallojs kollade nysspå PCD 2 haha dock var det bara tillbaka blickar om vad som hänt men har missat lite pga olika saker så det va ganska nice att se ändå. I alla fall frågestunden är över nu så ska sätta mig och svara på ALLA frågor nu. Har ju kollat igenom dom och det va många om kissie? hum hur kan det komma sig hahaha. Aja men ska gö det nu så hare bra så länge<3

Uppdatering

Hallojs sitter här nu och min syster står just nu i kön till pluto, en av dom största ungdoms krogarna. det sista hon sa till mig va "uppdatera min blogg" så jaa gå in på hennes blogg och kolla lite då och då så har jag skrivit lite olika saker. I alla fall jag lovar att hon kommer få visa legg för hon är så extremt kort och sen ser hon inte ut att vara 18 utan mer typ 16. Men jag fick fixa henne så hon ser lite äldre ut typ 17 ahahah. Men hon visnar nog allt upp legg och så kanske hon går ett litet grattis, Hahahah .

I alla fall håller på med inlägget om vinnaren just nu och det är nice. Frågestunden avslutas klockan 22 och då svarar jag på frågorna. Det har rullat in en massa frågor för att inte vara så känd och första gången jag har en frågestund. Det känns som om jag tar min blogg till en annan nivå nu. Liksom igår hade jag min första tävling idag har jag frågestund Liksom vad ska komma härnäst? Men det är bara kul och jag äääälskar det :D

Tävlingen avslutad

Gårdagens tävling är nu avslutad och finalisterna har fått mail om dom vann eller inte. Dock får ni vänta lite med inlägget om vinnaren och även vem det är. Ha det så bra så länge :D

Brännt mig på tummen

Hejsan som ni alla vet eftersom jag tjatat om det så fyller min syster 18 år idag. och så skulle jag våga hennes hår samtidigt som vi kollar på tv och usch vet ni vad jag gör. Lägger handen/tummen rakt på det varma och jag hade på högsta värmen och hade varit på skit länge så är helt öm dock har jag ingen brännblåsa för sprang och sjölde i ca 20 min som man ska men är helt hård där, vet inte varför har aldrig hänt mig förut. Och det står typ ut som om det skulle va ett extra ben. Försökte ta kort men det syndes inte, usch!

Gäster

Hallojs tänkte bara slänga in ett snabbt litet inlägg om att vi har gäster nu eftersom Elin fyller år så kommer inte kunna skriva eller savara på kommentarerna men sen när dom åkt ska jag avslöja vem som vann min tävling och kanske svara på frågorna i frågestunden :D


JAG VANN :D

http://rebeckamarianneandersson.blogg.se/ hade en tävling där man kunde tipsa om olika skönhetsprodukter och jag tipsade om min hårspray Naturelle Orginal Silky hair spray den jag även videobloggade om för några dagar sedan och så vann jag en goodiebag jag tar kort på det när det kommer och så. Gud dethär är första gången i mitt 6 månaders liv här på bloggen jag vinner något.

glöm inte bort att fråga frågor i min frågestund!

FRÅGESTUND!!!!!

Hum tänkte ha en frågestund här i bloggen så ni kan få lära känna mig bättre och faktist inse att jag är inte alls lik kissie!!!! så fråga på vad som helst. Om ni länkar till eran blogg blir ni länkade i svaren också och tänk på att jag ahr ca 750 läsare om dagen och igår hade över 900

HAHAHAHAHAH


Bärbara

Hallojs sitter på min bärbara dator nu. Gosh vet inte hur länge sen jag använde den sist. Har i alla fall rensar bort massa bilder och music och allt sånt och massa onödiga pogram så nu går det lite fortare men sa starta om den för vssa tangenter vill nte funa eller det är en som inte vill och ni an säert gissa vilen hahahah vaa fult

Förlåt för mer youtube saker.

ahhah asså hon är ju bara för bäst. Dock kan man diskutera bilden haha

Youtube inlägg

Hejsan förlåt att det bara var massa youtube inlägg nu på morgonen men hade ingenting att göra så kollade runt lite på youtube och så ville jag bara lägga in massa som jag kollade på. Men tro mig det var många som jag stod emot även fast jag egetligen ville. i alla fall ska göra lite olika människor på taaz kanske lägger in något sen how knows liksom men ska göra det nu hare bra<3

Dagens låt


Ge mig hennes liv!:O


Preseneterna

hon fick dendär lilla rödasaken där nere alltstå en Ipod stuff eler shuffle eller vad den nu heter alla säger olika. aj och så fick hon massa saker av mig typ en liten goodiebag med shampo, balsam, balsams spray, deo, tvål. För efter nu ska hon börja köpa sånt själva  så hon kan få det hon vill ha och jag viste att hon gillade detdär.

Image



obs det kommer mer på lördag och ikväll :P

Jag dör hahaha


dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Dagens goda råd: Gå inte över ån för att hämta vatten. Tro inte alltid att de bästa lösningarna är längst bort.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det är möjligt, att dagen i dag innehåller en eller flera punkter, du helst vore utan. Tänk dock på, att det snart är överstökat.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du tycker kanske, att det är svårt att få tid till att nätverka, men vore det inte möjligt att förena affärer, fritid och nöje?
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det är viktigt, att du lyssnar på de signaler, som din kropp sänder. Även om den säger något, som inte passar dig.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Man har en ståndpunkt, tills man har en ny - och det är ok att ha en ny. Kanske har du bara blivit klokare längs vägen.
Skytten 22. november - 20. december
Om ett snabbt "förlåt" kan lösa problemet i en onödig konflikt med din partner eller vän, vore det kanske en billig lösning?
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I krig och kärlek är allt tillåtet, säger man. Det är inte helt sant. Men det är sant, att man i båda två måste satsa!
Stenbocken 21. december - 19. januari
I dag kommer din förmåga till att överbevisa andra vara på topp. Det är en styrka, om du t.ex. skall till samtal eller säljarmöte.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du är ambitiös och ställer säkert stora krav på dig själv. Det är bra. Men det betyder inte, att du inte får slappna av.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Skynda dig hem i kväll. Dra för. Släck mobilen. Öppna en flaska gott vin, och njut ditt eget - och kanske din partners - sällskap.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Se upp så att du inte är så skeptisk inför andra människor och deras motiv, att du missar chansen till att höra deras ideer.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det är tid för att skämma bort sig. Du kan få uppleva att bli bortskämd av en, du gillar. Annars ser du till att göra det själv.

Snart trippa in till syster

Godmorgon somnade runt 3 igår kunde verkligen inte somna. usch aja nu 3 timmar efter är jag vaken tog fet det var 6 och inte 7 vi skulle gå men aja sånt händer. Vet inte om jag kommer tillbaka på engång eller om jag hoppar i sängs igen. Få se hur uppspelt jag är efter. I alla fall om man kollar utomhur och på termometern är det ganska fint, typ solfint idag. Det är inte ettt moln på hilmen, men det kanske rullar in under dan. och nu klockan 06 20 är det redan 18 plus så kanske finns något litet hopp jag kan dra med syster ut nu under dagen så kommer det lite människor under kvällen och grattar. Men nu ska jag börja runda av för ska gå och sjunga nu hare bra så länge puss<3

Godnatt

iiih va sött det blev. Men kan inte säga hon kanske går upp mitt i natten och kollar min blogg. Dock tror jag inte det men vem vet liskom. Men ska i alla fall hoppa i säng nu så jag orkar gå upp imorgon och grattia min kära storesyster. <333

ensam vaken

Hallojs sötisar händer? här händer det itne så mycket i alla fall mamma och den ny blivna 18 åringen har gått och lagt sig och jag sitter här och inte gör ett piss trevligt trevligt. Blev inte Linda idag heller. Och idag va det inte jag som orkade i alla fall. Men pratar med henne nu på msn och Tess trevligt trevligt. men måste slå in Elins present nu för jag tror inte jag orkar göra det klockan halv 7 imorgon när mamma ska väcka mig. Men aja ska gå och gö det nu puss på er sötisar<3

GRATTIS VÄRDENS BÄSTA SYSTER PÅ 18ÅRS DAGEN

NU ÄR MIN ÄLSAKDE STORASYSTER 18 ÅR GRATTIS

Fika + tankar om att fylla 18

Hejsan bloggen och alla läsare sitter här och fikar med mig själv. Turkisk äppelte (ända te't jag gillar) och en god bulle mamma (och jag) gjorde idag mums. I alla fall om några minuter bara fyller min syster 18 år. Tänk er 18 år. Jag skulle också vilja fylla 18 liksom vilka förutsättningar man har då. Mamma kan inte säga någon tid man ska va hemma, man kan gå ut på krogen, man får dricka om man vill, man får ta körkort, ta egna beslut och så otroligt mycket mer. Jag är lite avundsjuk på henne och gu vad jag kommer va det. Tex om jag och Elin är ute så säger mamma typ att jag ska va hemma vid 00 01 nångång och sen får Elin va ute hur länge som helst. Fast dock tror jag att jag får vara ute tills Elin känner för att gå hem. Aja nu har jag redan ätit upp min bulle så ska ta och dricka upp mitt te så det inte svalnar.




obs jag ahde inte rört om te't

Kittlande känsla i halsen

Usch har ni varit med om det någongång? Det gör inte riktigt ont men det kittlas och är skit irriterande. Det kan svida ibland också. asså ååh blä jag hatar dethär. Helt ssjukt irriterande. Någno som vet hur man typ kan få bort? det eller vad man säger.

härlig bild

Hahaha jag sitter där helt mosad hahaha och ändåså så glad och snygg yeey hahahah

Tess - miss you as hell<3

Vet ni jag kanske ska åka till Tess (http://tessilicous.blogg.se/) runt den 20 nångång hahah jag ville få påfyllning på banken innan hahahaha yeey.


aoutograf

Ända sen jag va liten har jag alltid fått höra hur otroligt fult jag skriver. Och jag kan hålla med det kanske är snyggast i värden och det håller jag med om. Men med den framgången jag faktist har (syftar mer på musiken) så ger det mig en otrolig osäker helt när det kommer till aoutografer. En vacker dag kanske någon kommer och vill ha en, eller två vem vet liksom. Med alla händelse och ord i bakhuvet, "du skriver som en kille" , " du får skriva om jag ser inte vad det står" , "vafan står det",  "fan va fult du skriver" , "Här Amanda får du en extra tränings skrivstils häfte som du kan träna hemma", "amanda du får skriva på datorn", . Varje dag ser man tjejer som skriver helt perfekt gämna fina bokstäver och inte bara massa kladd. Men nej min skrivstil kommer aldrig vara perfekt och kommer inte förändrats av att allas tjat. Men i alla fall jag ska inte säga att jag tagit åt mig efter varjegång men varjegång jag ska skriva atougrafer får jag alltid en osäkerhet, pga skriver jag alltid namnen över varandra. Kanske inte så snyggt men ger en viss säkerhet för mig.

(btw skivbolagspenna hahah favorit)


...

They are tearing us apart

Klar

Så nu är jag klar ganska härligt att få allt gjort. Man känner sig så stor när man har haft en tävling i sin blogg. Hahah dock är jag inte det men vafan jag har ju bara haft min blogg i sanrt 6 månader. i alla fall härligt att få iväg alla kommentarer och vinnar svaren håller redan på och trillar in i mailen. Men inte alla men jag kan ju inte förvänta mig att alla sitter vid datorn då jag skickar iväg kommentaren men imorgon runt 16-17 nångång då stänger jag nog och dom mailen jag inte fått in om dom böckerna dom får tyvärr inte vara med längre. Men så blir reglerna jag kan ju inte vänta i alla evighet.


ps: jag skiver hur många inlägg om dag jag fan vill!

FINAL!

Okej jag kan börja med att berätta att av 23 st böcker kom 9 till såkallad final. Hur jag valde var att för varje enstaka (alltså alla 23) söka på internett och vad dom handlade om. Dom jag var lite osäkra på kollade jag igen fast på en annan sida så har verkligen läs och så vad dom handlar om. andra kanske jag fasna för efter bara några rader det är helt olika men alla har fått sin chans. sen har jag betyg satt dom från 1-5 (dom flesta böckerna fick 3/5 eller 4/5) och så dom som fick 5/5 blev finalister. I alla fall i finalen ska ni jag kommer skriva att ni blev finaliset MAILA!!!!!!! in till min mail och inte kommentera om vad ni tyckte om boken, vilak kännslor ni fick när ni läste den och varje jag just ska välja den boken och varför just din blogg ska få ett eget inlägg. men osb att ni ska maila in till mailen jag skiver med i kommentaren och INTE  kommentera dethär inlägget för då blir ni inte en av deltagarna längre.  

uppdatering

Hallojs sitter just nu och läser lite om böckerna jag fick in i tävlingen. Det finns många som är skit bra som lockar mig så det kommer bli en "final" där serpektive person som tipsat om böckerna ska maila till mig på min mail och skriva varför just jag ska läsa den boken och s åfår vi se. Men jah fick in många tips så bli inte besvika om inte just din bok blir en av finalisterna. Men mer om det nu. kommer även skriva ut hur jag valde ut finalisterna och sånt men det gör jag i ett annats inlägg lite senare för nu ska jag fortsätta med at gå igenom all böckerna.

"tävlingen" avslutad

Så nu är min lilla tävling avslutad tack för alla bidrag eller vad man ska säga att det är så om någon mer kommer in efter nu så är dom tyvärr inte en av kadidaterna. men jag ska läsa lite om varje bok ni tipsat om och sen återkommer jag och vilken bok och vem som vann. men nu skaj ag gå och baka med mamma puss så länge<3

Bilder

Skulle lägga in lite bilder till ett inlägg jag kommer publisera ikväll och då såg jag att det va lite fler bilder som jag hade glömt på kameran som jag tänkte dela med mig av nu.


Som ni ser är ju min störtsöta syster med på typ alla bilderna. och som ni vet har ju hon också en blogg, http://xcinderella.blogg.se och hon fyller faktist 18 imorgon, liksom 18 år och då får hon gö vad hon vill förutom att köpa på systemet. så jag tycker alla kan gå in och säga grattis till henne i förskott.


Dagens önskeoutfit


(denhär gången är bilden lånad av http://polyvore.com och inte egengjord.

hahaha va söt (aa)

Anonym om Dumpamig/amandaeklund hatbloggar:
Det enda ni 2 har gemensam är era utseenden. Ingen av er ser speciellt bra ut men ändå tror ni det xd

hahahahah naw jag blir så smickrad :D

Dumpamig/amandaeklund hatbloggar

Hahah Eftersom jag är så himla wannabe kissie så måste ju alla göra hatbloggar om mig! jag vill ju ha så många hat bloggar som möjligt så komigen gör massa hatbloggar om mig nu då! länkar utlovas

(glöm inte länka hatbloggarna också)
Image and video hosting by TinyPic


hahaha jag är bäst

Boktips!

TACK TILL ER ALLA SOM VARIT MED JAG SKA LÄSA LITE OM VARJE BOK NI TIPSAT OM OCH SEDAN VÄLJA EN VINNARE. ALLA BÄCKER SOM JAG FÅTT IN BESKRIVNING PÅ HAR VERKAR SKIT BRA OCH MEN SKA KOLLA MER OM DEM OCH ALLA ANDRA SÅ ÅTER KOMMER JAG TILL ER ALLA SEDAN



Hej alla mina söta läsare jag behöver verkligen ER  hjälp. Min bok är snart slut har typ bara 40 sidor kvar och det läser jag ut på en halvtimme. Men i alla fall eftersom inte sanningen om diamanter med Nicole Richie fanns så behöver jag er hjälp. Tipsa på massa olika bäcker. Spelar ingen roll vad det är för changer (eller hur det stavas) men jag brukar helst läsa självbiografer men kom med tips och om det är någon bok jag verkligen blir kär i får just DU som tipsat om den boken ett egetinlägg med lite information om dig och din blogg och en länk. Tänk på att jag har ca 750 läsare om dagen.
'

ps: ni får gärna tipsa om "tävlingen" i era bloggar.

skrattet

Hahaha hans skratt är bara för härligt hahahahaha.


Dagens låt (plus intervju)

everybody knows - mcfly


Talisweep

Asså ärligt nu börjar det gå för långt. Förut kunde det va ca 10 mindre och så och jag baah aja whatever men igår va det nästan 100 eller aa rättare 99st mindre man baah what? bör dom inte räkna på samma sätt? är det någon mer som har tailsweep sak som händer samma sak för?
Image and video hosting by TinyPic

Vaken

Godmorgon allihopa vakande nyss. Eller rättare sagt jag gick upp nu. Sen klockan 7.30 har jag vaknat och somnat vaknat och somnat och jaa hållt på sådär. Fast sista timmen fick jag faktist sova hela, härligt. I alla fall idag är det tänkt att jag ska åka och sola med Linda men ni vet ju hur bra jag är på att hålla vad jag ska göra. Men idag SKA jag för har inte träffat henne på typ skit länge. Idag ska jag även slå in Elins paket eftersom att hon fyller år imorgon. Men det får jag göra precis innan jag ska sova för han inte lägga det någonstans. hahahah, nyfikna? Men nu ska jag ta mig i kragen och svara på alla kommentarer puss <3

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Dagen i dag är speciell. Därför skall du också använda den på något speciellt. T.ex. några av de människor, du gillar.
Vågen 23. september - 22. oktober
Pröva att kanalisera all din energi till positiva tankar, som kan leda till positiva handlingar. Detta är handlingens dag!
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det är ofta bra att lyssna på sina magkänslor. Men ofta är inte alltid. Lyssna inte bara på din mage, men också på ditt huvud!
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan länge ha haft lust att berätta för en vän eller kanske kollega, hur du känner. Kanske är det i dag, som det skall göras?
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Låt inte din dag vara avhängig av, hur andra tycker, att den skall se ut. Gör dig avhängig av din egen lycka, inte av andras.
Skytten 22. november - 20. december
Sitt inte och vänta på, att tingen blir bättre. Du skall sörja för, att det faktiskt händer. Det är ditt liv - och ditt ansvar.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan ibland vara lite för snabb till att dömma andra människor. Det kan leda till att du missar några goda upplevelser.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det är bra att vara ivrig, men se upp för att bli för ivrig. Även om du har ett dåligt tålamod, så betalar det sig ibland.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I vissa situationer arbetar tiden för dig. Och då är det inte så mycket annat att göra än att vänta på, att tiden går.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det räcker inte att tänka på alla de saker, du gärna vill göra. Om du verkligen vill det, så får du omsätta tankar till gärningar.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det blir säkert en hektisk dag. Lyckligtvis kommer du känna ett stort överskott till att klara de uppgifter, dagen erbjuder dig.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan vara nervös för, att andra skall "genomskåda" dig i dag, men du har förmågan till att se utomordentligt trovärdig ut.

Ett snabbt godnatt

Orkar inte skriva så långt godnatt inlägg men i alla fall tänkte dra mig till sängen nu eftersom jag inte mått så fullt bra idag. så jaa godnatt ha det så bra<33333

Topp 20

Yeeey vet ni hur glad jag är. Jag är just nu i alla fall topp 20 på mest aktiva listan:D

Hiss eller Diss

Okej tjejer och killar denhär gångens Hiss eller diss är skor, och inte bara skor utan skor med band runt vristen/vaden så vad säger ni
Hiss eller Diss?


________________________
i förra Hiss eller Diss frågade jag vad ni tyckte om denna klänningen.

och jag kan försökra er med att det blev en total diss.

Dikten från mina gamla lärare

kära 9D!
Det är ni som fått oss att le,
Det är ni som fått oss att gråta
så ögon och kinder blivigt våta.
Vid samtal, shower och bråk
vi har gråtit av både glädje och tråk

Det är er som vi skällt på
tjatat och gnällt på:
" kom i tid, var tysta, kasta inte mat!"
ja, ni mins nog vårt tjat.
" Ta av kepsen, stå upp"
Ni har ständigt varit under vår lupp

Och alltingegenom har vi ändå känt
och det må väl ändå hänt
att vi tjafsat om läxor och prov.
Er vörda har varit både tung och grov,
Att vi gjort det för ert bästa
för att utveckla er det allra mesta

Så är det sista dagen
vi står här med klump i magen
och undrar: 4a år, är det redan slut?
ska våran underbara klass redan gå ut?
Hur ska vi klara oss, hur ska det gå
När vår älskade lämnar oss då

Kära 9D
Det är ni som fått oss att le
Många glada minnen lämnar ni oss med
och våra hjärtan har ni tagit med besked.
Ni med era skarpa hjärnor
Ni är föralltid våra stjärnor

_________________________________
Hittade pappret idag som vi fick med dikten från jullan och anja våra lärare vi hade 6-9 hahah den är så fin och rolig hahahha men jaa hejdå fryx och hej då anja och jullan. Den ända jag nog riktigt kommer sakna är nod Anja. Kommer aldrig glömma när hon började gårta för jag fick VG i engelska nationella.

Syrrans nya Header

Image and video hosting by TinyPic
hallojs den störta delen ikväll har jag hjälp min älskade storesyster att fixa hennes nya header på sin blogg. Tycker den blev skit snygg. tycker ni kan gå in på hennes och kommentera vad ni tycker om den. tryck HÄR!!


Så fin

Ni har säkert hört denhär låten förut i min blogg men dethär är studio versionen och ni har nog bara fått höra den Live. Det var för jag gillade live versionen mer förut men nu har jag kära ner mig i den riktigt låten så lyssna och njut

Vad är det för jävla värld vi lever i?

Asså ärligt vad är det för jävla värld vi lever i? För någon dag sedan blev en killkompis till mig brutalt misshandlad av tre st killar. för det första 3 mot 1 det är sjukt fegt. och vet ni varför dom misshandla honom. För han höll på fel jävla lag i fotboll(eller vad det va). Jag har sett bilder på hur han ser ut nu några dagar efter och det ser ITNE bra ut hela hans ansikte är helt sönder sparkat och slaget. En del av hans panna är helt innåtbuklad. Liksom vafan tänker man med? först sitta och prata med honom och fråga vilket lag han höll på och när han väl säger så går han och hämtar två andra och slår ner honom. Vet inte om det var folk runt om kring för va inte med när det hände men det bör det för det var under power meet och då kommer det folk från hela värden hit till lilla västerås. Men när fan ska dethär jävla våldet sluta? Som det ser ut nu så blir det bara mer och mer och jag antar att det kommer fortsätta med det också.

hahah jaa vad ska man säga


...

i love this feeling

mary j blige feber

Hellojs sitter och kollar lite bloggar, kända som okända. lyssnar även på mary j blige har typ fått någon knäpp så sitter och lyssnar på one love hela tiden. Men den är verklige nsjukt bra. Letade efter en annan låt med henne också men hittar inte så ska leta vidare medans jag lyssnar på one love. Tänkte även dela med mig av mina lilla feber till er så här varså god och lyssna.


Hiss eller Diss

Vad tycker ni om Kylie Minogue såkallade klänning?
Hiss eller Diss?

______________________
i förra hiss eller diss frågade jag vad ni tyckte om väskor med kjodjor och det blev en
Hiss

UTMANING

Blev utmanad av : http://alexiias.blogg.se/  och http://erikamadeleine.blogg.se

Regler:

- Beskriv först reglerna

- Svara på alla frågor

- Välj ut 5, 3 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din blogg.

- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
- sitta här och dryga
- kolla på tv
- sova
- sova
-och sova

Vad gjorde du för 10 år sedan?
ehm jadu bode i ett stort hur ute på landet och levde livet typ hahaha

Ställen du bott på?
- Västerås och ransta

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
- köpa eget hus och bo med massa kompisar
- köpa lyx-lägenhet lite varsomhelt i värden
 - shoppa!
- köpa en stor bil
-spara!

Jag utmanar:
http://xcinderella.blogg.se/
http://hannahsthlm.blogg.se/
http://blondina.blogg.se/ 

Magsjuk?

Hejsan kollar på The Hills just nu vi tog ett break från harry potter, som min syster valde! filmen kan vänta men inteThe hills. Asså ärligt måste skaffa alla boxarna. I alla fall till vad rubriken handlar om. Idag kom mamma hem helt panik och sa att hon va tvungen att hoppa in i duschen och sånt för en pasient hade spytt TRE gånger rakt ut på golvet i hennes rum. och liksom oftast när någon spyr så mycket på en och samma gång brukar det handla om magsjuka och nu mår jag inte alls bra. är helt yr (yrare än vad jag va imorse) och har ont i magen och känns som om jag ska spy. Det är sådär kramp känslor så vem vet det kan ju va gallsten men det är inte lika farligt idag som då men såhär kände jag innan jag fick förra gallstenatacken eller vad man ska kalla det. Men om det är något av dom så måste jag nog välja magsjuka för gallstens krämpor är det värsta i värden. Men nu börjar det så ska springa tillbaka och sen kommer även en sak typ lista som jag blev utmanad av http://alexiias.blogg.se

Dagens låt

Ludacris ft Mary J Blige - Runaway Love



PS: lyssna på texten och kolla på videon så fin så man nästan fäller en tår.

Så söt


Heart break hotel

Hejsan hoppas sitter här nu har kollat på första filmen. Det blev heart break hotel och den handlar om två tjejer eller Tanter eller ja vad man nu ska kalla det. Dom är 41 och 42 år gamla den ena är änka och den andra nyskild. Först tärffas dom när hon som är nyskilds son ska gifta sig och hon får en p-bot av änkan. andra gången ska änkan till gynekologen för hon har ont i sin mage och då visar det sig att det var hon den nyskilda som är gynekologen, och alla vet ju vad man gör där. och sen tredje gången på två veckor sitter änkan helt spänd på hears break hotel, som är en nattklubb som hennes dotter tvingar ut henne för hon inte tycker hon ska sitta hemma och glo tv, frosta av frysen och lösa korsord. där visar det sig att den nyskilda alltid är ute och dansar sen tar dom kotakt och tärffas. Jaa nu ska jag inte avslöja hela men den är i alla fall värd att se. Den har mycket mycket humor men även mycket drama i sig. 
den får nog 4stjärnor av mig.

  

Hemma

Hallojs ooh gud va jobbigt det var. Dock gick vi i 110 hem hade vi värdens motvind. i alla fall det blev  e ndricka chips och lite choklad man kan doppa chipsen i. Aja nu ska jag gå och välja film vet inte vilken det blev men skriver och berättar det sen när vi kollat hare bra så länge puss<3

Dagens önske outfit


ibland kommer man inte på någon bra rubrik

Hallojs är vaken nu och ska nog inte gå och lägga mig någe mer idag. I alla fall ser helt konstigt nu. Asså det är helt suddigt framför mina ögon och är helt yr. I alla fall varken jag eller syster orkar gå eller cyckla till solariumet idag så det blir att vi går till affären som ligger så mycket närmare och handlar godis och sedan sitter och myser framför filmer. Men jag lovar att jag kommer uppdatera om vilken film vi ser på och lite sånt.

Vaken igen

Hallojs igen vaknade nyss igen. Det va skönt att sova en och en halv timme extra. La mig på engång utan att läsa boken och somnade på engång så det va skit skönt. I alla fall ska nog ta och lägga mig i sängen och läsa boken nu. Vem vet mamma kommer ju kanske hem med nicole richis bok idag sanningen om dimanter och då vill jag ju ha läst klart den andra så jag kan börja på den på engång. Aja nu ska jag gå och hämta min bok som ligger i hallen och sen ska jag hoppa ner i min varma säng. Ska även stänga fönstret. Smart som jag är har jag ahaft det öppet. Men ni får ha det så bra och tack för alla söta kommentarer svarar på dom sen<3 


Lägga mig och sova igen

Hejsan igen alla ni som är vakna. Vet ni vad jag ska göra? lägga mig i sängen och försöka sova igen. Sitter här helt hängig och gäspar hela tiden. Dock är jag lite snuvig också så kanske blir sjuk. Inte kul. Ska nog passa på och läsa ut min bok, Star. Ni som läst min blogg vet ju vilken det är alla er nya så är det självbiografen om pamela andersons liv. Den är riktigt bra faktist men jaa jag ska lägga mig i sängen och sova nu hörs senare <3


horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det finns många sätt att hitta fram till den bästa lösningen. I dag finns det dock bara en metod, som är bäst: Ditt sunda förnuft.
Vågen 23. september - 22. oktober
Om du är i ett parförhållande, vore det en god investering att göra lite extra för din partner i dag. Det kommer att löna sig!
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Din analytiska förmåga kommer att vara extra bra i dag, och det kan visa sig bli en stor styrka i förhållande till ditt arbete.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
I dag kan det finnas goda möjligheter för att göra en extra insats - och bli extra värdesatt - på ditt jobb. Så varför inte pröva?
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du är inte bara bra på att samarbeta. Du har också förmågan till att få andra till att samarbeta bättre. Det är en fördel i dag!
Skytten 22. november - 20. december
Se upp med att inte lägga för mycket tid på saker, som inte är viktiga - men som bara ser viktiga ut. Prioritera din tid.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag kan du få ett förslag presenterat för dig, som du först inte kan se något intressant i, men pröva att överväga det närmare.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det är grundlöst, att ditt självförtroende inte skulle vara i topp. Du är värdesatt och aktad i din omgivning. Glöm jantelagen.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Pröva att tänka med hjälp av mera kreativa lösningsmodeller, än du brukar. Ibland är en ny vinkel precis det, som hjälper.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du har nog massa ideer och är ivrig att pröva dem i verkliga livet. Ödsla inte en god idé på en dag, då den inte kan genomföras.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Låt dig inte slås ut av en oturlig upplevelse. Kom ihåg, att man blir en bättre vinnare av att också få erfara att förlora.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Var inte rädd för att ta emot råd från andra. Det är inget svaghetstecken, men en styrka, att du är öppen för kritik.

vaken klockan 8.45

Tro det eller ej men jag är vaken. För det första så kunde jag verkligen inte somna igår lågoch vände på mig tills 2, haha fast då kanske det inte var så långt ändå om jag tänker efter haahah. I alla fall så har jag vaknat lite titt som tätt och nu kunde jag inte somna om så jaa nu sitter jag här och inte gör ett skit. Vädret idag är sämst det är rengn usch så måste verkligen dra till solariumet så ingen tror jag är en albimo liksom. hahahan nej så farligt är det nog itne plus att jag har bruna ögon men det kune varit. hahaha aja hej så länge<3

Godnatt

halloj sitter här och gäspar usch. Aja ska väl trätta bort det övriga sminket som blev kvar och borsta tänderna smörja in mig och sen hoppa i min säng härligt härligt. Men måste bädda min säng asså sätta i täckerna i domdär sakerna som man har över, ingen aning om vad dom heter typ påslakan hahah nej jag vet inte om det är rätt ord. Och liksom jag av alla ska göra det hum får se hur det går. Blir nog bara att rulla in dom i saken. Asså lägga dendär saken man har på runt täcket. ääh jag ger upp ingen kommer ändåså fatta vad jag menar för jag är verkligen säämst på att förklara men sånt är livet liskom. Aja men ska göra mig natt redo nu så hörs vi imorgon sov så gott<3


Solariumet

Image and video hosting by TinyPic
eftersom det verkar som om det aldrgig vill bli varmt och solväder så får jag väl dra mig till solariumet imorgon. Drar nog med mig Elin eller Linda eller båda. Men då blir problemet det att det finns bara ett två rum och inget tre rum haha men då får vi väl ta tre singelrum bredvid varandra och ligga och prata så. Fast då kanske jag somnar. Fast det gjorde jag sist också då jag och Linda skulle sola hahha då vi tog lite extra tid. Där vi brukar sola där får man en halvtimme på sig efter att duscha och sånt men vi bruakr ta typ 20 min extra sol tid. Hahah härligt härligt.

Mamma vid 16

Verkar som flera inte uppfattat vilken film det var jag såg. Men det var mamma vid 16. Den va skit bra som jag skrev och alla bör verkligen se den. Tycker även det är en sån film dom bör visa i skolorna för högstadie/gymnasie elever. I alla fall i dethär inlägget är jag så bra på att skriva punk(.) för en miss perfekt med mvg i alla ämnen kommenterade ett liten intresan kommentar, kan man säga så? aja jag bryr mig inte för jag skriver hur jag vil lalal för jag ör ju SÅÅÅÅ fjortis, puss, eller ska nog börja skriva med Z så puZZ hahah va fult.

Bölar

Heejsan sitter här och tar bort min smink som va halft på kinderna. neej så allvarlig var det nog kanske inte men shit både jag syrran och mamma började böla.Om ni inte såg den på kanal 5 klockan 20 så bör ni springa till närmsta ställe där man kan hyra filmer och se om dom har det för usch så bra den var.

Andra snyft filmtips:
a walk to remeber
tretton
titanic


mamma vid 16

Okej ett litet mer seriöst inlägg nu. Sitter och kollar på tv tror det hete mamma vid 16. Något sånt i alla fall Det handlar om att en tonåring fick barn när hon va 16 och hennes mamma tvingade henne om att hålla gravideten hemlig och flytta till en annan stad och så kommer hon till någon skola där allt handlar om sex och allt såntdär den är på 5an och halva filmen har typ gått men den är bra

Fjorits

Joo jag kanske är fjortis men låt mig vara det så låt min blogg heta vad den vill. Fine för ni ska veta att jag skrattar åt era patetiska kommenaret specielt du blondy hahahah puss puss puss puss ååh va fjorits jag är pussssssss!
Image and video hosting by TinyPic
3 år gammal bild!

Life of ryan

Hallojs slänger bara in ett snabbt inlägg för håller på och kollar på life of ryan och det är bäst och han är snygg snygg hahah

 

ashley olsen


...

There is people talking
they talk about me
they now my name
they think they now everyting
but they don't know anything about me

Hemma

Hallojs är hemma och skit kissnödig hahah om någon ville veta. Drack massa cider där borta. Men jaa annars hände det väl inte så mycket satt och pratade fast ett tag så skratta jag bara eftersom dom började prata om en som spelade i brunos lag förut som jag typ va på G med men sen när min mamma och hans mamma började prata om det (dom kände varandra innan) så fick han inte bli tillsammans med mig eftersom han inte hade tid och måste satsa på skolan för att komma in på innebandyskolan och när han inte höll på med skolan så va har tvungen att träna innebandy. Men jaa sånna föräldrar som bestämmer vad man ska och inte ska göra kan man ju också ha. Aja nog prat om det läsa nyss lite kommentarer ska svara på dom nu efter jag skrvit dethär inlägget. Hahaha ååh jag blir så smikrad av alla avundsjuka kommentarer om hur ful och översminkad fjortis jag är och hur mycket bättre kissie är och lalalal hahahha puss på er<3

Byebye

Hejdå allihopa nu sticker jag till bruno hare så bra å länge <3333333

dagens outfit


(smutsig spegel, oops)


Vita ögonfransar

Vad säger ni tjejer ska vi satsa på vita ögonfransari sommar?


haha skulle inte tro det va.....

i'm how i'm!

Okej en gång för alla jag pratar såhär och jag vet att det inte är så folk från västerås pratar men tror ni inte att jag får höra det dagligen? men tro mig jag får det så fine jag kanske inte är som alla andra men sowhat jag skiter i det. och fråga typ min syster som tärffar mig varje dag om hur jag pratar eller någon av mina kompisar ååh sega! aja orkar inte mej så hejs svejs nu ska jag fortsätta fixa mig.

Kalas

Vet ni vad jag kom på nyss, att jag kan/ska inte alls sitta här hela dagen och lata mig. För värden bästa bruno fyller 18 år idag så ska hem till honom och fira, ska dit typ vid 3 så måste väl typ börja fixa mig och sånt, jobbigt. hahah orkar egentligen inte. Men aja vad gör man itne för sin bror liksom. Och det är ju hans stora 18 års dag. Kommer även ta kort på vad han kommer få så ni får se vad jag och elin (vi gick ihop :D) hade köpt till honom. men Elins present får ni vänta med tills på onsdag. Hahah höll på att säga vad det var. Eller hon sa en sak så började jag asgarva.

Dagens låt

Savannah Outen - goodbyes


ashlee simpson

iih så coolt framträdande. Jag skulle aldrig orka stå på dendär boxen skulle bli helt snurrig och typ ramla ner eller något haha

http://dagenshoroskop.se

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan känna, att du behöver en energiinjektion - och då är det ju tur, att chansen är god för, att du skall få det i dag!
Vågen 23. september - 22. oktober
Du har förmågan att se saker från en annan vinkel - än den, som majoriteten inte ens skänker en tanke.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Försök att lyssna lite mer på dina egna känslor och lite mindre på det, som alla andra kan vara upptagna med att prata om.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det kan ha uppstått en situation i ditt privatliv, som du måste ta hand om, och som du får prioritera tid och energi till.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan få glädje av att tala med någon om några saker i ditt arbetsliv, som tär på dig, och gör dig stressad.
Skytten 22. november - 20. december
Det kan ha skett en utveckling i ditt förhållande till någon annan, som du kanske inte ens anade var på väg.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag skall du inte bli överraskad, om du plötsligt upplever, att någon annan uppvisar ett förnyat intresse för dig.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det mesta kan låta sig göras, om du tror på det - det är inte bara förmågan, utan lika mycket viljan, som är avgörande.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Ibland kan det vara nödvändigt att upprätthålla en tydlig gräns mellan jobb och privatliv - även om det kan vara svårt.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du har förtjänat en riktig avslappningssöndag, där plikterna får stå åt sidan - där du bara skall koncentrera dig på att njuta.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det tjänar ingenting till, om ni går omkring och är sura på varandra. Så ta tjuren vid hornen, och få talat ut om saken.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Hur vore det med att arrangera en impulsiv utflykt? Ni kan alltid komma på längs vägen, vad ni skall göra för något.

...

Jag är den jag är och har varit det långt innan jag viste vem kissie va!


Godmorgon

Godmorgon på er allihopa vaknade nyss och är skit trött kunde inte sova igår. Men aja idag vet jag inte vad jag ska göra sitta här och tråka antar jag väl. Vädret suger och det är blött ute eftersom det rengade igår. jaa jag har egentligen inte så mycket mer att säga. Aja ska stänga mitt fönster nu för det är svin kallt här inne puss så länge<3

Uppdatering

Hallojs. Händer det något roligt där ute i värden? det gör i alla fall inte det här. Har skit tråkigt och ont i halsen. Typ sådär så att det kitlas usch hatar det. Aja har egentlligen ingenting att skriva ska gå och ta något varmt att dricka ha det bra så länge<<3


Taylor Momsens hund

Gossip girls stjärnan Taylor Momsens hund är ju bara för söt. påminner lite om den hunden jag vill ha fast inte har tid för :(


Sådan hund sådan matte  - lika söta


Ååh aja jag får väl fortsätta drömma.

Ont överallt

Ååh känns som om jag har ont överallt. Specielt i nacken och ryggen. Och vad jag än gör så knakar det som jag vet inte vad. Usch kommer väl gå av snat eller något. hahah aja vet ni vad min mamma gör en lördag kväll? frostan av kylen eller vad det heter. hahah tar bort såndär is sak hahahah ojoj lilla mamma hahah

Hiss eller diss

Denna gång er det inte någon outfit utan väskor med kejdor som handag. Så vad säger ni
Hiss eller Diss?


___________________________________________________

Förra hiss eller diss vad hedies outfit och det blev en diss.

sverige outfit


...

Everything is such a blur,
it didn't come out right


första dejten outfit


Videoblogg



beautiful soul

Denhär låten är nog en av mina favoriter med jesse. Dock brukar jag inte lyssna på honom men denhär gillar jag. aaop det gör jag ahah eller jaa den är fin i alla fall och där var han fortfarande söt:P


Tacos = fredag/lördags käk

Vet ni jag åt nyss tacos och då fick jag tillbaka massa minnen sen när jag och Elin var små. Då åt vi alltid tacos på Fredagar (och någon lördag ibland hemma hos pappa) Men i allfall varje fredag var tacosfredag. Dock är det lördag idag men tacos äter man på lördagar också. Men inte när vi va små då var det tacos på fredag och ost och skink paj på lördagar. Och när vi skulle hjälpa mamma och skära så skar jag alltid gurkan för jag tyckte allt annat var svårt. Det är dock samma sak nu men det är inte som förut.

BB familjens hår

Var inne och kolla på blondinbellas blogg nyss och då hade hon en bild på hennes syster. Asså hon hade också sådär skit tjockt ochas långt hår. Asså blir så himla avundsjuk vill också ha långt och naturligt hår. Jag har egentligen ganska kort hår och det längsta jag haft är inte långt alls. Dock har jag långt nu men det är med löshår och jaa iblandk an det va riktigt jobbigt. Specielt när man tejpat (typ samma sak som limm)

jesse mccartney - från hunk till skunk

Asså vad hände med jesse mccartney? kan va så sjukt söt/snygg förut speicielt när han va med i summerland men nu usch jag måste ärligt säga att han har skunkat ner sig rejält.



tv

Hallojs egentligen skulle jag vilja kolla på newport harbor men mamma kollade pådendär när en tjockis och en anorexiamänniksa byter matvanor och det är också ganska intressant faktist. Förut när jag såg det på reklamen så va jag helt emot det och tyckte det vadö löjligt så har inte kollat på det alls men det är ganska bra ändå. Men det är reklam nu så kan gå och kollapå newport harbor (stavs det så?) hahaha fast det är ändåså ite nså långt kvarmen detä r what ever

brun/svart vs blont

Vad tycker ni Nicole Richie passar bäst i
brunt/svart hår eller Blont?


Dagens låt

outta my head - ashlee simpson


RSS 2.0