...

Var tog folkets humor vägen??


fett bra


sova

nu ska mamma gå och sova eftersom hon ska upp tidigt imorgon och jobba och då får inte jag sjunga någe mer... buhu. aja får göra det imorgon ist. så jaa nu sitter jag här och gör ingenting. Blir väl fortsätta med det antar jag.


Värdens sötaste lollo

Vet ni vad jag tycker, jag tycker ni ska checka in värdens sötaste lollos blogg.
tryck bara HÄR! för att komma dit.


nadja juslin

Halloj denhärlåten är nog min favorit låt med nadja juslin. Och förlåt för allt nadja prat. Men är verkligen kär i hennes röst. Hon är min stora idol för tillfället

studion

Denhär bilden påminner mig om hur längesen jag var i studion. Måste dit och fixa klart några av låtarn. Sen så kanske ni mina söta läsare får höra. Beror på lite med skivan och så men tror väl det skulle vara okej att ladda upp dem på myspace.


i'm back

Har ni saknat mig? jaa det är klart ni har. hahahah jo jag vet jag har sämst humor. Sjungandet gick bra fastä r helt slut nu så ni anar inte hahah. Usch sjunga och hoppa runt är som ett halt träningspass jag lovar. Eller så är det min kondition som är ganska kasst haha. Jaa jag håller nog på att det är som ett träningspass det lät bäst så hahah.

paus

Nej nu tänkte jag ta en liten liten paus och ställa mig upp och hoppa runt lite menad jag sjunger hahaha det finns ingen bättre träning man blir fett anfådd hahah. Men ni får a det så bra så länge och sakna inte ihjäl er efter mig står bara en menter bort :P

nadja juslin - shady lady


mina saker i fel händer

halojs sitter här och kollar på nadja på youtube. ibland slinger mina fingrar och ser om det står Amanda Eklund. Dock har det inte gjort det än. Det är ganska obehagligkänsla. Tänk så lägger någon upp något klipp på mig från i lördags. Det var riktigt många som filmade. Visst känner man sig lite speciel när folk i alla åldrar vill filma men lite obehagligt. Det kanske hamnar i någons händer som det egentligen inte bör eller på någon sida jag inte vill. Men jaa änsålänge har jag inte hittat något och det är gansa skönt.

favoriter från forever21

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Liten nadja


uppdatring

Hej haha jag vet att ni älskar mina fina rubriker. I alla fall skitter här och kollar på forever21.com det finns massa fina saker så snart kommer mina favorter från forever men håll ut ett tag till. Var bara tvungen att skriva ett inlägg så jag inte försvinner från mest aktiva. Ramlade ner ganska långt och det är ju inge kul. Men det kommer om en stund svara även på kommentarer då.

Inte bara bra framför kameran

- utan även bakom också.

Kolla vilken fin bild jag tog på min syster när vi var nere i malmö och väntade på att Lena skulle göra något.


sakta men säkert

sakna men säker klätrar jag upp för mest aktiva listan. Jag började på 3 och nu ligger jag på 17(nerefrån) och högre upp ska jag komma. Ska komma längst upp och sen slutar jag blogga. Neej jag skoja bara jag kommer inte sluta blogga på länge. Jag älskar verkligen dethär. att blogga har blivigt en del av mitt liv och det kommer det fortsätta med.


...

jag borde gått, jag borde gett mig av.
men någonting hos dig höll mig kvar



Glömm inte bort

Glöm inte bort att ni läsare kan få vara med och bestämma vad jag ska skriva om
HÄR!

Musik till ipoden

Hej allihopa. Min Ipod har ju inte funkat på ett tag men nu funkar den som om den aldrig varit trasig. I alla fall men det känns som om jag skulle behöva lite ny musik i den. Så alla kommentera om vilka låtar ni tycker om och föredrar.  Spelar ingen roll vilken stil det är jag är lite av en allätare.



Bloggtips

Jag vill tipsa om en jätte söt blogg. Hon tar skit fina bilder målar skot fint och använder ps som om aldrig gjort något annant hennes blogg heter http://sirre.blogg.se/ och ett litet plus i kanten är att hon är skit snäll. så jag tycker att alla kan gå in och läsa och kommentera något sött<3

Mest aktiva listan

Hej allihoa är det bra med er? mig är det skit bra vet ni varför? jag är på mest aktiva listan. iih jag har verkligen förtjänat det tycker jag. För har kämpat idag verkligen. Och när man inte ger upp då lyckas man. Hoppas några av er som kommer att kika in på min undertiden jag är på mest aktiva kommer stanna för alltid.

uppdatering

Förlåt för jag skriver uppdatering men kommer verkligen inte på någon bra rubrik. I alla fall sitter här och gör ingetspeiclet. Svarar på alla söta kommentarer som rullarin. kulkul lyssnar på nadja och mig hahahah men jaa dte är väl typ det jag gör. händer inte så mycket annars. men aja ni får ha dte så bra så länge<3

Körkort

ååh jag längtar till dagen jag ska köraupp. Specielt göra halkningstestet. alla typ fruktar det och tycker det ska bli skit läskigt medans jag bara tycker det ska bli roligt. men jaa jag är ju bara 15 änså länge och fyller 16 om några månader och när jag fått mina papper ch allt sånt så är det första jag ska göra är att åka och köra. har längtat efter dteär länge nu. Och min längtan över att få sitta där framför ratten blir bara större när min syster kör. eller ska man säga inte kör.

någondags outfit

Kommer inte ihåg vilken dag men den dagen hade jag i alla fall på med dethär.


Senaste inläggen

Hahah det är lite kul med dom. Ibland missar jag alltid med typ en minut eller något och kommer aldrig med. och andra dagar är man med med typ varje inlägg. Idag är det en sån dag. hahah

Tack mamma

Hahah vet ni mamma hade läst min blogg och sett att jag ville ha ostbågar så hon hade köpt det till mig, tack mamma. Dock ingen chklad men aja det går ändå.

kramp i armen

Hallojs sitter här med kramp i armen. sitter på pilatiusbollen (eller hur det stavas) så sitter typ ganska mycket längrener än musten och tangentbordet s åfår värdens kramp i armen hahah men jaa nu har jag  fixat så har stolen bredvid mig och där har jag satt musen så den i samma höjd som mig.

Ny blogg med MKA

Vet ni vad jag hittade nyss, en ny blogg med MKA olsen yeey hhaha ska kolla igenom den och då kommer säkert lite sdöta outfit's och bara fina bilder.

http://mka0lsen.blogg.se


Uppdatering

Halloj sitter och kollar på dom allra gamlaste inläggen på http://olsentwinsnews.blogspot.com så det kommer nog komma ganska mycket MKA saker nu men jag vet att ni älskarmigg MKA prat i smyg ;)

Fin bild på MKA


kan inte sluta skratta

hahah det spelar verkligen ingen roll hur många gånger jag ser denhär skrattar alltid lika mycket. Dock kan det inte ha varit kul att krocka sådär. Hon måste fått en hjärnskakning eller något. Men jaa dethär är verklige n min humor. Skrattar typ alltid när någon ramlar hahahaha.
 
Vad tycker ni roligt eller inte?


Sugen

Vet ni vad jag är skit sugen på? ostbågar doppad i choklad. men orkar inte gå och hanlda och vill inte gå själv heller. och Elin är ju med Jonas och jag vill inte va med honom hahah. aja får väl vänta tills mamma ringer och så får hon köpa på hem vägen eller något.

Huvudvärk

Usch sitter här med värdens huvudvärk. Bör egentligen göra något annat då men nej jag vill inte. får väl gå och hämta en huvudvärkstablett. Men usch det är typ som om någon skulle trycka ihop mitt huvud eller något. Och så får mn skit ont i kärkarna också. Men det är nog bara för det är åska i luften. Usch aja ska gå och ta en  nu så kommer jag tillbaka snart<3

Vädret

Vart är det jätte fina varma vädret dom pratade om denhär veckan? När jag kollar ut är i alla fall det ända jag ser är moln och massa massa reng. Nu skulle man vilja vara utomlans precis som kenza. usch hata reng. Fast ibland är det kul och springa runt i bikini i renget.


Längst ner på mest aktiva

Det är lite roligt att se kenza längst ner på mest aktiva. man brukar ju alltid se henne längsupp ( i alla fall i toppen) men nej till och med dom kändare bloggarna får kämpa lite för att vara överst. Dock inte lika mycket som oss inte lika kända. Men jag tycker att kenza, kissie, stinelee och blondinbella bör få vara med på mest aktiva. För alla hittar ju till deras bloggar ändå ju så det är lite orättvist. men aja allt kan inte vara rättvist alla gånger.

TÄVLING!

shopaholicmamman har ju tävling varje måndag. Och denhär gången tyckte jag den va bättre än alla gångerna hon haft. Detä r en godiebag med massa bra saker.

såhär står det om innehållet.
I goodiebagen finns : Espandrillos fran Lexington, Smink fran EasyLooks i fargen Sun kissed, Nagelack fran Depend, Losnaglar, Armband fran Glitter, Sota hipsters i spets, Lappglans fran Yves rocher, harvax fran Disp, Saltvattenspray fran Toni &Guy, en harlig bronser att ha pa kroppen for att fordjupa brannan, 4 par fargade linser (bruna, blo, grona och gro) och en fin tygvaska att ha pa stranden fran Baggu

Man måste inte ha någon lång förklaring varför man ska få priset utan att bara skriva att man är med. lätt som en plätt.


Sjunger

Hejhej sitter här och dricker kolsyrat vaten med citron smak, mums. haha och sjunger massa håller på nu innan elins (min syster för dom som inte vet) typ kille eller vad man nu ska kalla honom. Men ska gå tillbaka till sjungandet svarar på kommentarer sen, hej så länge<3

Va med och bestämma

Glöm inte bort att NI! får vara med och bestämma om vad jag ska sriva om
HÄR!!!!


...

you are my supertstar

Vem bar den bäst?


Vem bar den bäst tycker ni?
Mischa Barton eller Ashley Tisdale 

Hund

Ååh jag blir så avundsjuk på alla stjärnor som alltid går med nya söta vaplar. Jag vill också ha men. Men jag har ingen tid att ta hand om en hund. Har ju dansen, sången, skolan och vännerna. Så det blir lite mycket hund också och speiclet  om jag nu skulle komma in i stocholm. För då åkter jag tidigt på morgonen och kommer hem sent på kvällen. Men ja när jag blir äldre då vill jag verkligen ha en.då  Vill jag ha den här...


Nästa tävling + dagens låt

Hahah vill ni veta en lite kul sak. Jag håller redan på och tränar tills nästa tävling hahah. Asså sångtävling. Även fast dom itne har kommit ut vilken det är. Och jag vet ju inte ens om jag kommer med eller något. Men det bäst om man förbereder sig redan nu, eller något. Aja det är i alla fall ku loch hoppa runt i rummet och sjunga.

Ani Lorak - Shady Lady


cola med saladsmak

Usch gör aldrig samma misstag som jag gjorde igår. Till maten så drack vi cola igår och så hade jag jätte mycket kvar i mitt glas som jag inte orkade dricka upp så jag tänkte vara smart och ställa in den i kylskåpet. Tänte inte på att salladen, gurkan, tomaterna och allt sånt stop presic bredvid. Så idag när jag skulle ta mitt glas som jag hade glömt bort igår så smakade det cola+salad+gurka och det skit äkligt och ingen colsyra vare kvar heller haha. Så ja  gör aldrig samma misstag som jag gjorde. Och om ni ska ställa in ett glas ha typ plast över eller något.


Godmogon

Hallojs vaknade nyss. Usch vill egentligen sova mer. Men ja nej tycktr det var dags att gå upp. Igår kväll låg jag och läste boken jag pratade om. självbiofrafen om pamela andersson som heter star. aja läste ca 100 sidor och sen somnade jag med boken av ren trötthet hahha. hoppas mamma la något imellan så jag vet var jag är. Annars så skulle jag tro typ vid 140 något. Vi får se annars är det lätt att hitta.  men ska väl ta något att äta eller något nu hare bra<33333333

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Ditt huvud behöver få semester, men du måste vänta lite ännu. Njut det dock ändå. Det är trots allt något att se fram till efter dagens arbete!
Vågen 23. september - 22. oktober
Dagen kan ta en oväntad sväng. Även om allt ser fint och schemalagt ut, kan du bli överraskad. Det blir knappast tråkigt!
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Se, om det finns en möjlighet att komma ut och få lite luft under dagen. Du har behov av så mycket ljus och energi som möjligt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Ditt goda humör är din största styrka i dag - så använd det som ditt bästa vapen i kampen mot sura kolleger och orimliga chefer.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
I dag är en god dag att vara med familjen - hemma eller ute. Under alla omständigheter är det en god idé att stänga av mobilen!
Skytten 22. november - 20. december
Du kan bli ställd inför ett ett bra erbjudande, som låter för bra för att vara sant. Sörj för att undersöka, om det också är det!
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Välkommen till en god dag! Även om dagen kanske inte bjuder på stora planer i din kalender, kan dagen ge positiva överraskningar.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Hur vore det att sköta dåligt skötta kontakter? Ring vännen, du har försummat, eller besök mostern, du inte har sett på länge.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag är en bra dag att satsa. Så gör det, du annars bara tänker på, om det så angår ditt jobb eller din (potentiella?) käraste.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Även om du kan ha inlett dagen med att vakna på fel sida av sängen, ser det snabbt ut som om, du kommer att få hunnit med mycket.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Tag dig tid till att njuta dagen i dag. Om du inte är ledig, kan du kanske sluta lite tidigare. Tillåt att skämma bort dig lite.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan bli ställd inför en uppgift, som du inte prövat förut. Överväg, om du inte kan få hjälp av en person, som står dig nära.

ibland kommer man inte på någon bra rubrik

Som jag skrev i förra inlägget så har jag inte så mycket att skriva om egentligen. Så jag tänkte att ni läsare kunde få bestämma lite vad ni skulle vilja läsa om i min blogg. Det kan tex vara mer mode och kläder. Mer videobloggar (fast det vet jag att jag måste och vill) något specilet lite anorlunda som man gör  en dag i veckan. Typ "fredags frågor" eller något som man får fråga vad man vill om. men jag kan ju inte veta om inte nu bertättar så kommentera nu vad ni vill läsa i min blogg och om ni inte kanske vågar erkänna något så skriv det anonymt. Denhär gången är det okej. Men ni får ha det så bra så länge<3

Uppdatering

Känns som om jag behöver lite uppdatering såhär innan 00 slaget måste ju få in lite mer inlägg. Saknar att vara på mest aktiva listan och det var typ skit länge sen jag var där också. I alla fall jag måste nog börja skriva mer inlägg. Men har aldrig någon aning om vad jag ska skriva. Det är det som är problemet aja kommer väl på något. Just nu sitter jag här och pratar med jesper och T. Gosh det är snart ett år sedan jag och mr.T träffades. Vi tärffades på hotelet i turkiet i augsti förra årret. Igår ska ingen av oss åka dit. men jaa han bor ju inte så långt bort bara i danmark. Fast det är ju en bra bit eftersom jag bor i västerås. Men det är ju bättre än om han typ bor i frankrike eller något. Eller turkiet där vi tärffades och där han är ifrån. Men jaa aja har inte så mycket mer att säga hare bra<333333 


Tack värdens bästa jesper<3


Dagens låt

Sidsel Ben Sammane- Twist of love


Bild fårn helgen.


Vad äre för makt barm har över sina farfäder.

Händelse:
Farfädern: Jag tycker vi röstar på nr 2
(jag var nr 2)
Barnet: Nej jag vill rösta på nr 3


Så klart blev det som barnet ville. Men det var farfäden som hade fått röstingssaken och jag tycker det är dens beslut. Men det jag blir mest uppröd över är att varför barnen alltid får som dom vill. Speiclet när det gäller farfäder.Jag ska ju inte säga att jag inte får som jag vill ibland men varför är det så egentligen. Varför bara inte stå fast i att han tyckte jag var bäst (oops lät lite ego hahah whatever) och rösta på mig. Det r ju hans beslut och inte barnets . Aja kommer typ gå och grubla på dethär skit länge.


Sjunger

Halloj har mammas kamera nu men intesladden och orkar inte gå och hämta den. i alla fall står här eller rättare sagt hoppar runt här i mitt rum och sjuner, shady lady. yeey haha hden är ärligt bäst ahah. Nadja sjöng dfen igår och jaa det var nog första gången jag tyckte den va riktigt bra.

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Om du vill vara säker på, att andra backar upp din idé, bör du sörja för att blanda in dem så mycket som möjligt i den.
Vågen 23. september - 22. oktober
Kommunikation: Du har många goda idéer, men du kan ibland ha lite svårt att få förmedlat dem ordentligt - och det är synd!
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
I dag skall du inte tänka på städning och arbete och försummade plikter. I dag skall du bara koncentrera dig på nuet och det nära.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
I dag kan du komma i kontakt med en spännande människa, som du skulle kunna få glädje av i ett helt annat sammanhang.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Om du gör något tillsammans med någon du arbetar bra med, har ni mycket större chans för framgång, än om ni arbetar var för sig.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan behöva ta ett viktigt snack med en annan person. Sörj för, att ni i slutänden är eniga om, vad ni har kommit fram till.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Slappna bara av och njut i dag. Låt inte dagen gå till husligt arbete, som ändå kan vänta till i morgon.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan upptäcka, att du går för mycket efter spelaren - i stället för efter bollen. Var stor nog att inse, att det är fel.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det kan finnas någon i ditt umgänge, som behöver lite extra mycket uppmärksamhet för närvarande - se, om du inte kan ge det.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Glöm allt om att göra det, som andra förväntar. Fokusera istället på att göra, vad du själv vill - det är mycket roligare!
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du får en härlig dag, där du kan få några fina upplevelser tillsammans med några människor, som betyder något för dig.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
I dag får du inte gömma dig inomhus. Sörj istället för att komma ut i den friska luften - det skulle du nämligen må gott av.

vaken

Hej allihopa vaknade nyss. Är riktigt trött idag. Kom i säng vid 3 igår och kunde ändåså inte somna hahah. Låg och tänkte på vad kenza hade skrivit i sin blogg usch. Aja idag blir det nog bara slappa här vid bloggen och kanske läsa lite ur min bok jag håller på med. Den heter "star" och det handlar om pamela anderssons liv. Den är faktist skit bra även fast jag inte kommit så långt. Men ja jag ska väl göra något nu ha det bra.

Jonna

Hahaha dom två senaste inläggen är gjorde av Jonna. Hahahahah i alla fall det blev inte att hon sov här utan åkte nyss hem. Idag gick sådär kom inte till finalen men är ganska nöjd ändå förutom att ljudet på micken var skit hög. Och så hade jag 4 st medhörningar precis framför mig och sen dom stora högtalarna på sidan. Aja i alla fall jag spelade in alla (utom en som jag glömde) Lägger ut alla när mamma kommit hem för hon spelade bara in en snutt på mig medans jonna filmade hela med min kamera. Hahah hon är verkligen bäst på att filma. Och när vi kom dit så var den ingen sebastin krantz för han va hemma och sjuk *snyft* Aja alex trollkaren, bbx8 (fast bara kkillarna) och nadja juslin va där från talang.  och Sannah johansson som vann stjärnskott var där också.

puss

dags för käk ;-)

tja

telefonen ringer

Träffa sebastian krantz imorgon.

Tjoo allihopa mamma håller på med mitt hår ååh det gör typ ont. Hon håller på och få bort limmet som sitter kvar i håret sen s'tter hon i dom igen. I alla fall vet ni vem/vilka jag och jonna (och alla andra som är där) ska träffa imorgon da? Sebatian krantz (zara och nadja) hahha fett kul för förra gången jonna va med på en sångtävling så var han också där. Dock var han ju med och tävla men nu ska han bara uppträda. Det ska bli kul att tärffa honom igen. Men nu ropar mamma så ska springa tillbaka och bli fixad tjoohej<3

HÄLP!!!!!!!!!!!!






Image and video hosting by TinyPic


Hemma

hejsan puddingar är hemma nu igen. Blev en skit söt tunika/klänning som ser skit ful ut men är skit söt på som mamma sa hahahah.och ett par skor domdär jag pratade om. I alla fall jag behöver er hjälp så håll ögonen öppna för en video som typ kommer om ett tag.
 
peace<3


Glad igen

Vet ni jag är glad igen för jag, mamma och elin ska åka och köpa skor yeey. På skopunkten dock men det finns ett par SKIIIIIIIIT söta skor där. Det är typ seglarskor med klack. Såndär tjock klack som är skit sött. och så ska jag till en affär där på erikslund som brukar ha skit fina kläder. Där har jag blandannat köpt min skinjacka. Sen kommer även dagens outfit. Och ska fota nya nu. Bytte kläder efter jag jade duschat. Eller jaa jag bytte tröja.

Hemma

Hej sötisar är hemma nu fast är jätte sur hahah nej men jag tar det från början. Jag och elin gick och så gick vi förbi lindas hus och då var dörren öppen så vi titta förbi hon låg uppe på sitt rum och sov så vi tralla upp dit. Eller vi hade ju dock smsat henne innan. Hahaha hennes pappa sa att vi skulle hoppa på henne så hon vakande. I alla fall hon sprang ner och duscha och jag och elin gick och köpte nya hörlurar till henne sen gick vi tillbaka och då var linda klar så vi gick tillbaka till stan gick in i olika affärer elin skulle ha smink och linda silvershampo och sen gick vi till gina och kolla men där fanns inte klänningen jag ville ha så testa lite andra men alla satt som skit. och ja jag blev arg för det eller hahah "arg" sen gick Linda hem till sig och vi hem till oss och nu ska jag hoppa in och duscha. Ha det bra så länge skriver mer sen och även svarar på kommentarer :)

Stan

Hallojsan väckte nyss min syster hon håller på och duschar. Vi ska ner på stan idag en snabbis och jag ska faktist köpa denhär klänningen och så blir det nog att ha den på mig imorgon.


vaken redan

Hej klockan är 9.40 och jag är redan vaken. Har sovit ca 5 timmar inatt. Asså jag kunde verkligen inte somna igår. Hur still jag än låg. jag vred och vände inte på mig så mycket. eller jo jag gjorde nog det fast utan att tänka på det. Aja vid 3 gick jag upp och satte på en film. Efter så mycket MKA saker på datan blev det en galen dag i new york. Asså deras kläder, dock mest mk's är så sjukt grymma. Vill klä mig mer så och typ högklackade skor typ varje dag. riktigt fashion aktigt. Asså det är ju ärligt sjukt snyggt. Tycker jag ja många tycker det är fult och specielt mk har utsetts till sämstklädda. Men aja jag bryr mig inte. Fett kul om jag skulle gå så någon dag så träffa jag fjortisarna i min gamla klass/skola hahahha. aja tillbaka till där jag var, filmen. kollade på hela den och vet inte riktigt hur långa den är men skulle tinga på typ 2 timmar. Så jaa då måste jag somnat  runt 5 nånting, Usch. Idag har jag mycket att göra ska fixa håret. har tagit ur löshåret och ska sätta om det idag. Ska träna lite extra. Hitta någon och ha på mig. sola så jag blir lite brun tills imorgon, all min färg är typ borta och ja det var något mer jag inte kommer ihåg . Men aja men ska väl ta och skicka iväg dethär inlägget nu har tagit 20 min att skriva det hahah aja hej så länge<3

MKA outfit's

Kan tyvärr inte skriva någe mycket för då kommer mamma vakna. hon har rummet bredvid mig. men jag tänkte lägga upp massa MKA outfit's sen hoppa i säng. jag måste ju få min skönhetssömn hahah lol.



Godnatt<3

ibland kommer inte på någon vettig rubrik

Aja förlåt för dålig uppdatering såhär på kvällsfronten men sitter och läser en skit bra blogg (som inte drivs längre) om mk och ash olsen. Hittar massa bilder och jag är ett stort stort fanav både dom och deras kläder. När jag var mindre var hela mitt rum fullt med bilder på dom. Så är lite upptagen med det just nu så svarar på kommentarer sen<3

Kurvor

Tycker ni inte att an börjar se lite fina kurvor på henne nu??


Hemma

Hejsan igen är hemma nu. Har skivan här hemma nu och har tränat lite. Vi stannade även där en stund och så fick jag lite extra pepp och lite vocalcoach. Så är riktigt pepp nu till lördag. Hoppas allt kommer gå fin fint. Men ja det va väl det jag tänkte skriva just nu i alla fall skriver nog mer i kväll,

XoXo

Skivan

Hallojs alla läsare. Ska dra ett tag för att hämta min instrumentala skiva som jag lämnade i studion, smartis. För den behöver jag ju tills på lördag då jag mama och jonna åkter till katrineholm och jag ska sjunga. Så måste typ skynda mig nu men hörs sen när jag kommer hem <3

Tävling

Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka
här för att komma till tävlingen.


Nya snygga bilder på mk och ash olsen?

Asså jag verklign älskar både m-k och ash olsen. Men jag hittar aldrig nå nya bilder på dom. Och sen går man in på massa olika fashion bloggar och där på deras header finns det massa snygga bilder på dom. Någon som vet någon bra sidan där man kan inte och säg inte google.se


Dosan hittad

Vet ni jag hittade Tvdsan. Den låg på soffan (i mitt rum) typ en halv meter ifrån mig hela tiden. Hahah min syster kom på att ja hade dne i handen när jag hoppa  runt och sjung och dansa till JB hahah. Ååh känner mig så smart.

JONNA

Hallu sitter här och pratar med jonna om lördag. Som förra gången ska hon följa med mig när jag ska sjunga. Hon tror att jag kommer vinna, hahah jojo vi säger så. Och så sitter hon och säger att jag är bättre än sebastian krantz och jag kommer bli kändis. och då ska hon bli min " såndär som bokar och pratar med alla" hahahaha hennes fina förklaring va så fin ha. Men nja hon är blygast i hela värden så hon får jobbet som den som ska underhålla mig.


(bild från eskilstuna)

Tvdosa

 Hahah vet ni vad jag har tappat bort, min tvdosa. hahahah asså den är ärligt helt borta den är ingenstans inte på mitt rum, inte i vardagsrummet, inte på Elins rum. Inte i mitt täcke. Haha fast det kändes lite tungt på ett ställe så trodde nästan det ett tag men det visade sig vara fel. Inte i soffan eller fotöljerna (stavas det så?) aja. Den kommer fram nåndag. Tur att man kan byta kanal och höj och sänkapå själva tv då. hahah

...

it's hard to see you,
but it's hader to not see you


The hills

Vet ni vad som börjar snart, The Hills. Det ska jag såklart se. För det går fortfarande va? fast dom gamla avsnitten? haha aja även fast jag sett alla så är dom bäst ändå. Och ååh kan inte vänta på dom nya avsnitten. Kanske ska kolla på MTV om dom redan ahr förhandsvisat dom där. Är det någon som vet om dom har det? aja får gå in och kolla sen. Men nu ska jag väl typ dra mig till Tv för det låter som det börjar nu ah det bra så länge<3

Låten jag pratade om

Det kan ju inte ungå att någon har hört låten jag pratade om att jag dansade till i vardagsrummet. Men om det är någon som har missat den eller bara vill höra den igen och inte orkar gå in på youtube.com här är den. Lyssna och njut hahah.


en timme senare

Hej igen. Har haft plasten på en timme nu och tog nyss bort det. Kan bara säga WOW. Det funkade faktist. Mycket lenare nu än vad dom skulle varit om jag bara hade smörjt in dom. Jag lovar er det är verkligen något ni bör testa. Gör såhär. Smörj in bena först, börja med vaderna för då blir det lättare. Tro mig för att börja medl åren blev lite problematiskt. och sen när du har smört in dom vira plastfolie runt om och vänta ca en timme så blir bena sjukt lena.

Före
(min vad hahahah)

Under tiden


Efter

(det var ganska svårt att få en bild på hur lena ens ben är hahah lol)


Bloggkoll.

Kollade på bloggkoll Hur många som prenumera på min blogg och då såg jag att det har ökat med 3 st, coolt va? Det är sånna här saker som får en att satsa mer på bloggen. Det gör det mycket roligare när det går framåt och man vet att folk gillar ens blogg. Och allt gör jag för er mina underbara läsare.

Jordgubbshalsband.

Är itne dethär halsbandet skit fint? vet inte riktigt vart det är köpt hittade i alal fall något liknade på cocoo.se eller det kanske är samma. I alla fall det är skit fint tycket jag,

vad tycker ni?


( Bild från cocoo.se kosar 125 sek)

Här är en av bilderna när jag har ett liknade på mig i malmö.


SOS - jonas brothers

Hahah gud va trött jag blev. SOS kom på MVT nyss hahah och då sprang jag dit och höjde as mycket och hoppa runt och dansa. Hahah ååh så härligt. Asså dom är verkligen mitt nya favorit band. Hahhahah aop btw så har jag fortfarande plastet på bena. Ska väl ta av det snart eller något.

Det går bra nu.

Kolla så stolt jag är, ligger etta. Haha eller det står i alla fall det och sen när jag går in och kollar hittar jag inte ens mig själv, lyckat. Aja så är det någon från USA som kollar igen, dock inte från samma ställa som dom andra gångerna men det är lite kul att dom i alla fall hittar hit.
Image and video hosting by TinyPic
(ni kan även se det längst ner på sidan)

Ben tipset

Hej alla sitter här med plast på bena. hahah det känns helt stelst kan knappt röra mig. Eller hahah jo det kan jag men ja. Plasten glider typ hela tiden typ rullar ihop sig men jaa det blir nog bra tillslut. Dock vet jag inte hur länge man ska ha det här på haha lol. Aja får ta bort det när jag känner för det. Har tagit lite bilder innan och nu när jag har det på ska ta lite efter bilder sen så får ni se och veta hur det blir. Dock var det ganska jobbigt att sätta på det för jag började med låren och då fick jag lite smått problem med vaderna haha men det funkade efter ett tag. Lite kramp i magen bara men jaah ahha den måste ju också tränas. Men jag skriver mer om det här sen hare bra så länge<3

Dagens låt

Jonas Brothers - Brunin' up


hahha

hahaahha ooh skit håller på och dör av garv här hahaha kolla på don här




Vaken.

Hejsan alla läsare är det bra med er? här är det inte så fullt bra. Har jätte ont i huvet. Usch ,dock inte rikitgt migrän men känns som om jag kommer få det senare. Idag skulle jag egentligen vara med dod. Men eftersom jag mår som jag mår vet jag inte om det blir bättre att jag stannar hemma och vilar upp mig tills på lördag. Usch måste åka här typ id kvart i 8a för ska vara där vid halv tio. Och hahah aop måste ju hitta rätt också. Men det går nog bra. Aja ska hoppa in i ett långt varmt bad nu. Och vet ni vad jag har bestämt mig för att göra senare idag. Detdär tipset jag läste på BB's blogg för ett bra tag sen. Men skriver mer om det i ett annant inlägg ha det bra så länge<3

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan ha svårt att dölja, att du är otillfreds med ett beslut, som andra har tagit - och det kanske inte är så dumt.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kan ha mött någon nyligen, som relativt snabbt kan visa sig få stort inflytande över dina beslutstaganden.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Ge dig själv möjlighet för att komma bort från de dagliga rutinerna - åk någon annanstans, och gör något helt annat.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det kan vara en bra period att använda på att få tänkt igenom lite saker och ting. Och i den kommande tid får du mera lugn och ro - också mentalt!
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan tendera att vara extra känslig i dag, och reagerar därför på saker, som du normalt inte skulle ägna en tanke.
Skytten 22. november - 20. december
Om du snart planerer att hålla ledigt, bör du se till att få avklarat så många uppgifter som möjligt innan, så att du kan vara HELT ledig.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Om du ännu inte har planerat din nästa semester, bör du få det gjort. Det att kunna se fram emot den är viktigt i sig självt.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det kan vara nödvändigt, att du frågar dig själv, vad som egentligen är orsaken till, att du gör eller känner, som du gör.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är en bra dag för att vara med din familj. Se till att göra något tillsammans, och att få några gemensamma upplevelser.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det kan uppstå en för dig ekonomisk fördelaktig möjlighet - och då handlar det om att ta tillfället i akt.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Med mycket att tänka på, hinner du inte alltid hålla lika bra koll på allt. Dagens råd: Bli bättre på att prioritera.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du bidrar själv till att påverka tingens gång. En negativ inställning och bristande tro kan medverka till ett dåligt resultat.

Tidsfördriv.

Vem var du senast tillsammans med?
 -

Hur länge höll det mellan er och vad var anledningen till uppbrottet?

en så kallad vän spred massa rykten.

Blir du lätt kär?
ja


Vem kysste du senast?
johan

Är du sån som visar kärlek offentligt (håller handen ute på stan osv.)
ja

Hur gammal var du när du fick din första kyss?
haha typ 1 år
Har du varit otrogen någon gång?
m...

Vilken kärleksfilm tycker du är bäst?
jag vet inte

Längsta förhållandet?
5 år typ hahahah dock itne så jätte seriöst förhållande :P

Hur många har du strulat med?
hahahaha som om man kan räkna dom (a)

Har du haft sex med fler än 3 personer (inte samtidigt)?
som om jag skulle säga det här :P

Elakaste sättet att göra slut på?
jadu :'D

Vad är det värsta en tjej/kille kan göra när det gäller kyssar?
"äta upp en" hahahah usch

Är dina föräldrar fortfarande tillsammans?
nej

Är du romantisk?
hahahaha ehm bra fråga :P

När gav du någon rosor senast?
har aldrig gett rosor till någon kille


Är du svartsjuk?
nej inte så jätte.

Vad tänder du på?
hahaha din pappa ;)

Har du hållt på med din kompis pojkvän/flickvän?
kan ha hänt.

Vad faller du för utseendemässigt när det gäller killar/tjejer?
läppar, ögon, hår och kläder typ

Har du haft sex den senaste månaden?
hahahah ehm vilken fråga :P

Har du kysst någon i regnet?
ja

Umgås du med någon av dina ex?
ja

Tar du ofta första steget?
beror på


Har du upplevt kärlek vid första ögonkastet
ja


Godnatt

Hejdå bloggen ska hoppa i min nybäddade säng nu. Mamma tvätta mitt lakan och bytte sak på mina täcken (3 st) och kuddar (mijoner) idag för jag kan verkligen inte detdär. hahahha Det blir alltid cp och tar typ 100000000000 år bara för ett täcke tro mig. Därför föredrar jag sovsäck när man är typ på något läger eller något hahah. Men så kan det ju också vara. Men aja ska hoppa i säng nu i alla fall ha det bra så länge så hörs vi imorgonbitti. Utan migrän hoppas vi på. Men det gick bort nu under kvällen så det var skönt. Men så var det när jag hade migrän i ca en vecka så vart det bättre under kvällen sen på morgonen kunde jag inte stå pga migrän. Men ja så kan det ju också vara. Usch har sagt så 10000 ggr i dethär inlägget känns det som. Men aja en engång så godnatt och nu ska jag inte komma på något mer att skriva haha så ja godnatt sov sött och dröm om mig, peace<3


skrivlust

Hej alla som är vakna nu och på er som läser det här imorgon. Har värdens skrivlust just nu men har ingen aning om vad jag ska skriva om. i alla fall just nu sitter jag här och pratar med Linda och Jonas typ. Hahaha mitt och Lindas samtalsämne får mig att leeeeee hahaha oops. hahaha minnen till 1000 eller något sånt haha vi kan skylla på det i alla fall. haha vilket sämst inlägg hahahah Ajaa hej så länge.

gossip

Vet ni vem som har släppt en ny singel? eller en första singel kanske man ska säga. Ingen mindre än heidi montag från The Hills. Ni kan lyssna på den lite längre ner i inlägget. Dock måste jag säga att det var ingen favorit. Och ingen jag någonsin kommer lyssna på igen, usch säger jag bara. Men ja heidi och spencer gör ju allt för lite kändisskap.


humor

hahah asså kan inte sluta skratta. Va inne på stina lees blogg tänkte ta mig en rundtur på alla dom bloggarna jag läser varje dag och sen fortsätta kolla på lite andra bloggar se om det finns någon som fasnar mig i smak. haha i alla fall så va jag inne på stina lees och hahah hitta denhär videon  (där nere) hhahaha asså den låten är ju bara bäst. Riktig Amanda humor.


Så mycket bättre än orginalet

Egentligen gillar jag inte denhär låten alls. Men allt han (på videon) blir alltid så hilma bra. Usch älskar den där covern av den låten, typ hejhej nya favorit låt.


affären

Hahahahha ojoj va nyss på affären hahaha aop först ville jag inte och nästa gång jag iten vill hahah då är det bäst att stanna hemma hahahahha, aop inga kommentarer hahahah, vem är falskast i stan, inte Amanda hahaha. aja ska kolla på en film nu, lova ya all<3

Tävling


toppnoveller har en tävling ( tryck HÄR!!!!!!! för att komma dit)
Finns det någon bättre tävling eller?
Hoppas verkligen på att jag vinner då skulle jag nog vilja åka till någon varmt ställe.

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan finna stor inspiration hos någon, som har prövat att vara på samma ställe eller i en liknande situation, som du är i nu.
Vågen 23. september - 22. oktober
Om du tvivlar på, att du går i rätt riktning, behöver du ju inte precis flyga fram, utan kan ta saker i lugn och ro.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Kom ihåg att säga tack. Det är ett kort, simpelt ord - och ändå betyder det så mycket. Speciellt när det inte blir sagt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det kan ha uppstått en oenighet mellan dig och någon annan på grund av en ekonomisk fråga. Se till att få det löst.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Andra kan försöka utnyttja din vänlighet och försöka få dig till att acceptera något, som inte är ok. Säg tydligt ifrån.
Skytten 22. november - 20. december
Ge dig själv en chans att slappna av. Du stressar omkring och hinner mycket - men hinner inte att tänka på dig själv längs vägen.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Man kan knappast tro det är sant, men ibland kan det ske, att andra får en idé, som är ännu bättre än den, man själv har fått.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Om du planerar att byta jobb inom den närmaste framtiden, bör du ta reda på, hur du säljer dig själv på bästa möjliga sätt.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha svårt att uttrycka dina känslor inför andra, och det kan innebära, att de ofta tror, att du inte känner något.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
När du skall utföra en uppgift, bör du fråga dig själv, om det är ändamålsenligt, att du lägger resurser på det.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det gäller att kämpa, så länge det finns något att kämpa för - men det handlar också om att inse, när slaget är förlorat.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du skall inte tvivla på dig själv - inte ens i situationer, då det finns andra duktiga människor i din direkta omgivning.

migrän

Hej allihopa steg upp ur sängen nu har värdens migrän. Skulle vara med dod idag men det blir nog inte så. Och så måste jag ringa två samtal. Ett till Niklas pga att jag lämnade den instrumentala skivan i studion och till annamia, hon sa att jag skulle ringa. Det är pga helgens tävling, plats tid och allt sånt. Aja nu måste jag typ dra här ifrån innan mitt huvud sprängs ha det bra<3

Horoskop kommer senare.

Godnatt

Jag antar att det inte är många som är vakna just nu. Men skriver ett godnatt inlägg ändå. Eller ska man säga godmorgon? aja ni kommer väl läsa imorgon antar jag väl, eller något. så godmorgon alla söta läsare ska gå och lägga mig nu klockan 3. Solen är påväg upp och det ser ut som om det blir en fin idag. Ahaha palla aja måste sova nu innan jag typ tuppar av eller något, hare bra så länge så hörst vi senare. <3

Kärlek

Har ni varit med om att ni verkligen aldrig kan sluta tänka på någon, vad som än händer koplas till den personen. Om det inte finns någon sammankopling så fixar man en bara för att få tänka på den personen. Som om små bilder är fastklistrade på ögonlocken så man ser den varje gång man blundar. och varje gång man ser den, pratar  med/om den, tänker på den slår hjärtat i 180 och varje gång känns likadan att det aldrig blir lite mindre. Har ni någonson kännt så? om inte synd för er för det är verkligen värdens bästa känsla.

Blondie

Ofta inte snyggt? lite ovant men snyggt.


Sega

Hejsan hallå. sitter här och fortfarande gör ingenting. Bör egentligen fixa med bilderna men vart sur när detdär i förrförra inlägget inträffa så orkar inte. Men haha människorna på msn är sega, specielt Johan haha och Martin hahah och Linda är också lite seg men där är det störta problemet att förstå varandra det är inte alltid lätt att vara två blondiner, juste måste fixa bild på henne. Aja ska fixa det nu kommer väl snart ett inlägg om det hare bra<3

...

& du kan fortsätta fejka men jag ser rakt igenom dig.


Arg.

Asså vad är det för j*vla läsare jag har? vissa dom flesta är helt underbara och kommenterar massa söta saker och jag älskar er för det. Men så finns det vissa som går in och anmäler min video med dom ofixade bilderna på och säger att det inte är jag. Vafan det är fan jag på var ända litet f*cking kort. Asså fyyfan vad handlar det om egentligen, avundsjuka? asså åååååååååh!!

OFIXADE bilder


OFIXADEbilder
Uppladdat av dumpamig

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan ha svårt att komma på, hur du skall hantera en situation, där en kollega har en annan syn på sakerna än vad du har.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du och din partner kan känna, att ni glidit ifrån varandra på några områden, vilket bekymrar dig - men det är ju inte inom allt.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Den som inte vågar, vinner inget. Så sägs det, och så är det. Du måste kasta dig ut i det, om du också vill vinna.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du får inte vara rädd för att yttra din åsikt - det är lättare att bli respekterad för att tycka något än för att inte göra det.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Om någon försöker få med dig i ett projekt, som involverar pengar, bör du sörja för, att han/hon själv investerar liga mycket.
Skytten 22. november - 20. december
Det kan vara en av de dagarna, då du tycker, att det mesta ser lite grått ut. Försök att inte låta det gå ut över andra.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Tro inte på, om andra säger, att det inte är möjligt att göra, eller att det har försökts förut. Få dina egna erfarenheter.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det är inte var dag, som man blir rosad upp till skyarna av någon, som inte brukar göra det - men det kan ske i dag.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det verkar som, du är inne i en skön period i ditt kärleksliv. Är du ensamstående, finns det goda chanser för att bli förälskad.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du har många spännande tankar, som dina kolleger vill bli informerade om. Tillsammans skulle ni kunna nå mycket långt.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du bör arbeta på att bli snabbare på att ta beslut. Ofta kan du känna dig osäker och lägga för mycket tid på att tänka.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det handlar först och främst om att tänka i möjligheter - och inte begränsningar! Det är en farlig fälla, för det händer lätt.

Taylor Momsen hundvalmpar

Är dom inte för söta. Själv gillar jag den vita mer men båda var skit söta, iih.



Bilder

Hejhej har kollar igenom alla bilder nu, det var typ 3 st jag vart nöjd med som dom är. Andra måste jag typ fixa lite med ljus och sånt. tänkte att jag kunde dela med mig av dom sålänge.




Borta bra men hemma bäst

Hejhej alla söta läsare nu är jag äntligen hemma. Det var skit kul där borta men det är skönt att vara hemma. Kvällen som är kvar ska bara spenderas här framför bloggen och er alla söta läsare. Ska svara på alla ca 80 kommentarer, oops och sen läsa allas bloggar, (dom jag läser varje dag + några fler) och imorgon ska jag äntligen träffa min blondin dod det finns bilder på henne nu så ska lägga upp några på henne sen och så ska jag fixa videon med bilder från fotograferingarna. även lite videos som jag har gjort. Det är typ när jag hoppar studsmatta och när vi tar kort. Men ska börja med allt så ni får ha det så bra så länge love ya all<3

Hallojs

Hejhej förltå har egentligen dataförbud idag eftersom det är sista dagens min mamma sa att jag fick skriva ett inlägg. Så ja vad ska jag skriva om? typ idag har vi varit och tagit bilder. Lägger upp dom som en video sen orkar inte lägga upp dom som bilder men det blir nog bra det också. Men det var värsta stormen eftersom ja jag vet inte hahah. Det var ganska  svårt att stå still och håret blåste iväg och om man vände sig om fick man allt i ansiktet så det blev typ så att det blev samma sida hela tiden. Men aja ni får se alla bilder sen när jag kommer hem och har fixat det. Btw så åker jag hem imorgon, Glada? aop då lovar jag att vara aktiv som jag vet inte vad. men ni får ha det så bra så länge love ya all<3

Bada

Heej alla söta läsare. Sorry för dålig uppdatering men som ni vet så är jag ju i malmö och är ju bara här 1-2 ggr om året så vill spendera tid med dem. I alal fall idag har vi kollar på desperata hemmafruar. Vi ska försöka kolla igenom alla boxarna innan vi åker hem på tisdag. Och nu i spörengnet ska vi ner till vattnet och bada. Vattnet är typ till knäna halvägs till damnar här, oops. hahah aja men det är skoj ändå. Igår tog vi massa bilder och vissa blev riktigt söta. Dock gick solen ner oc bilderna blev ganska mörka. SÅ mitt hår ser helt cp ut men det fixas i ps sen. Hade en skit söt rosa klänning som var ltie stor så visar typ allt på vissa bilder, oops. och sen stora söta lockar i håret och mina nya snarta klackar och på vissa bilder är jag utan skor. Det blev även en film när jag tar lite kort dock inte den roligaste gången men en av dom som jag lägger upp sen. Men nu ropar dom så ska rusa puss<333

Inge luft

Måste gå får igne luft. Vet inte vad det är med mig men dom senaste dagarna kommer det typ heal tiden, och ja jag ahr astma men bara ansträngningsastma och det ska itne ha någob effekt om jag bara sitter still och itne gör något alls. Aja ska gå ut ett tag hej då!<3

Hemma

Hejhej boys and girls i'm home, have you mised me :D? hhahaha palla att jag pratar engeska. I alla fall vi va ju på marknaden det var trevligt. Vi åkte virrvelvinden. hahahah ovanligt. Men jag och Elin ville åka extrem fly, men Ida som snart fyller 13 år fick inte för sin mamma för att hon tyckte den ser farlig för den åkter så "högt" man baah aaokej?? haha palla det.  I alla fall så åt jag en sockervadd hahaha ååh kände mig som ett litet barn igen. Helt underbart hahah. och såhär var det jag tog med mig typ 300 för att om jag skulle åka nå karrusell och kanske köpa något och elin tog med sig ganska mycket för hon skulle spendera hahahah såhär blev det hon kom em med en TH flagga och jag ett par skor och en stor väska hahah (tar kort på det sen)

Horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan ha mött någon, som under loppet av en mycket kort tid har gjort ett stort intryck och haft en stor påverkan på dig.
Vågen 23. september - 22. oktober
I dag är det säkert upplagt för skoj, och du kan ha känt länge, att du behöver det. Bered dig på att festa ordentligt!
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
I dag bör du vara beredd att argumentera för din sak, för du kommer kunna uppleva att vara i minoritet med din åsikt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du hinner inte allt. Du måste skala bort allt överflödigt - inte bara för din egen, utan också för din familjs skull.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Njut, av att du har en hel dag att disponera över - en hel dag, då det bara är du, som beslutar, hur den skall användas.
Skytten 22. november - 20. december
Det hjälper inte, att överföra sina egna intressen på andra människor - det är ju inte helt säkert, att de delar dem.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan tycka, att du stressar runt utan att riktigt få gjort något. Det är viktigt, att du blir bättre på att strukturera din tid.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det kan finnas någon på ditt jobb, som du har ett bakvänt förhållande till. Det kan vara en fördel, om ni kommer på god fot.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
En tillfällighet kan ha inneburit, att du nu intresserar dig för ett nytt område. Tillåt dig att prioritera att bli insatt i det.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Glöm inte att slappna av - det finns faktiskt en grund till helgledighet. Det är inte bara en möjlighet för att hinna ännu mera!
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan känna, att din partner håller på något, som han eller hon inte riktigt vill säga - just därför kan det irritera dig mycket.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan ha fått några idéer, som du vill dela med dig av till andra. Värdera först, vilka det skulle vara bäst att dela dem med.

vaken

Hejhej jag är redan vaken och färdig sminkad. Fick upp för typ en halvtimma sedan sminkade mig på engång för orkar inte det när alla dom andra ska sminka sig. Eller Elin håller på nu. I alla fall dagens planer är gå på en marknad. Det är skit roligt där och det är skit stort. Men det bästa är att det finsn typ 1000000000 karruseller där. yeey. Mycket bättre än i västerås. Synd att dod inte är här för det finns inget som är roligare än att åka karrusell med henne. Aja men ska gå och ta mig något att äta puss så länge<3

Köttbulle

Förlåt för dålig uppdatring men fick en dator nu för Elin och Ida hade datorerna här uppe och datorn på Idas rum ville inte internat funka. I alla fall sitter här som en köttbulle. Usch känner mig verkligen det. Men aja det jag ätit försvinner sen när jag hopapr studsmatta och badar i havet. Dock är det skit grunt. Man kan typ gå halvägs till danmark här, tro mig.

förlåt

Måste säga förlåt för att jag inte sa godnatt eller något igår. Vart ltie depp för satt och prata med en lite deppig Felix. Vad det handlade om kanske jag inte får skriva här men ja jag vill bara säga förlåt<3

Midsommar

Hej alla söta läsare. Midsommar idag vad ska ni göra? (för er som läser imorgon vad har ni gjort?) själv började min dag att mamma väckte oss och så åt vi frukost. Eller tog typ 30 min för mig att gå upp, oops. så åt vi sen plockade Lena blommor till oss barn sen gick vi upp till dansbanan helt osminkad och snygg hahaha. I alla fall sen så reste dom midsommarsaken hahaha och nu sitter jag här och ska fixa håret. Det blir stora snygga lockar, lite bb stuck. men ska gå tillbaka till fixet nu ha det bra love ya all<3

Tidsfördriv

Hejhej sitter här uppe på loftet och gör ingeting ahaha msn vill inte funka på denhär datorn *suck* hahaha aja men ni behöver inte läsa den tråkiga blondinlistan jag lägger upp nu om ni inte vill se alla knäppa sakter jag gjort i mitt liv hahah,


Har du gjort mer än 20 av dessa saker är du "blondin"

[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratar.
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[x] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat kontigt på dig .

[x] Jag har gått in i ett träd.
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[x] Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi
[x] Jag försökte just sjunga dom. 
[x] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat.

[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[ ] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[x] Jag är/har varit blond
[x] Folk har kallat dig senreagerad.
[x] Jag har i misstag fått något att fatta eld.  

[x ] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[] Jag har dräglat i sömnen.
[xxxxxxxxxxxx] Jag har somnat på en lektion.
[x] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker.

[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[x] Folk går oftast iväg från mig och vimlar med ögonen.
[x] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[x] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9
[x] Jag har ätit ett kryp. ...

[] Jag gör denna gallup fast du egentligen skulle göra något viktigt.
[x] Jag har klätt på mig kläderna fel väg.fel väg = bakochfram upp och ner , 
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen . 
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.

[x] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina ända vänner.
[ ] Mina vänner svär inte.
[x] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
[x] Jag har fallit av en stol.
[x] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[x] Jag säger "ööh/eeehm" flera gånger om dagen

haha fick 30 hejhej blondin hahaha

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan ha ett bra förhållande till en kollega, som kanske ändå betyder mer för er båda, än vad du direkt är medveten om.
Vågen 23. september - 22. oktober
Man kan till en viss grad styra över sina känslor, men man kan inte kontrollera dem. Acceptera dem istället.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Din förmåga att tänka långsiktigt gör dig värdesatt i strategiska sammanhang - det kan vara i relation till såväl jobb som fritid.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
En god vän eller väninna kan göra något, som irriterar dig, men du har svårt att få det sagt på ett konstruktivt sätt.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Förmodligen lägger du stor energi på massa olika saker - med resultatet, att du inte hinner bli färdig med något av det.
Skytten 22. november - 20. december
Ju mera öppen du är inför nya idéer, ju mera kommer du också uppleva, att andra har lust till att komma med dem - till din fördel.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan inte förbereda dig på allt. Du kan göra ditt för att vara bäst möjligt förberedd, men du kan ändå bli överraskad.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det sägs, att allting har sin tid. Det låter rätt, men kan vara svårt att förstå, om man inte är enig om, hur lång tid det är.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
En plötslig konflikt på din arbetsplats kan ha eskalerat mycket snabbt, men verkar också snart försvinna av sig själv.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du ser ut att få en riktigt härlig dag, där du blir mött av såväl glada människor som spännande utmaningar.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan ha tagit ett stort beslut, som kräver mod för att göra verklighet av. Mod, som du just nu kan gå och vänta på.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Var inte rädd för att pröva något nytt! Det finns ingen, som säger, att du måste vara världsmästare. Det handlar om att våga.

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan ha ett bra förhållande till en kollega, som kanske ändå betyder mer för er båda, än vad du direkt är medveten om.
Vågen 23. september - 22. oktober
Man kan till en viss grad styra över sina känslor, men man kan inte kontrollera dem. Acceptera dem istället.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Din förmåga att tänka långsiktigt gör dig värdesatt i strategiska sammanhang - det kan vara i relation till såväl jobb som fritid.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
En god vän eller väninna kan göra något, som irriterar dig, men du har svårt att få det sagt på ett konstruktivt sätt.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Förmodligen lägger du stor energi på massa olika saker - med resultatet, att du inte hinner bli färdig med något av det.
Skytten 22. november - 20. december
Ju mera öppen du är inför nya idéer, ju mera kommer du också uppleva, att andra har lust till att komma med dem - till din fördel.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan inte förbereda dig på allt. Du kan göra ditt för att vara bäst möjligt förberedd, men du kan ändå bli överraskad.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det sägs, att allting har sin tid. Det låter rätt, men kan vara svårt att förstå, om man inte är enig om, hur lång tid det är.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
En plötslig konflikt på din arbetsplats kan ha eskalerat mycket snabbt, men verkar också snart försvinna av sig själv.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du ser ut att få en riktigt härlig dag, där du blir mött av såväl glada människor som spännande utmaningar.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan ha tagit ett stort beslut, som kräver mod för att göra verklighet av. Mod, som du just nu kan gå och vänta på.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Var inte rädd för att pröva något nytt! Det finns ingen, som säger, att du måste vara världsmästare. Det handlar om att våga.

vad ska man kalla dethär inlägget då??

Hallojs alla små söta läsare. Är det bra med  er, här höll jag snygg på att dö. satt fanta i luftstrupen så fick ingen luft. Och så har jag glömmt alla mina medeciner hemma, lyckat, not. Aja fick av Lena och sen vart det bra. Hroskopet kommer snart ska bara läsa det först, ha det så bra så länge <33333

Kina

Hahah ojoj måste berätta en sak. Sitter här och spelar kinaspel med Elin och Ida. (för dom som inte vet vad det är så ska man hoppa med små kulor över massa kulor) och det var såhär att jag var grön och orange denhär gången jag brukar vara van att ha blå, gul eller brun hahah. Och så en gång jag baah "varför flyttar jag tillbaka dom" hahahaha ida baah "flyttar du tillbaka mina blåa" hahahahah ojojoj sitter här och skrattar så tårarna sprutar. hahaha ojoj aja ska gå tillbaka och spela med dom puss på er<3

Malmö

Hejsan alla söta läsare. Sitter här i malmö nu. Vi har fikat ovh sånt och nu ska jag och Ida till någon köpcenter och shoppa ltie hahaha aop. Blir nog bara lösnaglar. Eller det är det vi ska "shoppa". Men jag kanske skriver mer sen om jag får tillgång till dantorn. Men det tror jag nog. thihih aja måste skynda bussen går väl typ om ett tag love ya<3

Sova i 5 timmar.

Godnatt sweeties ska gå och lägga mig på min säng och sova i ca 5 timmar innan mamma väcker mig och det är dags att gå ut till bilden och sätta sig och åka ner till älskade malmö. aja men mamma tjatar så hinner inte skriva någe mer just nu. Men ha det så bra medans jag är borta och ge inte upp mig. Jag lovar det blir minst lika mycket och mer när jag kommer hem. Och ska försöka sno datorn där borta och uppdatera lite. lovar på allt men aja nu tjatar mamma ska gå och sova nu puss på er allihopa hoppas ni får en bra midsommar.<333333333

minnen

har snart gått ett år. usch minst det som igår. Han är verkligen saknad usch. hahah jag älskade verkligen våra små tjafs vid poolen. haha dom var jätte charmiga. Dock har jag inte tärffat honom sen dagen vi lämnade. Men det blir nog någon gång.


läppsyl

En kamera var inte allt mamma fick med sig hem. Hon fick två riktigt fula väskor, godis, lite små prylar men det jag gillade mest efter kamerna var läppsylet. Både jag och Elin fick ett varsitt mamma med. Och måste bara säga inget jag har testat har varit så bra som det. Dock var det bara en marknadsföring sak så det går tyvärr inte att köpa men gud så jag älskar det. Mina läppar var helt snustorra innan mamma kom hem och nu är dom som ny kyssta, hahah eller något. Nej usch jag älskade verkligen det. det gör även en liten putigare effekt på läpparna när det är på och det glänser typ också helt perfekt.

Savannah Outen - goddbyes


Fotbollen

Bara för att alla andra skriver om hur det gick i matchen mellan ryssland och sverige ska jag inte göra det, usch skammmmm!!

Tävling



tävlingen hålls på den Här!!!!!!!!! söta bloggen

GRATTIS DOD

YEEEEEEEEEY GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA DOD. HON HAR FÅTT 100 UNIKA PÅ HENNES TREDJE DAG SOM BLOGGERSKA. DET ÄR VÄRD MASSA GRATTIS SÅ ALLA SÄG GRATTIS TILL HENNE!!!!!!!!!!!!!!! OCH SÅ FÅR HON ETT GULDIGT INLÄGG BARA FÖR DET.

Btw tryck var ni vill så kommer ni till henne.

mitt bena

Vet inte vad som flygit i mig, jag har verkligen aldrig haft mittbena har aldrig tyckt det varit snyggt. Och dig fick jag för mig att testa och jag älskade det. Har flätat två flätor i luggen och dragit bak dom och satt fast dom där. Det är faktist as snyggt. Dock kan jag inte ta kort och visa har så pass skitit hår, oops. hahah men ska kolla om jag hittar någon bild på google på något liknade. men det kommer nog bilder på det också för kommer lungt ha det flera gånger.

Kommer ihåg när jag var liten mamma fixade alltid mitt och Elin hår alltid mittbena men jag drog alltid tillbaka det till sidbena. och så fick jag lite hjälp av alla mina 1000 virrvlar hahah.

En söt gammal bild.

Här är en den första bilden som togs på mig och dod.


My kamera

Vet ni vad mamma vann när hon var borta? en ny kamera. Så nu har vi fyra st. Den var också rosa precis som min. Så här hemma har vi väl elins svara, min rosa, mammas rosa, min gamla röda och mammas gamla gråa. hahaha fem blev det visst. Har testat ta lite kort och det gick skit bra. Den var riktigt härlig. Dock har jag ingen bild på den. Men det kommer säkert. snor den kanske och tar i spegen någon dag om min typ är urladdad.

...

everything means nothing



(smutsig spelgel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Uppdatering

Känns som om det behövs en uppdatering här i bloggen. Just nu sitter jag fortfarande och tränar på låten. Fick veta att en kompis också var med i samma tävling som mig, man baah jaha trevligt. hahahah jaa inge mer snack om den saken. Kollade på SATC men nej nu ska jag sjunga vidare. Vet att sverige matchen är typ nu men orkar inte kolla. sorry. Men aja blir väl samma resutat öven fast jag inte kollar. Det är ju inte så att jag kan sparka in den i mål åt dom. Även fast man kanske ibland skulle vilja. Dock skulle jag va alldeles för skraj för att spela ute så jag skulle kunna hjälpa isaksson i mål. För det går allt bra hahah, nej jag har verkligen aldrig sakt jag är normal haha. Aja men ska gå tillbaka till mitt lilla sjunade nu.

Btw bild för att piffa upp hela inlägget, hum få se vilken bild det blir *letar* jaa eftersom jag pratar om musik så kan det få bli min absoluta favorit bild på när jag sjunger. Det var en tävling som hölls i oktober förra året. 27 oktober 2007. Det är i stinsen, stockholm och kommer ihåg hur nervös jag var . Jag kände fjärilarna i magen och hela jag skakade. Jaa men det gick bra en 4e plats av 23 va inte så dåligt.

(dussig bild jag vet men fick printa den ifrån en film)


Kommentarer

Jag vet att jag har typ 10000000 kommentarer jag inte har svarat på men jag lovar jag ska ta min tid och svara dom. Kanske när jag är i malmö och behöver tid för mig själv. För ibland när man är där borta så behöver man bara komma bort och då är det skönt att bara sätta sig på loftet vid datorn och göra något annat. Förra sommaren då somnade jag där uppe och dom typ sprang runt och letade efter mig och ropade medans jag inte hörde något. Men ja sån händer ju också.

Malmö

Vet ni när vi åker, klockan 5 imorgon bittit. asså snacka om att jag typ kommer dö eller något. Aja vet inte om jag kommer gå och lägga mig, för då kommer jag ändåså inte komma upp. Kanske vilar eller något. Men ni börjar The Hills igen så ska springa och kolla på det hejs<3

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
I både privatlivet och arbetslivet gäller det, att det är viktigt att säga farväl på ett fint sätt. Undgå att smälla igen dörren.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kan umgås med någon, som gillar att överdriva. Låt dig inte luras med på tåget, så att du också börjar med det.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Om du har gjort ett misstag, skall du inte försöka dölja det, utan tvärtom stå till svars för det. Det kan inge en viss respekt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Håll öronen öppna: Lyssna extra noga på det, som andra försöker att berätta för dig i dag. Det kan nämligen innehålla guldkorn.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Lyssna gärna på goda råd, men spill inte tid på mistlurarna, som bara blandar sig i. Var selektiv - du behöver det.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan känna att du blir pressad till mera på ditt jobb, än du tycker, att du hinner med. Det är helt ok att säga ifrån.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Om du har råkat säga något, som kom ut lite olyckligt, kan du lika gärna ta tjuren vid hornen och be om ursäkt.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Sparring: Du kan få mycket god inspiration och spännande idéer genom att tala med en erfaren kollega eller dyligt.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha svårt för att hålla i pengarna. Det är, som om de rinner mellan fingrarna på dig. Har du övervägt att göra en budget.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det är så lätt att se andras fel, samtidigt som det är mycket svårare att upptäcka ens egna. Bevara ditt självkritiska sinne.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det är svårt att rådgiva andra i kärlek, och det är svårt att själv ta emot råd. Du skall lyssna på ditt eget hjärta.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan säga ja till att delta i projekt, som du också förväntar dig kunna arbeta seriöst med och för. Allt annat blir inte bra.

Blondiner har roligast

japp. För vet ni vem som är riktigt blond nu. DOD :D (Trycka Här för att komma till hennes blogg) Bilder kommer när jag fått något. Hoppas jag hinner få någon innan jag åker annars är det ju bara att ta emot där borta lägga in och sedan ta bort den från deras dator. Eller så bara gå in på hennes blogg och se när hon lägger ut bilder. Iiih så mycket jag sätt passar hon i det. Det är verkligen skit snyggt.


if i ain't got you

Vet ni vad jag kom på. jag kanske bör träna lite på låten jag ska sjunga i katrineholm. Eftersom jag åker bort och då kan jag inte träna på den låten. Dock kommer det nog bli massa singstar och då tränar man ju rösten men inte låten jag ska sjunga. Men den låten har jag ju sjungt förut och i studion så kan den men lite träning skadar aldrig och åt andra sidan finns det ju inge roligare än att stå här hemma framför segen och låssas som om man står framför en stor publik för ca 20 000. hahaha.

Stina Lee

Har kollat på lite "modellbilder" på stina lee idag. Hon är bara så fin. Mycket finare än både kenza och blondinbella. Tog ut mina absoluta favoriter så ni kunde få se vilka jag gillar.

 

Dom är skit fina. men mina absoluta favoriter är domhär...


Vädret

Usch på att sverigers väder suger. Kan det inte bara bli 30 + igen? det var så skönt och ligga där på stranden haha eller vad man ska kalla det och sola med Linda och sen hoppa ner i vattnet och bada lite. Trodde att det skulle bli fint idag för igår efter åksan så försvann alla moln och det blev rikitgt fint. Men nu spörengar det igen. Jag vill åka men ändåså inte. Vill för att det är så härligt att ligga i en bil när det rengar det blir sånt härligt ljud och så blir det svalare än om det skulle vara skit varmt. Förra året var det skit varmt. Usch trodde jag skulle smälta bort där i baksätet ändåså hade jag filt på mig. Vet inte varför men måste bara ha det när jag åker till malmö. Annars är det okej men inte till malmö. haha nej jag har aldrig sagt att jag är normal. Aja men nu ska jag gå och hitta mina leggings ha det bra så länge<3

uppdatering
glömde ju skriva varför jag inte ville åka. Det blir ju så blött på marken nu när det rengar och det betyder ju halt. och sen om vi åker nu på kvällen så blir det ju mörkt också. Dock inte så jätte mörkt men mörkare än vad det skulle vara om vi åkte tidigt på morgonen. men ja det blir nog bra vad vi än gör.

Bilder

Kollade igenom min blogg lite snygg och det känns som om jag har lite för lite bilder. På mig själv och på allt. Så ska väl försöka lägga upp mer bilder i mina inlägg. Även fast det är på mig så är det en bild och jag bryr mig inte längre om någon kallar mig ego. För jag kanske är det. Vem vet liskom. hahah.  Kan väl börja med bilden jag fick mest söta kommentarer på på min bilddagbok och ja jag tycker den också var ganska söt. Har ett litet busigt leende och så ler jag med ögonen. Kan det bli bättre? och så gillar jag hur jag gjorde om den. Den blev lite intresant eller vad man ska kalla det.

packat och klart

haha finns det inte något tv pogram som heter så? hahah i alla fall hej allihopa ha varit vaken i en timme. Tog ca 30 min att packa jag hade ju laggt upp det mesta jag skulle ha med redan så det gick fort. Sen svarade på alla gulliga kommentarer. Måste bara säga tack till att ni tar er tid och läser  och kommenterar. Det betyder verkligen skit mycket. I alla fall idag ska jag nog inte göra så mycket. Eller jo måste fixa med musiken. Men det fixar jag och Elin senare. Eller nej nu. hej så länge<3


Mr. J

J om Bilder:
Du får mitt hjärta att slå i 110.

Vem kan dendär hemliga J vara? Hum få se vilka känner jag på J, ehm Johan olsson, anda Johan, Jonathan, Jens. Det är typ dom. Men vem vet det kanske inte är någon på J utan att den personen bara skrev J. iih nu vart jag sjukt nyfiken. Vem är det, skriv ett helt namn eller något.

sova

Hejsan alla söta läsare. klockan tickar på och det är dags för mig att hoppa i säng. Eller är egentligen inge trött men min syster tvingar mig. Usch så hon bossar runt nu när mamma inte är här. I alla fall ska kolla på någon film, vilken vet jag inte men någon blir det. Och så måste komma ihåg att sätta på timern på tv så den stängs av. I alla fall eftersom jag har en extra mamma just nu som även kallas min syster så kommer jag inte få sitta vid datorn tills allt är helt klart. All packning och städning. Sen kommer mamma hem vid 16 och sen hoppas jag på att vi åker typ någongång då. Och sen blir det malmö yeey. Så skönt att bara få komma bort från västerås och alla människor. Dock kommer jag sakna vissa. Eller aah typ Linda, och Jonna så klart men henne saknar jag redan, usch har inte träffat henne på typ 10000 år. Måste träffa henne när jag kommer hem igen. Men ni får ha det så bra om vi kanske inte hörs imorgon. Älskar er alla ni betyder<3

ändrad åsikt

Jag har tänkt ganska mycket på bilresan till malmö. Som jag skrev så är jag ganska riktigt stressad har vait det sen jag började 9an och jag har gått ut den nu. Och sommar lovet har börjat. Man ska använda sommarlovet och alla andra lov till att vila upp sig. Men det är något jag verkligen inte har gjort än så länge. Har bara stressat omkring speiclet under vattendraget tiden och nu efter. Så jaa det ska nog bli riktigt skönt att bara få sitt-ligga i baksätet och bara ta det lungt i nästan 7 timmar. Bara koppla av och göra ingenting. Lyssna på musik kanske sova lite eller något. Så ser nästan fram emot det nu. Och sen när vi kommer dit får jag ju träffa Ida, Lena och lille man (bäbisen i huset) och såklart björn. Så blir det såklart nya bilder eftersom det är hon, Lena. som tar alla snygga bilder på mig. Det är tex hon som tagit bilder på min header där jag står vid vattnet. Så det ska bli roligt.  

Låsta bloggar

Usch hatar sånna som har låsta bloggar.  En blogg är väll till för att folk ska läsa om en liv och tips. Varför låsa den då? usch är så trött. Och dom som väl har låsta ska väl inte komma på senate uppdaterade eller vad det heter? hahahah ååh stör mig på så mycket just nu. Men är typ stressad vet inte varför men ååh.

Antingen älsakr man mig

- eller så hatar man mig.
själv så orkar jag inte bry mig mer vad folk tycker om mig. älska mig, hata mig. fine jag behandlar dig ändåså efter du behandlar mig. jag orkar heller inte gå runt och vara falsk för att alla ska gilla mig.  visst vissa ser mig som bitcht, fine gör det då, och jag kanske inte är guds bästa barn.  Men hellre att vissa inte gillar mig och jag är den jag är än att gå runt och vara falsk för att alla ska älska en som en viss C gjort i alla dess år. Usch. Vet inte om hon läser eller om någon annan läser som fattar vem det är jag pratar om men jaa how cares, inte jag i alla fall.   


...

I want you out of my head
Image and video hosting by TinyPic

Min blogg, mina tankar, mina bilder, mitt, mitt, MITT!

Under min tid på fryx tänkte jag alltid på vad jag skrev. Speiclet efter en sak jag inte kommer gå in på. Men jag tänkte alltid på vad jag sa i skolan, vad jag gjorde, vem jag sa vad till. När jag började blogga trodde jag först att typ min syster och några få kompisar skulle läsa. Men så ökade statestiken. Jag började tänka på mer och mer vilka det var som läste min blogg. Och så hörde jag folk prata om vad jag hade skrivit. då ökade det lite till. Sen tänkte jag hela tiden på vad jag skrev. Tänk om jag skriver det så kanske dom säger något,  tänk om jag lägger ut den bilder ska dom kalla mig ego då. om jag lägger upp denhär bilden kommer dom bli besvikna för jag itne är så smal dom förväntar sig. tankarna om vad folk skulle säga och tycka spökade någonstans längst bak i huvet. Men från och med nu den här stunden ska jag släppa alla sånna tankar. Skriva om vad jag vill, för det är min blogg och jag skriver om vad jag vill. Om någon har något åskit om det visst säg det men inte anonymt för det är så fegt. Och om ni tex tyckker jag är en översminak fjortis varför säga det anonymt då? varför bara inte komma upp till mig själv för jag vet att du bor i västerås, men aah varför inte komma fram till mig och så ska vi se vem som är så cool egentligen, vem som har flera ton smink i ansiktet. Aja men det var typ det jag hade å säga så nu skriver jag om vad jag vill lägger upp hur många ego pics jag vill, kalla mig ego om jag kan få svara tillbaka men om det är anonymt då aah nej men nu ska jag ska jag gå hejs <3

Inga naglar kvar.

Hej hej allihopa. Sitter här har nyss klippt av ALLA mina naglar. Det behövdes verkligen. Dom var riktigt långa fast en hade gått av så det såg konstigt ut. Och så var dom helt torra och sprukna. Då är det bättre att man klipper av dom och låter dom börja växa på nytt. Men blir nog köpa lösnaglar med manikyr. Det är skit snyggt. Hade sånna förut och det såg äckta ut. Jag brukar tycka att när folk ar lösnaglar speiclet färdig målade ser dom så konstiga ut och typ stora gämnfört med händerna. Men dom jag hade förra gången dom var faktist riktigt bra. Så ska väl satsa på det.

alla älsakr gossip girls

Asså dagens avsnitt av gossip girls var ju bara så bäst. Dock lite sorligt att de B sådär sårad. Men ja S kommer ju alltid som en räddare i nöden. Usch jag tyckte hon kunde ha åkt iväg ett tag. Men jag tycker det kommer bli skit intresant. Just nu sitter jag och kollar på tv och i reklamerna sitter jag här och pratar med Felix oxh Linda.  

klipp från big brother

hahaha hon kommer alltid vara bäst i värden hahaha


sos - jonas brothers


r.i.p min ipod

Usch vet inte vad jag ska ta mig till. Ska ju åka till malmö onsdagkväll/torsdagmorgon och det är ju ca 7 timmar i en bil. Då kommer problemet, hur ska jag överleva bilresan hem och dit utan min älskade ipod? den hinner ju inte in på lagning eftersom vi kanske åker imorgon. Men vi ska fylla Elins minneskort till hennes mobil och så kan vi sitta och lyssna högt. Får även fylla min mobil också lite.

Barn, tonåring, vuxen eller tant?

Barn:

(x) jag älskar tv-spel
(x) min favoritglass är daim
() jag föredrar hårda paket
(x) jag bor hemma hos mina föräldrar
() jag tycker om tecknade filmer.
(x) min favoritsylt är jordgubb
() jag tycker att pussar är äckligt
() jag tycker att tobbe trollkarl är rolig
(x) jag vet inte vad "sitt still" betyder
() jag har ett gosedjur i sängen

Summa: 5


Tonåring:

(x) jag svär ofta
() jag festar minst en gång i månaden
() jag tycker det är coolt att bli full
() jag har finnar
(x) jag ogillar barn
(x) jag önskar mig pengar i födelsedagspresent
() jag har en kondomsamling
( ) jag kan inte vistas ute utan smink
(x) jag ogillar ansvar
(x) jag sover helst längre än till kl 11 på morgonen

Summa: 5


Vuxen:

() jag vill ha/har barn
() jag tittar alltid på aktuellt
() jag önskar mig saker till hemmet
() jag vaknar kl 8-9 utan väckarklocka  (men somar alltid om)
() jag tycker om äggula
(x) jag är gift
() det bästa med julafton är att släkten samlas
() jag tittar alltid på melodifestivalen
( ) när jag lyssnar på radio så hör jag på p4
() jag storhandlar

Summa: 1


Gubbe/Tant:

() jag tycker om att lösa korsord
() jag har gråa hår
() jag har mycket rynkor
() jag lagar mat varje dag
() jag bjuder bara hem folk om det är riktigt städat hemma hos mig
() det första jag kollar efter i tidningen är dödsannonserna
() jag förstår mig inte på dagens ungdomar
() jag har barnbarn
() jag blir gladast av mjuka paket
() jag tycker om kokta grönsaker

Summa: 0


barn:
5
Tonåring: 5
vuxen: 1

Gubbe/tant : 0


Blondinbella

Ni som läst min blogg lite längre vet ju att jag tyckte blondinbella var sjukt tråkig förut. Jag har nog ändrat inställning totalt. Ju mer jag läser hennes blogg ju mer intressant blir det. Vet inte om hon har ändrat på sig eller om jag har ändrat på mig. Jag tycker även kenzas  blogg har blivigt mer intressant och kissies blogg lite tråkigare. Ni ser det är ju helt totalt förändrat.


Bilder

Hallojs, eftersom Lidna somver och Elin duschar så hade jga inget att göra så har gjort om massa bilder på mig som jag hade tänkt att dela med mig av.

 

hahahah vårt sätt att vakna på.

Godmorgon allihopa, vi vaknade nyss, fast nu sover Linda igen. I alla fall på min säng är det plankor under och dom hade tydligen särat på sig på något konstigt sätt hahahah eller ramlat ner vid ett ställe där låg vi. Hahah så vi låg med bena och huvuderna där man ska ha och "mellankroppen" på golvet, fast med min tjocka madrass så vi kände inget. haahha tänk er att vakna så plus att jag drog i Lindas täcke. hahah i alla fall när jag vaknade började jag as garva över det hahah och då råkade jag väcka linda. och sen när jag skulle rese på mig då hör man *bom bom bom bom* hahahhaha och yttligare lite plankor ramlade ner hahahha. jag baah "ELIN!!!!!!!" hahahaha så fick hon hjälpa oss upp, eller mest mig för Lidna kunde ju kliva där jag hade legat. hahahha men i alla fall nu har jag suttit tillbaka alla plankor och nu ska det inte hända igen. hahahha. Men ska gå och fixa lite grejjs nu, hare bra så länge

Soluppgång

Hejhej förlåt om det blir lite fel men ser typ inget. hahah aop jag och Linda är fortfarande vakna. haha det är liksom soluppgång och allt just nu. hahahah. i alla fall hennes hår är typ skit blont typ blondare än mitt, snyggt. hon passar skit bra i det. aja men ska sluta skriva nu för ser ändåså inte vare står kanske inte ni heller. aja puss så länge<3

Tand.



jao det är en rikitgt söt bild på mig och dod men mina tänder förstör! specielt när hon har HAFT tandställning och har typ skit raka tänder. usch!

Film

Hejhej sitter här Linda ska sova hos mig igen. hahah hon typ bor här haha. I alla fall vi är inte klara med hennes hår men vi kan snacka blont nu hahah. Men det är ju så vi vill ha. Själv sitter jag och belker tänderna och dom blir även lite rakare. Har ju en sne tand som får mig att känna mig skit ful när jag ler och sånt. och eftersom jag ska åka till malmö som då betyder ta kort måste man ha raka vita tänder. Aja men nu har som satt på filmen, hot chick. så ska gå och kolla puss så länge<3

Malmö

Yeeey det blir att åka till Malmö till midsommar åket antingen onsdag kväll eller torsdag morgon. Så ja kanske inte blir så jätte mycket uppdatering men dom har ju dator där så något litet om dan kommer det ju i alla fall bli. Bara så ni vet redan nu och det inte kommer som en chock sen.

färging

Hejhej igen. Känns som en dålig uppdatering idag igen. I alal fall håller fortfarande på och färgar hennes hår och det går skit bra. Eller det går i alla fall fram och det är ju ett plus. Det blir helt blont ändå. Men ska springa tillbaka och se hur det går love ya<3

men låt henne vara människa!!!!!!!

Usch blir så trött. Om man har celluliter eller är lite överviktig då skriver pressen om hur tjock man är och lala. Men om man väl får bort detdär då skriver dom om att man har anorexia och är sjukt smal och lalal. Asså männiksor som människor!


vaken

Hallo nu är vi vakna. Eller vi har gått upp i alla fall vaknade för typ 40 min sen kanske. Idag blir det väl fortsätta färga hennes hår men hon är beslutångest hur hon ska göra. Hon vet inte om hon ska färga blont blont eller ljusbrunt med slingor. och isf måste vi avfärga/bleka det igen annars kommer det blir konstigt.  Aja vi får se hur det blir. Bilder kommer när det är klart. Själv kommer jag alltid stanna blond.

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du bör överväga, om det, du gör, kan komma till att ha negativt inflytande på ditt omdömme - om det inte går, som du hoppats.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du är dig själv skyldig att få ordning på din ekonomi. Som det är just nu, har du knappast en tydlig överblick över den.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Ibland får man kasta sig ut i ett fritt fall. Ja, det finns en risk - men det är villkoret, om du vill ha möjligheten att vinna.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det är bra att känna till teorier, men det hjälper bara mycket lite, om du inte förmår att omsätta dem i praktiken.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan ha satt upp ett mål, som du inte kan nå själv, utan bara genom samarbete. Det är avgörande, att du väljer rätt partner.
Skytten 22. november - 20. december
Det kan finnas några saker på hemmafronten, som du skall få ordning på, och som f.n. upptar dina tankar och din koncentration.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Försök att inte göra saker svårare, än de är. Det kan du tendera att göra för närvarande. Behåll fokus - och håll annat utanför.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det kan vara nödvändigt, att du lär dig att tygla ditt humör. Vanligtvis är det inte ett problem, men du hetsar upp dig ibland.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha svårt att acceptera dina egna fel, och det är synd - för du kan faktiskt använda dem till att lära dig något av dem.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
I dag är det viktigt, att du är grundlig och går till djupet i förberedelsefasen. Ta inte ett beslut på ett för löst grundlag.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Även om du inte skall välja ditt umgänge utifrån, vad andra tycker, bör du överväga, om vissa bekantskaper är ändamålsenliga.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Börja inte argumentera med någon, som du på förhand vet verkligen inte är intresserad av att ha en ordentlig dialog.

DoD sova här.

Yeey vet ni vem som ska sova här. yeey ingen mindre än dod. vi har snygg avfärgat klart hennes hår och snacka om det blev ljust. Imorgon ska vi fortsätta och då ska vi färga det ljusbrunt och sen massa ljusa slingor. Men hon hittar ingen hätta och mamma har kastat dom vi hade här hemma *suck* 

nothing

yoo yoo what's up people. här händer det inte mycket färgar fortfarande hennes hår, nice nice. har inte så mycket att skriva, sorry. Men skriver mer sen tja så länge<3

Nästan blond

Hallojs, känns som om jag säger så typ varje gång, oops. aja i alla fall vi sitter här och väntar på att det ska gå ett tag så vi kan sätta i mer färg. Det är näääästan blont just nu. Eller typ gult i hårbotten, oops eller längst in är det typ vitt. Men hon i butiken sa att det var bättre att det var gult än blont eftersom vi ska färga det mörkare så det inte blir grönt. Sen ska vi slinga det men vi vill ha hätta (eller kanske stavas hetta? aja whatever) hum aja ska väl kollapå någon verklighetbaserad film som går nu varje söndag klockan 21. bye bye så länge<3




DOD ÄR BÄST!!!!!!!!!!<3

http://dodelicious.blogg.se/

Min äslakde lilla dod (Linda) har skaffat sig en liten blogg nu.

(http://dodelicious.blogg.se/)

hallojs

Hejhej sitter här hemma hos linda med henne och elin. Håller på och färgar  Lindas hår som ni vet ska ju hon bli mellan blond/ljusbrun med blonda slingor. iiiiih blondies foveäver liksom. aja men ska fortsätta med det nu see ya sötisar<3

Elak

ååh känner mig så elak. Nu när jag varit inaktiv så har det rullar in massa söta kommentarer. Dock inte lika många som jag brukar få men men mitt egna fel. Men jag lovar att svara på dom jag fått när jag kommer hem ikväll<3

horoskpå

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Kanske har du mest lust att påbörja ett nytt projekt, men vore det inte bättre, om du först gjorde färdigt, vad du höll på med?
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kommer att spendera dagen med din familj. Det är viktigt, att du bjuder fullt ut på dig själv, när ni äntligen är tillsammans.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Ditt huvud kan vara proppat med alla möjliga tankar. Du skulle må bra av att gå en lång promenad eller springa en runda.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
En gammal vän eller bekant kan ta kontakt igen, och även om det är oväntat, är du positivt inställd på att mötas på nytt.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du får inte ut något av att spela sur och försöka tvinga någon annan att göra, vad du önskar. Lägg divalaterna åt sidan.
Skytten 22. november - 20. december
Hur vore det med en låååång skogspromenad? Eller något liknande? Något, du samliknar med en lyx, som du sällan hinner.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan ha svårt att överblicka alla dina uppgifter. För att få en bättre överblick bör du varje vecka planera, det du skall hinna.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan med fördel lägga dagen på att få en bättre överblick över din ekonomi, där några förutsättningar kan ha ändrat sig.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du är inte ensam om att tycka, att det ibland kan vara svårt att få en spännande karriär och ett idylliskt familjeliv att gå ihop.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det är nödvändigt att vara ärlig emot sig själv, men det är inte entydigt med, att det är lätt. Tro inte på dina egna lögner.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan ha hunnit en massa den här helgen, men har kanske inte slappnat av nog. Dock känner du dig laddad inför nästa vecka.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du skulle må bra av att omge dig med glada och kreativa människor i dag, för de skulle bli en viktig inspirationskälla för dig.

Hallojs

Hej min söta läsare. Sitter här nu har precis duschat ska till dod (Linda) om 40 min och vaknade för 50, oops. aja ska väl färga hennes hår idag yeey. Det ska bli typ ljusbrunt med blonda slingor. Snyggt. Men det kommer typ va fett ovant i början men man vänjer sig. oj måste fixa mig nu är bara 30 min kvar. kommer aldrig hinna ahah. puss så länge<3

Godnatt

Klockan är kvart över två nu. Ska sova eller håller på och hjälper Linda med ett namn till sin blogg. Yeey hon ska börja blogga nu äntligen har typ tjatat att hon ska blogga. Mycket roligare så hahah vi är dom nya kissie och fanny hahaha. yeeey fast med mer humor och mindre sprit hahah. nej men nu måste jag verkligen hoppa i säng. Länkar till hennes nya blogg imorgon när hon har gjort en. Aja men nu är klockan typ halv och ska tvätta bort sminket och borta tänderna och allt sånt också. åååååååååh kommer inte komma i säng förens typ 3 eller något. Solen håller redan på att gå upp också fett segt. Aja men måste gå nu love ya<3

bob + dod <3333333333333




Vem av DHW är du?

Gjorde ett test på vem av DHW jag var och jag vart

FLEST C:
Du är Gabrielle Solis, den vackra pengatörstande ex-modellen som inte alltid tänker på konsekvenserna. Hon är envis, vill alltid ha sig vilja igenom och tar det hon vill ha

gör testet HÄR!

Hemma

Hejhej kom nyss hem typ det är typ svinkallt ute, usch. Aja satt typ i stugan i några timmar så kommer det några turkar och gav mig ens msn. och ja hahah snyggmartin träffa vi också, fett söt.

Fortfarande hemma

Hallojs alla läsare hoppas ni inte är sura på mig för att jag är dålig på att uppdatera men när mitt internet vill funka igen då lovar jag skriva massa. I alla fall vi är fortfarande hemma eftersom det är sverige match och då är det väl inte så många där nere. Men vi ska väl dra om ett tag eller något. Men ni får hare bra så länge love ya all<3

mitt internet

Hejhej sitter här hemma hos Linda med henne och Elin. Sorry att jag inte skrivigt något idag men mitt internet ville inte funka!! ååh så dampigt aja hoppas på att det funkar imorgon i alla fall ska ner på vattedraget med Elin och Linda som ni vet åkte ju Tess hem idag *snyft* aja ska åka till henne senare i sommar. I alla fall där nere ska vi väl träffa snyggmartin, hahaha. Han ville "säga hej" till mig hahaah aah fick pengar av både mamma och pappa. hahah aop hur mycket kan man ju inte säga här. sorry men sånt pratar jag inte om. I alla fall jag och Elin var och åt på resturang med pappa idag mys vare. Hans kompis sa att vi skulle fixa så att det blev dyrt men hahah det blev det inte. aja men ska  gå och kolla hur det går för min lilla översminkade fjortis nu hahahah hahahha det var en som sa det hahahaha

Halloj hemma

Hejsan alla söta läsare Hemma nu. Mamma sa tolv men själv är hon inte hemma. hahah aja det var nice. alla bilder sen i onsdags kommer imorgon då tess har åkt jag och Elin varit på resturang med pappa och jag tärffat Linda. Jao det händer ganska mycket skoj i mitt liv just nu. Kanske lite för mycket på en front som inte går att skriva här. Sorry men allt kan man inte säga när man har runt 100 läsare om dagen. Det är skit kul att det är så stabilt hela tiden men ännu roligare skulle det vara att ha fler. Så tipsa era vänner och alla ni känner så blir det massa mys och då kanske jag börjar med tävlingar också. Vem vet liksom. Men ni som läser just nu puss på er älskar er alllihopa och ska hälsa från tess mitt kusin barn också btw så har hon en skit söt blogg tryck HÄR!  och kom till den.

hahaha trötta?

Tess: amanda lyssnar du inte på vad jag skriver
Amanda: nej jag läser vad du säger

hahahahah oops lite fel kanske hahah


inaktiv

Hej alla söta läsare. är helt slut idag men ska snart fixa oss eller något. I alla fall gårdagen var kul hahaha aop lite jobbigt ett tag för alla drog åt olika håll och olika människor. Fick aldrig sitta still i en sekund. usch! hahah aja orkar faktist inte skriva så mycket idag sorry blir mer imorgon då tess åkt. men jao sorry för det hoppas jag inte förlorar massa läsare pga detta. Men ja ni måste ju förstå att hon kommer typ till mig en gång om året (och jag henne 2 ggr) och då kan jag ju inte bara sitta framför bloggen 24/7

Horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Gå ut och ha kul i kväll! Låt det inte bara vara "en lugn kväll hemma". Du skulle må bra av att komma ut ibland andra.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du har inte tillgång till obegränsade resurser. Därför är det alltid en avvägning, du gör, när du investerar pengar eller tid.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du lägger mycket krafter på att tänka på andras välbefinnande. Det är ett sympatiskt drag - men vem tänker på ditt?
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du måste lära dig att hantera press - även i situationer, då du är trött och yr i huvudet. Lär dig att fokusera 100 procent.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det krävs mycket, för att du skall bli pressad. Det betyder också, att när du blir det, så är det allvar. Som det kanske är nu.
Skytten 22. november - 20. december
Gläd din parnter - eller om du är ensamstående, så ge din bästa vän/väninna en glad överraskning. Anledning? Det behövs inte.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Skvaller: Lösa rykten säger oftast mer om den person, som framför dem, än den person, som ryktet handlar om.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det är ok att kritisera, om det finns en anledning. Om det bara är ett uttryckt för dold avundsjuka, är det inte ok.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Säg inte något till dina kolleger, som du inte själv skulle kunna tåla att höra från andra hållet. För det kan snabbt ske.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan ha svårt att förstå, att din partner ej gör några självklara saker av sig själv - men det sker alltså inte, så gör något.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
I dag skall du inte hålla tillbaka, om en spännande möjlighet dyker upp. Det kan vara just den chans, som du har väntat på.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det är viktigt, att du förhåller dig realistiskt till situationen. Gör klart för dig, vad som är fakta, och vad som är fantasi

Väska

Gå in HÄR! och tävla om en skit söt björn borg väska från en av mina absoluta favorit bloggar. Jag själv är med och tävlar och det bör ni alla andra också. =)

<3

Image and video hosting by TinyPic

"tess tess det ringer på dörren,kom"

Hejhej vi vaknade nyss av att det ringde och ringde på dörren. ahahah trodde det var någon gubbe som vanligt så jag baah "tess tess det ringer på dörren, kom!" hahaah så gick vi och kolla men då vare bara farmor hahahha. Men just nu sitter vi och kollar på film hitch. tror den stavas så den är gansak bra faktist. Men ska väl gå tillbaka till tess nu see ya<3

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Istället för att bilda dig ett intryck från andras snack skulle du hellre avvakta och själv få ett grundlag för att värdera.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du är van vid att ha överblick. Blir du plötsligt utkastad i en situation, där du inte bottnar, kan det göra dig nervös.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Känslomässigt kan du för närvarande trampa vatten, och det kanske fortsätter ett tag. Lägg tiden på att få ordning på tankarna.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du är bra på att se saker i ett större perspektiv. Det gör dig till en värdesatt sparringspartner, när det gäller strategi.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Håll ordning på ekonomin. I denna perioden - och nog särskilt i dag - kan du lätt frestas att förbruka för mycket. Håll igen.
Skytten 22. november - 20. december
Vänner kan i och för sig göra tjänster för varandra, men be inte folk om något, som du inte själv skulle göra för dem.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan ha en dålig dag. Det kan alla. Du kan dock försöka se till, att det inte kommer till att gå ut över andra ...
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du får inte vara så rädd för att begå fel, att du fråntar dig själv chansen för att lära något nytt. Antag utmaningen!
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Låt inte andras uppförande irritera dig. Det kan vara just det, de vill, och i sådana fall skall de inte lyckas med det.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Kärlek kan vara svårt, och det är bara sällan, man kan lära av andras erfarenheter. Du måste skaffa dig dina egna.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du har många spännande talanger, men normalt får du knappast möjlighet att använda dem nog. Kan du utnyttja dem bättre?
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan ha svårt att hitta motivationen på ditt jobb, vilket också irriterar dig, för du föredrar att göra ditt bästa.

sex and the city

Hejhej människor. sitter och kollar på sex and the city. Det stora hemligheten kommer typ imorgon i en videoblogg yeey. Hahahah eller något. Yeey är fortfarande hely hyper glad har gått runt och sjunt hela tiden. iiiiiiiiih aa ska stänga av datorn nu eftersom mamma ska sova inne på mitt rum och datorn är ju här. Men ni får ha det så bra och så hörs vi imorgon love ya<3

iiiih

omgomg är så glad just nu så ni inte kan fatta aaaaaaah kan dock inte skriva ut det än min iiiiiiiiih gosh det är som en dröm blir sann aaaaaaaah asså är helt hyper. asså jag av alla iiiiiiih asså jaa asså jag dör hahahah skriver vad det handlar om när det går men inte jsut nu men iiiiiiih är hyper hyper!

ledsna blogg gänget.

Känns som om det bara är kenza som är lite glad just nu av våra stora tonårsbloggare. Dock är hon ju lite deppig över vädret. Men vem är inte det liksom? Men i alla fall ska väl komma till vad jag menade med rubriken. Skrev ju nyss om bellas tragedi igår och gick in på kissies blogg just nu och såg att hennes älskade hund har dött. Asså usch blir helt deppig själv. Aja nu kom felix in ska prata med honom ett tag och senare kommer ju tess. Då blir det bara massa glada miner. kommer säkert lägga ut massa saker vi sagt som har blivigt helt fel när vi pratar. Ser fram emot det. Dock är jag mycket besviken på vädret liksom kenza. Dock är jag skit avundsjuk på henne för hon ska åka och se tokio hotel.

blondinbella

Som ni som hart läst min blogg ett tag vet att jag inte rikitgt gillar blondinbellas blogg. som jag faktist har börjat gjort mer och mer på sista tiden. I alla fall så gick jag in på hennes blogg och  började läsa och sen bara tappade jag hakan på engång. Var helt ordlös. Viste inte vad jag skulle säga eller göra. Kan inte ens förklara vad som hade hänt henne. men detvar typ något att folk hade hotat henne och kastat glasflaskor mot hennes huvud och sånt asså är helt chockad aja ni får läsa det själv HÄR! .



hoppas det blir bättre bella.

jessies tävling



En av mina favorit bloggar som jag läser dagligen har en söt liten tävling där man kan vinna smycken från panida det är ett 1a pris 2a pris och 3e pris. Själv är jag med och tävlar och jag tycker alla ni andra som vill ha lite nya smycken också ska gå in HÄR! och tävla.

Sötaste låten

Asså denhär låten är verkligen min favorit låt nu för tiden. Hörde den första gången igår hemma hos Linda. Texten är så söt också haha ååh älsakr denhär låten. Lyssanr på den 24/7.


Halloj

Vaknade vid 11 av att min gamla vaktmästare på min gamla skola ringde pga klasströjan jag ska få. Ha råkade berätta för mamma att jag ångrade mig så nu har hon pratat med kaj så jaa. I alla fall sen hoppade jag in i ett bad och nu skaj ag tillbaka och tvätta håret. Hej så länge<3

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan ha svårt att acceptera, att andra bestämmer förloppet - och väljer, att det skall vara på ett annat sätt, än du är van vid.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det är vikigt att välja sina kamper med omsorg. Det ginns ingen anledning till att lägga mycket kraft på något som är irrelevant.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan vara inne i en spännande period, där det antingen kan finnas möjligheter i ditt nuvarande jobb eller kanske i ett nytt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du bör avhålla dig från att ge dig in i en argumentation, där du inte har fundamentet på plats. Informera dig, innan du talar.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Om du vill påverka arbetsprocessen, gör du det bäst genom att ge konstruktiv kritik. "Det duger inte"-hållningen hjälper inte.
Skytten 22. november - 20. december
Du är en givmild person, och det kommer de flesta beundra dig för. Några kan dock försöka utnyttja den sidan av dig.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Gå inte med i skvallertanternas klubb. Alla kan bli frestade ibland, men det är inget sällskap, du önskar att vara en del av.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Keep it simple: I dag kan du själv göra en insats för att inte göra saker mer komplicerade än vad de verkligen är.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det kan ha uppstått en situation i ditt förhållande, som lägger en sordin på stämningen. För bådas skull bör ni finna en lösning.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Man får sällan ut något av att pressa folk till något. Gör bara det, om det är nödvändigt. Var medveten om gränsen.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det är frestande att klara saker på egen hand, men överväg först, om du ändå inte står dig bäst genom att cleara det först.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det kan uppstå en situation, där du står på samma sida som någon, du normalt inte kommer överrens med - till bådas överraskelse.

sur

haha usch nu är jag sur hahahah. jo det är normalt för mig att skratta när jag är sur fört på Lidna för hon är dum hahaha och sen att jag hade sist jag kolla 87 vet inte om jag fått fler så kollade jag på tailsweep då stod det där att jag bara hade 60. Man baah ursäkta? liksom okej om det kanske bara är 10 st men 30 st är lite väl stor skilnad. Usch aja så skulle jag kolla på statestiken på publishme igen då står dag 10 inte med. Man baaaaaaah åh dö på allt krångel! aj ska i alla fall hoppa i säng logga ut från msn för Linda va elak, ingen hare, lejon!!!!!!!!! hhahahah intern skämt bara Lidna fattar. Aja men ni får ha det så bra <3

texten

I never meant the things I said
To make you cry can I say I'm sorry
It's hard to forget and yes I regret
All these mistakes


I don't know why you're leaving me
But I know you must have your reasons
There's tears in your eyes I watch as you cry
But it's getting late


Was I invading in on your secrets
Was I too close for comfort
You're pushing me out
When I wanted in
What was I just about to discover
When I got too close for comfort
I'm driving you home
Guess I'll never know


Remember when we scratched our names
Into the sand and told me you loved me
But now that I find that you've changed your mind
I'm lost for words


And everything I feel for you
I wrote down on one piece of paper
The one in your hand, you won't understand
How much it hurts to let you go


Was I invading in on your secrets
Was I too close for comfort
You're pushing me out
When I wanted in
What was I just about to discover
I got too close for comfort
driving you home
Guess I'll never know


All this time you've been telling me lies
Hidden in bags that are under your eyes
And when I asked you I knew I was right

But if you turn your back on me now
When I need you most
But you chose to let me down, down, down

Wont you think about what you're about to do to me
And back down...

Was I invading in on your secrets

Was I too close for comfort
You're pushing me out
When I wanted in
What was I just about to discover
I got too close for comfort
You're pushing me out
When I wanted in
(Yeah yeah)

Was I invading in on your secrets

Was I too close for comfort
You're pushing me out
When I wanted in


What was I just about to discover
When I got too close for comfort
I'm driving you home
Guess I'll never know
 

to close to comfort

Så fin, mycket finare live än bara på låt. Dock äre lite segt med allt prat i början men det är ändåså sjukt fin. Älskar den låten. Specielt texten så sjukt fin kan lägga ut den också sen.


Dagen

Okej nu ska jag berätta om våran sköna dag haha började med att jag cykla till Linda. Med det gick segt för har knappt någe luft däcken. I alla fall när jag kom dit fick jag massa vattenbalonger på mig, jävla ungar!!!!! sen gick vi och skulle sola så började det spörenga och halga hahahah först Lidna baah "haglar det" så stannar vi upp och sen helt plötsligt börjar vi skrika och springer och ställer oss under någon sak hahah sen så går vi igen så är det någon tant som tvingar in oss under hennes parraply så stod och och pratade med oss och vi bara as gravade. Men det var härligt att stå där under för annars så hade vi varit döda. i alla fall sen gick vi till solaruimet fick vänta en stund för att dubbelrummet skulle bli ledigt så kom vi in då ville inte mitt solarium funka så gick och hämtade den tjejen och hon bara tryckte på den så funkade det hahah så pinsamt. så solade vi i en halvtimme och sen så skulle vi fixa oss jag baah "ååh jag skulle vilja lägga mig och sova här" för den var varm så testade Lidna om det gick att sätta på den igen så funkade det hahaha och man får en timme för att duscha och göra sig iordning och altl sånt så vi hoppa i och sola ett tag till hahah. Sen gick vi hem till henne satt ute på hennes alltan och pratade det var svinkallt så vi satt under en filt hahahah så bytte vi mobiler som alltid hon satt och smsa med glasögon och jag med jonathan hahaha han var visst längre än mig hahaha men han är ändåså en liten plutt hahah och så satt vi och lysnade på värdens bästa låt "synd att du är så söt" hahah sen åkte jag hem hhahah eller vi satt och pratade och skrattade ihjäl oss som alltid hahah men vad vi skratta åt kan jag itne skriva här hahahah det är elakt, internt och konstigt ingen skulle fatta hahhahahah aja.


fotboll

as i said 2-0 till sverige eller jag sa att det skulel bli 2-0 eller 2-1 till sverige. Hanssons eller vad han hette aah hans mål var klockrenast. Hahah så jävla snyggt.

Fotboll

Halloj är hemma men kollar på fotboll så skriver vad som hände sen. Det var massa kuliga saker kan jag säga. så kul att min ipod typ är sönder. Hhaha nej men den ska bara ligga lite i solen och torka så blir den bra sen.

Sola

Hallojsan Eftersom det itne rä finaste vädret så hade jga och Linda tänk att åka och sola solarium nu som jag skkrev i förra inlägget men problemet är vad jag ska ha på mig... Det sådär varmt runt 20 grader men blåser som jag vet inte vad. Men jaa jag får väl försöka hitta något nice att ta på mig även om det typ kommer ta 10000000 år. Men ni får ha det så bra så länge så skriver jag mer när jag kommer hem love ya<3

Tess

Vet ni jag är skit glad för imorgon kommer mitt söta lilla kusinbarn till mig. haha det låter som om hon är typ 5 år gammal. Men nej hon är fakitst 16, ett halvår äldre än mig till och med. Aja ska bli kul hon är här över vattendraget. Dock ska det typ renga. Eller typ inte på fredag och då är det rix fm. kulkul. Senare kanske jag ska åka och sola solarium med Linda. Eftersom det ska renga nu i veckan och man vill ju inte tappa all färg man fick förra veckan.

rösten


schweiz

Hejhej bloggen och alla läsare. Tycker att det är dags att uppdatera lite här nu. Var inne och kolla på tailsweep om det var någon från USA som hade varit inne på min igen men tyvärr hade ingen det men någon från schweiz som hade hittat hit till min lilla blogg. Ganska kul faktist. Inte för dom förstår vad jag skriver om men att dom i alla fall är här och kollar. Men ska svara på lite söta kommentarer jag fått nu, har kollat på dom men inte svarat så tänkte göra det nu ni får ha det så bra så länge <3
Image and video hosting by TinyPic

Godmorgon

Godmorgon alla sötingar. Vaknade för en stund sen sitter och pratar med felix och lyssnar på musik. Ska nog hoppa in och ta ett varmt bad eller något snart. Fast först ska jag nog äta något. I alla fall i natt vaknade jag av att min täckte låg bredvid mig och jag låg och über frös. Mitt fönster var öppet usch. Aja tog på mig täckter igen och somna om, haha. Och så drömde jag värdens bästa dröm jag inte kan säga här för då slår den inte in. Jag vaknade när den blev konstig men annars så ja. hahah nej alla kommer säkert tro att det var om någon kille men tro mig det var det inte. Men aja ska gå nu hörs lite senare<3

Här igen

Haloojs gott folk sitter här igen. Filmen var ganska tråkig tror nog jag har kollat på den förmyket. Blev mest spola och kolla/lyssna mest på vissa låtar och när amber är med. Hon är lätt grymmast och hon är så fin. Tänk att byta utseende med henne det skulle aldrig sitta fel. Men då skulle ju värden vara tråkig. Aja sitter här och pratar med johan, jonathan och bruno. Trevligt Trevlig Ska nog gå och lägga mig om ett tag är ganska trött. även fast jag sov några timmar där på eftermiddagen. Aja men så kan det också vara.

Tv time

Usch är riktigt sur nu. Hade skrivit en sak det var skit bra och skit långt och sen råkade jag ta bort allt så allt försvann. Ååh är helt sur över det. Och det värsta är att det var skit bra och jag skulle aldrig kunna skriva om det så bra igen. och sen går det inte att gå in på någons blogg. Bara som som kommenterar min. Ååh everything is fucking up today! usch hatar verkligen denhär dagen. Aja ska ta en tablett för fick skit ont i huvet vatten och ett äpple och lägga mig och kolla på film. Blir nog hair spray. Länge sen nu jag såg den. Men stänger inte va datorn för kommer nog tillbaka sen. Men ni får ha det så bra så länge så hart vi <3

ha godmorgon

Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag ju kolla på The Hills. och så tog jag med mig mitt täcke och la mig i soffan och väntade på att det skulle börja. Vid 7 kommer mamma och väcker mig. Fatta jag missa hela The Hills. Usch missade det förra veckan också så har inte sätt det på as länge! usch. Aja man kan aldrig rå för att man somnar. Är ju helt utbränd också och så, jävla skola! hhaha. Men nu ska jag gå och kolla på ensam mamma söker tillbaka blicken. Ha det bra så länge<3

lika

Kollade på MTV och då kom en video med simple plan vet vad jag kom och tänka på då? Att Felix  you know mu husband och sångaren i simple plan är lite lik ofta in kolla på domhär bilderna liksom...

Image and video hosting by TinyPic

The ice storm

Som ni alla säkert kanske vet så går det ju alltid en film klockan 21 på kanal 9 på vardagar hela sommaren. Idag är det the ice storm. Den verkar sådär, ska väl kolla vad det är och sen bestämma mig om jag vill se den eller itne. Dock är det ju kanska långt kvar tills dess. Innan är det ju såklart The hills, favoriten här som ni alla säkert vet.

The ice storm

Amerikanskt drama från 1997. Året är 1973 och familjerna Carver och Hoods lever ett typiskt förortsliv i New Canaan. Men bakom deras newage-filosofi och polyestermode ligger ett djupt missnöje. En av männen har en affär med frun i den andra och hans tonårsdotter försöker förföra båda grannpojkarna. När ett snöoväder drar fram och hela staden blir isolerad inträffar en tragedi som tvingar familjerna att omvärdera sina liv. Baserat på en roman av Rick Moody


I rollerna: Kevin Kline, Elijah Wood, Joan Allen, Christina Ricci, Tobey Maguire, Jamey Sheridan, Sigourney Weaver. Regi: Ang Lee.


Dasnföeställningen

Hejhej det var ett tag jag uppdaterade nu känns det som kanske dags att göra det igen. I alla fall åt nyss och kollade på våran dansföreställning. Den sög. ahaha fast jag och Daniela l var inte så dåliga i salsan, eller wanna be salsa som min riktiga dans lärare sa. Aja men ska ladda ner lite musik och ladda min ipod med lite nyss. Har det bra så länge<3

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Lägg gammalt agg bakom dig. Det gäller att arbeta konstruktivt och att se framåt. Så har du åtminstone gjort ditt.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kan ha sårats förut, och är därför rädd för, att det skall hända igen - men det får inte innebära, att du inte vågar något.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan lätt komma till att verka aggressiv i din framtoning, även om du egentligen inte önskar det. Tänk på det.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det är inte nog, att andra kan enas om, att allting är, som det skall vara. Du skall också själv känna det. Lita på din intuition.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du har förmågan till att få folk att känna säg väl tillpass - och du kan bidra till att skapa ett rum av förståelse och trygghet.
Skytten 22. november - 20. december
Det kan ha uppstått en konfliktsituation på arbetet, som du har svårt att veta, hur ni skall hantera. Låt tiden utvisa.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag kan det vara nödvändigt, att sätta hårt mot hårt. Det är obehagligt - men det kan vara det, som krävs.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Istället för att ta ställning med en gång, så pröva något annat. Pröva att lyssna, och att leva dig in i vad, den andra berättar.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är viktigt, att du vet, hur du skall disponera dina resurser - såväl pengar som tid. Tänker du tillräckligt mycket på det?
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du skall inte alltid värdera något på den insats, som det kräver av dig, utan på den vinst, du kan hämta av den.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Tänk igenom situationen noggrannt. Du kan känna, att du blir avkrävd ett snabbt svar, men ta den tid, du behöver.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Om du känner i ditt hjärta, att det är det rätta, kan alla andra tycka, tänka och säga, vad de vill. Gör det, du känner för.

mammas jobb

Hejhej jo jag vet att det är lite tidigt för mig att vara upp just nu men det är såhär att jag är på mammas jobb just nu ska göra en sak och sen åker jag hem igen. i Går när jag skulle sova kändes det som om att min syster inte bodde hos mamma längre. Men det var bara för hon var inte hemma kom hem klockan 2 och jag somnade vid 1. och jaa men såklart hon bor kvar. hahah ingen poäng.com. Aja har riktigt tråkigt ska göra något annat nu innan jag ska kila. Hej då så länge<2

alla mina unika..

Vad hände med alla min unika? dom gick från 114 till 33? hej hej chock! aja det viktigaste är ju att det står på tailsweep att jag har 101?? Btw det är sjukt drygt att det aldrig är samma sifra på hur många unika man har. Usch aja hej så länge<3

Godis sugen

Usch jag är riktigt godis sugen. Så ska ta och hitta på någon annat så jag slutar tänka på det. För inte äte så mycket godis och skräpmat! Dock åt jag mcdonals igår oops men det får man på tävlingsdagar för då dansar man så mycket och tar ut allt man har och även sidan om dansgolvet och det är varmt och man svettas och allt sånt Aja men ska fortsätta göra någon jag inte håller på med ha det bra så länge :)

Blåmärke

åååh har värdens blåmärka på knät från typ igår antar jag. Vet dock inte vad jag har gjort men det gör sjukt ont. Usch hatar blåmärken. Får alltid sånt och såg hela tiden. Men det är bara för jag är klantig och ramlar helatiden.

kommentera

Asså så drygt. Det går inte att kommentera någon blogg. Vet inte om det är så för alla men för mig går det inte ååh drygt.

Han är bäst

- [c=#FF0080] t๏๓๓เє ๒єгﻮรtгö๓ [/c] R.I.P Tania. | | 0762-635205 | | ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿ säger:

Vadå att du bytt msn med henne ?


felix säger:

en är du efterbliven eller? vad är det du inte fattar?


- [c=#FF0080] t๏๓๓เє ๒єгﻮรtгö๓ [/c] R.I.P Tania. | | 0762-635205 | | ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿ säger:

Vrf adda du mig ?


- [c=#FF0080] t๏๓๓เє ๒єгﻮรtгö๓ [/c] R.I.P Tania. | | 0762-635205 | | ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿ har precis skickat dig en vibb.


- [c=#FF0080] t๏๓๓เє ๒єгﻮรtгö๓ [/c] R.I.P Tania. | | 0762-635205 | | ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿ säger:

VRF ADDA DU MIG =!!!!!!!!!!!!!!!??????


felix säger:

jag älskar dig<3


- [c=#FF0080] t๏๓๓เє ๒єгﻮรtгö๓ [/c] R.I.P Tania. | | 0762-635205 | | ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿ säger:

DU E FAN SJUK I HUVVET


felix säger:

Frågade jag eller?


- [c=#FF0080] t๏๓๓เє ๒єгﻮรtгö๓ [/c] R.I.P Tania. | | 0762-635205 | | ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿ säger:

EFTER BLIVNA HOR UNGE !


felix säger:

oj, busunge_cool_boy_12


- [c=#FF0080] t๏๓๓เє ๒єгﻮรtгö๓ [/c] R.I.P Tania. | | 0762-635205 | | ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿ säger:

Va fan vill du mig då ?


- [c=#FF0080] t๏๓๓เє ๒єгﻮรtгö๓ [/c] R.I.P Tania. | | 0762-635205 | | ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿ har precis skickat dig en vibb.


felix säger:

vill ha sex



hahahha asså han är ju bara för bäst. Dock tror jag inte allt är i ordning hahah OCh det var någon från hans msn som kalla mig hora hahah fyyfan va arg jag blev felix baah "amanda ta det lugnt" haha jag baha "fyyfan jag ska slå henne" ahahah aja shit happens

snyggaste paret


inaktiv

Förlåt för jag varit ganska inaktiv idag men haft flera 10000000 som har skrivit till mig känns det som. Lite jobbigt när alla frågar samma sak. Men det var en typ hans kusin typ ganska liten hun var skit söt och snäll och så hahah hon var så söt. Hon fårgade hur jag kände felix jag baah "Min man" så söt hon baah "är ni tillsammans?" hahahahah men nej hahah men när vi blir stora typ 30 och inte gift oss på riktigt då ska vi gifta oss.

...

jag är inte otrevligt, bara lite kaxig sådär


Från 70 till300

hahahah ååh nu är det lite lungt. Ååh jade typ 70 st på min msn, vet inte så många men tagit bort massa från min GAMLA skola och sen nästan nyss gjort en ny. I alla fall så bytte jag kontkater med en, eller han fick alla min och jag alla hans. hahaha så nu har jag typ 300 och lite mer. alla baah hej vem är du? haha vissa är värdens bitchar. Aja men ska ju inte neka till att jag är bättre själv. Hahah gjorde ett litet test igår och då blev jag bitch hahaha men jao kanske är det. Till domdär ungarna hahah på lövudden haha "vafan glor ni på!!!!!!!? jävla ungar!" ahaha och sen var det någon som vän sakade mig på bdb och jag acceptera och sen baah " Vem fan är du?" haha eller jag kanske redan har skrivit dethär, känns lite som det. Aja men ska svara till dom som skriver nu ni får ha det så bra så länge :)

hallo

hej allihopa sitter här vaknade för en timme sedan. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men vet inte om jag orkar något. inte ens i 15 sekunder. hahaha eller det beror på vem som frågar, oops. aja sitter här just nu och pratar med Felix och Helena trevligt trevligt.

...

jag är inte kaxig, det är bara försvar.
jag är ingen player, jag letar bara efter den rätte.
jag är inte döv, jag lyssnar inte till bullshit.
jag älskar många, men en del lite mindre !
jag är kär, men bara i kärleken.
jag är inte egoistisk, bara självsäker.
jag är inte elak, bara ärlig.



Kameran

Hej sötisar hahah blev inga bilder men hade med mig kamerna i alla fall. Men glömde baterit på laddare *smarto* haha så det gick itn så bra att ta kort hahah. Aja Smart man är då.

I alla fall kom tpy 26a av 68 i singel och 8a av 23 i par. Så det gick väl sådär. Dock tärffade jag aldrig på julia, buhu..

sötast i världen

men hahaha är den inte sötast i värden eller haha



godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Ska upp tidigt imorgon och så och så måste jag vara utvilad tills imorgon då det är sm. Så jag kommer inte kunna skriva något imorgon. Kommer hem sent och då kommer jag nog vara riktigt trött. Det ska bli riktigt varmt och sen när det är så mycket folk och så massa som sprayar hårspray och allt sånt och folk som dansar hela tiden jao det är inte mycker luft kvar då. Men ni får ha det så bra imorgon och ni som kommer sola, sola lite till mig också , hah ha det bra :)

uppdatering

Känns som om der behövs en uppdatering här i bloggen. Jo så vad gör jag jo jag sitter och flummar med Linda och Johan. Eller Johan drog nyss. Asså då är det på msn asså. Hahah två blondiner (Johan och jag) haha ojoj det är inte alltid så lätt hahah.

A: haha vad vare du svarade på :P?
J: (
A: haha va
J: Tja :)

hahahaha vi är bäst :D

Hemma

Hejhej kom hem för ett tag sedan. Vi va på lillåudden och solade. Blev inge bad bara nästan i en fontän hahahah men det blev mest fötterna typ. Fast sen så kom en liten tjej och kissa i vattnet. Eller hon sprang runt där naken så baah pissa hon, äckligt. Men vi satt och pratade och sen fick vi tillbaka till cycklarn och cyckla ner på stan och skulle kolla om face eller make up  store var uppe men som vi hade förutspått så var det inte det eftersom det är en röd dag så vi va där ett tag sen åkte vi hem.

synda mig

Måste skynda mig ska åka och bada med Helena nu och tagga lite inför imorgon :D


Jonna

för att jonna är sjukt saknad har inte träffat henne på typ en månad om inte mer.
Image and video hosting by TinyPic

bilder


gårdagens outfit



tröja gita trickor 149 kr
armband och halsband  mammas vet inte vat hon köpt det
och fläta. på kvällen blev det utsläppt. och så hade jag ett par gula klackskor.


cocoo

Som ni alla säkert vet så har ju cocoo fått in massa nya saker. Det står ju i varje liten modeblogg. och då tänkte jag tipsa om mitt absoluta favorit armband. det ser nämligen ut såhär(bilden) och kostar endast 145 kr.


horoskop

 Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
En lite för pigg kommentar kan ha feltolkats. Det finns inget annat att göra än att tala om "problemet" - och få det ur världen.
Vågen 23. september - 22. oktober
God fredag: I dag är det goda utsikter för, att du kommer få en störtskön dag med massor av komplimanger och bekräftelse.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
I dag kan du med fördel bestämma dig för att vara den, som tar initiativet till en informell och impulsiv träff med vännerna.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Om du är på väg att byta jobb eller dyligt, kan du vara nervös för, hur det skall gå, men bara lugn - det kommer att gå bra.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan vara en person, som väcker andras tillit. Även om det är positivt, kan du emellanåt behöva lyssna på mycket.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan uppleva, att någon, som du annars är van vid att kunna dela det mesta med, plötsligt verkar dra sig tillbaka.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan ha svårt för att bestämma, vilket ben du skall stå på, för att situationen inte bara är ovan för dig, utan också oväntad.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du bör inte vara sen att ursäkta, om du har gjort något, du vet är fel. Se till att få en snabb förståelse och accept av den.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Man har vänner till olika tider och olika behov. Du behöver inte kunna tala med alla vänner om allting.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Tro inte, att allt, som glimmer, verkligen är guld - för så är inte fallet! Bevara din goda kritiska förmåga.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan ha fått ett problematiskt förhållande till någon, som du av familjemässiga eller jobbrelaterade orsaker måste umgås med.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Pengar: Var förbehållsam avseende, vem du väljer att inblanda i ekonomiska frågor. Håll hellre korten nära inpå dig.

USA

asså gosh jag dör. Nu är det ännu en som har kollar min blogg från USA. Igår var det någon från england. men dock är det inte samma ställe i USA. men usa och usa. gosh va glad jag blir.

smarto

ååååååh jag är så smart haha. linda skulle förklara någon och så gjorde hon det på 100 olika sätt eller typ 3. men hahah och sen baah "om du fattar" så skulle jag skriv jag fattar alltid hahah men jag råka skriva "jag fattar aldrig" hahah

Videoblogg

hahah ÅÅH VA SMART JAG KÄNNER MIG. hahahah gjorde värdens typ längsta videoblogg om skolavslutningen och allt sånt och sen när jag kollar på den så hade jag bara råkat trycka på och trycka av igen hahah så det spelades aldrig in hahaha. asås gud sånt händer verkligen bara mig hahah


haha va söt

hahaha så söt lilla rebecka (stavas du så? är hahah kolla vilken söt kommentar jag fick av henne.



(för dom som inte ser så står det "Men fan! det är ju du du =P Fridas omslagstjej. Fan va ballt. Kändis och grejer:D haha"

damn good

Och han gör det igen. Asså han är så sjukt bra så det finns inte. men no air är fortfarande min favorit.


skryt skryt

Hejhej allihopa Det var längesen någon kommentarade om att jag skröt så mycket. Kanske för jag inte har gjordet det men nu måste jag skryta lite hahah är på sånt humör. Jo det var såhär att min klass vart fryx bästa klass asså i genomsnitt poäng. De ni och inte bara fryx utan hela västmalandslän också. Så de ni hahah. aja nog med skryt nu, ha det bra :)

SOMMMMMMMARLOOOOOOV

yeeeeeeeeeeeeeeeeey nu är det äntligen sommar liv har massa att brätta och det kommer massa bilder från min skolavslutning och min låssasstysters student om ett tag. Men just nu håller jag mamma och elin på och smälter chocklas och ska doppa jordgubbarna i den och så. Nice Nice. Btw så har jag fått massa skavsår blä!

skolavslutning

Hejdå allihopa nu åker jag till min och syrrans skolavslutning eller jag ska ju inte gå på syrrans nästa år då hon tar studenetn då går jag på hennes. men nu ska jag bara borsta tänderna sen är jag helt klar. Kommer bilder sen eftersom jag kommer ta med mig kamera. Så ha det så bra länge love ya<3

håret

Då är väl håret klar dåra. Blev platt ändå och överhåret som då är mitt egan hår blev draget bakår och sedan en klämma som klämmer fast hahah eller detdär lät skit fult. Men jag tar kort på det sen så ni kan få se, ha det bra så länge :)

tidsfördriv

Hejhej sitter här och fixar mig väntar på att platttången ska bli varm fast det är den nog redan haha men tänkte göra denhär i alla fall ha ju egewntligen tid skulle gå upp klockan 6 egetnlgei nså jag kunde ligga och dra mig tills halvsju. men så blev det ju inte.


KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[/] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[x] Jag har/haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[x] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[x] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[xxxxxxxxxxxxxx] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[/] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.
[/] Jag har varit i mer än 10 länder

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Jag tycker att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har en piercing.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[/] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats


grattis

Vet ni vem som fyller år idag, ingen mindre än my husband haha. Jao han fyller ynka 16 år dag så grattis på honom.

Image and video hosting by TinyPic

gooooooooooodmorgon

Ni må säga att jag är morgonpigg men nej jag är bara hyper glad och när jag är hyper glad kan jag verkligen inte sova. Hallå jag slutar 9an idag. Mit livs lyckligaste dag liksom. iiiiiiiih är så sjukt lycklig idag kommer le hela tiden. Eller kanske inte när jag går upp på scen och tar mitt betyg för 120 9or och sen massa vuxna. Men sen efter iih. Aja jag ska snart börja fixa mig. Klädsen idag blir en gul klänningsak jag köpte förra onsdagen och mina gula höga klackar och sen utsläppt lite lockigt/vågit hår. Sen någe armband och halsband till det kanske.


horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan vara lite irritabel och ha svårt för att visa tålamod gentemot din omgivning i dag. Försök ändå.
Vågen 23. september - 22. oktober
Är du i ett parförhållande, kan du känna, att du är mitt i en period, då du tvivlar mycket. Gör inte något överilat.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du har många spännande tankar, som andra också skulle kunna få glädje av att bli invigda i - så gör det, om du kan.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du bör tänka dig om en extra gång, innan du ger dig in i något, som kan riskera att få inflytande på ditt arbetsliv.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Om beslutet redan är taget, kan det knappast betala sig att göra en sak av det - inte ens om du är oenig.
Skytten 22. november - 20. december
Ibland krävs det inte så mycket för att glädja någon annan. Sätt som mål för dig själv i dag, att du skall glädja en person.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du är mycket bra på att försöka vara rättvis. Det finns ingen anledning till att utöva milimiterdemokrati, men tänk på det.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Ljug inte. Tala förbi, eller var tyst - men låt bli med att ge dig ut i en lögn, som du inte kan ta dig ur igen.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha ett större inflytande på andra i dag, än du omedelbart är medveten om. Det kan du utnyttja till din fördel.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan ev. ha fått varma känslor för en bekant eller kollega, och det verkar ömsesidigt. Se dock upp med, vad du gör.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan ha svårt att dölja din irritation på någon annans handlande - men vad är det, som får dig till att reagera så?
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Hur vore det att göra något extra för dig själv i dag? Gör något, så att du riktigt skämmer bort dig själv. Det har du förtjänat.

sängen kallar

Ska hoppa i säng nu och få min skönhetssömn hahah va fult det lät. Nej men måste ju orka upp imorgon såklart och vara fin men ska smörja in mig lite och borta tänerna. Fast först vill jag nog ha något att äta håller på att hungrar ihjäl eller något haha. Men ni får ha det så bra så skriver jag mer imorgon. Och nästa gång ni hör något från mig så har jag gått ut grundskolan yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey. haha är helt hyper glad som ni kanske märker har skrivit om det i år och dar också. Imorgon fyller även min man felix år men det får jag skriva om imorgon haha yeey. Hare bra så länge sov gott och gör inte som jag och drömma mardrömmar. Dock hade jag migrän när jag gjorde det. Aja men nu måste jag gå ha det bra <3

dagen i bilder

Okej jag får läggain dethär riktigt snabbt så jag kan gå och sova sen. Imorgon ska jag va på skolan vid kvart över 8a. Usch och blä gillar inte skolan har kämpat mig igenom den i 6år. Och ja 6år med samma männiksor blir bara så för mycket. Aja tillbaka till det jag egentligen skulle skriva om. Eller mer blidblogga om.

(ingen bild)
det började med att Linda kom hem till mig och vi åt några mackor och sedan så väntade vi på min syster att komma hem sen tog vi cyklarna till lövudden.


på lövudden träffade vi jenny, frida och amanda. Eller dom kom efter oss men vi tärffade i alla fall dom där.

(ingen bild)
det blev massa bad i det sjukt härliga vattnet. Det var ganska svalkande men ändåså ganska varmt. Helt perfekt alltså.



sen bytte jag och Linda mobiler för hon ville prata med någon som hade 3 och då passade jag på att prata lite med jonathan.



och han mobbade mig för att jag råka skriva hahah fyra gånger i ett sms. Som inte var långt alls det var kanske 1½ rad. hahah.



Sen gick jag och syster och köpte glass för vi var dom ända som ville ha glass då. Btw så kan man se LITE av min brunhet. Är brunare nu och det syns inte lika mycket i solen.



sen vart det mer sola



sen vare så kul för Linda började flagna i ansiktet då hon satt och smörjde in sig med hudkräm hela tiden hahaha. Asså hud ni skulle vara där skrattade som jag vet inte vad hahha.



sen fick vi besök av en anka haaahh



Den stod typ och posade hahahah (jennys snygga fot)

(ingen bild)

sen åkte vi hem.

drygt!

asså jag tycker det är så drygt att dom uppdaterar mest aktiva listan så ofta. Dock bör det vara lite mer än en gång i timmen men nu är det jätte ofta och jag kom nyss på den men nu är jag inte med länge. ååh så drygt aja det har börjat så ska gå och kolla nu. Och så håller jag på och lägger in bilder från idag och i måndags som kommer sen, ha det bra så länge :)

sex and the city

Hejhej sitter och kollar på sex and the city just nu det har dock börjat så måste rusa och kolla på det skriver lite mer sen.

Btw så är jag på mest aktiva, yeeeeey :D

inaktiv

Förlåt om jag kommer va lite inaktiv idag och så men har ju skolavslutning imorgon på morgonen så ska fixa håret och så ska sätta om löshåret lite på vissa ställen och så.

Bada

Hejhej hemma nu eller kom hem för en stund sen men ska hoppa in och bada/duscha nu en stund sen ska jag torka och så ska mamma fixa mitt löshår. Skolavslutning imorgon ååååh har längtat efter denhär dagen i två år nu.

USA

yeeeeeeeeeey det är någon från USA som har har kollat i min blogg yweeeeeeeeeeeey :D

Gooodorgon

halloj vaknade nyss hade migrän innan men tog en tablett och drck vatten och sen somnade om så nu mår jag bättre. Linda är även här nu också vi ska väl ta det lungt en stund dricka massa vatten sen ska vi väl åka och bada någonstans. Usch jag fick verkligen migrän för att jag sa till en att jag inte hade haft det på länge igår. Usch man ska aldrig säga sånt för då händer det bara! Aja ska gå och äta något nu see ya<3

godnatt

Ska nog hoppa i säng just nu. Är skit trött, solen tar så extremt mycket energi från än. Den bör få fängelse!! hahah nej förlåt min dåliga humor. Det var säkert ingen som tyckte detdär va roltigt mer än jag. Men i alla fall ska ta något att dricka blir nog apelsinjouse som alltid och sedan massa vatten. Sen ska jag väl smörja in mig igen byta om och borsta tänderna. Håret är redan uppsat så det behöver jag inte tänka på. Men ni får ha det så bra och sov gott nu allihopa så ses vi imorgon <3

hahah

Det där inlägget om min katt hade jag råkat skriva "värre eller sämre" hahahahahahha oj gosh sitter och skrattar åt det nu. Hade någon anonym läsare som påpekade det också som var snällt men jag menade såklart bättre eller sämre.

bdb

Hahah inte för att peka ut någon men det var lite roligt. kommenterade en tjejs blogg och sen så svarade hon och då skulle jag gå till hennes blogg och svara. Men då hade hon råkat skriva sin bdb (bilddagbok) adress ist för hennes blogg och jag kommer inte ihåg hennes blogg, oops. Har inte värdens bästa minne. Och på hennes bdb måste man ha gästlösen. Aja shit happends

Min katt

Ååh jag tycker det är synd om min katt för hon har ont i tassen. Mamma kolla och det ser ut som om skulla ha fasnat med tassen/nageln ååh det är lite rött i tulpan. Får avakta och se om det blir värre eller sämre. (menade såklart bättre eller sämre)

söt outfit

Ramlade in på en söt liten blogg och hittade den HÄR! outfiten skit söt tyckte jag den var.

Söt topp

Denhär toppen är skit söt tycker jag skulle vilja hitta någon likande. Kanske lite längre så man kan ha den som klänning. HM bör ha något.


Dagens outfit

Glömde att ta en bild på dagsen outfit så fick pusla ihop ett på det jagt hade på mig idag. Det går lika bra det ååh.
           Image and video hosting by TinyPic

gossip

Stephanie Pratt väjer sin brors Spencer Pratt och hans flickvän heidie montags fiende Lauren Conrad

lär mer HÄR

Dagen

Hejhej jao nu är jag hemma och ska skriva massa nu. I alla fall dagen började med att jag vakna så klart, klockan var då halv 10. Satte på datorn och satt här sendan fixade jag mig och mötte Linda på löga vid 11. Vi åt vår egen avslutningslunch för jag ville inte vara med på skolans. I alla fall sen låg vi och solade tills det började och då kom helena, min par kompis. Och hälsade på oss och stannade även för hon ville sola i bikini och det ville inte hennes kompisar. I alla fall vi började hoppa lite splithopp eftersom vi dansar tillsammans och vi kanske ska göra två st på rak, sen la vi oss och kolla. Vi var typ omringade av massa äckliga gubbar som låg och kolla på oss. Ååh det var en gubbe som låg och bresa med bena och hade typ minimala kalsonger på sig bara och läste typ någon haha ja tidning hahah. Låg och kolla på oss hela tiden också, usch hatar sånna gubbar. Sen i alla fall runt 16 så åkte jag hem för höll på att svimma kändes det som för vattnet var slut och orkade inte gå och fylla på. Kom hem drack ca 1½ liter vatten sen drog min syster med mig ut och sola ett tag sen så kom mamma och vi gick in och fixade min inför dansen. Sen när vi började hade inte helena kommit så ringde hem till henne och då visade sig det att hon hadeåkt hem för hon hade blivigt påkörd på vägen till dansen. Fatta chock jag fick. Men hon måde bra var mest i chocktillstånd skulle vila lite och så skulle hon kunna dansa på lördag. Tur det annars hade jag blviigt jätte ledsen. I alla fall satt mest helt chockat halva lektionen till tävlingsrunorna kom och då tog jag i som jag vet inte vad och jaa det gick bra. Men brände mig på golvet igen. Men dock började jag inte blöda som tur var. Nu ska jag snart äta och sen hoppa in och duscha och sen börjar gossip girl och desperata hemmafruar. ja ni vet väl att Där dom spelar in det har brunnit upp. Samt massa andra inspelnings saker. Synd tycker jag.

Hemma igen

Så är hemma igen Ska byta om för ska snart på träning. Så hinner inte skriva något nu sorry men ikväll när jag kommer hem.

Sola

Ska ner på gräsmattan med Elin och sola lite till, oops. Aja blir att ta med mig vatten och ett äpple. Hej så länge<3

Hemma

Hejhej kom nyss hem är selt slut ont i huvet och känns som om jag ska svimma. Ska fylla på min vattenflaska och sedan smörja in mig. Gosh har blivigt skit brun ni anar inte. Lite rödbrun på ryggen också. Skriver mer sen.

Rusa

oops måste verkligen rusa nu annars kommer jag komma försent som alltid. Ha en bra dag :)

Panik

Blä nu kommer det till att ha på sig något. Lovade att ha shorts men vilka det är det som är problemet. Får väl typ testa alla mina och sedan ta den som jag tycker passar bäst. Blir nog samma som iförrgår.

Tokio Hotel

Kom in på en blogg där hon hade musik. Då var det en låt med Tokio hotel. Asså har inte lyssnat på dom på typ as länge. Hade en trötthets period med dom. Men ju jävlar. Aah gosh hade nästan glömt hur bra dom är. Men McFly är inte glömda än heller.

Btw

Btw så blev det lite ändrade planer ska möta henne prick för ingen av oss skulle hunnit annars. Så ni vet. Så jag finns kvar ett bra tag till. lyckos er liksom ;)

haha

ojoj smörjde in mig lite och så skulle jag ta ryggen. och så hade jag massa kräm på händerna ahahaha och så hörde jag baah "splaaaaash" haha så kolla på mot väggen då vet jag inte vad och hur jag hade gjort men jag hade typ "kastat" massa vit kräm på väggen hahah. ååh det såg ju snyggt ut. haha ååh gud värsta min humor.

:P

Nu ska jag ta och smörja in mig lite. Bikinin är på och ser så brun ut. iih men det var ju bara början nu har ja ju en hel sommar på mig att ligga och steka och bada. Jag har verkligen aldrig varit badkruka. Eller kanske när jag var mindre? Kommer inte ihåg men i alla fall inte nu länge. Så innan alla kommer kanske jag och Linda hinner ta oss ett dopp. Senare kommer även veckans dumpa- och pumpa+. Trevligt trevigt

oops

oops kanske ska byta om och gör mig klar eftersom jag ska träffa henne halv. Men är fortfarande lite sur för jag inte är med på mest aktiva listan. Jag fattar inte riktigt hur kenza kan vara där hon är ju skit dålig på att ladda upp. Dock har hon massa unika och massa kommentarer. Men hur kan hon vara så känd bloggare när hon knappt läddar upp något. Vist är hon är söt tjej och så men aah.

Skönhetstips

Mina skönhets tips är verkligen dom lättaste som finns. Dom funkar och är helt naturliga..


  • Sov mycket så du inte ser trött och sliten ut. Men sov utan smink för annars åldras du bara.
  • Drick massa vatten. Vad kan vara bättre än det? hyn blir fräshare och man får mer energi.
  • Träning. Träna regelbundet min inte för mycket så håller du formen.
  • Sola. Nu när solen väl är framme gå ut i den och få en snygg och sommrig bränna.

Godmorgon

Godmorgon allihopa vaknade nyss ska möta Linda om en timme på lögan. Jag kollade på mest aktiva listan nu på morgonen och såg att jag inte var med. Jag viste att det var en dålig idée att gå och lägga mig igår kväll. Aja men alla måste ju sova. Och sova ingår i mina skönhetstips. Kan skriva ut dom sen dom är ganska tråkiga men dom funkar. Men ni ska ha det så bra så länge så skriver jag mer snart.

horoskop

 Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Vi kan alla bli frestade av lusten för ett äventyr, men kom ihåg, att det också kommer något efteråt, när historien är slut.
Vågen 23. september - 22. oktober
Avsätt tid i dag till att vara den goda och närvarande vännen/partnern, för den andra parten kan mycket väl behöva det.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det är inte dagen för att diskutera dina goda idéer med andra. Vänta lite; behåll dem för dig själv, annars blir de missbrukade.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du gör dig själv en tjänst genom att göra upp konkreta mål. De mer löst hängande rubrikerna är svåra att få styr på.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Kärlek är fantastiskt - men det är också otroligt tidskrävande. Kanske kommer det som en överraskning, hur krävande det är.
Skytten 22. november - 20. december
Tänk på, hur du skulle må, om du var i den andra personens ställe. Kanske skulle det ändra på din uppfattning.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Ofta finns det ett samband mellan det, man betalar, och det, man får. Du kan bara tillåta dig vara otillfreds, om du blivit lurad.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du gör dig själv en björntjänst genom att säga ja till för mycket, för det kan mycket väl sluta med, att du känner dig utbränd.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det kan kännas svårt att få vardagen till att gå ihop, för det är många saker, som skall skötas. Vad kan du skära bort?
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det kan bli en riktigt härlig dag. När du tittar i kalendern, liknar det säkert en helt vanlig tisdag, men vänta bara.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Din partner kan känna sig förbisedd, för att du är upptagen med andra saker. Ger du den uppmärksamhet, som han/hon förtjänar?
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du har så mycket att ge, men kan känna, att du blir tillbakahållen från din möjlighet att göra det. Hur kan du ändra på det?

Godnatt

Godnatt folket ska hoppa i säng nu. Eller nej ska smörja in med med hudkräm först så jag inte flagnar eller något. Men bör ju inte göra det eftersom jag inte är röd men man vet aldrig. och så måste jag säga godnatt till lilla jonna som jag sitter och smsar med just nu. Hörs imorgon på er göllungar<3

Kämpar som en get

haha kämpar som en get va fult det lät. Aja jag kämpar i alla fall och det get ju resultat. Vill ni kanske veta vad jag babblar om, jo klätra upp för mest aktiva listan. Mitt mål är att komma längst upp någon dag och sen slutar jag. Hahah nej skoja kommer nog inte sluta på ett bra tag. Älskar verkligen att blogga det har blivigt min vardag. Även fast jag hade min lilla svacka där jag inte skrev så mycket. Men nu är jag igång igen och nu ger jag inte upp.

Mest aktiva listan

Det är lite kul att se hur jag förflyttas på mest aktiva listan. För ett tag sen låg jag lite mer över mitten sen åkte jag ner ganska mycket och nu har jag åkt upp några platser igen. Usch vill inte försvinna där ifrån nu när jag väl har kommit dit igen.
 
Annars då, jora det är bra med mig det svider inte längre med ska smörja in mig innan jag hoppar i säng som inte är nu på ett tag. Men jag vill ju inte flagna eller något. Imorgon då blir det väl hel osminkad dag igen i guess. Eller jo ska försöka med det nu fram till SM och ska försöka sola och så varje dag så jag blir riktigt brun och fin på dansgolvet. Aja nu ska jag gå och hitta min mobil och sätta den på laddning eftersom den laddades ur när jag och Linda låg och lyssnade på musik. ciao så länge<3

Äpple

iiiih sitter och smaskar på ett grönt surt gott äpple just nu. Kan det bli mycket bättre.


Tråk

Usch har skit tråkigt mamma och Elin ska gå och sova men inte jag. Är inte någe trött alls och börjar sent imorgon. Eller ska i alla fall inte till skolans förens typ vid halv 11. Eller ska till löga då. Har egentligen ingen aning om när vi börjar eller något men orkar inte bry mig. Slutar ändåså skolan på torsdag och har ändåså bara såndär lunch sak med 9orna och nej tack.

http://www.blogwalk.se/

http://www.blogwalk.se/ blev nyss "medlem" där eller vad man ska säga får väl se om jag får lite mer unika än vad jag redan har dåra.

Utomlands

Var inne och kollade på tailsweep där kan man ju ser vart folk har kollat ifrån och då äre någon/några som har kollat ifrån belgien och norge. Hahaha Fick värdens chock när jag såg det. Och nu väntar jag bara på att sifrorna ska ticka upp där också efter mitt lilla break. Skrev ju inte så mycket ett tag och va ju inte aktiv alls så jao då tickar ju sifrorna ner men nu blir det massa är uppe i 500 just nu och det kommer ju mer eftersom dagen är ju inte slut än.

Smultron

Vi har smultron plantor hemma hos mig. Men det första mamma gjorde när hon hade köpt dom var att ställa dom ute och hon skulle bar göa något sen skulle hon fixa ner dom så dom kom i jord. Men såkalrt hade hon ju glömt det så igår så kom hon på det när vi solade och fixade dom nu så heheh dom är typ ganska torra men dom lever i alla fall och det är ju ett plus i alla fall. Hahah kan verkligen inte vänta tills små smultron kommer upp iih.

Idol

Nu börjar Idol dock den amrekanska men den är typ lika bra den med om inte bättre .Älskar när juryn (eller hure stavas) börjar bråka med varandra hahah, Skadeglädje. Aja ska kolla på det nu och så.

Kollade på outsiders nyss det var faktist bra men ett av paren dom såg inte kära ut alls. Det såg ut som om dom tyckte det va tråkigt och hennes klänning var verkligen förstor. Nej det var inge bra. Men ett av paren ååh, man blev ju lite kär bara av att se dom tillsammans. Hoppas verkligen att  det håller för dom alla.  

Plattar håret

Hallojs sitter här och plattar håret just nu. Ska gå och sätta mig vid Tv och kolla på utsiders. Det handlar om tjejer som gifter sig ugna. Kan vara ganska intresant. Vem vet ska i alla fall ge det en chans. Så ni får ha det så bra så länge see ja<3

Ny "g for gossip"

Vet någon om det finns någon som skriver så som G for gossip skrev förut. Typ massa gossip om alla möjliga kända bloggar och även dom lite mindre. För älskade verkligen den bloggen men sabina eller vad hon hete stängde ju ner den, buhu.

Feber varm

Jag skulle kunna lura vem som helst i hela värden just nu att jag har feber, om man bort ser att mina ögonvitor inte är gråa. För det hettar as mycket i ansiktet och är helt über varm. Men ja så kan det ju också gå.

gossip

Nu har det hänt igen. Liksom alla andra helgerär Christina  Aguilera  ute och festar. När man är nygift och har nyss fått en liten bäbis Så bör hon ju vara hemma med dom men nej hon väljer att vara ute och festa och flörtamed andra killar. Men ja det är ju hennes val.


http://www.stylex.blogg.se

Jag måste bara tipsa om en sjukt bra blogg. Det är en kompis till mig, eller har dock aldrig tärffat henne men hon är sjukt snäll rolig och omtänksam. Har läst hennes blogg sen hon började och det var ett bra tag sen. Så det är bara att trycka HÄR! för att komma till hennes ûber söta blogg.

Mest aktiva

Vet ni vem som är på mest aktiva listan, lilla jag. Hahah fast det kanske ni redan viste. antingen så hittade ni mig där och klicka in på min blogg eller så kanske läser ni min blogg varje dag? Men det är alltid så kul att vara där man får värdens kick att skriva mer och vara mer aktiv.

Horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det är lättare att säga till andra, att de inte skall göra något, de ångrar, än det är att själv följa det rådet.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det kan ha uppstått mer än vänskapliga känslor mellan dig och någon annan, men situationen är knappast okomplicerad.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Försök att vara vänlig och tillmötesgående - utan att vara allt för naiv och underdånig. Det är en balansgång - men du klarar det!
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det är ofta de små sakerna, som man gör för varandra till vardags, som gör den stora skillnaden i det långa loppet. Tänk på det.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Andra kan ha stora förväntningar på din insats, och även om det är positivt, så kan det kännas som en press på dina axlar.
Skytten 22. november - 20. december
Arbete: Du kan förmodligen hämta massor av inspiration till en uppgift, som du skall lösa, hos en äldre, erfaren kollega.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Tänk dig för: Du är frestad att kasta dig ut i något, som kan ha större konsekvenser än, vad du kan se för närvarande.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan själv vara inne i en period med medgång, men kan uppleva, att en vän eller nära väninna har svårt att dela din entusiasm.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Om din partner inte ger dig nog med uppmärksamhet, kan det snabbt bli till en negativ sprial, där du bara blir ännu mera instängd.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan vara mycket fördömmande, men det tar dig knappast framåt. Istället skulle du försöka att förstå andras motiv.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Karriär: I dag får du säkert goda möjligheter för att visa ditt värde för din arbetsgivare - så ge allt vad du har!
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Om du blir rådfrågad i dag, är det inte för, att du skall ge det populära svaret - utan för att din ärliga åsikt är önskvärd.

Hemma

Hejhej Bloggen och alla läsare är hemma nu. Har Solat sendan klockan 9 imorse. Skacka brun jag är. Pratade ju om imorse hur röda alla brukar bli när dom kommer hem från idrottsdagen på jo-berg. Men jag är inte så röd. Men det bränns lite men har tagit på lite after sun nu så det är bättre och sen om ett tag ska jag ta vanlig hudkräm så jag inte börjar flagna, För det blir ju inge snyggt.  

Åka snart

Ska smörja in min systers rygg sen ska jag åka så svarar på alla kommentarer jag inte svarat pånär jag kommer hem senare idag och då får ni beskedet om jag ser ut som en kräfta eller inte.Då kommer även horoskopet för idag så håll ut.  Ha det bra:)

Jo-berg med skolan

Hallo Ska till Jo-berg (johannisberg) med skolan idag. Ska möta upp Linda vid halv och cyckla med henne, Blä. Är typ skit rädd för jag är dock inte någon sån person som brukar bränna mig utan blir brun på engång. Jag har dock aldrig varit med något år på Jo-berg då skolan varit där men har träffat dom efter och det finns nog ingen som kommit hem ifrån där som inte är helt röda. Så är lite skraj. Har smörjt in mig as mycket, oops. Men vill inte smörja för mycket för då kanske jag inte blir brun alls haha eller något. Vet inte riktgit hur detdär funkar bara att man inte ska bränna sig eller något, någon som vet? 

 Hoppas ni får en bra dag :)


RSS 2.0