Håret

 Vet ni vad jag kom på. Det bästa jag någonsin kunde göra för mitt hår va att ta ut löshåret. Visst växte det och så när jag hade det i men inte lika mycket som det gjort nu när jag tagit ut det. Så vem vet snart kanske jag har så långt hår som taylor i newport har. Hahah det är i alla fall en dröm jag har men jadå snart så haha


Tandlärkare gick bra

Hejhej idag som ni vet va jag ju hos tandläkaren det gick riktigt bra. Dom hittande inte varför jag hade ont i min tand utan dom fortsatte tjata om att jag har så fina tänder lalala ahaha men jaa så kan det va. I alla fall när jag kom hem så satt jag mig här och kolla på oc riktigt nice och medans tärnade jag lite på pilatiusbollen. Har en skit bra övning jag alltid gör när jag sitter och kollar på tv/film. Den är skit lätt du sitter på bollen och sen hoppar lite hahah asså låster ju sjuk men varje gång så spänner du dig så jaa det blri skit bra haha den tränar framför allt bena och om man gör rätt så tränar den även rygg och mage så allt i samma paket är ju aldrig fel hah. Men nu ska jag nog göra klart svenskan som ska vara inne imogonbitti så får väll springa och lägga den i vad hon nu heters fack när jag kommer till skolan. Va fult jag baah inte kan min egna svenska lärares namn haha men ja så kan det va. Men ska gö det nu puss på er<3

...

Vad är det som får mig att stanna
även fast jag säger att jag ska gå?
Kan det vara kärlek? kan det vara så
att jag älskar dig ändå?


Tandlärkan

Hejsan allihopa ska snart åka iväg till tandläkaren lite läskigt men det funkar nog. Idag har jag bara kollat på The O.C eftersom jag varit ledig idag. Fett skönt och bara sova ut haha nej men det var härligt. Synd att det inte var imorgon bara, Skoja. i alla fall men ska klä på mig ytterkläderna borsta tänderna igen eftersom det är alltid sånt man gör innan tandläkaren och ja så ska jag väll ta min cykel och åka iväg. Det är inte så långt ifrån där jag bor så jag cyklar. Och kan nog behöva lite extra träning nu när tävlingarna kommer upp så jaa allt blir bara posetift. Men ska dra nu så jag inte kommer försent så hare bra hejs svejs<3


dagens horoskop 30/9

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du tycker kanske, att du har för lite information för att bilda dig en uppfattning. Det finns dock massa kunskap runt omkring dig.
Vågen 23. september - 22. oktober
Har du sagt A, kan du också bli tvungen att säga B - även om du inte känner samma engagemang för saken längre.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kommer att kunna uppleva, att andra är besvärligt nyfikna och vill blanda sig i något, som inte berör dem. Säg det till dem.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
I dag skall du handla. Du skall inte tänka, att det inte spelar någon roll, om du gör det i dag eller i morgon - för det gör det.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
I dag kommer du att kunna att tillbringa några goda timmar i sällskap med en vän eller väninna, som du inte träffat på länge.
Skytten 22. november - 20. december
Det kan vara svårt att komma märkbart vidare, förrän du har fått gjort upp med något, som ligger och pyr. Och du skall ju vidare.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Ta inte allt så allvarligt. Du kommer att uppleva, att mycket går smidigare, om du själv tar lite lättare på saker och ting.
Stenbocken 21. december - 19. januari
I dag bör du inte vidta några större ekonomiska åtgärder, utan att du först har rådfrågat dig med någon, som känner till området.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Undervärdera inte andras förmågor i dag. Du kommer säkert att uppleva, att de är i stånd till att göra en hel del mer, än du tror.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Om du behöver förnyelse, kanske du skulle kunna få utbyte av att utvidga din umgängeskrets - för att bryta dina invanda mönster.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan känna, att du inte har kontroll över din situation. Det blir inte bättre om du släpper tyglarna och frånsäger dig ansvaret.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Ibland är svaret på de svåraste frågorna inte de, som är de som är svårast att hitta. De kan ofta vara överraskande enkla.

Godnatt

Oops va mycket mode det blev heltplötsligt inte meningen för er killar som läser bloggen, (för jag vet att det finns några) men jag lovar det kommer komma saker som jag tycker är snyggt på killar också jag lovar men inte just nu för nu hade jag tänk gå och lägga mig. Japp dock har jag ingen skola imorgon eftersom mina sånglektioner är inställda och sen har jag bara engelska men då ska jag gå till tandläkaren och sen så skulle jag haft svenska men den är också inställd dock får jag lov och plugga lite hemma eftersom våra svenska lektioner är inställda men det blir ju lätt som en plätt är nästan klar så, eller jaa jag har läst och svatar på frågorna på 1 av 4a noveller men ja det går nog fort. och så måste jag plugga lite till engelska provet jag skulle haft imorgon men jag är ju hos tandläkaren så jaa det går ju inte men kommer nog få göra den på torsdag. Men ja vi får se men nu ska jag hoppa i säng ha det bra godnatt<3


Dagens önskeout fit


Hott i Höst

Vet ni vad jag tycker är riktigt nice nice och det jag kommer använda mycket av i höst? Det är polptröjor/krage inte sådär så det sitter åt och det ser ut som man har 10 m lång hals utan att den  hänger ner lite. Det tycket jag är riktigt hott i höst



Här är trre st snygga från h&m som bara kostar 198 kronor, billigt och bra och inte snacka om snygga. Själv har jag tre st olika men måste verkligen Handla in fler, har en svart en vit och en brun. Liksom dom vanliga färgerna ska nog köpa en randig. Kanske den första där vem vet.



(en av mina)


Måste lära mig skriva med dåligt humör

Usch säger jag på denhär dagen. Seriöst ända sen jag vaknade idag har ALLT gått fel, seriöst inget har gått min väg idag tills dansen så gick det ganska bra och så och sen efter vart jag på bra humör så har suttit och spått med min syster ni vet så där man gjorde när man va liten men kungarna och sen räkna ihop hur mycket kärlek, hat, barn och pengar haha men det va kul vi kom fram till att vi ska gifta oss med samma person(?) haha sjukt jag vet men ja jag tror inte på att sånt där funkar egentligen men kul att hålla på med. Men något jag verkligen skulle vilja göra är att gå till en riktigt spågumma och bli spådd på riktigt. Men nu ska jag ut med syster och skåda stjärnhimlen haha ha det så bra här inne pusspuss<3




horoskop för den 29/9

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det kan kännas, som om du är på väg att explodera av något, som tär på dig inombords. Du kan därför plötsligt tappa kontrollen.
Vågen 23. september - 22. oktober
I dag kan du tillåta dig själv göra något utöver det vanliga; antingen skämma bort dig själv eller göra något, som du sällan gör.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Var öppen för alla möjligheter så länge som möjligt. Stäng ingen dörr, förrän du vet, om det finns någon annan, som är bättre.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan ha en känsla av, att du inte längre har samma kontrol över din situation, som du har haft tidigare. Stämmer det?
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Din familj värdesätter ditt sällskap i dag. Även om du har annat för dig, är det kanske ändå där, du borde spendera din tid.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan vara så rädd för att gå nya fiaskon till mötes, att du hellre låter bli att försöka. Det är inte någon bra strategi.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Dagens bästa råd till dig är: Tillåt dig inte ge upp om du möter en smula motgång, och låt bli att ta all kritik så personligt.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Om du vill tänka i nya banor, skulle du kunna ha glädje av att samla en grupp kreativa människor till en informell brainstorming.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det kan kännas, som om du tappat orken för att driva ett projekt, du arbetar med. Du behöver visst en energiinjektion.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan ha lagt ner mycket krafter på något bestämt, som du inte tycker har visat något resultat ännu. Det för tidigt att ge upp!
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det lönar sig ofta att lyssna på andra; även om de inte har det rätta svaret, kan de kanske inspirera dig till att hitta det.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Den ekonomiska aspekten kan vara viktig och, en längs vägen, motiverande faktor för dig. Men i dag är det inte tillräckligt.

Ensam mamma söker

Hej bloggen och alla läsare. Vet att jag skriver ganska sent men jag va ju borta som ni vet. Dock kom jag hem typ vid fem och klockan är nu 8. Men jaa så kan det va, fyfan va jag alltid säger detdär. I alla fall det va kul där borta spelade typ mest wii, (för ni som inte vet vad det är så är det såndär bräda man står på och ska göra massa saker och man håller nå "pinnar" i händerna och låssas som man tex spelar golf som jag då ägde på haha dock han vi inte spela någe bil spel med wii saken... det är som en skit cool trådlös ratt, allt är ju trådlöst) och så sjung vi lite singstar dock blev det inge guitarrhero idag men jaa så kan det va. Och så åt vi värsta coola muffisarna dom va formade som döskallar och sen med såndär typ glasyr sak hade dom gjort ögon och mun och allt skit coolt och gott haha, okej sammanfattning hade skit kul där och det va så länge sen jag va där så det va kul men nu har ensam mamma söker börjat så ska springa och kolla på det puss på er<3


Dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan ha nått en punkt, som du känner är en brytpunkt. Försök att se på det konstruktivt; som en möjlighet för en tankepaus.
Vågen 23. september - 22. oktober
Ibland skall man inte leta efter lyckan - man skall vara villig att öppna ögonen och se den, där man är - i nuet!
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Om du behöver tala igenom en situation ordentligt, skall du inte tveka med att fråga en god vän. Du skulle ju själv ställa upp!
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan känna, att du behöver nya utmaningar. Frågan är, om du inte kan få dem inom befintliga ramar.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det är svårt att vara objektiv, när man är en del av något. Nej, det är omöjligt! Be om en objektiv beskrivning av situationen.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan känna dig lite rastlös, och det är inte ens säkert, att du helt kan sätta ord på, vad som är orsaken till det.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Häng inte upp dig på en enkel löjlig detalj - det är mycket viktigare, att du kan se saker och ting i ett större perspektiv.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan ha svårt att förstå någon närstående - men det är det, att du finns där som ett stöd, som är det viktigaste.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag kan du behöva lägga all energi på en nära vän eller väninna - eller kanske någon i din familj, som behöver dig.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det kan vara en situation på ditt jobb, som är avhängig av en enda person. För att pressa vidkommande får ni andra ta parti.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan ha några avslappnande och mysiga saker i programmet, som kanske innehåller brunch eller lunch med goda vänner.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det finns ingen anledning att ödsla tid på folk, som inte säger dig något - eller irriterar dig. Du kan ändå inte dölja det.

Kalas på G

Hej alla läsare söndagsmorgon just nu härligt. Många kanske ligger och sover fortfarande eftersom det va lördag igår många va säkert ute och parta eller något. I alla fall det gjorde inte jag. Seriöst jag va helt slö igår. Pratade i alla fall massa med frida och det är alltis kul. Hahah specielt när jag först loggar in och ut och skriver "nills hjärta frida :D:D:D" och sen loggar hon in och ut och skriver "***** hjärta Amanda:D:D:" (förlåt får jag inte kan skriva ut namnet) hahah i alla fall och sen pratade vi massa skit haha men kul va det.

I alla fall idag blir det att åka hem till min far på kalas. Han fyller 42.... hahaha aop jag tycker det är ganska mycket men ja så kan det va. men ja jag måste bara berätta en rolig sak som hände när mamma fyllde 40 hahah hon fyller 10 januari så gansak tidigt alltså och så sitter jag i skolan och pratar med en och sneb aah " ååh min mamam fyller år idag hon blir värsta gammal" hon baah "hur gammal?" jag baah "40" hahah så kände man hur stelt det blev i luften och hon baah " min mamma är 58" hahahah det måste betyda att hon kanske fyllde 59 det året och fyller 60 iår hahah jaa och jag tycker mian föräldrar är gammla haha men ja så kan det va. Usch känns som om jag säger sådär hela tiden haha. Men ja så k... jag ska inte skriva det. Okej hah dethär blev ett riktigt mobbat inlägg men ni får ha det så bra hejsvejs<3


the man in the house

Hallojs bloggen kollade nysspå en film på 5an tror jag den gick på, i alla fall den hete the man in the house. Den handar om att någon chearleeding tjejer blir vittne till något mord och så vill någon döda dom och då måste dom bo i ett hus med någon polis och så händer det massa saker och chearleedings är ju inte det lättaste att vara med om man är en gammal sur gubbe men jaa hur det gick det får ni se själva. Jag tyckte i alla fall sen va skit bra får väll en 4/5 för den va lite konstig första minuterna men sen så fattade man.



Dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
I dag är det en god idé, om du tänker dig för en extra gång, innan du yttrar din åsikt. Den kan nämligen verka lite hård!
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kan ha svårt att få ekonomin att räcka till. Det kan nog skyllas på dålig planering en längre tid tillbaka.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Var inte för fin att acceptera, att det kanske finns något, som du inte är bäst på, utan där det är någon annan, som är det.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det är viktigt, att du också tänker på att tänka på ditt umgänge som en krets av resurspersoner, som du kan utnyttja.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan ha kommit närmare inpå livet av en kollega, som du kan sparra med såväl arbetsmässigt som privat.
Skytten 22. november - 20. december
Det är alltid lättare att göra, som man brukar, eftersom du vet att det fungerar. Men hur vore det om det goda kunde bli bättre?
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du får erfara, att du har mycket mer energi, än du hade räknat med, och därför hinner du mycket mer, än du väntat dig.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du är bra på att erkänna och respektera andras styrkor och kompetens. Du är mindre bra på att acceptera deras svagheter.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Har du några planer för din nästa semester? Om inte, så är det nog en god idé att tänka på det. Du skulle i allafall må bra av en liten paus.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Om du inte tycker, att andra gör nog för att gå vidare i en viss sak, får du själv ta täten och vara den, som tar ledarrollen!
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du bli mycket rörd och glad av något, som någon annan säger till dig eller berättar för andra om dig.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Varför inte planera en helgtur, bara du och din partner - eller eventuellt en god vän? Vore det inte härligt?

Dagens låt


Sötaste paret
Hejsan bloggen som ni vet så sitter jag ju och kollar på oc och nu är det då seth och summer typ håller på och blir tilslammans och det påminner mig om hur söta dom va tillsammans. Som alla säkert vet va dom ju tillsammans i verkligalivet också men gjorde slut pga något skäl jag inte har en aning om varför. Men usch tycker det är sorligt för dom va/är så extremt söta tillsammans. Liksom man måste bara hålla med mig om det. Liksom kolla på denhär bilden tex, så söta liksom.




Godmorgon på er allihopa

Hejsan bloggen och alla läsare. Sitter här vaknade för ett tag sen hoppade in och tog ett varmt bad det va riktigt härligt. I alla fall idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Kanske va med Frida om hon inte ska göra något. Matilda ska i alla fall iväg på golftävling någonstans så ja henne är det ju ingen idée att ens fråga. Men vi får se nu ska jag i alla fall kolla på O.C, jag verkligen älskar det pogramet och jag har eller min syster tipsa mig om en sida hon blev tipsad från våran låssas syrra där typ alla serier finns, Den heter http://www.free-tv-video-online.info/internet/ och sen är skit bra dock lite drygt med att det står på japaniska/kinesiska men om man kan engelska så fattar man ju vad dom säger. Men ska i alla fall kolla på det nu ha det så bra så länge så uppdaterar jag senare, puss puss<3




"det gäller att vara blond"

Hej bloggen och alla läsare, dom jag har kvar *suck* Det känns så jobbigt att säga så från flera hundra om dagen tills knappt 100. Men ja så kan det gå när man inte uppdaterar normalt men jag ber om ursäkt, även för idag... Men har inte haft något att skriva tills nu. I alla fall det va skti kul eller det va i alla fall just då. I alla fall mamma hade köpt en cola till oss alla och Elin bara en till sigsjälv så hade Elin tagit lite ur sin och så skulle jag ta av allas jag baah vilken är vems nudå? så visa Elin och sen sa hon "hur ska vi veta vems som är vems då?" så tog jag en penna och kladda lite på korken på allas och baah "Det gäller att vara blond" och sen skulle jag hälla upp jag baah "NEEJ!" hahah då hade jag hällt i fel glas hahah. Inte det jag skulle alltså utan det jag hade tidigare isag med apelsin sak i hahah gud va vi skratta då hahah mamma baah, eller tror det va mamma som sa baaH "mmh det gäller att bara blond" hahaha helt ironiskt. Men jaa jag kan ju iten rå för att jag är smart ibland bara haha aja det låter skit tråkigt men om man va där så ja gud hahah.

För att piffa upp inläggen lite så tänkte jag visa en av bilderna jag tog idag. Inte något om att jag gillar den mest eller något sånt men asså har laddat upp så många inlägg utan bilder nu så känns som om det behövs lite bilder så varsågod



...

come and kiss me,
 then say you miss me

Sorry

Hej bloggen och alla läsare typ förlåt så extremt mycket för jag itne skrev igår men när jag kom in i bloggen och sedan såg en kommentar så blev jag på så extremt dåligt humör och verklige ntyp allt har gått fel idag så jaa... Det va inte så att jag bryde mig om vad det stod utan tycker det bara är så töntigt att folk ska tro massa saker om mig. Specielt tro att jag tror att jag är så mycket bättre än alla andra och lalal nej usch läggav med dom dumheterna!

I alla fall så vad hände igår då... va på väg till skolan för började klockan tolv satt och prata med matilda och frida via sms så fick jag sms av matilda att det står på vlt att skolan hade blivigt hotad så vi fick itne ha något och sen av Frida som hade lektion att hon va påväg ut ur skolan att dom inte fick vara där och man baah jaha.... så träffade dom och sen gick ner på stan.



På stan gjorde vi inte mycket alls typ loda runt hade skit roligt, eller roligt och roligt vi gjorde inte så mycket mer än bara skratta och typ lala runt massa hahah. Men sen så gick vi till skrapan där vi fontänen och hade skojjsigt yääs. Sen va jag tvungen att åka till dansen så dom åkte hem fast på dansen gick det inte så bra. Ingen av oss va någe peppade så jaa... sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem så satt jag här och gjorde ingenting.




Godmorgon

Hej bloggen och alla läsare. Ni undrar säkert varför jag är vaken såhär tidigt när jag börjar så sent. Och jaa det undrar jag med. Dock har jag redan varit vaken i ca en timme redan också* suck** men jag kunde verkligen inte somna om efter mamma och Elin hade varit uppe. Dock är jag inte den personen som brukar vakna av att någon går utanför mitt rum och fixar sig men idag va det en annan femma. (oj va vuxen jag lät där hah) Men har ju sovit i typ två dar nu så jag är ju inte så specielt trött längre. I alla fall ska no hoppa in och duscha, ska nog duscha varmt och länge pga inte behöver skynda mig för skulle gå om typ 1½ timme jo jag vet det är nog också ganska tidigt för att börja så sent men jag gillar tiden. Dock ibland fattar jag inte hur jag lyckas gå upp en timme innan jag börjar hahah aja men sånt är livet men ni får ha det så bra så skriver jag lite mer senare hejs svejs<3


migrän + hemlisar

Godkväll på er allihopa som är vakna nu. Sorry för jag inte skrivit ett ändaste inlägg idag men jag tror ni fattar varför. skrev ju i det andra inlägget att jag hade/höll på att få migrän och idag har jag bara sovit pga migrän tyvärr så förlåt så extremt mycket. Och jag hatar det och önska jag kunde gå till skolan ändå idag eftersom vi  hade kör och alla 1or, 2or och 3or tjejer och killar hade kör tillsammans och det missa jag såkalrt. Så aldrig igen ska jag vara sjuk. Eller jo sjuk kanske men aldrig hemma! även om jag nästan svimmar av migrän så ska jag ta mig till skolan! Okej dock kommer jag inte komma så långt men jaa. I alla fall så det har jag gjort idag sitter just nu oc pratar med Frida om en mr hemlig hahah jaa liksom kolla vad hon skrev för en sekund sen..


FriidaaaLundqvist // säger:

de e gulligt


Amanda Eklund v} yeah bejbii säger:

men vadå gulligt


FriidaaaLundqvist // säger:

asssåå ni tvåå tiillsamans


FriidaaaLundqvist // säger:

värsta paret lixom


haha gosh jag baah delar med mig av massa hemlisar men ja tro inte för mycket nu bara! Det är bara hon som håller på hahah (aa) men jaa i nog prat om det, lalal. Imorgon börjar jag nångång vet inte om jag börjar 13.10 eller kl 12.00 men jag och matilda ska va där vid lite innan tolv om vi nu ska ha lektion då om inte har vi hål och ändåså skulle vart där och lekt med Frida hahha. i alla fall men ja det va väl det jag tänkte berätta just nu hare så bra puss på er<3


Migrän + personlighetstest

Hej allihopa sorry för sånt sen inlägg men det är så att jag har migrän eller inte riktigt migrän men när man riktigt känner att den är på väg. Usch hade så i skolan också och sen så sov jag på två lektioner, haha japp jag kan sova överallt om jag är sjuk. så blev det bättre men nu nej usch mår inge bra alls så ska gå och lägga mig igen har tagít en tablett och så.

i alla fall idag gjorde jag ett personlighetstest och såhär blev det..


Din personlighetstyp:

Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare





...

om du går i korridoren och alla kollar snett
fortsätt bara i den riktning som känns rätt
för det är inte din ensak
att fixa så deras jävla syn blir rak


sjuklig dag

Kan man ens säga sjuklig? ahahha aja men det är precis det de varit i alla fall. På alla sätt och vis. I alla fall kanske ska börja med att säga hej, så hej alla läsare. I alla fall började dagen med ett topphemligt möte. sen så skulle jag köpa tuggumi men jaa då hittar jag inte mitt bankomatkort *suck* så ja det gick ju inte så gick till bussen ist och sen på bussen så hittade jag den * ännu mer suck* den låg i ett annat fack i min plånbok litte irriterande. I alla fall när jag kom till skolan så hade ju min klass lektion så satt mig och väntade men så kom tvorna så satt mig med dom och pratade  och lyssnade när mangus och han jag inte kan namnet på men vi kallar honom "go sweden" för han har en sverige mössa som är helt solblekt och typ 4a år gammal ahaha nice liksom. I alla fall sen så kom Frida så satt hon där och vi båda är sjuka som satan så typ somnade på varandra men sen så skulle vi på våran matte så va tvungen att gå sen hade vi matte sen klasstid. USch gillar inte att vi har klasstid och mentorstid varannan vecka tycker vi kan ha mentorstid varje ist hahah i alla fall sen så hade vi lunch och så låg vi på golvet vid mitt skåp så kommer det en som verkligen hatar mig. Seriöst hon kollar alltid snett på mig, gjorde det även på fryx så ja... i alla fall hon baah

" varför måste ni alltid ligga på golvet
"för att vi vill det"
"då tycker jag att ni kan sluta med det"
"jasså det tycker du"

asså den som svara va jag alltså den med understryken text och den andra hon...hahah men jag bryr mig väll inte vad andra tycker. har ALDRIG gjort det förut så varför göra det nu liksom? tycker det bara är så töntigt.  i alla fall så låg vi där på golvet och sov pga vi båda hade feber och matilda typ satt så fin vid en kant haha men så kan det va... hahaha men seriöst älskar rasmus kommentarer haha varje gång han ser oss baah "har ni aldrig lektion?" hahah och seriöst nej typ aldrig hahah jo så kalrt vi har det men vi har typ en timmas hål lite här och var. Dock känns en timme mer som en rast och inte hål haha men så kan det va. i alla fall sen så skulle vi till engelskan så sa hejdå till frida för vi är inte i samma grupp så i trappen möte vi värdens sötaste ahahah han typ va lite smått svettig och han typ drog håret i händerna så det stog och alla håll och så jaa hälsa jag på honom sen sprang vi till vår lektion. hände inget specielt och sen så hade vi historia A och vi hade någon konstig kill lärare idag och jag hade feber så va helt kall och trött och så blev jag skit irriterad på att han prata bäbis språk och skrev typ i typsnitt 138 usch! sen så slutade vi så åkte jag och matilda ner på stan...

när vi kom ner på stan va vi skit hungriga så vi gick till vårat favvo place, subway haha men gud vilket problem barn jag är hahah jag sa tydligt att jag inte skulle ha den tostad och inte ens värmd och hon baah okej. och sen baah stoppa hon in den ändå jag baah jag skulle inte ha den tostad så fick hon göra om den haha och så massa hhaha och sen när jag skulle betala så viste hon inte vilken som var min så hon baah denhär är din lalal och jag baah kände på mig att det va fel och jag som är sjuk baah ehm ja... så kollade värsta försiktigt när jag satt mig vid brdet för jag viste att det inte va min haha så va det ju så gick till baka baah

" jag tror inte det här är min" och sedan visade upp den haha killen bredvid mig baah "jag tror detdär är min" hahah så bytte vi och jaa så vart det bra tillslut men gud kunde inte sluta garva hahah men jaa hahah.

i alla fall sen nu på kvällen vare dans och åkte dit man skulle inte va med bara när vi skulle träna lite par och sen när dom höll på så la jag mig på golvet för orkade inte sitta och så baah somnar jag bredvid högtalaren haha lyckat liksom vem gör något sånt? aja shit happens. så vaknade jag med värdens huvudvärk , eller helena väckte mig så jag åkte hem då så sitter jag här nu och förlåt att det blev värsta långa inlägget och har ingen bild eller något heller men ni kan få en gammal bild på min och frida puss puss<3




"hemlisar"

Asså fyfan va töntigt. förlåt men det va någon som kommenterade anonymt *suck* om hur trött den va på mina "hemlisar" och jag hade tappat den som läsare idag man baah fine ditt val men liksom som idag på morgonen så hadej ag ett riktigt hemlitmöte som jag inte kan skriva ut vad det va för något ska jag få mindre läsare pga det då? liksom kenza tex hon pratar ju om mamma hemliga möten och lalal. Och sen om det hänt något i skolan liksom tänk om jag itne kan säga detför då kan någon råka illa ut då vill inte jag säga det och sedan riskera att det händer något. och det måste ni ju acceptera men liksom jag ska berätta en sak som hände förra veckan dock är det bättre nu men jaa kan göra det i dethär inlägget...

Det handlar om en tjej i 3an som heter sara och hennes pojkvän som heter jocke i alla fall när jag såg honom i skolan typ första dan så tyckte jag han va skit söt typ kolla på han massa och sen fick jag veta att han va förlovad och jag baah fine det finns fler men då fick hans tjej något jävla cpryck och började dampa på mig genom hennes bdb och sa att hon skulle " döda mig med hennes blickar i skolan" och lalal och när någon säger sånt på internet och sen bara ignorerar en i skolan sen då får jag alltid värdens damp och jag är inte sån som håller tyst om det då utan då kan jag gå och typ skrika på det i skolan och sånt och så höll hon på och säga att jag tror jag är så cool och så bäst och äger alla i skolan och kalla mig tönt-etta och liksom vemfan gör sånt? och hur många ggr jag än förklara för henne att jag inte ville ha hennes pojkvän så fortsatte hon för liksom det finns en annan kille i min närhet som jag vill ha och det är verkligen inte han, han är inte ens i närheten av min stil och skit. så jaa och jag va skit sur för det och sånt och orkade inte skriva om det så ja men nu vet ni ju men det finns andra saker jag tyvärr inte kan skriva ut inte än i alla fall och det får ni bara acceptera!



Godmorgon

Godmorgon alla som är vakna nu.. antar att det inte är så specielt många. I alla fall igår kväll kollade jag först på wallander Hemligheten som mamma tagit hem den va skiiiiit bra! dock lite frustrerande ibland för man märkte skit tydligt att det hade hänt en sak jag inte kan säga för då avslöjar jag hela filmen. Men ja i alla fal lden va skit bra så alla böär se den. Sen så kollade vi på ensam mamma söker, vet inte varför men jag gillar faktist det pogramet hahah tönt jag är men jaa det är skit bra och ja det står jag för. I alla fall efter så blev det miss agent 2 dock har jag sett den 10000 ggr men den är alltid lika bra. och jaa. Idag blir det inte så mycket att göra sitter på mammas jobb nu trevligt, trevligt. Vf tänker jag inte säga men efter ska jag i alla fall till skolan igen. Hoppas på att inte görabort mig inför en person som alltid annars, ha men så kan det gå. Sen ikväll är det dans men ska ta det lite försiktigt eftersom jag är sjuk men det är ju tävling om 2 veckor så jag och helena måste träna på nya dansen. Dock gick det bra igår men ja mer träning ska det bli! Aja men det va väl typ allt jag hade att säga ni får ha det så bra idag puss på er<3


ååh så söt

Okej har inte hoppat in och duschar än, oops. ha men fasnade ju här framför datorn ett tag (a), i alla fall va inne och kolla på http://posh24.se/ och då hittade jag denhär söta bilden (där nere) fy så söt, asså han (a) nej skoja bara eller nej det gjorde jag ju egentligen inte men syftade mer på hunden i det här inlägget. Men ja man kanske kan kalla det sådan husse dådan hund, asså lika söta haah. Men ni måste ju hålla med mig om att dom är söta eller? dock stod det att han fyllde 16 år men jag har fått för mig att han är 93a men jaa någon som vet något om det? om inte ha det bra så länge nu ska jag i alla fall hoppa in och duscha puss på er<3

Nick Jonas med sin nya valp!


Ni är dåliga på att kommentera ;)

Hejsan bloggen är hemma nu ska snart hoppa in och duscha. Det gick skit bra va värsta kul också dock inte så specielt jätte roligt att va dunderförkyld. I alla fall nu när jag börjar skriva mer och mer igen så siter ju statestik mätaren på nytt snart har jag väl tillbaka några hundra som jag förlorade när jag va inaktiv i alla fall det är kul att se att så många kommer tillbaka men en sak... ni är riktigt dåliga på att kommentera! men jaa så kan det va men dom kommentarerna jag får dom är så söta, not! Eller jo vissa men dom flesta är typ "hej fin bogg kolla mig hej då ha en bra dag" Asså det är ingen idée att skriva kolla min blogg för jag gört inte då... skriv något om det jag skrivit så kollar jag lungt in era bloggar med. men nu ska jag hoppa in och duscha ha det bra så länge så skriver jag om kvällen när jag kommer tillbaka puss på er<3


Träning

Hej bloggen ville bara uppdatera lite snabbt om går kvällen skriver jag om senare för att jag ska åka och träna nu snart, kulkul. Helena och jag ska träna på nya dansen så vi kan den tills imorgon då vi ska träffa maria (vår tränare) och så och så måste vi komma på lite steg vi skulle kunna tänka oss att ha så ska vi se om vi ska ha en till privatlektion. Men jaa ska avrunda nu för ska åka så skriver mer om den as roliga kvällen och så kommer det bilder på olika band och sen backstage med några thihi aja men vi hörs puss på er<3


omgash vilken röst :o


Godmorgon

Hej bloggen. Antar att typ ingen är uppe såhär tidigt på en lördags morgon mer än jag. Men det va så att jag råkade somna med datorn på och allt igår klockan 23 så jaa jag har sovit skit länge dock har jag vaknat och somnat lite då och då, typ en gång i timmen... men det har gått fort att somna om sen.

Idag ska ju Frida och Matilda komma till mig så kanske inte blir så jätte mycke bloggandes ikväll pga vi ska ner på kulturnatten och kolla på andreas band och sen Eriks band så det ska bli kul. Men nu ska jag gå och äte frukost ha det bra så hörs vi puss


Skolan

Hejsan bloggen visst skriver jag tidigt idag? hahah har faktist längtat lite att skriva och det är ju ett plus så snart kanske jag sitter här hela tiden och skriver, så som det brukar vara. I alla fall vad har hänt idag? massa mysiga hemligheter som jag itne kan berätta och annat skoj. Hahah jo jag vet att jag har massa hemlisar men det måste bli så ett tag nu för att vet inte riktigt vilka som läser min blogg och vad det kan spridas för rykten och allt sånt, liksom man måste passa sig lite det är ju Västers man bor i... I alla fall men jaa det har egentligen inte hänt så mycket dock vare skit roligt på komunikationen man skulle presentera sig så man ville bli ihågkommen haha så jag satt mig på golvet, för jag älskar att sitta på golvet. med en toffs mitt på huvet och så satt jag och gunga med den fram och tillbaka och saa "hej jag heter Amanda och jag är rolig" hahahah fyfan jag dog och min lärare med och massa andra tyvärr finns det väll folk som tycker jag är dryg men tyck det då och prata på för jag bryr mig inte! okej nu kommer jag in på saker ni inte har en aning om vad jag snackar om så fortsätter med min dag. I alla fall sen slutade vi efter skolan stack jag och matilda ner på stan och åt på subway haha och det fanns typ ingen plats någonstans så vi eller jag för matilda vågar inte haha vid två st trodde dom var ett par eller något och vi fick sitta där men så visade det sig att det va en jobb intervju hahah aja det gick soft fick veta lite hemlisar om en jag verkligen hatar hahah seriöst det är om detdär ni inte vet vad det är som jag ska skriva om jag lovar. Sen åkte jag hem och satt mig vid datorn och så prata jag med jocke om igår hahah fyfan så himla dåligt samvete att jag råkade fälla honom men jaa shit happens haha i alla fall sen har jag itne gjort någe mer ska snart på träning, har privatlektion i par nice nice specielt när man är sjuk, not! aja men nu blev dethär inlägget så extremt långt men ni får ha det så bra puss på er<3


det handlar om att alltid görabort sig

Hallojs ojoj nu ska ni få höra på riktiga pinsamheter. Det finns en kille i min skola, eller massa finns det ju, men det här är en speciel jag pratar... i alla fall så hopapr vi över en bit hahah orka förklara vem han är.  i alla fall idag innan jag skulle åka till skolan märkte jag att min mobil nästan höll på att döså jag tog med mig laddaren till skolan för jag har ju hål i alla fall såleta jag och matilda (eftersom Frida hade lektion) efter ett utag och sedan hitta ett så satt vi oss där och jag satt mig andra sidan men liksom sladden låg platt på golvet så det va ju inge problem med det haha i alla fall så kom han och då vet jag inte riktigt hur vi satt men så tänkte jag va snäll och flytta på bena så drog in dom och då råkade sladden spännas typ en bit upp i luften så han snubblar på den hahahah så den drogs ut ur kontakten hahah och usch hahah vi började typ as garva och jaa hahah och sen visade det att jag satt lutad mot hans skåp hahah så va tvungen och flytta på mig och han har ett lås där man ska ha en kod hahah och han baha "vad är min kod nuigen" till sin kompis typ aah vet itne om han va nervös men det verkade som det i alla fall hahah ooh fy det va så kul i alla fall så satt jag där på hans skåp eller jaa lutad så jag baha "oj jag kanske ska flytta mig" så gjorde jag det och sen bytte jag sida så sladden itne låg rakt över haha och jag och matilda satt och asgarvade hahaha jaa i alla fall sen gick han haha sen när vi skulle gå till våran lektion kom han från sin och så stod vi och väntade på att matilda skulle ta ssina böcker och då gör jag värsta fula saken så kommer han man baah yes lyckat liksom hahahahh NOT! hahaha i alla fall och sen efter i¨dée och kultur historian så skulle vi gå upp till skåpen för jag skulle ha sång med krister då pratade vi om en speciel jag inte nämt här i bloggen men ska skriva om henne sen och jag baah helt fjortis baah "jag är bäst i värden" eller va det nu va jag sa och så kom han och såg/hörde det jag sa och jaa hahah fyfan det handlar om att alltid görbort sig hahaha fyfan men aja kul va det i alla fall massa skratt som alltid.



Sorry

Asså det känns som om jag bara fortsätter be om ursäkt för min extrema dåliga uppdatering men jaa det är någon annan som har stört mig i mina tankar just nu kan inte säga vem det är men jaa haha.

I alla fall ska väll försöka skriva om vad som hänt idag dag fast som inte är det lättaste, i alla fall skulle ha någon skoljogg idag i skolan då man ska springa 5 km i 1000 minusgrader i någon skog och nää det är ju ingen höjdare så jag har migrän idag japp så är det. haha ist har jag bara sovit och pratat med Frida som hade ont i halsen och huvet idag haha och när mamma skulle ringa och sjukanmäla mig så hade det tutat upptaget två ggr på en lämna medelande sak, vet inte vad det heter.  så jaa undra hur många som va "sjuka" idag haha. i alla  fall det är väl det jag gjort idag...

I alla fall snygg va jag inne på kenzas blogg och kolla lite och så skulle jag kolla på en bild sen hon va lite mindre och så hittade jag den här (gick inte att kopiera så kolla HÄR!! ist) asså tror jag aldrig sett henne finare än där. Seriöst tycker inte hon är nå specielt fin men på dom bilder jaa. Och själva ljuset va också helt snyggt och hennes hår det va så ljust så jaa ett stort plus. Dock den senaste bilden hon ladda upp på sin blogg ser det verkligen ut som om hon har förstorat brösten...


ahahha random


ännu än konstig dag i skolan

hejsan bloggen. Asså usch måndagar är verkligen ingen bra bloggdag hinner nästan ingenting. I alla fall idag i skolan har det inte hänt så mycket kom till skolan vid 9 träffa bettan och frida så gick jag och frida till mitt skåp så kom hon dendär jag inte berättat om som jaa det är så töntigt så behövs iten ens nämnas i alla fall hon tror jag försöker ta hennes kille, haha liksom eller inte! i alla fall och hon och hennes kompis ska ju döda mig med deras blickar så gick hpn bara förbi jag baah "åååh va död jag är ååh jag dooog" hahahahah fyfan det va så himla kul haha i alla fall så frös jag skit mycket och så den tröjan jag ahde på mig den blir så konstig när man har någon under och orkade inte gå till toan och ta av mig tröjan och sätta på mig den andra så tänkte göra det i korridoren hahah så kommer hon igen och hennes pojkvän haahah fyfan vad jag dog alltså . NOOOOOOOT! hah i alla fall så fick vänta och sen så gick dom så frog jag av mig tröjan och sen när jag skulle sätta på mig andra så märker jag att ena armen va åt fel håll så fick fixa det innan jag kunde sätta på mig den och Frida baah "det kommer någon" hahaha fyfan men stog upptryck mot en dörr hahahah fyfan tänk så hade det kommit ut någon hahaha fyfan va jag skulle skratta hahaha

i alla fall å började vi hade tråk och sen nästa lektion och hade tråk tråk sen så gick vi till syster för skulle göra rent mitt köttsår för det va helt skitigt hahah och så häller hon på någon jävla sak så det svider som fan fyfan va jag dog i alla fall sen vare mentors tid skit kul älskar det hahah satt bredvid andreas och frida och jag va på värdens konstigaste humör, dock inte så  ovanligt satt typ och räknade hur många beundrare han hade hahaha sådär man gjorde när man va liten hahahah sen så skulle vi leta efter matilda och sofie och sen så kan vi hoppa över lite för det är lite privat hahahah Frida fattar haha nej privat vet jag inte om man kan säga men lite för tidigt att skriva i bloggen hahaha i alla fall sen så mötte vi dom och sen så hade vi historia med en lärare som man knappt såg vad det stod haha jag fick översätta till matilda haha och hon kunde inte stava heller sämre än mig hahaha lol sen åkte jag hem och på dans som va kul dock gjorde jag illa mig på nånting på golvet när vi stod på alla fyra och sparka bak haha.

men aja gud va långt det blev... hahahah hoppas ni orkar läsa hahaha men i alla fall jag kan bjuda på en bild på mig och Frida hahaha puss på er<3




proffsfotografering

hahah va inne på bb's blogg och kollade lite idag så skrev hon om "veckands 5 bloggar" eller vare stod och så skrev hon ut hon dendär från uppsala hon hertignnan anne von porat hahahah och jaa hon är ju bara så sjuk i huvet så så vare något inlägg om nå proffsfotografering haahaha ( se bilderna här!!) och jaa haha det ser så inte ut som en "proffsfotografering" mer som en liten wanna be med vanlig kamera hemma mot en vit vägg hahahaha hjaa liksom om man ska prata proffsfotografering utan att va modell ska man kolla domhär bilderna!




AJ!!!

Hejsan allihopa har inte haft så mycket att skriva om idag tills det tragiska som hände nyss... Ehm jag älskar att baka så hade gjort en skit god kladkaka och sen när jag skulle ta ut den så hittade jag inte hanskarna så tog en lapp ist och så skulle jag ya ut den och så råkade jag trycka upp övrehanden på nå galer som satt längst upp, alltså det som är varmast efter det stått på i 40 min 175 grader och så får jag VÄRDENS köttsår. Oftast när man bränner sig så blir det en liten brännblåsa men nej typ en stor del av mitt skin och kött baah försvann i ungen och jaa fyfan tårarna bara sprutade och usch vad det gör ont. Det gör bara ont att skriva jusst nu även fast jag försöker inte använde pekfingret dock gjorde jag illa mig på lillfingret också men det känns knappt pga det andra fingret men aja innan jag typ går under av smärta så ska jag ta och sluta skriva nu hare bra<3


förkyld

Hejsan bloggen och alla läsare! Vet ni? jag är dunder förkyld. Usch kan knappt prata och det rinner i näsan hela tiden. Det är verkligen skit jobbigt, Men jaa då behöver jag i alla fall inte låssas att jag är sjuk på onsdag då det är skoljoggen haha. Men i alla fal lvad händer idag då? hum ingen aning det känns som om det är höstlov och det är måndag idag. Konstigt jag vet men hade söndag i huvet igår haha ich lördag i Fredags när Frida sov här. Men ja så kan det också vara. Imorgon har vi i alla fall mentorstid yeey det är typ roligast på hela veckan haha. Jaa igår när jag och Frida va ute och gick runt lite så träffa vi på Andreas och vad han nu heter hahah skit kul hahaha och sen så stod vi mitt i vägen och han baha "akta cycken" så kolla jag bak och sen flytta på mig men då flytta cycken efter mig och baah körde in i mig/busken hahaha jävla idiot hahahah dock nuddade inte cycken mig men ja haha idiot ändå haha. Aja men ska väl typ gå och lägga mig i soffan och tare lugnt vi hörs senare puss<3


...

Bara riktiga vänner kan få dig att skratta när du hellst vill gråta<3


Ny blogglust

Hejsan bloggen japp när ni läser dethär har ni redan sett det. Japp ny blogg design eller hur den är snygg? jag bara ÄLSKAR den. Den är gjord av evlajndesign.blogg.se hon gör sjukt grymma designer och så vill jag tacka min barndom kompis Amanda (http://vivalahighway.blogg.se/) som tipsade om hennes designer. Hon har även gjort hennes så gå in och kolla på dådas så hörs vi snart.<3


Godmorgon

Ber så hemskt mycket om ursäkt för igår men jaa jag kom hem riktigt sen och sen blev det plugga engeslka. I alla fall idag kommer det nog inte hända mycket förutom att värden kanske går under, liksom 11 spetember, dom kanske tog fel på dagen och det är idag och inte imorgon. Aja hoppas inte för jag tänker fan inte dö än... i alla fall lite gladare tankar nudå idag ahrj ag både enskild gitarr och sång så det ska bli kul men har ingen aning om vilken låt jag ska sjunga.... men det blir nog någon lung balad med höga noter hahaha. i alal fall sitter här och väntar på att tiden ska gå... börjar 90.40 gick upp klockan 7 hahaha fråga inte varför! men det va väll skönt att verkligen ha tid på sig. haha men ja i alal fall idag ska jag verkligen försöka hinna med bussen som går nångång hahah har ingen aning. Men det är bara att kolla upp. Men ni får ha det så trevligt iskolan så hörs vi senare puss på er<3


...

And you makes my heart go whoa

sorry

Hejsan bloggvärden förlåt att jag inte uppdaterat bloggen som jag bör ha gjort men igår kom jag hem sent och sen skulle jag på träning och sen idag kom jag hem sent och sen så skulle jag till bruno för han fyller år så jaa så äre i alal fall ahr inge kul att berätta orkar inte dra två skoldagar hahah det blir för långt tro mig hahahha i alla fall ska uppdatera mer imorgon om vi fortfarande lever då puss och hej<3

Uppdatering

Hallojs alla söta läsare. Sitter här och lyssnar på lite musik, lyssnar på get back med demi lovato den är verkligen skit bra, tycker jag i alla fall kan posta den i slutet av inlägget så kan ni få lyssna. Annars gör jag inte mycket alls. Eller jo en sak men det är fortfarande lite hemligt. haha känns som om jag har 10000000 hemligheter men ja så kan det va.

Ensam mamma söker

ensammamma240x100.jpg
Hej sötisar gick upp för ett tag sen sitter här just nu har nyss kollat igenom lite bloggar jag har sparade på favoriter på datorn. Rensade faktist igår också dom jag inte brukar läsa riktigt aktivt utan mer är inne och kollar men det blev en hel del kvar ändå men ja så kan det ju vara. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag har inte riktigt ork att göra något så ja det blir nog spendera dagen framför datorn i guess hahah och sen ikväll får man ju inte glömma ensam mamma söker och life of ryan det är ju viktigt att kolla. Life of ryan går kl 19 på MTV och ensam mamma söker klockan 20 på 3an tror jag är inte säkert men klockan 20 i alla fall så det blir det jag ska kolla. Just ni sitter jag och lyssnar på musik på min nya mobil just nu är det nobody's perfect haha yeey. Men ska väl fortsätta med det så får ni ha det så bra puss<3


...

you change your mind like a girl changes clothes


Klar

Japp nu är jag klar... Dock är det inte så mycket som är ändrat eftersom jag verkligen fattade NOLL! usch det är inte meningen att jag ska hålla på med såntdär men jaa. Den får duga tills någon annan hjälper mig haha. I alla fall det va sjukt sjukt svårt att få headern i mitten först jag fatta verkligen ingenting och sen blev hela texten miffad och sen så försvann alla mellan sträck och hela dendär saken på sidan och ja ahah men i slutet blev det okej, kan ju inte säga att den är bra men den är okej och det är väl det om räknas. Orkar inte hålla på mer har tagit mig 1 och och en halvtimme typ hah fast det kändes som 10 min men nej så vare inte hahah men vad tycker ni okej, eller total ful? Men skulle vilja ha dendär bilden jag har som singatur typ som bakrund lite typ "skuggad" eller vad man ska säga typ om BB's  hahah men ja jag har noll koll hur man gör sånt så ja det får va om inte någon söt läsare vet och kan berätta hah :D

Design

Eftersom verkligen ingen har tid eller lust att hjälpa mig med min blogg design av dom jag frågat så får jag väl ta saken i mina egna händer. Dock är jag så sjukt sjukt sjukt dålig på sånt så ja det kommer sluta med att det är total katastrof men då fåre va det, inget kan ju va värre än det jag har nu liksom haha Så förlåt om det ser helt cp ut nu ett tag men ja hahah ni får stå ut med det.


Videoblogg


Emma "miss perfect"

En av mina absoluta favorit bloggar är "miss perfect" som drivs av en tjej som heter Emma, skit söt tjej verkar skit trevligt och så och hennes blogg är ju bara för bäst tycker jag. Roligaste är att hon gör massa videobloggar som jag verkligen älskar (därför vare lite panik när min data cp och inte ville funka att lägga in videos) och sen hade hon inte gjort några på ett tag och då "sa jag ifrån" eller asså sa typ att hennes blogg inte va lika rolig utan videobloggarna och så gjorde hon en pga det och nämde mig i hahaha yeey jag har varit med i en av mina favvo bloggar hahah. Men sen när hon sa vad jag sa i videon så lät det så elakt men Emma det va verkligen inget illa menat och det vet du. Aja men nu ska jag fortsätta måla min sjukt sjukt snygga naglar. Är röda med svart under så snyggt dock är det svarta nästan slut så jaa... men den röda färgen är bara såååååå snygg men aah ni får ha det så bra puss på er<3


Så bra



Ni har väll inte glömmt att ni kan få massa gratis smink och även kan vinna en dator bara att registrera på denhär sidan?

Videoblogg


tråktråk

Hejsan bloggen, vaknade för ett tag sen och har redan hunnit duscha och allt hahah men det är nice. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra skulle kanske vara med frida men hennes kompis från halland eller vare va kom idag så det får bli någon annan dag. Kanske skulle va med Linda också men jaa jag vet inte om jag orkar är helt slö idag. Blir nog ligga i sängen och bara göra ingenting i guess.  Ja jag har egentligen iten så mycket att skriva om denna gråa lördags morgon eller förmiddag eller vad man nu ska kalla det... Men kommer säkert mer saker senare hare bra puss på er<3


Ny mobil

Japp så är det nu har jag äntligen min LG mobil dock kommer jag ha kvar min 3 mobil ett tag bara för skoj hahah nej skoja. Men ja vad händer ikväll då? inget allt sitta i soffan och loda och hålla på med min mobil. syrran är på någon klassfest så jaa... aja men ska fixa lite med mobilen nu kanske kommer en skit snygg videoblogg inlägg om jag fattar hur man gör hahah puss på er<3

Låt inte kissie vinna!

Nej fyfan denhär gången får vi inte låta kissie vinna en till sak på gratismakeup nej fy bubblan! ska hon få allt hon vill här i värden eller!? Först en känd blogg pga ni alla där ute är så dumma och går in där varje dag och kommenterar och sen baah blir ni medlem på hemmes länkar vad tänker ni med egentligen? nej fybubblan för er. Men denhär gången tänker inte jag låta henne vinna utan bli medlem på denhär länken ist så ska vi knäcka den lilla ******

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=94697

eller tryck bara på bilden nedanför

 

ingen videoblogg

Nej det vill verkligen inte funka! så arg och vill inte ladda upp videoblogginlägg på youtube känns lite konstigt hahah vet inte varför men nej! så ja ni får lite olika bilder folk och oss och ja inte så mycket mer hahah. Och förlåt för jag har uppdaterat dåligt men jag har varit sur på min blogg! inte för att det är bloggen som cpar utan allt annat. Usch och fy och blä! det stog någonstans i något horoskop att jag va glad utåt men inåt va jag ledsen och arg. undra om det va dethär dom menade då haha lol. Ja tyck att jag är töntig men jag tror på horoskop. Aja men ska väl gå gö något börjar inte förens klockan 20 i 13 imorgon soft liksom hahah har inge gehörs och sen har vi några timmars hål och sen ha jag komunikation vad det nu är hahaha men Frida har ännu lyxigare hon börjar vid 14 man baah ååh :( men aja här kommer lite bilder puss på er<3



Lite snygga bilder men snyggaste kommer ju här hahahahah ärligt... fråga inte!






kasta kameran i väggen

Asså helt seriöst jag hatar min kamera! har lust att slänga den i väggen, asså seriöst! och mammas kamera kan jag itne använda för då blir det för stor fil och hittar ingenstans där jag kan gö den mindra *suck* och min är helt allmänt cp vill inte lägga in min bilder eller rättare sagt min video jag gjorde om dagen! liksom det ska alltid vara något som är fel när jag väl gjort en video inlägg fyfan asså!

skolan

Hejhej måste rusa till skolan så hinner inte skriva så mycket mer än hej och hejdå hoppas ni får en bra dag svarar på era kommentarer när jag kommer hem och så då blir det nog dagens outfit och video inlägg också kulkul men nu måste j ga rusa hinner inte lägga upp dendär Amanda och bilden heller så hare bra<3

Nya idol juryn

Den verkade ganska ok. Dock itne lika hårda som förra tycker jag men jaa den kanske kommer igång senare. IDag tyckte jag inte det va så jätte mycket sång sång utan mer visa nya juryn och bara tjata om ja allt hhahah i alla fall den verkar ok och jag tror nog att den juryn skulle kunna hjälpa en att komma ut i värden mer än dom andra pga dom har jobbat med så pass stora stjärnor tidigare och bevisat att jaa dom kan det haha och den andra juryn ja man vet inte vilka dom jobbat men men jaa dom är godkända och hallå det är ju idol man måste ju bara följa!

btw jag kan knappast bry mig om vad någon säger som kallar sig "du vet vem" eller anonym eller bara ett sträck eller något liksom jag skrattar bara åt sånna kommentarer för dom är så meningslösa och så omogna. Liksom du/ni väl vill säga något säg det med ett namn och nånting så jag kan kommentera tillbaka för det är så sjukt omoget. Jag säger alltid allt jag vill med minblogg adress. Pga idag frågade jag hon dendär från uppsala som blondinbella skrev om hur mycket hon betalade henne för att blogga om henne... liksom so what om dom blir sura! aja kan knappast byr mig för vet ni vad det stod i mitt horoskop idag "Dina synpunkter förstås kanske inte helt av alla. Men det är inte ditt problem! " haha nej så det är inte mitt problem så bye bye!


Idol

Idag klockan 20.00 börjar ÄNTLIGEN Idol 2008. Gud längtar verkligen. Tycker nästan det roligaste med Idol är nu i början när man får se alla dom som gör bort sig haha. Dock är det lite tråkigt att kolla när man vet att det har varit en jury innan som har sagt ja till alla sugiga och nej till MASSA som är skit bra som faktist förtjänar att få komma med. Men jaa att handlar ju att göra bra tv, tyvärr. men ser fram emot det så klockan 20.00 sitter jag bänkad framför tv och kollar med öppna ögon och öron haha lol

så får man ju inte glömma att iår är det ju en ny jury, vad tror ni om dom? dom byte ju pga att dom tyckte alla som har vunnit inte har varit något att ha att folk bara glömmer bort dom sen. Men jaa jag set fram emot att få "tärffa" nya juryn ahah träffa det låter som om jag skulle vara med men nejnej verkligen inte och så är jag ju bara 15 än så länge, Även fast inte så många tror det eftersom jag tydligen ser äldre ut men jo så är det men ska bli spänade så ja nu får jag väl bara sitta hör och vänta på att klockan ska gå.

Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4



hahaha humor

ahaha va nyss inne på stina lee's blogg och så hitta jag denhär bilden hahaha asså man kan ju inget annat än skratta när man ser den haha lol

image330

Dålig uppdatering

Hejhej vet att det har varit en riktigt dålig uppdatering i bloggen idag men ja jag har inte specielt skäl till det heller så sorry i alla fall idag har jag bara legat i soffan och tagit det lungt skolan imorgon ska bli kul saknar tjejerna och jaa bara vara i skolan och få göra något annat än bara sitta och stirra på en tv eller ligga i sängen och sova. Det blir lite tråkigt efter ett tag, eller riktigt tråkigt. Undra hur det varit i skolan också hahah ingen liten 1a som springer runt och kastar sig på golvena hahah seriöst jag älskar det hahaha jaa det är skit kul för våra golv är så extremt hala hahaha aja men ja så äre har inga roliga bilder att dela med mig eftersom jag bara varit hemma men ska försöka få dendär videon att funka från i måndags men det är inte säkert men ska testa hare<3


Nya blogg.se

Jao som ni alla kanske sett så har ju blogg.se fått ny startsida. Ärligt jag tycker den är skit ful! dock är det ju bättre med mest aktiva och sånt pga alla som spammar sigsjälva inte kan komma dit men ändåså från 50 st till 20 det är lite mycket att ta bort tycker jag. Och tänk på alla som faktist kämpar med att komma dit utan att spamma sig själv nu blir det ju ännu svårare. Och något som heter "mest besökta" liksom där kommer ju bara som kända bloggarna vara. Vi vanliga människor kommer ju aldrig ha någon chans och specielt när dom är där och får flera läsare. Liksom det finns så många fler som förtjänar att vara där än tex Kenza! hennes blogg är bara för tråkigt! aja någon som håller med mig eller har någon egen åsikt kommentera och dela med er av era åsikter!

 

Amy Winehouse suger kan lika göran dö eller något!

Nej jag bör faktist inte ha blogg paus för att jag är sjuk eller något för jag kan ju skriva ändå när jag är vaken kan jag ju sitta framför datorn. Det är ju inte så att jag har migrän och inte kan det för det skulle ju vara en annan sak dock har jag liteo nti huvet men vad gör jag inte för er?

i alla fall va nyss inne på posh24.se och läste lite och så vare något att Amy Winehouse kan ha fått hjärnskador eller va det stod pga överdos, liksom vem bryr sig? vafan gör hon som är så bra här på jorden egentligen?super och knarkar, slår sina fans, sitter i fängeslet? nej ärligt hon bör lika gärna dö eller något! liksom vemfan orkar med henne längre?




Dålig uppdatering

Hejsan allihopa förlåt för en rikitgt dålig uppdatering idag och igår men det är såhär att jag är sjuk *suck* igår när jag kom hem från skolan så gjorde jag ett videoinlägg och sen när jag skulle ladda upp det (fast det funkade itne av någon konstig anledning) så bara kom det sådär kände mig värsta hänning och trött så la mig i sängen och sen vaknade jag några timmar efter att jag hade feber... not good därför missar jag skolkorten idag *suck* Det är första gången i hela mitt liv jag missar ett skolkort. Och det måste verkligen vara första året på gymnasiet... typiskt eller hur? aja shit happens tänker ändåså inte gå och sen se ut som en drogmissbrukad ful 1a nejnej hellre inte med alls då.


RSS 2.0