Att falla för fel killar

Många pratar om att dom "faller för fel killar". Oftast brukar dom där "fel killar" betyda bad boys. Men för mig är det tvärt om jag fallar också för lite fel killar. Alla jag faller för är typ för blyga. Men vist är det lite sött när killen blir helt nervös och sånt i ens närhet men ibland blir det för mycket så dom inte vågar säga något och då tröttnar jag och "sticker".  och ååh det är så drygt. För om man verkligen gillar någon så förstör det allt.

så bra


...

i've never got the whole "in love thing" until the day i meet you


1 timme och 20 min

För det är faktist bara 1 timme och 20 min kvar tills det är sommar. Dock om man ser på vädret är det ju redan det men jaa då är det i månadsak sommar också. yeeey den efterlängtade sommaren är snart här.

torr

Usch vill bara dra av en bit av mitt hår. ett ställe där två slingor av löshåret sitter. Är så torr i hårbotten men inte mjäll utan bara torr så det svider skit mycket. Usch ajaj inte kul. Men aja sånt får man väl ta nu i sommar.

haha

Förlåt för lite tråkiga inlägg med jag och Linda Liiiiiiiiider av något vi Liiider med iiiiiiiiiiiiiii. hahahahah så brukar vi alltid gå runt och säga överallt hahahahah gosh vi suger.

hahaha

Image and video hosting by TinyPic

Tidsfördriv

Åååh va ful jag är. Har skit tråkigt så sitter med en pincet och tar bort hår fram bena. Dock är dom inte så många och ganska korta eftersom jag rakade bena för någon dag sedan bara. men ja hahah

bloggvärde

min blogg är värld 4837

kizzies nya design

Alla här väl sätt kizzies nya design? Dock är den ju fin men tycker den ser nästan exakt ut som bondinbellas. Rosa och vit. så åker dendär saken på sidan ner när man rullar ner och det är skit drygt. Usch nej jag tycker hon skulle ha kvar sin gamla den var mer henne än den hon har nu. Rosa = kissie, no way.

Bilder från igår


Adrian, Lukas och Sam


Kommer inte ihåg namnet på och sabina


Fredrik


Sabina.
(dom trodde vi var tvillingar haha liksom 3 år i mellan oss itne inte lika alls.)


Sam och Fredrik


Lukas och Adrian


Linda


Jag

Kanske kommer fler sen från Lindas kamera

klar

Så är färdig duschad och så nu så ska väl torka mig och så sen vänta en stund så solen kommer på rätt sida av huset sen går jag väl ut och lägger mig i solen och bränner lite. Måste ju bli brun till SM.

duscha

Ska hoppa in och duscha nu sen ska jag sola. Jao då tänker ni varför duscha innan man solar. jo man måste ju vara fräsch för att få en fin färg. Annars så når ju iten solen huden utan all smuts som är på huden. Och det vill man ju inte. Men hare så bra så länge puss<3

så fin.

Marcia Cross är alltid så fin. Och hon ser så sommrig ut när hon är ute och leker med sina tvillingdöttrar.


11 till kommentarer

Om/när jag får 11 till kommentarer så har jag fått 1000 st,Yeey. Kommer ihåg förut hur glad jag blev när jag hade fått 200 kommentarer. Och hur glad jag blev när jag hade haft 26 unika och sedan när jag fick 1117/1214 (står olika vart man än kollar) så blev jag glad såklart men det var inte någon stor sak.


Godmorgon

Godmorgon på er allihopa. Vaknade för en stund sedan i soffan. Hade tydligen kollat på film och somnat som jag inte kom ihåg. Och när mamma kom imorse och skulle kolla på tv så hade jag kollat på henne och vinkat, hhaha liksom vilken idiot vinkar till någon när man sover. Aja jag har väl aldrig varit riktigt normal. hahah.

...

Things will never be the same without you


hittad

Hittade den redan nu.


Värd första platsen

Hon är så värd förtaplatsen hon fick. Hennes röst är verkligen så bra. Men dock så gillade jag den första sången hon sjöng mest. Men ja vi alla har ju våra favoriter.


hittar inte den från idag. Men lägger ut den en annan dag.

bäst

Asså när man kollar på hans videos kan man verkligen inte sluta skratta. Sitter typ alltid och skrattar åt hans videos. Han är bara så bäst i värden. hahah älsakr början "guess hoe it is, me hoe." hahaha.


take a bow



Oh, How about a round of applause, Yeah
A standing ovation
Oooooo, Yeah
Yeah, Yeah, Yeah, Yeah

You look so dumb right now
Standing outside my house
Trying to apologize
You're so ugly when you cry
Please, just cut it out

[Chorus]
Don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now (But it's over now)
Go on and take a bow

Grab your clothes and get gone (get gone)
You better hurry up
Before the sprinklers come on (come on)
Talkin' bout'
Girl, I love you, you're the one
This just looks like a re-run
Please, what else is on (on)

[Chorus]
And don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now (But it's over now)
Go on and take a bow

[Bridge]
Oh, And the award for
The best lie goes to you (goes to you)
For making me believe (that you)
That you could be faithful to me
Let's hear your speech, Out

How about a round of applause
A standing ovation

But you put on quite a show
Really had me going
Now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now (But it's over now)
Go on and take a bow
But it's over now

kan få vem hon vill ha

Lindsay Lohan är otroligt vacker. Skulle inte ha något emot att byta utseende med henne. Liksom när man ser ut som henne så lär man ju inte ha något problem alls att få den man vill ha. Är säker på att det finns tusentals killar där ute som bara väntar på att få dejta henne så väljer hon en tjej som ser ut som jag vet inte vad.


"fan fic"

Som ni alla vet är jag ju über fan till både tokio hotel och Mcfly. Och igår skrev jag en ny fan fic på thf (ni vet sidan kenza alltid är inne på) i alla fall och kollade nyss har redan fått några söta kommentarer av lite folk. Iih man blir alltid så glad när folk gillar det man gör.

Hemma

Hejhej kom hem för en stund sedan. Har ju varit hos Linda och p stan och sånt. SKriver mer i kväll om vad vi gjorde kommer kanske lite bilder och sånt också. Kollar i alla fall på onskan just nu.

Jeans från 5an

Kom nyss i ett par jeans jag köpte i 5an. Dock ganska tajta men jag kom i dom och kunde knäppa knapparna och dra upp kedjan. haha men dock har jag klippt av dom för jag var värsta kort förut.

Linda här

Egentligen skulle min klass på klassresa till gbg men ville itne följa med så Linda är här nu vi håller på och fixar oss ska väl va med några sedan kanske* lala* hahah aja hej så lange

gårdagens galenskaper

hahaha ååh igår var en riktigt rolig dag med Linda. För när vi kom ner på stan var det någon full gubbe som kom och sa att vi skulle ta hand om killarna och itne leka med deras hjärtan för det gör lika ont på dom. Hahah sen kom det någon gammal tant och baah sa förlåt till oss vi baah "vaa?" hahaha vad hände sne då. hum... jo juste när vi satt på pizzerian så kom det någon såndär permobil sak eller vad det heter i typ 180 hahaha. asså den måste varit trimmad för den åkte as fort. Vad hände mer jo när vi satt på en bänk i gamla stan så fört vare några full gubbar (en tjej och en kille) som typ satt och bråka haha så vare någon gubbe so msatt bredvid oss och prata. sen kom luc(k)as, f(ph)ilip och två till av deras kompisar som jag aldrid kommer ihåg namnet på haha så pratade vi med dom ett tag sen skulel dom sticka för dom skulle ha konsert sak. Sen kom dte framen gubbe han va lite full och baah "hej tjejer får jag sitta här en minut, jag har egna tånårsdöttrar så ni behöver inte oroa er. men ta hand om er tjejer var försiktiga, det va allt jag ville säga" hahahah jo juste tidigare under dagen så kom det någon engelsktalande gubbe i en bil eller dom va tre men en av dom pratade dom letade efter någon caffé med maskiner haha eller något och vi bar stod och as garvade. Och sen ville han bjuda oss på något att dricka vi baah haha neej hahahah och sen gick vi några meter så kommer det fram enannan engelsktalande sak och trodde att jag och Linda bodde i stockholm och han hade träffat henne på skybar ahhaha sen i gamlastan så kom det två gubbar med några bananer i en påse vi baha BANNNNNNNNNNAER hshah sen började Linda sjugna på bananer i pyjamans hahah eller hure stavas hahah och sen så gick dom och så dampnös en så vi började as garava. Sen vare noginge mer inte vad jag kan komma på nu.


horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan bli inbjuden till något, som du egentligen inte tycker, att du har tid med - men det kan vara en god investering!
Vågen 23. september - 22. oktober
Om det är utgång i stan i kväll, verkar det bli en av de bättre kvällarna. Du kommer ha lätt att komma i kontakt med andra.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Din positiva och tillmötesgående stil kan göra dig till den naturliga samlingspunkten under ett sällskapligt arrangemang i dag.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Äntligen fredag! En god plan för dig kunde vara en fredagsöl med en vän/väninna eller annars bara en avslappnande kväll hemma.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan ha blivit varnad för en viss person, men i mötet mellan er är det en öppen och god stämning från början. Fokusera på det.
Skytten 22. november - 20. december
I dag får du kanske vid någon tidspunkt en möjlighet för att komma närmare inpå någon, som du annars bara har känt ytligt.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Veckan kan ha känts lång, och du kan verkligen vara i behov av en avslappnad helg. Tillåt dig själv att bara koppla av.
Stenbocken 21. december - 19. januari
En förutsättning för, att man kan uppleva ett mirakel, är otroligt nog, att man är villig att tro på, att det kan låta sig göras!
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det kan stå något på programmet, som du skulle kunnat vara utan. Ta det dock med öppet sinne. Du kan ju bli överraskad!
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Låt bli att irritera dig andras slöseri och flexibla inställning till avtal. Gläd dig istället åt din egen precision.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan känna dig trött och stressad, varför det inte krävs så mycket, för att du skall tända till. Var vaksam på dina reaktioner.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan behöva en framgångsupplevelse - det kan vara i relation till din karriär eller i det privata - och du kan vara nära en!

...

Leave and don't look back.
I won't follow


så bra

Hon är sjukt bra.


finast

Audrina är lungt finast i kändisvärden just nu. Och äntligen håller hon på att bli A-kändis och inte bara stå o LC skugga hela tiden. Som ni alla vet är ju hon med i in to the blue 2.


gossip

Ashlee simpson gose Ashlee Wentz och inte bara det utan paret väntar en liten wentz också. Om det är en tjej eller kille vet jag inte. Men det är väl bara att säga grattis.


gravid?

Är det bara jag eller ser hon äckligt mycket gravid ut??


horoskop

 Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Kalendern kan vara tom i dag, men det innebär inte, att det inte finns tid för att göra något kul i kväll. Vad har du lust till?
Vågen 23. september - 22. oktober
Om du arbetar mycket analytiskt på ditt jobb, skulle du gagnas av att pröva några av dina mer kreativa sidor, på din fritid.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
I dag känner du dig som en glittrande stjärna, eftersom du kommer att ha framgång med ditt projekt och sticka ut från de andra.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det kan ha kommit grus i maskineriet i relationen till din partner eller en annan närstående - prioritera att få det löst.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det är viktigt, att du förmår se det positiva i situationen, även om du hade önskat att den var annorlunda. Var positiv.
Skytten 22. november - 20. december
Om du försöker överbevisa andra om din sak, har du säkert god chans att lyckas. Din argumentation kommer att vara bra.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Någon, som du tidigare har kunna lita på, kan nu ha visat sig att inte kunna leva upp till dina förväntningar.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Kärleken sköter sig inte bara själv. Om du flyger runt hela tiden, kan du snabbt sakna energi och överskott till att älska.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha svårt med att komma upp i varv ordentligt, och du kan känna en generell trötthet. Fråga dig själv varför.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Var öppen för nya idéer och andra sätt att se tingen på. Du behöver inte ändra din syn, men inspiration är sällan något dåligt.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
I dag verkar bli en skön dag, då du kan sola dig i andras uppmärksamhet och mottaga komplimanger från flera håll.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Andra kanske missunnar dig det liv, du lever, men själv känner du, att du saknar något. Hitta orsaken till ditt missnöje.

Videoblogg

hahaha omgosh vet inte vad som va med mig. Sa fel hela tiden. I alla fall Jag skulle ha en xs men råkde ta en xl





så fin låt


Hemma

Jao jag är redan hemma egentligen har jag en till dansföreställning nu Men tack vara mina kär *host* danslärare så vägrar jag vara med på den. Spelar ingen roll om någon blir sur för noway att jag är med engång till! Aja nog med det. Började dagen med att jag skjussade elin till teatern och sedan tog hon min cyckel och cycklade till sin skola och så vare lite rep sen vare lunch träffade upp Linda och vi gick och åt pizza. Sen så glömde jag min mobil på toaletten så vi fick gå tillbaka hela vägen och hämta den hahah. I alla fall sen vare rep igen linda var med som tur var. Och sen vare paus igen och vi satt och åt glass och så kom det någon och prata med oss på engelska hahha så satt han sig vid oss och prata haha sen skulle vi tillbaka och dansa hade dansföreställning det söööööööööööög! Usch är så arg! aja jag hatar mina dans lärare buade när dom nämde deras namn på finalen och Daniela baah " ååh jag älskar er" helt oseriöst. Aja sen gick jag och Linda och köpte godis och sen så va vi hos henne ett tag sen kom min mamma och hämtade mig för hon skulle hämta jobbar bilden.

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Ibland kan det vara svårare att välja, när det finns många möjligheter, än när det finns få - men det är trots allt en lyx.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kan vara på väg in i eller vara på gränsen till något, som säkert kommer att sluta som ett känslomässigt kaos. Är det värt det?
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du har ett stort nätverk, men du är inte alltid bra nog på att utnyttja det. Pröva att tänka på, hur du kan använda det bättre.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Hur vore det med en fri kväll? En sådan, där matlagningen är något, man köper sig ifrån, och mobilen får lov att vara avstängd?
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan vara irriterad över något, som någon har sagt. Du får välja om du vill ta upp det eller glömma det. Att sura nyttar inte.
Skytten 22. november - 20. december
Du verkar ha tur med de saker, som du sysselsätter dig med i dag, så det skall du självklart dra nytta av.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag bör du sätta mål för de saker, som du håller på med. Det tvingar dig till att bara arbeta med något, som är relevant.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Din närmaste omgivning kan gå runt med en känsla av att vara åsidosatt, eftersom dina tankar är på alla möjliga andra ställen.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan känna ett behov för större ömhet och erkännande från din partner, men om du inte säger det, vet han/hon det knappast.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du behöver röra på dig. Det kan vara svårt att hitta tid till motion i en upptagen vardag, men du skulle må bättre av det.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det kan vara nödvändigt att dra ett streck i sanden i relation till en kollega eller bekant, som har svårt att respektera gränsen.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Ju mera du fokuserar på något som ett potentiellt problem, ju större sannolikhet är det också för, att det faktiskt blir det.

G i idrott

Btw så kom min idrotts lärare till mig ida och sa att hon sätter G på mig ändå. Fatta inte riktigt varför men Får i alla fall G nu. Så är stolt över mig själv. Så slutar 9an med bara 3 ign. Inte så dåligt men MASSA G+ som stör mig så extremt. Varför inte bara sätta VG på engång. Det syns ju ändåså inte i betyget om man får ett G+ det ser ju ut som ett G. ååh så störd. Speiclet i engelskan då jag fick VG nationella provet men bara G+ i slut betyg. Liksom hon vet hur hårt jag kämpat för att nå ett VG så får jag bara ett G+ även fast jag fick VG på nationella. Aja ska blåsa mitt hår LITE nu annars blir det fult. Men ha det så bra over and out<3

sträkning

Vill ni veta en så inte så jätte rolig sak, jag har sträckt mig. Det gör as mycket kan knappt gå och har föreställningar imorgon och SM om 1½ vecka. Hej typ döda mig!

dagen

(fortsättning på förrainlägget) Sedan satt jag väl bara där inne och inte gjorde ett piss. Sen så satt jag kvar ett tag på skolan med Linda som alltid. Trevligt trevligt. Hahaha så kul när Johan och Jonathan gick för bi haha jonathan brukade ge Linda en så kallas jag-vill-inte-säga-hej-egentligen-så-tro-inte-att-vi-är-vänner hahah eller fjortis/bitch blick. haha han baah "jag gör ingen fjortis blick nu va" hahahah höll på att dö. Sen kom han tillbaka för hans lärare ringde och fråga vart han trodde han var på väg för han skulle ha kvarsittning. Sen åkte jag hem satt här ett tag och sedan träning. Gick inge bra för kan inte andas... Aja nu sitter jag och kollar på desperata hemma fruar gossip girl va för ett tag sen men ska hoppa in och duscha super snabbt nu. See ya<3


dagen

Okej ska försöka skriva lite fort eller så skriver jag resten sen. I alla fall hade 10 min sovmorgon woooow hahah vi hade dansrep hela dagen idag imorgon är det rep hela dagen också och sen föreställningar på kvällen. Usch vill inte vara med. Men vill itne svika Daniela L. Vi kom dit och så skulle vi ta kort och jag var en av hipphopparna. Alla hade den gråa klasströjan utom jag, för jag har ingen. Så jag hade en svart och stod i mitten rak fram och alla in mot mig. Men det va nog fint och sen  satt några andra som dansade lite andra danser. sen fick vi 9or rast satt nere och pratade med daniela l, emelie, nicole och anna. Kul kul och så tränade jag och Daniela L lyftet. Jag ska lyfta henne och gå runt med henne i ett halft varv. Och jag är ju så jätte stark, not... I alla fall sen fick vi komma tillbaka och började träningarna gick bra men lite svårt att dansa i 9a cm höga klackar men det gick och hipphoppen som dom kallar det hahaha gick väl också bra. Sen dansar inte jag i någon mer dans eftersom jag inte får vara med i nicolettas dans. Sen lunch sprang runt på skolan överallt med Linda som vanligt. Sen blev det rep igen va inte med då alls för va borta och pratade med pappa i telefonen när jag tydligen skulle dansa. Men kunde inte vara där inne det var så sjukt konstig luft.

Hinner inte skriva någe mer just nu för nu börjar the hills.

...

Skrik dina ord, behåll ditt flin
Det är ändåså jag som kommer stå då du ligger.


Bilder på mig och linda från olika dagar


vänner

falska vänner: Kallar dina föräldrar för Herr och Fru.
äkta vänner: Kallar dina föräldrar mamma och pappa.


falska vänner: Löser ut dig från fängelset, och berättar att du gjort något dumt.
äkta vänner: Sitter vid din sida och säger: "Det var verkligen dumt! Men fyfan va kul vi hade!"



falska vänner: Kommer aldrig få se dig gråta.
äkta vänner: Tar dig i sin famn, och gråter med dig.


falska vänner: Lånar dina saker ett par dagar, sedan får du dom tillbaks.
äkta vänner: Behåller skiten så länge att dom glömmer vem som äger sakerna.



falska vänner: Vet en del om dig.
äkta vänner: Kan skriva en hel bok med direkta citat om dig.




falska vänner: Vill förlåta dig om alla andra gör det.
äkta vänner: Vill slå alla andra för att de har lämnat dig.


falska vänner: Knackar på din dörr.
äkta vänner: Går in och säger : "Jag är hemma!"


falska vänner: Är i ditt i liv ett tag.
äkta vänner: Är en del av ditt liv för alltid.



falska vänner: Vill ta din drink i från dig när dom menar att du fått nog.
äkta vänner: Vill titta på när du snublar över allt och säga drick upp resten.



falska vänner: vill snacka skit tillbax till den personen som snackat skit om dig.
äkta vänner:  Vill slå in tänderna på personen som snackat skit.


falska vänner: Kommer ignorera denna skrift.
äkta vänner: Vill kopiera den, och klistra in den på sin bilddagbok, för att visa folk dom falska vännerna så att folk lägger mer tid på dom äkta och verkligen bryr sig om dom. Och struntar i dom falska, dom tar bara dyrbar tid man kunde ha lagt på dom äkta, dom man verkligen älskar <3


horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan känna dig klämd i en viss sak på ditt arbete, och du kan ha svårt att komma på, vilket ben du skall stå på.
Vågen 23. september - 22. oktober
Innan du hoppar på vagnen och börjar kritisera andra, bör du se dig själv i spegeln och tänka på, vad du själv skulle ha gjort.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du behöver lite mera luft till vardags. Det kan vara mentalt eller fysiskt. Det kan ge dig den välbehövliga känslan av överskott.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du vill säkert ha nya uppgifter och kasta dig ut i nya projekt. Det är spännande - men det sliter också på krafterna!
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Glöm inte att ha tid till dem, som betyder mest för dig. Oftast är det lättast att nedprioritera dem, som är närmast.
Skytten 22. november - 20. december
Om du själv gör det, vet du, att det blir ordentligt gjort. Så tänker du säkert ofta. Men du bör lära dig att deligera ansvaret.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan vara din egen värsta kritiker. Det är bra med självkritik, men inte om det går till överdrift och blir destruktivt.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du bör lära dig att prioritera dina uppgifter, så att du får en överblick, vilka som är viktiga, och vilka som bara verkar det.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du bör lära dig att att prioritera bättre. Det är inte mängden uppgifter, som stressar, utan däremot sättet, du hanterar dem på.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Låt bli att generalisera utifrån ett tillfälle. Bara för att du har haft otur i en situation, behöver det inte förbli så.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan sakna energi, och det kan ibland göra dig utslagen. Du bör hitta ett frirum, där du har tankarna på något helt annat.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan ha gått igenom något, som har tärt hårt på dig känslomässigt. Du bör ev. få hjälp till att resa dig upp igen.

gossip

Nu har det hänt igen, skrev ju för några veckor sedan att christina augliera alltid syns ute på fester. Nu har det hänt igen. Liksom alla andra gånger behövde hon hjälp för att kunna stå på sina klackar. Kanske hon bör lunga ner sig lite och spendera lite tid med sonen max. Annars kanske hon får sin barn ifrån sig.



Emo

När jag badade så passade jag på att raka bena eftersom nu till sommaren är mycket finare med rakade ben till klänningar och sånt. Men jag råkade slinta med rakhyvlen så jag råkade skära mig så jag blöder på mitt ben nu.


bada

Aja ska hoppa in och lägga mig i ett vamrt bad nu. Skriver mer senare, see ya<3

gitarr

sitter och spelar gitarr. Med lite fusk dock för har guitar pro 5. Så det är soft har fått till början nu men ska bara få lite tempo i det där som ni ser på bilden.

Image and video hosting by TinyPic

ska låta såhär....
 

Godis

Asså är sjukt sugen på godis. Usch och såg på en blogg där hon hade en bild på banankola ååh blä va sugen jag vart på det. Men orkar inte pallra mig ner och köpa det.

veckans


Tråkmånsar: Nu när sommaren är här är det så ute med tråkmånsar som sitter hemma och gör ingenting. Gå ut i solen ha kul skratta va med vänner. Vad som helst bara va inte tråkiga och sitt inne, va ute och tärffa nya männiksor.

Kissie: hon vart ju på min inne lista för ca 3 veckor sedan. Men något efter bråket med fanny gjorde henne så tårkig. Vet inte vad det är men gillar inte hennes blogg längre.

göstlösen på bdb: Är ni så jävla fula så ni inte vågar visa er ,eller vadå?
varför ens skaffa en bilddagbok om man inte får kolla på dina bilder?
De heter liksom "bilddagboken" , inte "ingenfårsemigförjagärsåfuldagboken"
Så snälla, ta bort eran bdb eller nått !
Vf ska ni få kolla på mina bilder ,om jag inte får kolla på era? (kopierat från emelie http://phallandraa.blogg.se



Kärlek: ännu en vecka får kärlek vara på innelistan. Inget är verkligen bättre än kärlek.

Tom typ as packad


dålig uppdatering

Förlåt för en dålig uppdatering idag men kom nyss hem. Först så på morgonen åkte jag till varlforska pcj sjöng det gick bra förutom att jag tappa texten en gång. Sen blev det skolan och skulle ha dansrep. Men då kom daniela L och sa att hon inte skulle vara med på träningen så då var det ingen idée förmig för kan ju inte dansa rolands dans utan henne och får itne vara med på nicolettas dans och på hipphoppen så kan jag ju dansa med utan evin (som kanske inte ens ska vara med på dansföreställningen?) ser det cp ut. Så åkte ner på stan med linda. Vi har typ varit där tills nu och vi har bärjat en "tävling" hahah man måste gå fram och kyssna någon bara. Den den andra säger att man ska. Men vissa får man säga nej till. Och nu har hon bestämt att jag ska kyssa en speciel jag inte kan nämna här imorgon. Och sen tror hon inte att jag kommer våga så jag verkligen måste det nu gaah kommer dö.

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det nyttar inte, att du lägger krafter på att ångra dig för saker, som du HAR gjort. Du skall istället lära dig av dina misstag.
Vågen 23. september - 22. oktober
I dag känner du dig säkert berikad av ett stort mentalt överskott, som inte bara du, utan också din omgivning kommer njuta av.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan uppleva, att en kollega är nästan överhjälpsam i en viss situation, vilket gör, att du är osäker på motivet.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du får inte låta negativa känslor få utlopp på fel ställen. Det är t.ex. inte din partners fel, att du är sur på din chef.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
I dag skall du se upp, så att du inte blir en part i en intern uppgörelse, som egentligen rör några andra.
Skytten 22. november - 20. december
Ge dig själv tillfälle för ett andrum. Man kan springa mycket snabbt, men man kan bara fortsätta, om man får vila längs vägen.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Tips: Säg inte något till andra, som du inte själv skulle vilja höra. Om det är något som förmedlas snabbt, så är det skvaller.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan ha svårt att prioritera de uppgifter, som landar på ditt skrivbord - även dem, som kanske inte ens hör hemma där.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Var öppen och tillmötesgående gentemot en ny kollega eller liknande, som du kan bli introducerad för i dag. Ge personen en chans.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det är inte kul, men du måste lära dig säga ifrån - också till saker, du gärna vill delta i, för du måste fokusera på det du gör.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du känner kanske, att du har kört fast i ditt jobb, men du behöver inte nödvändigtvis söka ett nytt för att få nya utmaningar.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Man blir aldrig för gammal för att kunna ta emot ett gott råd hemmifrån. Lyssna - och använd det, om du kan. Vilket du säkert kan.

jobbigt

ååååååh jobbigt, kolla alltid när jag går någonstans så sjugner jag alltid men nu måste jag vila min röst tills imoron så varjegång jag reser mig upp måste jag sägatill mig själv "inte sjunga, inte sjunga"

Panik

Jag gjorde inga röstävningar innan jag började sjunga och som ni vet har ju greaterst love of all (den sara sjunga i talang) massa höga toner så nu har jag skit ont i halsen och kommer säkert ha skit mycket ondare imorgon när jag ska sjunga. Och ska sjunga den låten. Aaah döda mig!!!!!!!!

vill inte sluta skolan

åååh jag vill så inte sluta skolan nu. Dock kan alla lektioner och prov och sånt sluta men inte att vara i skolan. bläää. Vill gå ett år till men att man inte behöver plugga. i alla fall några veckor till.

Tidsfördriv

vem ringde dig senast?: mamma
Vem kysste dig senast? haha de du .
Vem kramade dig senast? mamma
Vad har du för bh på dig just nu?: en vit .
vad har du för trosor på dej just nu? vita
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det?: kom ihåg klackskor imorgon till dansen ;) annars dampar roland ;) (daniela L)
vad brukar folk få för intryck av dig: bitch ?
har du någon gång klätt dig horigt? kan ha hänt
har folk kallat dig slampa/bitch/hora? ah
har du slagit någon riktig hårt? hahaha jora 
använder du parfym? jao
vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? bena konstigt nog ^o| 
vilka slags killar faller du för? olika.
vad kollar du på först hos en kille? kläder, läppar och händer typ 
vad är klockan?: 20.24
vilken färg har din mobil?: blå och vit 
vad ska du göra nu?: ska väl duscha snart 
har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? jao...
är du social?: alltid 24/7
känner du att du orkar en fråga till ? ah
kan du gå utan smink? beror på


...

You got me wrapped around your finger

hahahah

Jo en sak jag bara måste berätta hahah kolla både jag och Linda hade upptagen som status på msn på morgon så ingen av oss såg när en person logga in (kan inte säga vem) och så hade den inte skrivit till mig (och nu tänker ni att jag tycker den måste skriva till mig men det är inte så utan en annan sak) så vi tänkte dryga oss lite och skriva samma sak samtidigt och så gjorde vi det och så logga den ut då kom vi på att den loggar in när den sätter på datorn så det var säkert dens mamma eller syskon ahahahhah.  

hejhej

Hejhej är hemma nu eller har varit det ett tag var ju på SM träning Det gick väl sådär. Orkade typ ingenting. Men jaa så kan det ju också gå. Imorgon så ska jag till carlforska och sjunga på morgonen och sedan vid lunch kommer jag tillbaka till min skola och då har vi rep till förestälningen som är på onsdag. Usch har egentligen inge lust att vara med. Älskar att dansa men skolans dans är så tråkig. Usch. Ska locka mitt hår lite och sedan blir det mat sen duscha sen kanske hem till Linda och gratta henne och så men det var väl allt ni får ha det så bra så länge see ya<3

Goddag

hallå vaknade för typ en timme sedan av att pappa ringde. Skulle få guitar pro 5 eller vad den heter. Så har instalerat den och så nu. så ska spela lite sen. Senare har jag SM träning som jag verkligen måste gå på för snart är det SM och har varit på typ hälften av träningarna. Lite bläit eftersom Linda fyller år och skulle till henne. Men ska fortsätta spela lite gitarr och så nu see ya<3

Godnatt

ååh snart kommer jag somna här framför datorn. Blä ska nog gå och lägga mig nu. Var uppe sent igår också. Måste ju få min skönhets sömn med söta drömmar. Hoppas dom blir lika söta som förra natten. Dock kan jag inte säga vad det handlade om och inte om vem. Sorry men Linda fattar nog. Men ni får ha det så bra så hörs vi när jag vaknar ha det bra och sakna inte mig för mycket nu bara. Hejs svejs<3

aj aj & åter aj

ååh det gjorde skit ont. Skulle ta av lösögonfransarna då hade limmet fasnat i mina egna ögonfransar så drog med as många av mina egna. Så himla ont.


sminka av mig

Ska gå och sminka av mig nu. Och ta bort ögonfransarna och borsta tänderna och allt sånt som man gör innan man ska hoppa i säng. Dock vet jag inte om jag ska hoppa i säng nu men det är alltid skkönt att sminka av sig.

bra & dåliga saker om att fylla sent

Jag fyller ju i slutet av året då (oktober) Det finns ju såklart för och nackdelar med det som jag tänkte dela av mig med. En bra sak är ju att man får barnbidraget sommaren mellan 9an och 1a  på gymnasiet så man slipper jobba. När man bli äldre då vill man ju vara så ung som möjligt och då om man fyller sent så är man ju yngre ett bra tag medans alla andra som fyller tidigare redan är gamla. hum hur ska man förklara det. Jo ingen vill ju fylla 40. då om man fyller tidigt blir man ju 40 snabbt men om man fyller sent så är man ju 39 lite längre innan man fyller 40. Det är väl dom bra sakerna jag kommer på. Dom dåliga är väl nu när man är liten att man vill vara äldre typ nu när alla ska börja övningsköra då måste man vänta i 1000 år. Och sen när man ska fylla 18 då måste man vänta tills man får gå ut med alla kompisarna på krogen och man kan inte ta körkort när dom andra tar och sånt. Men ja allt  har ju sinna för och nackdelar.

en minut

haha ojoj en minut sedan jag skrev måste skriva hahahahaha . Va fult dethär blir mer som en lek än vad jag håller på med. I alla fall jag sitter och pratar med tess  om jobb och tjäna pengar hahahah . Och med Linda om hemlisar hahahahah. Nej kan itne skriva ut sånt här på bloggen ÄN. Men en dag kommer det nog ut lovar jag.

20 inlägg

hahaha har redan 20 inlägg och dagen har inte ens börjat än. Hahaha vem vet hur dethär kan gå. Nu blir det väl 21 haha yääs. Nu gäller det bara att få lite mer unika och lite kommentarer sen blir det nog bra. Fler inlägg kommer ju såklart eftersom jag ska nog åka och gratta linda idag. Fast efter jag sovit.

posh24

Asså posh24 har blivigt så tråkig den senaste tiden. Eller så är det alla kändisar som sitter i någon hålla någonstans och gömmer sig. Låt min bli kändis så jag kan få igån värden igen.

Min man är hetast

Image and video hosting by TinyPic

GRTTTTTTTTIS

Grattis till värdens bästa Linda Enquist som fyller hela 16 år idag, wieeeeeeeee

skriv humör

Nu är jag på riktigt skrivhumör, Men vet inte vad jag ska skriva om oops hahahah aja får väl leta runt lite efter något kul

liten

Hahah såhär var det när jag va liten. Alla ville alltid ta kort och det gick bra. Men alla sa alltid "lee" när dom tog och då blev jag törtt på det efter 2 veckor på rodos( stavas det så) så när farmor eller mamma kommer inte ihåg sa le så gjorde jag alltid tvärt om.



inte lite söt bild eller, min syster  ler som ett fån.

bästa

hahah denhär bilden är bäst.


töffing

jag är en töffing!!!!!


hahahaha

jao allt och inget är väl fint. Men vill ha lite mer inlägg så jag kommer tillbaka till mest aktiva. Så kommer väl skriva massa saker om allt och inget. Kanske inte precis sådär jag gjorde nyss, oops. Hahahah aja shit happens hahah

------

allt och inget

------

allt och inget

----------

allt och inget

--------

allt och inget

-------

allt och inget

------

allt och inget

------

allt och inget

--------

allt och inget

----

allt och inget

------

allt och inget

...

You got me wrapped around your finger


skam

Usch vilken skam. Vi kom inte ens topp 10!!!!!!!!!!!

vinnaren

Det är den sista nu och jag tror och hoppar på att sverige vinner eller hon som är wanna be charlott eller hur hon stvar sitt namn

vissa låtar

Usch vissa låtar är verkligen så dåliga. Har lyssnat på en hel låt än så länge. Det var englands dom andra usch.

esc

nu börjar det. Btw så blev det itne linda. Skulle typ precis åka så fick hennes pappa damp på henne så fick inte sova där . buhuuu

hahah humor

Image and video hosting by TinyPic

hemma

Halloj är hemma nu en stund ska snart till linda igen. Blir att sova där istället.

Denhär med

Denhär är också skit söt.


Hunden

åååh asså kan verkligen inte sluta tänka på den här hunden. Den är så sööööt vill ha den!



esc

udag är det esc och Linda och jag ska kolla. Hon ska faktist sova hos mig idag. Tror jag kommer inte ihåg hur vi bestämde. Eftersom det är hennes födelsedag imorgon. Men vi ska i alla fall kolla tillsammans.

skrivA

Jao då kommer vi till denhär delen då jag faktist måste skriva lite också. Hum men det är svårt för det händer inte så mycket. Eller jo det händer massa saker men vissa kan man inte skriva ut här på bloggen, Inte än i alla fall *lalal*. I alla fall ser att mörka moln håller på intar våran lilla stad. Bara det inte börjar renga på oss då vi är där.

bloggkoll

Kolla nyss på bloggkoll på hur många som bevakade mig där. Och såg att jag hade förlorat en. Och jag kan förstå det för senaste veckan har jag varit så inaktiv så det finns inte men jag ska skärpa mig och börja skriva massa igen. För ingen vill ju läsa en tråkig blogg.

...

But you see, it's not me,
It's not my family,
In your head, in your head,
They are fighting.


ögonbryn

plockade nyss mina ögon bryn. Usch det gör så ont. Speiclet när man har gjort höger och sedan ska börja på vänster. Aja men ska fortsätta sminka mig nu.

inget att skriva om

åååååååh det är så tråkigt sitter bara och väntar på bättre tiden haha lol. Men har verkligen ingenting att skriva om. Det händer inget speiclet roligt i kändis värden förutom att alla är där borta någongstans förut om paris hilton. men ja va kul haha. Men blir nog mer ikväll eller något.

marknaden


Idag blir det marknaden med Linda och Elin och nå guys.

week

sitter och lyssnar på denhär låten jsut nu. Duscha nyss ska fixa mig om en stund.


Linda

hahah Linda dör för jag får hyper panik enligt henne hahahhah


godmorgon

Godmorgon sitter här och tar bort min smink jag inte orkade igår, oops. Gick och la vid 3 men somnade inte på engång. iih hade värdens sötaste dröm. Aja sitter här nu och gör ingenting. Senare ska jag vara med Linda Pinda. Se vad vi hittar på. Det blir ju alltid något skoj såklart.  

horoskop

 Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan nå mycket längre genom att sköta dina kontakter och göra lite mer för att vara tillmötesgående, när de behöver hjälp.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du besitter en enorm kunskap, som du inte alltid känner blir använd. Vet andra, vilka kompetenser du egentligen har?
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan möta någon, som är väldigt duktig på att sälja sina egna idéer, men som kanske inte klarar av mycket mer än det.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
I dag kommer du förmodligen behöva lite tid för dig själv, för du har några saker, som du måste tänka igenom grundligt.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du bör vara uppmärksam på, att du inte hamnar i en situation, där du upptäcker, att du har satt dig själv mellan två stolar.
Skytten 22. november - 20. december
Det är minst lika viktigt att veta, hur du skall söka information, som det är, att sitta inne med kunskap inom alla områden.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Ställ inte kritiska frågor, som dyker ner i detaljen, i dag. Håll dig till de stora linjerna, och var positiv.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan känna, att du har svårt att få gehör hos de människor, som omger dig, och det är en frustrerande faktor.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan vara ny i ett visst sammanhang och ha många goda idéer till förändringar. Vänta dock lite, tills du läst av din omgivning.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan möta en människa, som du inte omedelbart passar bra med, men visa den respekt du kan använda av. Var taktisk.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Lämna alla dina eventuella mindervärdeskomplex hemma, och håll inte igen, när du väl har kommit ut genom dörren.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan ha många bollar i luften, och du kan ha svårt att bestämma dig för, i vilken ordningsföljd du skall försöka ta dem.

ahahah

åååh Linda är så död hahaha

saknad

Det är inte bara tess  som är saknad utan värdens bästa och snyggaste Jonna Ström

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Snyggingen 16 år

På söndagen fyller Linda 16 år. Så se upp på vägarna hahahha. Var bara tvungen att skriva det. Är ju inte hemma på söndag så får ringa och gratta henne ist. Hoppas hon får ne kanin. hahaha hon önskar sig det.
Image and video hosting by TinyPic

...

You make me smile now, so please stay for a while now

hahah

Men varför tror alla det hahahah...

så bra


till anonym

Tack :)<3

dagen

Okej jag ska försöka inte skriva så långt om dagen och vissa delar kan jag verkligen inte ta upp. Hahah men började med att musik och då satt jag och Linda i hissen i nya bygnaden och rapade och spelade in våran snygga låt om mozart och beethoven hahha. Så baah kommer jonatan och fake och baah öppnar hissen och baah "det var inga killar i 5an"  sedan så sa dom att det brukade vara killar i 5an där och dom inte hade hört oss bara att det var någon där och sedan hörde man oss skratta i hela trappuppgången hahah. och sedan var det svenska kommer inte ihåg vad vi gjorde. sen innan matten skulle börja så hade vi våran "fight" hahaha vi brukar sitta och verkligen mala på slag på varandra och sedan så baah råka jag slå hennes käke ur led. Men den vart bra sen hahah. Aja sen vare matte gjorde kemi prov men klarade det inte *suck* aja skit happens. Sen så efter det var det lunch vi satt i hisen och åt godis hahaha sen så skulle engelskan börja så hade vi engelska satt mest och skrev och rita på bänkarna som vanligt. oops det skulle vi inte gjort pga vilka som brukar sitta där på måndagar hahaha. I alla fall sen slutade vi och vi satt och väntade på en i skolan hahah vi typ slogs då också och sen baah kom en person hahaha aja shit happens sen gick vi ner på stan typ till kiks, gina och hm hahah sen blev det donken för vi orkade inte gå/stå så vi satt där i typ 2½ timme och prata om allt hahaha och sen kom en person så då stack vi hem till mig. Sen så var vi här gjorde massa saker haha.

bolibompa sara



likhet?

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan vara influerad negativt av andras åsikter om någon, men kan uppleva, att era inbördes förhållanden är ganska olika.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kan visst lugnt ta helgledigt med en god känsla i magen. Veckan har varit tuff, men du har hunnit, det du skulle.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det är aldrig för sent att kämpa för det, du verkligen känner för. Oavsett utfallet blir du glad för att ha gjort, vad du kunde.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Under de närmaste par dagarna skall du skära bort allt överflödigt och istället koncentrera dig på det nära - och på de närmaste.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan ha en ganska stor påverkan på andra människor, och därför är det särskilt viktigt, hur du reagerar i dag.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan känna dig splittrad mellan flera saker, som du vill, men fråga dig själv, vad du brinner allramest för.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan bli överraskad av, att en situation, som uppstår i dag, kan ta en helt annan vändning, än vad du hade trott.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det är mer sannolikt, att du kommer ångra dig för att du inte har tagit en chans, än att du kommer ångra dig för att ha försökt!
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är bra att ställa höga krav på sig själv - men det är dumt att ställa så höga krav, att du aldrig kommer kunna infria dem!
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det kan bli en lång dag att ta sig igenom, men med all sannolikhet får du en välförtjänt härlig fredagskväll.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Ju mera du ger av dig själv, ju mer kan du också räkna med att få tillbaks. Det gäller inte bara i kärlek, utan i alla relationer.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Låt bli med att tro, att du kan gissa dig till, vad andra människor verkligen menar eller önskar. Låt dem själv komma till orda.

no more Linda

ååh, Linda åkte nyss så sitter här vid msn och pratar med en lite person hahahahahha det är nice det också.

...

you make me wanna *lalal*

uppdatering

sitter här och gör ingenting håller på och kollar lite bloggar och sånt.

...

fjärilarna flyger varje gång jag tänker på dig


videoblogg


dumpamig.blogg.se
Uppladdat av dumpamig

ansiktsmask

hejhej har en ansiktsmask just nu. Elin tog nyss bort den och det blev skit bra på henne. Videobloggen eller vad man ska kalla det kommer upp snart.

kort

spelade nyss kort med min syster och vi filmade samtidigt hahaha ojoj ni kommer skratta åt oss hahha

vanessa

Man säger ju inte nej tack till hennes hår. Men till hennes kille är kan man säga nej till.


tupplur på soffan

Hejhej allihopa sitter här och äter på ett äpple. Vaknade nyss efter min lilla tupplur på soffan. Det var riktigt skönt att få sova lite extra för är riktigt trött. Och så fryser jag som jag vet inte vad.

glömde

hahhah en sak glömde jag. Egentligen har vi ju avslutningssamltals vecka denhär veckan och alla ska sluta vid 2. Men eftersom våra danslärare är så dåliga på att planera (och sedan skyller allt på oss) så är vi ju tvunga att stanna kvar. Men Linda skulle i alla fall hem så följde med henne ut till cycklarna så satt vi där och prata ett tag sen skulle hon gå men det fick hon inte för mig så höll om henne och försökte fälla henne då bara kom det några tjejer i 6an eller något baah till Linda

dom: har du skaffat pojkvän än?
båda baah ööh och sedan började skratta och sen baah
Dom: är ni bästisar?
vi baah kolla på varandra och sedan baah "aaah" samtidigt.
Sen en av tjejerna baah
Dom: du är lik min syster (pekar på Linda)
jag: men vem är jag lik, jag vill också vara lik någon.
Den andra tjejn baah
Dom: bolibompa sara
hahahahha vet inte om man ska ta det som en komplimang eller något hahahah vem är hon egentligen?


horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du får sannolikt mest ut av att vara öppen och direkt. Låt bli med att sopa in det mera ömtåliga under mattan.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du skall verkligen inte dra dig för att utnyttja ditt nätverk, om de skulle kunna hjälpa dig i en situation på ditt arbete.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Arbete: Det finns ingen grund till, att du skulle känna dig underlägsen dina kolleger. Osäkerheten finns bara i dig själv.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan få en dag, där allt känns som en uppförsbacke. Skjut upp de kamper, som inte är nödvändiga. Det blir bättre i morgon.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du har en mycket bättre chans att lyckas, om du koncentrerar dig på en sak åt gången och inte sprider energin.
Skytten 22. november - 20. december
I dag kommer du säkert få stor genomslagskraft, och dina argument förmår att vinna gehör även hos de mest skeptiska.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det kan vara viktigt för dig att ge klart uttryck för din hållning i en sak, där du är i opposition till den "officiella åsikten".
Stenbocken 21. december - 19. januari
Försök att slappna av. Jo, du kan! Sitt helt stilla en stund. Låt bli med att vara på väg till något. Koncentrera dig på nuet.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag kommer du kanske uppleva, att din ekonomi får en liten energi-injektion, som säkert är mycket välbehövlig.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan stå inför en uppgift, som är av stor vikt. Det kan göra dig nervös, men försök att använda nervositeten konstruktivt.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Låt dig inte luras av på ytan söta ord, som blir sagda med en dold agenda. Tänk igenom vad andra kan ha för motiv.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan ha blivit betagen av en annan människa, och även om du vet, att det knappast är klokt, har du svårt att släppa tanken.

Hemma

Kom hem för typ en halvtimme sedan. Dagen har varit sjukt rolig. Började med biologi men hade studietid eftersom vi inte har något kvar att göra. Så jag och Linda satt och gjorde våran musik sak. Och när vi skulle gå tillbaka till klassrummet då Linda baah "där är han" iih såhär nära att vi nuddade varandra (vem jag är typ kär i får ni inte veta *lalal*) Sen var det svenska/engelska. Började med att jag letade lite arbeten i mitt skåp hittade några i alla fall. Sen gick jag och Linda och gjorde våran musik sak. Sen var det SO gjorde två prov. Det ena jag skrev gick bra. Svara på allt och skrev en hel sida på MVG frågan. Men spelar ingen roll vad jag får för kommer ändåså bara få G. Och det andra var muntligt. Det gick också bra fick G på det. Hahah när vi skulle gå och göra det han baah "aah amanda du och jag går iväg, hehhe du och jag amanda" hahah jag och Linda baah kolla på varandra och börja asgarva. Sen vare lunch. Jag och Linda var lite överallt. Men när vi satt och sjöng eller ja vi skrek mest i korridoren i gamlabygnaden var roligast. Hahahah *inge kommentarer* sen så gick vi ner i våran korridor och där va hennes lilla hahah "älskling" hahahah. Sen så vare engelska och vi hade typ pennkrig och skrev massa saker på bänkarna och papper och sen kom våran lärare och ville se hon baah " jag säger inte till någon" och sedan när hon hade sätt hon baah till linda "är inte han lite för ung" hahah. I alla fall sen var det dans. Dansade typ 3 ggr av 100000000. Det är för en av mina lärare är bitch och inte låter mig få vara med. Det är liksom 3 åttor jag inte kan och det lär man sig på 10 min. Usch hata. det var samma sak förra året. Sen skulle jag hem och på vägen tärffade jag värdens saknade Adam krull. Stod typ och prata med honom mitt i backen i typ en timme om allt. Sen bar det hem och nu sitter jag här och skriver. Ska läsa lite kemi i 10 min tills The hills börjar. Ha det bra.

11/6

Kan knappt vänta tills den 11/6 då tess kommer. iiiiiih har inte tärffat hennes en typ i början av januari. Hon kommer hir under vattendraget perioden och så ska vi ha lite fun fun hahahah. förra året va oslagbart och iår ska bli minst lika bra om inte bättre.

hälsa på värdens bästa kusinbarn här

duscha

Ska hoppa in och duscha nu eller badar vet inte riktigt. För fryser nästan sönder. Men det har jag ju redan skrivit.

Veckans

Image and video hosting by TinyPic
Kissie och fennys bråk: Det var kul ett tag men sen blev det för överdrivet och överspelat. Efter ett tag verkade det inte ens äckta utan som kissie sa ett pr-trick. Men aja dom gör vad dom vill med sinna liv.

Skolan: Skolan känns så ute just nu. Orkar verkligen inte med den längre. Men åt andra sidan skulle det inte vara så tokigt att bara vara där några extra dagar. varför säger jag inte. Men det är ändåså skönt att skolan snart är slut, 15 dagar kvar.
Image and video hosting by TinyPic

Kärlek: Jo jag vet att jag ahr pratat mycket om att kärlek inte existerar och det är bara töntigt. Men det var nog bara för det sög just då. Men nu är det inne igen. Är det inte lite mysigt att vara lite små kär i alla.

fryser

Vet inte varför men fryser sjukt mycker just nu. Usch tror jag kommer frysa till dötts eller något.


ahaha så kan man ju också sjunga


kärlek

hon sjunger så fint och hon gör denhär låten skit bra och fin.



haha dom är typ sjuka hahah


hahaha bästa

hahah vet inte om det är jag som har dålig humor men satt typ och as garvade pt denhära.


YOUTUBE

Håller på och kollar runt lite på youtube så kommer nog komma typ 100000000000000 youtube klipp. Men stå ut har inget att skriva om och måste ju uppdatera för att hamna på mest aktiva.


...

tänk om jag fortfarande kunde ringa dig


Made

Kollar på Made just nu och han ska bli ballet sak. Vet inte vad det heter när man är kille. Men han verkligen suger.

Prov

Hade ju matte prov idag fick två fel men det blev godkänt ändå yeey. Imorgon har jag två prov i SO på samma lektion. Hur det ska gå vet jag inte.  Men den ena är riktigt lätt för den ska man bara prata om hur dom i U-länderna har det. Och det andra får jag "plugga" lite till.

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan gå och vänta på svar om något, men oavsett hur mycket du tänker på det, kan du inte påskynda processen.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du skulle ev. få glädje av att utvidga vänskapskretsen, så att den (i högre grad) består av folk, vars situation liknar din egen.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Ring en vän/väninna, som du inte har talat med på länge. Man måste ta sig samman, men du kommer vara glad för det efteråt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det är fel att tro, att man skall göra sig förtjänt av att kunna hitta och mottaga kärlek - men man skall vilja och våga den!
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Om du känner, att du trampar vatten, kan du få glädje av att försöka tänka igenom dina mål och drömma helt förutsättningslöst.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan ha vaknat på fel sida av sängen och har därför möjligen inte så mycket konstruktivt att bidra med. Så var hellre tyst.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan uppleva en viss "mittiveckantrötthet" i dag och längta efter, att det skall bli helg. Gör något för att muntra upp dig!
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du har många bra kompetenser, som du kanske inte riktigt får använt i ditt nuvarande jobb. Vet din chef, att du har det så?
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är lätt att vara storsint, om det är andra som betalar notan. Du känner den där typen i förväg - och kan springa in i ännu en.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det ligger en viss sanning i, att man får den största glädjen av att ge. Pröva det själv. Gör något för någon, du tycker om.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det är 10.000 gånger lättare att se andras fel, än det är att erkänna sina egna! Var gärna kritisk - men också självkritisk.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
I varje idéprocess är det viktigt att ha plats för den punkt, där allt är tillåtet, och den enda begränsningen är din fantasi.

Skolan

Börjar om 20 minuter så ska dra om typ 5 min kanske. Har matte prov nu på morgonen så önska mig lycka till. hare bra<3


TEEEEEEEEEEEESS

YEEEEEEEY den 11/6 kommer Tess hit skriver mer imorgon och lägger ut bilder..


Godnatt

Satt nyss och fixa lite med löshåret det är jätte fint just nu och sitter i som en sten. limade lite till, oops. Så ni lär jag aldrig få ut dom. Men det gör inget. Hade dom i tre månader förut och mitt hår blev inte ens slitet. inte det minsta. Men ska hoppa i säng nu ha det så bra och sov gott.

bild

Kollade igenom lite bilder så hittade jag en as bitching bild på mig haha ser ut som värdens bitch, oops. Btw så är den ett år gammal.


Min kära syster

Vet inte vad det är min kära syster hon har typ en trötthets tid. Vet inte varför men hon vill inte skriva i sin blogg. Hon säger att hon inte orkar hon inte vet vad hon ska skriva och sånt. Så jag tycker att ni alla ska gå in på hennes blogg och kommentera massa söta små kommentarer. Det kanske får hennes vilja tillbaka. Eller hon vill men hon orkar inte. http://xcinderella.blogg.se/  

söta små bilder på oss


...

ja jag vet jag är för simpel,
ska va utan för
Men när jag ser dig i ögonen,
så tror jag att du ändå hör

min man

För att min man ska visa hur mycket han älsakr mig ikväll i sovrummet, haha och jag inte vänta.


gossip girl

Kollar på gossip girl och ska packa in mitt hår nu så det blir bra! hahaha somnade ju med toffs så det var helt traslig och allt usch på det!

Hennes röst



Man hör att hon har vuxit i rösten sen förra årets talang. Och blivigt mycket merlika sin storesyster molly.

gift

hahah yeeey jag är bäst för jag är gift. hahahaha

haha

hahah jo jag vet att det var ett onödigt inlägg men har fått det på hjärnan hahahah vet inte var jag fått det ifrån. I alla fall kom nyss hem från dansen det gick väl sådär. Var inte någe taggad eller något. Och i singel så snurrar jag ner på golvet och sen split liggandes och rulla över i sliptt. Och specielt när jag snurrar då drar jag vändster fot i marken så fick tydligen värdens brännsår. Och sedan när jag satt på sidan om så skulle jag flytta foten lite och så känner jag hur jag fasnar i golvet. Så kollar jag ner så ät det as mycket blod på golvet där jag satt och det bara pumpade ut blod från såret. Så fick torka upp det och det på min fot. Eller Helena hjälpte mig .och så fick jag ett pippi plåser.

tänkte bara säga

-Hej

räddaren i nöden

jaop det är jag det. Räddade min syster nyss hon hade glas i foten men vips så tog jag bort den. Är jag inte lite bäst elleR?

prata

Ibland är det skönt att bara får prata ut med någon som verkligen förstår<3

horoskop

 Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du bör tänka dig för en extra gång, innan du talar i dag, för det kan finnas några, som väger dina ord noggrannt. Var koncis.
Vågen 23. september - 22. oktober
Om du vill att din partner skall förstå, hur du egentligen mår, får du grundligt tänka igenom, hur du skall förmedla det.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Jobb: I dag kan du uppleva, att ditt arbete kräver din fulla uppmärksamhet och väsentligt mer tid och tankar än normalt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan ha övertolkat en situation eller en bemärkning och är medveten om det. Du kan ändå ha svårt att släppa det.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
En vän/väninna kan bli besviken på, att du inte visar intresse för eller önskar delta i något, som han/hon går mycket upp i.
Skytten 22. november - 20. december
Det är nu en gång för alla farligt att kasta sten, om man bor i ett glashus. Tänk dig för en extra gång, innan du gör det.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det kan ha uppstått en liten tvist mellan dig och en av dina nära vänner, på grund av ett missförstånd. Få talat ut om det.
Stenbocken 21. december - 19. januari
I dag kan du få möjlighet att visa din kreativitet, och du kommer att njuta av att få tillfälle att även använda den sidan av dig.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag skall du inte kasta dig ut i nya äventyr. Håll dig till det, du kan - och gör det på ett sätt, som du vet fungerar.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Som person kräver du ibland lite mycket av dina närmaste. Därför får du också leva upp till de höga kraven från det andra hållet.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan behöva tid för dig själv. Det är ett helt naturligt behov, som du inte skall vara ledsen för - och heller inte negligera!
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det skall inte så mycket till, för att snacket går - det gäller även i dag, då du kan bevittna kollegialt sladder på jobbet.

danielle white


hahaha

han är bara för bäst ahahahahah dethär är han nyaste video.



cool bild

Höll på och fixade om lite bilder för någon dag sen så blev en bild skit ful förutom ögona. kolla säjva. Jag tycker det är är cool


...

Att du ens kallar dig själv vän.


samhällsekonomi

Ååh nu blir det samhällsekonimi plugg i 20 min sedan så ska jag skriva lite mer eller kanske massa mer. Skriver det som kommer upp i min hjärna kanske ett videoblogg inlägg how now.

döda mig!

åååååååååååh han är fett drygast!!!!!!!!!!!
Image and video hosting by TinyPic

gossip

Asså ingen kan ju ha undgått att kissie och fanny bråkar just nu. Men asså jag tror det är lika mycket myt från båda sidorna. Men att ljuga om att ens så kallade bästa kompis använder droger är bara för mycket som nu kissie gjort. Och om hon nu använde droger så säger man ändåså inte det till halva svergie. Men jag håller inte på någons sida. Har aldrig gillat fanny och kissie verklar lite ja jag vet inte.... Vad tycker ni?

skit inlägg

Jag antar att det kommer bli mest skit inlägg just nu. För såg att jag inte var med på mest aktiva. Buhu. Men jag tycker det är fel att Kenza och kissie ska få vara med på mest aktiv. Tycker inte dom är så aktiva. Speiclet inte kenza skriver typ 3 inlägg om dagen. Man baah aaokej. och liksom alla hittar till deras blogg ändå. Men bajsskola. Det är dens fel att jag inte är med på mest aktiva. För jag måste plugga och inte lägga in massa inlägg. Bajsa på det.

jag sjunger....

nu är jag sjukt nervös. Ni får gå in på denhär sidan och så får ni lyssna. Men bli inte sura om jag inte svarar på era kommentarer det blir bara så konstigt för mig. Sorry men alla fina kommentarer betyder så extremt jag lovar...

www.myspace.com/amandaeklundmusic


hemma + no arbeten

Hej ska bara släng in ett snabbt snabbt inlägg Dagen var bra. Slapp proven utan ska göra prov i kemi någon dag bara och sedan om jag hinner så ska jag göra biologi. Men får inte göra arbeten för det skulle bli så konstigt. Men aja får kämpa ändå. SO kommer jag klara i alla fall för dte är ganska lätt och det är bara ett litet läxförhör på max 5 frågor. Men ska maila min lärare om hur det blir och lite mer uppgifter. Så ni får ha det så bra så länge....

Skolan

Hejhej, sitter här i skolan nu har matte. Asså jag kanske måste göra tre omprov idag och muntligt nationella i matte utan att jag har en aning om det och ingen lärare sagt det eller något. ååh damp men kan bara skriva ett litet inlägg videon kommer när jag kommer hem see ya<3

godnatt

Förlåt orkar inte vara vaken och vänta på att inlägget ska ladda så går och lägger mig och lägger ut den imorgom om det är okej? Ni får ha det så bra så länge så hörs vi imorgon see ya<33333333333333


laddar

Sitter här med inpackning ihåret och väntar på att videon ska ladda från kameran till datorn och sen ska den ladda upp också men det kommer nog i kväll tror jag.

Usch börjar bli nervös. Hahaha Dethär är nervösare än att stå in för några 100 på en scen. Vet ni varför? För har kan anonyma skriva vad dom vill utan att få skit för det. Om det var i verkligheten så skulle dom ändåså inte våga. Men ska ladda upp videon nu hörs snart igen.

höra mig sjunga?

Jo jag vet att jag pratar mycket om att jag sjunger och sånt, någon som är nyfiken att höra något?

Dålig uppdatering

Förlåt för värdens dåligaste uppdatering idag. Men som ni vet har jag puggat en riktigt massa idag. Känner mig ganska stolt för brukar inte plugga så mycket. Men vill verkligen komma in i stockholm so i guess att det är bara att strå ut. Men det är inte många dagar kvar Det är bara 17 dagar kvar tror jag tills skolavslutningen. Så härligt skönt. Sen är det sommarlov i 10 veckor sen börjar skolan igen. Ska bli spänande bara om jag kommer in i stockholm. Men vet inte hur jag kommer kunna komma upp på morgonen är verkligen ingen morgonperson. Men jag antar att om det är kul i skolan och man får många vänner så blir det lättare för då vill man ju till skolan. Men har verkligen tröttnat på Fryx nu och alla människor, (inget illa menat) men 6 år på samma ställe med samma männiksor är bara för mycket. Det behövs en ny start nu.

sjung plugga

Är helt slut nu. Har pluggar Biologi och jag sjöng texterna isället för att läsa dom sjöng dom två gånger medans jag spelade in och sedan lyssna. Det blev faktist bra men nu är jag trött. Mamma ska läsa för mig isället. Men känns lite ovärt eftersom jag kanske ska göra arbete men aja. Känner att jag varit duktig idag och pluggat massa in inte så mycket vid tv och datorn. Efter ett tag typ 15 min eller något så fick jag äntligen kolla på The Hills. Men ska plugga nu see ya<3333

tess

hahaahhaha men kolla tess förändring dåra och min va flera år och hennes är på ett halvår.



tryck HÄR! för att se min förändring

förändring.com

hahaha shit vilken förändring på mig. Kolla här på min älskade kusinbarns blogg

http://tessilicous.blogg.se/1211210016_lskar_dej_3.html

The hills

ååh nu börjar The Hills eller om det är detdär nya pogramet. Kommer inte ihåg vad det heter. Men Elin och hennes kompis kollar på någon tråkig film så jag kommer inte få se. Jag som pluggat så bra. är klar med SO;n. *gråter*

back to school

aja nu ska jag tillbaka till "skolan" hahaha och plugga en massa SO Aja SO är i alla fall bättre än biologi och Fysik. USch det är min hat ämnen i skolan.Jag har lärt mig att man inte ska hata någon/något i onödan men dom ämnena får man hara hahaha puss see ya<3

Emelie sjunger

Jag har fått tillåtelse att lägga upp denhär på min blogg av henne. Så här är min underbara vän Emelie som sjunger på sin konfirmation.

4a min

ååh det är bara 4a min kvar på min lilla rast. Usch känns som om jag är i skolan och tar rast lite då och då hahahaha lyckat. Men ska börja leta efter andra boken nu.

Mest aktiv

oops, såg nyss på mest aktiva att jag låg långt ner. Aja men får väl försvinna dåra. Men då får jag sitta och uppdatera massa ikväll och så, så jag kommer tillbaka. Lättare att hitta hit till min lilla blogg då, eller vad tycker ni? inte för att "Dumpamig" är så svårt att skriva men ja...

plugg plugg och mera plugg

Usch va tråkig det är att plugga men har läst klart dom ca 20 sidorna i en bok nu ska jag bara läsa dom i andra boken också på SO:n. Det behöver man inte rå plugga utan bara ha ett litet hum om. Sen blir det fysik plugg. Blä!!!!!!!! Aja efter det så blir det mer So plugg. Men jag är lite stolt över mig själv som faktist har pluggat lite. Men måste unna mig lite tid vid datorn också.

vilket bankomat kort

Ska till affären nu men det är såhär att jag ahr fått ett nytt baknomat kort och jag vet inte vilken som funkar. Om man typ måste uppdatera det nya för att det ska funka eller något sånt. Oops aja får ta med mig båda och testa.

bajs lärare

ååh bajs lärare. I fysik så måste jag göra prov och inte arbete. Även fast det blir lättare för min del att göra så. Hon säger att hon ska hjälpa mig och allt sånt. Men nej hon måste verkligen göra så det blir svårt för mig. Ååh damp. Aja för hoppas att jag får göra dom andra i arbeten.

tråk

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?
jao

2. Är du lycklig?
jora

3. Är du uttråkad?
skoja inte, pluggv ju!

4. Är du ledsen?


5. Är du italienare?
nej

6. Är du cooling?
självklart

7. Är du från irland?
men hahah nej

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?
nej, dom va aldrig heller.


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
brukar göra, nu tror jag inte på kärlek alls.

2. Har du blivit sårad någon gång?
jm

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?
jaaa skoja inte!<3

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?
m

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?


6. Har du haft en hemlig beundrare?
haahahha jora.

7.Är du kär?

mmh i danny jones

8. Vill du gifta dig?
bara det är någon snygg rik sak, som typ danny

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?


2. Brutit ett ben?

nä, men sprickor.

3. Gjort nåt du ångrar?
det har väl alla gjort,eller?

4. Hoppat Bungee Jump?
nej, men vill

5. Ljugit för någon du tycker om?
i guess

6. Ätit en hel tårta?
nej verkligen inte, usch

7. Gjort bort dig offentligt?
haah för många gånger

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?
Noooppe

9. Gråtit när ett husdjur dog?
många gånger

plan

Jao jag har gjort en fin plan. Jag måste plugga aktivt  i 20 min för att sedan skriva ett inlägg här i bloggen. För jag är sån person som inte kan sitta flera timmar i sträck och plugga. Blir bara sur då så jag får ta tio min paus och skriva något litet inlägg. Och om jag inte har pluggat så får jag inte kolla på Tv på kvällen. Men när syster kommer hem ska jag nog dra med henne och köpa lite godis. Lättare att plugga då. Men nu ska jag börja plugga. Hare bra.

Hemma

Hejhej hemma nu. Usch dagen sög. Provet jag hade pluggat så extremt mycket till fick jag ett halft rätt på. Fatta segt. Har pluggat i flera veckor nu. Men jag antar att jag blockerade mig själv då jag satt med läraren mitt framför mig i en stor sal och när jag väl hade två fel så gick det verkligen inte. Ååh så sur. Aja bara fortsätta kämpa. Kanske ska få göra arbeten isället för prov för då behöver jag inte komma ihåg allt utan att bara läsa om det och skriva i mina egna tankar och då känns det bättre. Får hoppas att jag kan göra så. I alla fall ska väl plugga lite SO och maila min lärare och se om hon har pratat med dom andra lärarna. så hej så länge<3

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan behöva fråga en god vän om ett gott råd, men tycker kanske, att det är lite svårt, då ämnet kan vara känsligt.
Vågen 23. september - 22. oktober
Mun till mun: En hemlighet förblir sällan en sådan speciellt länge, efter att den bara är berättad för en annan person.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du har all möjlig god grund till att lita på ditt omdömme - för det brukar du ju kunna räkna med, inte sant?
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan ha stått någon väldigt nära, men nu är det precis som om, ni har glidit ifrån varandra. Det kan vara en fas, som går över.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Den positiva vinkeln: Låt bli med att låta dig irriteras av andras ovanor. Gläd dig i stället åt, att du inte delar dem.
Skytten 22. november - 20. december
Alla knep är tillåtna: Du kan lika gärna spela på din personlighet, om den kan hjälpa dig att nå det mål, som du går efter i dag.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan uppleva att du har svårt med att skapa samförstånd med någon annan, därför att ni har två helt olika tillvägagångssätt.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Man behöver inte alltid förstå, varför något har gått, som det har gjort. I stället skall du bara glädja dig åt det.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag har du en bra chans att lyckas med det, som du kastar dig ut i. Du är toppmotiverad och redo att göra ditt bästa.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan känna, att du har svårt att leva upp till andras förväntningar - men vem är det utöver dig själv, som ställer dem?
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Om du vill göra något, som inte väcker förståelse på hemmafronten, skall du avsätta tid till att försöka få nödvändig uppbackning.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det vore klokt av dig att få överstökat så mycket arbete som möjligt i början av veckan, så finns det mera spelrum senare.

Elin här

hej hej amanda har åkt till skolan och jag är ensam nu. lite tråigt och ensamt man aja. vet inte vad jag ska skriva om, är lite chokad, hade nyss sönde min spegel.

Ha en bra dag.

xCinderella.blogg.se

Godmorgon

Är så sjukt trött just nu var vaken jätte länge igår och plugga men jag kommer ihåg allt. Det är typ bra och plugga på kvällen för då sover man och då händer det något kommer inte ihåg vad så kommer man ihåg allt. Men problemet är att man blir skit trött dagen efter. Men i alla fall jag ska försöka få tag i jullan på studietiden och göra detdär provet och sedan planera med anja om alla andra prov. klarade inte andra fysik provet det ver precis nå poäng ifrån bara och jag måstegöra om hela. Ååh asså det spelar verkligen ingen roll hur mycket man pluggar i vissa ämnen så går det verkligen inte. Aja men ska förtsätta fixa mig och plugga lite hörs när jag kommer hem<3

Godnatt

Ska stänga av datorn nu och lägga mig i min säng och rå plugga lite fysik. Vem vet när man ska ha omprov. Hoppas på att jag har det imorgon på studietiden. På torsdag har jag SO provet jag inte har gjort. Men ni får ha det så bra och sov gott. Btw jag vet inte om jag har svarat på alla kommentarer men jag har i alla fall försökt. Har fått typ flera 100 idag eller något. Men om jag glömt någon så betyder inte det att den inte betyder för alla snälla kommentarer jag får om dagarna betyder jätte mycket. Trode aldrig jag skulle ha upp i 1000 unika om dagen och massa snälla kommentarer när jag började. Så jag måste bara säga tack till er alla det betyder så mycket. I love you all<3

filmen

Asså dom som inte kollar på filmen, bodygard just nu  missar något riktigt bra ska jag bara säga. Det handlar om att hon är stor stjärna men har nå galet fan som vill åt henne och mörda henne och skickar bomber och mass hot brev och är i hennes hus och sånt så får hon en ny livvakt så blev dom kära eller vad man kan kalla det. Men nu började det igen så ska gå och kolla.

bodygard

Nu börjar Bodygard på 3an tror jag det är eller om det är på 5an är inte säker. Men ska i alla fall kolla på det nu. DEt verklite skit bra i alla fall.

så trött på det!

ååh blir bara så trött på det. Om man nu tycker att jag bara skriver om skitsaker varför ens kolla då?? Varför bara inte lämna och aldrig mer komma tillbaka? Jag kommer ändåså aldrig sluta blogga. Inte på lång tid i alla fall. Så ge upp!!!!!!

haahha mitt plektrum

Haahaha måste bara berätta detdär. Kolla jag satt och spelade gitarr och mitt i allt baah råkar jag tappa mitt plektrum i dendär saken och nu har den fasnat där på något konstigt sätt och jag får inte ut den hahahahah tur att jag har fler men hahahah det kan knappast vara bra att spela då man har ett plektrum i kroppen (på gitarren)

mitt halsband /ryan

Skrev för några dagar sedan att jag hade fasnat medmitt guldhalsband i min dragkedja men jag fick ut den. Men nu har den bara legat och skräpat på mitt databord och nu på ängen (har en ängel och ett kort på) då har den typ slagat massa knutar. Jag som hade tänkt sätta på mig det. ååh jobbigt men ska försöka få ut knutarna medans jag kollar på life of ryan.  Han är bara så söt.


mest aktiv

Något säger mig att jag inte kommer vara på mest aktiv. Även fast jag laggt in massa inlägg och har fått massa massa unika och kommentarer. Aja bara hoppas och fortsätta uppdatera.

omfg

men gaaaaaaah! bara för att hon inte hade leggings på ett POOLPRATY så skrev posh24.se såhär om henne...

Lindsay Lohan syntes igår vid ett poolparty i Brentwood, LA. Hon hade på sig en fin blå klänning och ett par solglasögon... Men vi kan inte undvika att fråga oss vart hennes nya signatur tagit vägen; vart är hennes leggings?!

bara för hon brukar ha leggings betyder det väl inte att man måste ha det hela tiden. Specielt på ett poolparty. ååh va sur jag blev hahahha sorry.


Dagens Made

Nope jag hade inte sätt den. Men usch kommer störa mig på att han är värdens finne rakt på näsan. Ååh den står typ ut 1 cm jag skojar inte, kolla själv på MTV. Fast ja nu är det paus så ska plugga lite. love ya<3

made, oops

Ska kolla på Made nu också, om det inte är något jag redan sätt. Men jag ska svara jag lovar, love you all guys<3


Kommentarer

Hej alla har fått ca 20 kommentarer nu när ja var borta och jag lovar ja ska svara på dom alla men måste typ plugga lite nu. Sorry. Hoppas ni kan vänta.

finaste

Hon är så fin, lät finast i gossip girl.


Kläder

Nu ska jag bara veta vad jag ska ha på mig.... Inte det lättaste, tro mig. Har typ miljoner kläder men inget att ha på mig. Aja får väl leta upp något simpelt eftersom jag är lätt sminkat.


smink

Idag orkar jag inte sminka mig något specielt blir nog lite solpuder och mascara bara.


mina axlar..

Har riktigt ont i mina axlar så min kära syster (www.xCinderella.blogg.se ) håller på och maserar mig nu.

Lösenord

Folk har frågat på både min och Elins om vi kan varandras lösenord eftersom v brukar uppdatera varandras och ja det kan vi.

(kopierat från Elins www.xCinderella.blogg.se)

kalas

Hallå allihopa sitter här och kollar på GG och plattar håret. Ska på kalas sen, yeey. Hahah det är mammas kompis som fyller år alltså bröderna brunos mamma. Dom som var här igår. Få se om jag kanske tar lite kort. Men ni får ha det så bra så länge see ya<3


svar till anonym

Anonym om Gossip girl:
Hey , är gossip girl tillbaka ? :O

Svar: Det är gossip girl maraton just nu av alla dom avsnitten som var förut så börjar dom nya på Tisdag.

Gossip girl

oops gossip girl började för två timmar. Men ska gå och sätta mig framför tv nu och kolla på det kommer tillbaka i pauserna och då ska jag också svara på lite kommentarer. see ya<3

hennes hår

Ååh måste bara säga att denhär tjejens hår http://sibeeel.blogg.se/ är bara så finast. Helt avundsjuk på det.


Gitarr

Hejsan hallå. Sitter här och fortsätter på dendär låten jag började öva på igår. Det är Not alone med McFly om jag inte sa det igår. Ni kan hitta den här! Och dendär acordet jag inte kunde ta igår det går lätt som en plätt idag. yeey. Men ska fortsätta lite nu see ya<33333

Godmorgon

Godmorgon alla läsare, Vakande nyss av min mobil som ringde men vet inte vem det var han inte svara och den är typ cp så det står inte vem som ringt. I alla fall sitter här helt ensam mamma ligger och läser och syster sover. Btw så hade jag värdens cpigaste dröm. Man kan inte ens förklara den, cp. Men i alla fall så tror jag inte jag ska göra något specielt idag. Vila lite till så jag kan gå till skolan imorgon. Har egentligen SM träning men jag får inte träna buhu..Men ja det var väl det. Och ni har inte glömmt att gå in på min syster blogg va? i så fall gör det HÄR!

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Se till att få kallt vatten i blodet. Sätt dig ned. Ångra inte saker, som ändå inte går att ändra på. Fokusera på nuet.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du skulle nog kunna känna, att du får ut mer av dina helger, om du planerar dem bättre och gör något ut över det sedvanliga.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det vore knappast en god idé att framtvinga ett beslut, som väcker stort motstånd. Ge det tid till att mogna.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Var tillsammans med familjen i dag, och låt dig inte störas av telefoner eller e-post. Det kan tids nog bli måndag morgon.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du har lätt för att bli intresserad i nya saker, men du kan ha svårare att behålla intresset i det, du redan har.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan önska dig något, som kräver, att du sparar. Räkna ut, vad du skall lägga åt sidan, så blir det roligare när du har råd!
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det är bra, att du tänker på, hur du använder dina pengar - men se samtidigt upp med, att du inte kommer till att verka snål.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan hamna i ett sällskap, där du känner, att du pressas att förbruka mera, än du normalt skulle göra. Säg ifrån om du behöver.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du bör lägga lite tid på att tänka på, hur du skall hantera en arbetsrelaterad utmaning, som du snart kommer att gå till mötes.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det finns goda möjligheter för, att du i dag eller snarast kommer i kontakt med någon, du inte har haft förbindelse med på länge.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Om det känns som om du kört fast - i ditt arbete, förhållande eller överhuvudtaget, bör du betänka, var det började att gå dåligt.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du har en glad och munter attityd, vilket betyder, att andra också gläds av din närvaro. För leenden ger, som bekant, leenden.

systers blogg

Btw alla måste verkligen trycka vart ni vill i det här inlägget. För då kommer ni till min älskade systers blogg. Hon är bäst!!!!!!!!!


fortfarande vaken

shame on me. hahah nej då men kunde inte slita mig ifrån datorn (och gitarren) då jag såg att jag var mest aktiv. Och denhär gången ska jag inte bli sjuk och måste åka till sjukhuset utan jag ska uppdatera massa så jag klättrar upp och kommer längst upp på listan. Wish me good luck. Men måste verkligen hoppa i säng nu eller något. i'll see ya<3 


btw

så är jag mest aktib yeeeeeeeeeeeey i made it.

for real this time

jag går och lägger mig nu. see ya imorgon<33333333333

oops

Det blev visst flera gånger och ett tappert försök att lära mig låten. Acorden är rätt lätta förutom ett för mina fingrar är så korta. Men rytmen eller vad man ska säga omgash. Aja bara försätta kämpa. Lärde men ju den andra låten på en sekund ju. Men den var löjligt lätt. Aja men ska fortsätta mitt vackra försökt att lära mig låten see ya<3

godnatt

Ååh bajsa på blogg/publishme man kan inte gör någon utan att dendär error sidan kommer upp. I'm done!!!!!!!! aja men nu går jag och lägger mig. Eller ska lyssna på danny lite innan men sen hoppas jag i säng see ya<3

olika

Uch är så trött på att det alltid står olika på hur många unika man har här och på tailsweep. Det kan skilja några 100 och oftast är det tailsweep som det står att det är färre på och det är typ där jag behöver att det ska vara fler. ååååååååååååh damp.

...

att alltid hamna i mitten...


gone...

Nu har killarna åkt, snyfft. Syrran gick och la sig och mamma vet jag inte. Så sitter här med dendär vibe låten på hjärnan. Perfect, or not. Hahaha under hela andra filmen satt jag och kommentarade den på engelska hahah den va tråkig. Spider man 2.

vibe

hahah ååh jag har fått denhär låten på hjärnan.

förlovad

hahah japp rubriken säger allt nu är jag förlovad. Bruno friade hahah med en jordnötsring hahahah

kulkul

Vi gör inte så mycket mer en kollar på tv men det är kul. hahahahahha

Kommentarer

Svarar på alla kommentarer ikväll nångång när killarna har åkt.

The boys

Jao nu är killarna här, kulkul. hahah nice med inge sminka och blött hår. Aja men har kännt dom sedan jag var 0 år så so what. Har ju inge att dölja med smink så ja let it go...

klänningen

Ni kan ju itne missat dendär översnygga klänningen alla har. Tex kenza det är en bloggerska som ska lotta ut en sådan och bara tryck HÄR så kommer ni till tävlingen och kan vinna den.


reklam

ååh nej jag precis kom dit blev det paus. Aja men då kan jag fortsätta svara på kommentarer. Och skicka dendär kommentaren till rätt person.

The Hills

iiih nu börjar The Hills ska gå och kolla på det nu.

hahaha oops

Hahaha jag får ju ganska många kommentarer och så skulle jag svara till en och så baah råkar jag skriva till fel. Hahahahahha aja det är inte lätt alla gånger.

Duscha.

Orkar inte kolla klart på filmen måste hoppa in och duscha isället.

i'm..

-big black and beautiful...

Det var nyss på filmen och nu kommer jag få det på hjärnan.

Men jaha..

Kul att det funkade i typ en kvart. ååh ni som jag inte svart på än jag lovar jag gör det när det funkar igen....

reng

iih det rengar ute, vill ut och springa men det ska jag inte. Vill inte bli sjuk och måste vila.


men kul..

Men kul att blogg/publishme funkar som det ska! svara på alla kommenarerna när det vill funka som det ska...

Bruno

Min kväll kanske inte blir så tråkig ändå. Brunos mamma ska bort så han kommer hit ikväll. yeey

-hejsan hoppsan karlsson

- hejsan hoppsan lillebror.

hah skoja bara. Fick bara det på hjärnan. Btw så dansadehaf show förut och var karlsson på taket. Jag hade lika dana kläder som honom. En rödrutig shorta, jeans och proppell eller vad det heter där bak.

hairspray

Ska kolla på film mest syster nu. Men kommer lägga in mass inlägg ändå. See ya<3

så kul

haha det är så kul hur blogg.se och tailsweep kan räkna så olika. Förut var tailsweep 100 över blogg.se och igår var blogg.se 200 över tailsweep. hahah cp.

favorit bild

Dethär är nog en av mina favorit bilden på den översnygg ashley olsen.


stina lees nya hund

ååh stina lee har ju en ny liten hund och gud vad den är söt, ni kan kolla här...

bra i fingret

Jo kanske ska skriva det också. Mitt finger är bra ju, yeeey. Vet inte vad som hände det fick typ ett litet ryck. aja shit happends.

Gossips Girls

iih som ni alla säkert redan vet så börjar ju gossip girl på tisdag klockan 20 på kanal 5, men någon jag inte viste utan såg på en blogg  att det ska vara gossip girl maraton på söndag och det börjar klockan 10. Men det är väl avsnitten man redan sätt. Men so what jag är såkalrt bänkad framför tvn då.


Fingret

Aj, fick helt plötsligt bara sådär skit onti fingret. kan knappt röra det. Eller jo så kalrt jag kan röra det men det gör lite ont. Men aja det går över.

bilddagboken

Sitter här och går igenom massa bilddagböcker som jag inte orkat. Usch känner mig så elak jag typ bevakar kanske bara 20 st eller något av mina vänner där. Men dom som jag bevakar kollar jag inte ens. Sen lägger jag ALDRIG upp något om vad jag gör där bara att folk ska gå in på min blogg. lalala Aja men om dom vill veta något så får dom kolla här.

olsen


hittade denhär fina bilden på en blogg.
Ååh dom är så sjukt fina.

låt

Igår kunde jag inte somna så jag skrev en as söt låt. Fast vet inte om den funkar att sjunga med den funkar i huvet i alla fall. Men vad den handlar om ska jag inte säga.

skrattet

hahah måste bara lägga upp domhär två videosarna. Asså deras skratt är ju bara så skönt. Speiclet Dannys hahha.


och så allas skratt....

mcfly funniest moments

haha håller på och kollar på "mcfly funniset moments" hahah gosh asså dom är bara för sköna. Usch lägger ut någon om jag hittar någon riktigt rolig.

Gossip

Ni vet Audrina från mitt favorit pogram The Hills. Hon ska ska vara med i In to the blue 2. Är det någon som vet om hon skulle ta jessica albas plats eller bara vara med?


3 liter vatten

Att få i sig tre liter vatten bar sådär är ju riktigt bra för hyn. Så det var ju ett + från igår/förrgår. Detvar 1+ och det var det ända +et.

"jag rekomenderar stroke"

Det var någon som som sa så på tv. Varför va att hon hade gått ner massa kg och någon påpekade det. Då hon baah "Jag rekomenderar stroke" Man baah ööh? Kan man inte typ dö av det? I alla fall bli förlamad.

Godmorgon

Gosmorgon på er allihopa. är det bra? med mig är det i alla fall bättre. Vaknade nyss så sitter här och gör absolut ingenting. Ganska kul, Not. Kollar på Tv vet inte riktigt vad det heter men det duger. Idag lördag ska jag bara sitta inne och vila. Kommer väl skriva massa strunt idag men ni får stå ut. Ha det så bra så länge<3


horokop

 Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Även om du ofta är den, som ser till, att festen kommer igång, kan du i dag mest ha lust att vara den, som blir underhållen.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du bör se upp med att inte lägga upp ditt program så stramt, att det inte finns tid till att bara sitta och göra absolut inget!
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan göra dig själv en björntjänst genom att ha en för romantisk föreställning om, hur saker och ting bör vara. Var realistisk.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det vore kanske inte en så dum dag att komma på oannonserat besök till familjen eller några goda vänner - har du övervägt det?
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det finns ingen grund till, att du blandar dig i något, som egentligen angår några andra. Håll dig på avstånd, och ta inte parti.
Skytten 22. november - 20. december
Du har öga för detaljer, och det är nog du, som bestämmer, vart inte bara skåpet, utan även vasen skall stå. Lägg dagen på hemmet.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Vakna upp till en skön dag, där du förhoppningsvis inte har för mycket inplanerat. Du mår bäst av att bara koppa av och slappa.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan vara så nyfiken på att veta, vad som händer på andra ställen, att du glömmer att vara mentalt närvarande, där du är.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan länge ha gått som en katt kring het gröt runt ett ämne, som du har svårt med att ta upp till diskussion.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan förvänta dig, att ditt arbete blir granskat ordentligt - men du har inget att frukta, för du har gjort det väl.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
I dag skall du inte gömma dig inomhus. Se till att komma utomhus. Du behöver att få en ordentlig "omskakning".
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan inte förvänta, att du hinner med allt som du har tänkt dig på halva tiden. Saker och ting måste få ta den tid, det tar.

godnatt

ska hoppa i säng nu är riktigt trött och är inte på humör för att skriva. Egentligen vill jag bara sätta mig ner med mig gitarr och sjunga och sjunga och sjunga och sjunga men jag måste vila. Aja hejdå och godnatt. Imorgon är det en ny dag och då ska jag skriva mycket så jag kommer på mest aktiva Hej då


...

when everything turns to nothing




haha

Hahaha blev så full i sktarr när jag såg denhär. Kolla dom där bak. Dom baah står och posar hahaha.
Image and video hosting by TinyPic

Talang 2008

Sitter här och kollar på talang 2008. Han dendär som är utklädd till tjej asså vad har han där att göra? han skämmer bara ut sig själv. Usch han gillar vi inte. Snart kommer väl sara och det gillar vi. Hon är sjukt duktig.

forever young

så finast låt omg har alltid älskat den.


"ingång"

Skulle ju visa en bild på en ingång och såhär ser dom ut.


Poynter -v- Jones

Det är så gulligt hur nära vänner dom är. Och ja dom är bara vänner även fast det inte ser ut som det ibland. För dougie har flickvän och Danny har haft.


mitt vilda partyliv på sjukhuset.

Då var det väl dags att blotta mitt vilda partyliv på sjukhuset igår natt och idag förmiddag Det kommer bli ganska långt men hoppas ni orkar läsa ändå


. I alla fall vi kom dit och fick komma in påengång. Det var en undersköterska som bara frågade massa frågor. Det var en kille så jag blev helt full i skratt ( men orkade inte skratta för det gjorde ont) när underläkaren sa syster om honom. I alla fall det gick ganska fort. Och så fick vi komma in till läkaren på engång och han frågade lite frågor. Typ exakt samma som den första. Fattar inte varför när dom redan läst dendär saken. I alla fall sen började han känna på min mage och se vart jag hade ont och samma på ryggen. Så lyssnade han på mitt hjärta och mina lungor. Och då hade han också en aning om att det skulle vara min blindtarm så han var tvungen att "undersöka" ändtarmen. Fatta pinsamt att han baah stoppa upp en finger och sånt. Ååh vill inte ens tänka på det. I alla fall så sa han att det inte var bildtarmen och det var en lättnad men att vi var tvungen att stanna kvar för han anade en inflamation i gallblåsan och vi skulla göra en ultraundersökning. Ni vet sånna där mammor gör när dom är med barn och ska kolla om fostret mår bra. I alla fall så fick åka upp på 64an som då är barnakuten. Där barn får sova över om dom behöver. Men visst känner jag mig hemma där, har ju redan legat där en gång innan dethär året. Så fick komma in där och lägga mig i sängen. Fick två alvedoner och sedan en spruta med nå alvedon sak i rumpan. ååh hahah pinsamt. Aja denhär gången var det i alla fall en tjej. Sen satt dom i "ingången" visar ett kort sedan som dock är från förra gången men det är en lika dan och den satt på samma ställe i samma ådra. Tog lite blodprov sen fick jag dropp. Fick tre hela sånna under dendär tiden då jag låg inne. Sen kollade jag på en film även fast klockan var typ 11 eller nånting. Svanprinsessan blev det, mobbas inte dom har bara barnfilmer där. Sen halvsomnade jag. Men sen när jag väl somnade på riktigt så vaknade jag av att dendär saken började pipa as mycket och högt. Men det var för att den var slut så det kom in några med en ny. Men då var det nästan morgon så kunde knappt somna om. Fick lite nya smärtstillande tabletter så var helt borta så kommer knappt ihåg vad som hände där imellan. Men sen i alla fall så fick jag åka till akutröntken och göra dendär saken. Den visade att jag hade gallsten eller gallgrus. Dom var inte så stora så att dom kunde kalla det sten.  Sen åkte jag tillbaka till rummet fick lite tabletter en i rumpan man ååh mer rumsaken. hahaha USch. så somnade jag också Så kommer jag inte ihåg någe mer. Men sen så kom doktorn och undersökte mig och för typ 10000 gången fick man berätta om ALLT igen. Även fast han hade pappret i handen. SÅ undersökte han mig. Och jag fick diagnosen gallsten(grus) och en överansträngning i musklerna. 

Hoppas det inte vart för jobbigt att läsa. Om jag kom ihåg allt så skulle det blivigt ännu längre. Men ska ta en tablett nu för det börjar göra unt igen. Hej så länge.

tailsweep

haha på tailsweep stog det att jag hade 1214 unika igår och här på bloggen stog det att jag hade 1117. Vi Säger att tailsweep har rätt. Aja det är ändåså det som räknas.

Kommentarer

Asså jag måste bara säga Tack till alla er söta så männiksor där ute som läser min blogg. Igår fick jag över 80 st kommentarer om att jag skulle krya på mig. Och just nu orkar jag inte riktigt svara personligt till er alla. Men varje liten kommentar räknas och betyder enormt för mig. Men just nu är jag lite piggare. Har fått lite röd färg på kinderna nu gämnfört med tidigare då jag såg ut som ett spöke, var hel vit i ansiket. Och att jag hade en jätte stor sjukhus tröja på mig som var vit och en slarvig knut på på huvet gjorde inte saken bättre.

Och så hade jag även ett litet rekord. Eller ett ganska stort rekord. Först hade jag runt 50-80 om dagen sen helt plötsligt så låg det runt 100 om dagen i några dar och sen igår bara drog det väg till 1117 st. Skoja inte om att jag fick värdens chock när min syster sa det när jag pratade i telefon. Men nu ska mina sega fingrar skriva massa inlägg så kommer på mest aktiva igen. Eftersom jag var på sjukhuset och inte har kunna skrivit så är jag inte mest aktiv längre. Men har ju typ 600 unika just nu så det gäller bara att värma upp fingrarna och skriva på. Mina fingrar på vänster hand är så borta. Det var ju på den armen jag hade droppet. Men ska skriva om mitt vilda partnade på sjukhuset nudå. Så det kommer snart. Men tack igen så extremt mycket det betyder enormt love ya all<3 


home sweet home

Hemma nu orkar inte gå in så mycket just nu vad som hände men ska ta allt i detalj sen. Snart börjar The Hills så ska kolla på det och äta något. Det ända jag har fått äta idag eller ja dricka var ett litet glas blåbärs soppa. Dock har jag haft drop sen igår kväll då vi blev inlaggda. Men ska kolla lite kommentarer nu så skriver jag efter The Hills hörs sen<3

Elin här

God morgon. Jag har inte hört något från mamma sen igår.
vet inte när dom kommer hem, men skulle tro att Amanda inte kommer sätta sig vid datorn på engång.


ha en bra dag.


Elin här

Som ni alla vet är Amanda på sjukhuset, och hon måste sova där undernatten. dom visste inte riktigt vad det var, antingen var det blindtarmen eller så var det en infektion i någon blåsa. Jag vet inte så mycket mamma ringde mig nyss. 


titta in på min blogg vet ja,  http://xCinderell.blogg.se

kommentarer

Har fått massa kommentarer men orkar inte svara på dom nu gör det när jag mår bättre. Men vill i alla fall säga tack till alla<3

Blindtarmen.

Ligger här ihopkuradpå golvet kan nappt andas eller något. Har värdens kramper i magen och yr min feber har stigit är illamående och allt såndär. Så när min syster kommer hem ska vi åka och kolla så att det inte är bildtarmen som spökar.


Hatar att vara sjuk

Usch som ni vet är ju jag sjuk. Och ååh jag hatar det. Det är så jobbigt. Det känns som om jag skulle avlida just nu. blääääääääääääääääääääääää Och nu är The Hills slut aja men Made börjar snart i alla fall.

The Hills

Börjar om några minuter på MTV. Jag tycker alla ska kolla för det är verkligen bäst. Någon som håller med mig? Aja Filmen jag kolla på är också slut nu så det var riktigt bra. Pratade med Farmor nyss för det är hennes födelsedag idag och jag skulle egentligen dit men ja sånt är livet när man är sjuk. Vill inte smitta ner henne nu är hon åker till kreta. oops nu har det redan börjat.

brittany snow

Hon spelat amber i hairspray. Och gud hon är så fin. Tänk att få se ut som henne. Det skulle vara värsta drömmen ju.

Image and video hosting by TinyPic

film.

ska nog sätta på en film nu. Detblir nog hairspray som alltid.

allting har en första gång.

hahah jo allt har ju en första gång. Till och med att koka ris och det gick ju som det gick, inga kommentarer.


haahah


svårt

oops det var vist svårare än vad jag todde att det skulle vara. Aja får väl försöka blir det fel så blir det. Sch jag lagar verkligen ALDRIG mat själv.

food time

Ska gå och göra lite mat till mig har inte ätit något. Blir nog lite ris, kréme fraiche och soya. Men itne så mycket soya för så strejkar min mage.

syster

Gå in på min systers blogg det är bara klicka vart ni vill i hela inlägget så kommer ni dit på engång.

Bästa

Kollar lite på youtube på olika live spelningar med Mcfly. OCh denhär är nog den roligaste jag har hittat. Det är en medly med deras låtar så man får ett litet "smakprov" haha va fult det lät. Men den är riktigt kul specielt ett tag får då springer dom runt och hoppar och jag vet inte vad. Men ja jag kan lova dom killarna har humor i värdsklass.



turkisk äppeltée

Ska ta lite turkisk äppel tée nu det är riktigt gott och bra för halsen. Btw så är det riktigt kul att så många unika ramlar in nu när man är mest aktiv. Hoppas ni gillar min blogg och fråga massa frågor i dagens fråga. Senare kommer jag svara på dagens fråga. Har bara fått en så fråga på nu.

svar till milla

Det var en som skrev nyss till mig men råkade inte lämna någon blogg adress så tänkte skriva det här

milla om Blondinbellas läppar:
känner igen dig, har itne du varit omslagstjej på FRIDA ngn gång?

svar:
 jo det har jag. Gud trodde ingen kom ihåg detdär längre. Det var ju för typ ett år sedan. Men jo det var jag.


paramore

Det är paramor VS The sounds. och så kom lite låtar med paramore och då kom jag på hur mycket jag egentligen älskar paramore. Dom är verkligen skit bra. Men inget bland slår ju mitt favorit band, jo ni alla vet väl vilket det är. McFly. Så tänkte lägga upp mina två favorit låtar med dom.


Blondinbellas läppar

Jag vet inte om det är bara jag som tycker det. Men jag tycker det ser ut som blondinbellas läppar är fake. Och att dom bara blir större och större. Och specielt runt omkring munnen brukar man ju bli helt stel när man har sprutet in silikon och jag tycker det ser helt stelt ut.

horoskop

 
Väduren 20. mars - 19. april
Om du har begått ett fel, som till på köpet har gjort din partner eller någon närstående ledsen, bör du omedelbart be om ursäkt.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kan ha en vän/väninna, som nu behöver lite extra omsorg. Ställ upp - för det är också någon, som skulle finnas där för dig.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det är upplagt för en härlig kväll i gott sällskap. Om du inte har planerat något ännu, skulle du göra något spontant.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Någon som du precis har mött, kan ha tagit dig med storm. Gör inte något överilat, förrän den initiella fascinationen har dämpats.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Hur vore det med att lägga dagen på att göra något särskilt för en familjemedlem/kollega eller någon som du tycker förtjänat det.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan känna, att din partner, kanske familjen, tar dig för givet, och det irriterar dig. Visa det - på ett konstruktivt sätt.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Bered dig på vad som helst i dag - oavsett hur väl du planerat dagens program, kan du nämligen bli överraskad av oväntade saker.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Tänk på, hur du använder din kropp i dag - du bör inte utsätta dig själv för fysisk överbelastning, men skulle må bra av motion.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det kan vara svårt att få tiden att räcka till i din vardag, men tänk ändå på att prioritera tiden med dina vänner och väninnor.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det ligger massor av kärlek i luften - och omkring dig, men det är, precis som om du har svårt att fånga den. Öppna ditt hjärta.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan ha fått lust till att börja göra något nytt utan att veta exakt vad. Sök inspiration i umgängeskretsen.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det kan vara nödvändigt, att du är övertydlig - för annars kommer personen, som du försöker nå, helt enkelt inte förstå det.


min hals

Idag mår jag inte lika illa. Men min hals har fått tagit alla smällarna ifrån då jag har spytt. Not good eftersom jag ska till studion om bara 1 vecka och några dagar. Alltså inte denhär helgen utan den efter.  Men får väl käka halstabletter tills dess då och hoppas på att det blir bättre. Och så får jag dricka ton med vatten. Men det gör jag ändåså typ alltid. Att dricka massa vatten är skit bra för hyn också. Man får jätte fin och len hy. För att vattnet rengör och fuktar inne från.

MEST AKTIV

iiiiiiiiih jag blev äntligen mest aktiv. Och nu ör jag hyper glad också. Btw så vaknade jag nyss. Är hemma Från skolan idag också så jag missar avslutnings kortet. Men det gör inget för mig lolz.

duscha

Ska hoppa in och duscha nu snabbt som attans medans set är reklam på sex and the city.

börjar

Nu börjar detså ska rusa tillbaka.


reklam

Det är redan reklam. Man baah ööh 9 min aaokej. Nej jag tycker reklamerna alltid kommer så fort i vissa pogram. Det var något pogram jag kollade på förut då reklamen kom efter 5 min och det är så för tidigt. Då har man nyss bara satt sig i bekvämt i soffan. Usch nej det gillar vi inte.

top model

Nu börjar topmodel ska ta lite saft för min syster hade och då blev jag sugen och så ska jag gå och sätta mig och kolla på det. Men kommer nog inte kunna sitta still för är helt spänd om jag kommer med eller inte. Men jag hoppas verkligen på det.

jenny

Det finns en blogg ni bara måste gå in på.
Hon är skit snäll och söt och är bara för bäst
Det är bara klicka här för att komma till henne.


en gång i minuten

Usch va stressad och nervös jag är. Sitter och uppdaterar blogg.se frontsida hela tiden för att se om dom har uppdaterat mest aktiva listan. Aja Nu har jag i alla fal lite fler unika. 85 st så det ökar i alla fall. Kanske lite för några för att hamna där men om min syster hade 41 och hamnade där så kan jag ha 85

dags för uppdatering

känns som det va år sedan jag skrev nu. Eller inte men man måste vara aktiv för att komma på mest aktiva listan så det får ni stå ut med. Men jag i alla fall läser hellre en blogg som uppdateras en gång i minuten än en blogg som typ lägger ut 2-3 st om dagen.

mest aktiva listan

Om jag inte har helt fel så kommer väl den mest aktiva listan snart uppdateras så sitter här helt spänd och väntar på om jag kommer med eller inte. Men jag tror inte det har inte haft så många unika idag bara 80 st. Men man får aldrig sluta hoppas.  

top model

Today is it topmodel yeeeeeeey. Det är väl final tror jag, rätta mig om jag har fel.  I alla fall det ska jag kolla på ikväll även fast jag redan vet vem som vinner, oops. och sen blir det sex and the city.



the x-effect

Nu är det the x-effect Men den har jag redan sätt typ 1000 ggr. Eller ja två ggr Men en av tjejerna är så ful så orkar inte kolla på det. Och så är det ett riktigt tråkigt avsnitt. Fast nu ropar min syster om att next börjar så ska väl gå och kolla på det isället för har ont i huvet också så då är det inte så bra att sitta här.

made

nu börjar Made så ska gå till tvn nu och kolla vad det är för avsnitt see ya<3

Horoskop för ...

Horoskop för Vågen

Onsdag den 14 Maj 2008

Mycket av vad du är involverad i känns motigt. Mitt i alltsammans får du dock stöd av din partner på ett oväntat sätt. Och du som nästan varit inställd på en brytning. Nu går du en ny "kärleksvår" till mötes istället. Som du ser ordnar sig allt till det bästa!

slut

Nu är The hills slut och jag lider, någon som vill lida med mig? I alla fall snart börjar Made, Hoppas det är något pogram jag inte sätt. Men jag har typ sätt alla pogram som finns känns det som. I alla fall det är kul att så många unika rullar in hela tiden men det skulle vara ännu roligare om ni alla lämnade en kommentar.

paus igen

Nu är det paus igen, eller för ett tag sen tror det böjade nu så slänger bara in ett snabbt inlägg men skriver mer sedan. Btw har fått "en dagens fråga" så det är bara skicka in mer.

RSS 2.0