värdens sötaste hund


Tonåren är en tid i livet som är gjort för att göra misstag!

Var nyss inne på blondinbellas blogg och läste om hur hennes liv har varit och lite sånt. Då hon berättade om ända sen hon gick i mellanstadiet ville hon vara vuxen ville lyckas och bli något så hon missa hela sin barndom nu i tonåren måste hon vara vuxen pga hon har tre olika företag. Liksom vad är det för mening med det? Man lät sig ju inte vad som är rätt och fel vad man bör göra och inte bör göra om man inte är barn/tonåring och gör sina misstag. För man lär sig av sina misstag och om man inte är barn/tonåring och inte gör misstag vad ska man då lära sig av? vad andra säger? hur kan du veta att det är rätt för just dig om någon annan säger åt dig att det är rätt? Nej så lev livet var barn/tonåring och för misstag du växer av dom.


Hiss eller Diss?


Absolut ingenting

Japp idag har och ska jag göra absolut ingenting. Har legat i badet i 3 timmar idag också därför har jag inte uppdaterat något heller. Men det va väll nice ja egentligen har jag absolut ingenting att säga heller så ja dethär fickbli värdens sämsta inlägg puss.


utvik, ända vägen till kändisskap?

Det verkar nästan som det. Liksom alla dom rikitgt stora har ju blivigt kända/kändare pga utvik och sånt. Liksom ta paris hilten tex hon blev känd pga hennes sexvideo kom ut. Miley cyrus blev kändare när hennes egen tagna "porr bilder" kom ut och dendär bilden när hon sitter i ett lakan för någon tidning dock var hon stor innan också men ja... Och liksom Linda rosing, carolina gynning, pamela andersson, anna nicole smith och massa andra vad skulle dom vara utan sina utvik? ingenting liksom varför blir man så stor åga utvik? Själv skulle jag ALDRIG kunna vika ut migsjälv för att bli känd hellre okänd än att alla sett mina privatadelar. Kanske låter som om jag är mamma lilla flicka och det kan jag inte säga att jag är utan ja tycker det är så otroligt dummt. Liksom vad är det för jävla värld vi lever i egentligen? behåll kläderna på och gör det du är bra på annars hur du inget i rampljuser att göra!


hahah

hahah ååh måste bara berätta en sak. En i min klass sökte till idol och mitt i sången bad dommarna henne att sluta sjunga hahah. Dock går hon i dans sak hahah kanske tur det  haha och hon sökte stockholm och fick en 2a(alltså det näst stämsta man kan ha) haha aja säger inget om vem det är men ville bara skriva av mig om det hahah


dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
En vän eller väninna kan ha gjort något för dig, som du vill gengälda. Hur vore det med att skicka en stor blombukett?
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kan känna, att du ofrivilligt blivit indragen i en situation, som du helst vore utan. Gör dig själv en tjänst - säg ifrån nu!
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det gör inte något, att strävar efter något, som ligger lite längre bort och är lite mer än det, som du normalt strävar efter.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Den goda idén behöver inte alltid bestå av något helt nytt. Det handlar snarare om att få ut mest möjligt, av det du har.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
I dag har du goda möjligheter för att göra intryck på någon av det motsatta könet - om du spelar dina kort riktigt.
Skytten 22. november - 20. december
I dag kan du uppleva att ha det relativt lätt för att få andra med på dina idéer, så det skall du självklart göra!
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du är säkert din egen hårdaste kritiker. Det bra att ha självkritik, men det är också viktigt att kunna erkänna egna styrkor.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det är inte alltid, som lyckan finns i det, som är längst bort. Den kan lika gärna ligga framför dina fötter!
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan bli överraskad av att uppleva, hur du reagerar på ett uttalande, som du hör ifrån någon annan person.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan behöva en dag, då du absolut inte har några planer eller några förpliktelser gentemot andra än enbart dig själv.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Tänk på att avsätta tid till de små glädjeämnena. Det är fint med stora armrörelser ibland, men det är inte alltid nödvändigt.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
I dag vore det en god idé att lägga lite tid på att få överblick över din ekonomiska situation, så att den inte går över styr.

Hemligt möte i norrland

Hallojs Sorry för den dåliga updateringen men det gick inte att logga in på morgonen och sen åkte jag iväg på ett hemligt möte i norrland hahahah okej ingen fattar bara matilda hahah men det är inte meningen att ni ska fatta än kanske senare. i alla fall sitter nu här och pratar med Frida och lyssnar på supergirl (dagens låt) är helt kär i den låten haha dom sjugner om mig ahaha skoja. Nej men det är väl det idag händer det nog inte så specielt mycket heller...


Dagens låt


Godnatt

Ska krypa ner i sängen nu och sova ska på en hemlig fika uppe i norrland imorgon hahah nä det är ingen som behöver fatta mer än matilda hahah men i alla fall fortsätt svara på vad ni tycker om det jag skrev i inlägger under och vad ni tycker om min nya eller min första singatur tycker det är så cool när folk har en sån i slutet av sina blogginlägg så skaffa en egen kanske inte värdens snyggaste men jaa den duger i alla fall kommentera på nu ochva söta så skriver jag mer imorgon hare bra.


Är det fel att vara blond och tycka man är snygg?

Det verkar som om folk tycker det ibland vet inte riktigt varför men ibland så får man bara så konstiga blickar när man säger "ååh jag är så snygg" när man är blond men om någon som har brunt eller svart hår säger det så är det jaha so what? liksom? är det fel eller konstigt på något sätt att tycka man är snygg när man är blond? eller över huvud taget tycka man är fin ser bra ut är smal eller något för på vissa verkar det som om att man måste säga att man är ful och tjock och sånt. Liksom palla alla tycker någonstans där inne att man ser bra ut och jag kommer inte ljuga om det jag tycker jag ser okej ut och har inge större problem längre hur jag ser ut i kroppen och sånt kan ha jeans nu som jag vägrade ha förut. Dock kan jag inte ljuga om att jag fortfarande tänker på hur jag ser ut eftersom det kommer sitta i några år till men jag accepterar mig själv och det bär alla andra göra också. Palla läga tid på att säga man är ful och sånt det är bara onödigt va stolt ist!


(gammal bild)

Image and video hosting by TinyPic

Team laruen vs team hidie

Klicka f�r att st�nga bilden

Image and video hosting by TinyPic

Kissie, lika störd som alltid!

Ärligt hon gör det igen egentligen fattar jag inte varför jag ens läser hennes blogg måste verkligen sluta men har så svårt att släppa saker jag har väl hängt upp mig på och hon är verkligen en sån persom jag har hakat upp mig på specielt dethär med anorexian hur hon inte orkar med tjejer som svälter sig själv, vafan hur svårt är det att få in det i hennes huvud det är ingen man väljer att göra visst man kanske bantar eller något sånt men det är inte anorexia och det är inte hur man ser ut som är själva anorexian och inte hur mycket man väger eller äter man skulle kunan väga 185357 kg och ha anorexian för anorexia sitter i huvudet inte i maten!



Image and video hosting by TinyPic

Dagens horoskop

 
Väduren 20. mars - 19. april
Även om du inte tycker om det, kan det i dag bli nödvändigt, att du ställer dig upp och ryter till. Andra gör det inte.
Vågen 23. september - 22. oktober
Den här dagen kan mycket väl vara full av rutinpräglade uppgifter, men du kommer kunna göra den mer spännande framåt kvällen.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Kvällen vore särdeles välägnad åt romantik, såvida du inte redan har planlagt det, vore det kanske något du borde göra nu?
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Var beredd att erkänna, att det finns några saker, som andra är bättre på, än du själv är. Du kan inte vara bäst på allt.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
När var du senast på teater eller i biografen? I dag kunde du passande arrangera en sådan begivenhet med en vän eller väninna.
Skytten 22. november - 20. december
Det är helt naturligt, att du inte tycker, att det är kul att förlora - men du kanske skall fundera på, hur du visar det utåt.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det är bra att vilja hjälpa och lyssna, men det är inte alltid, andra människor är intresserade av att öppna sig inför andra.
Stenbocken 21. december - 19. januari
I dag kommer du säkert planlagt eller impulsivt få kontakt med en del av din släkt, som du annars ser allt för sällan.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du bör inte se det som ett nederlag, att du inte fått det, som du strävat efter. Har du inte fått ut något annat av det?
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Dagen kan lätt tas över av alla möjliga småsaker, som var och en för sig är oskyldiga, men sammantagna blir de en stor tidstjuv.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det kan bli en intressant dag, där du kommer uppleva, att dina relationer till andra inte är så fast definierade som du tror.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan behöva samla din koncentration på en bestämd uppgift eller en bestämd sak. Stäng av telefonen - eller låt den ringa.

Hemma

Rubriken säger allt är hemma nu hände inte så mycket började med att jag missa bussen så fick vänta på den som gick 10 och jag började 20 över men så kom den så kom jag ner på stan vid 5 över och så missa jag 17 precis jag baah f*tta... och så kolal jag när 19 gick och det va om 19 minuter så vände jag mig om och så kom den där man baah "tack gud" hahah sen vare skola som gällde ramla runt överallt fört det va så halt hahah och sen så hade vi musik teori prov det gick okej inte skit bra men inte dåligt hahah efter satt jag, matilda och frida kvar och prata och sa hej till alla som gick förbi och så hahaha det va kul så kom en tydligen lärare jag baah "hej vilken klass går du i" hon baah "jag är lärare men tack för komplimangen" hahah och sen så skulle frida hem och jag och matilda gick ner på stan och loda lite sen åkte vi hem och så var sagan slut haha skoja. aja hej då så länge<3

Image and video hosting by TinyPic

Hejsan

Hallojs vet inte om det är så många vakna nu eller så är väl alla i skolan eller jobbet eller något... men ja jag sitter här hemma och bara väntar på bättre tider. Börjar klockan 10.20 och bussen går 9.41 drygt jag vet men måste ju byta buss och lalala usch usch och mer usch! men jaa ska bli kul att komma till skolan, gosh kan itne fatta att jag sa detdär om det hade varit fryx jag skulle till hade jag nog haft ont i huvet just nu.... hahah skoja bara nej men jag hade väll gått motvilligt. men ja nu sitter jag bara och väntar på att få åka till skolan... hare<3 

´dagen

Jag vet att det varit segt med uppdatering men har inte haft någon blogg lust sorry men ska försöka få upp det lite blir roligare om folk kommenterar mer (a) hahah men i alla fall vad har hänt idag då? massa skojit som alltid i skolan, jag älsakr skolan. I alla fall började med massa lekar med tvåorna hahah kulkul men jag va sämst på att hoppa säck det första jag gjorde var att ramla hahahaha yääs hahah sen hade vi hål i 1000000 år haha då gick vi mest runt och flumma som alltid. hahaha hade med mig kameran så gick och filma lite haha och så filmade jag frida i trappan när vi gick ner för hon sjöng och sen så baah ramlar jag ner hahahahahah fett fult det såg ut i filmen men den på något konstigt sätt försvann :| aja shit happens sen så sprang vi och kasta oss på golvet och låg och rulla runt på golvet och massa sånt vanligt vi brukar göra i E huset ahaha skoja det är typ jag och mina tjejer som gör så bara hahaha men jag har en tendens att alltid göra det hahah aha what ever sen så hade vi engelska prov för att se vart vi låg och jag kommer nog få en egen liten klass för migsjälv hahaha aop det gick inge bra men jag skrev i alla fall iten "gay" som ett svar hahahahaha och sen slutade vi haha och när jag och matilda skulle gå till mitt skåp hahah så gick vi förbi max och någon mer hahaha max baah "du kan du stänga dörren vi vill se om vi båda får plats här inne" hahha och tro mig två killar fick plats i våra skåp och då den sorten som är mindre hahahah jag har den större storleken av dom stora skåpen och ärligt jag hittar inte mina saker längst upp på hyllan ahahaha seriöst alltså får stå i skåpet och leta aahhahaah det är så jävla högt hahahaha men aja nu vart denhär skit lång hare bra hoppas ni orkar läsa kommentera mycket nu!

...

& mitt hjärta slog, jag hörde varje slag 


dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
I dag kommer du uppleva, att en person, du inte har hört från på länge, plötsligt dyker upp och vill återuppta kontakten.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kommer säkert uppleva, att en annars vanlig osäkerhet i relation till att ställa sig inför andra plötsligt kan ha försvunnit.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Tänk över, hur du säljer dig själv i dag - inte bara inför nya människor, men även inför din chef och dina kolleger.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Var öppen inför nya utmaningar, men var också redo att säga nej, om uppgiften ligger utanför ditt egna kompetensområde.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan lätt komma att hoppa på andra människors våg av begeistring i dag, men delar du den verkligen också?
Skytten 22. november - 20. december
I dag kommer du få användning av att nära samarbeta med andra, och det kan lätt bli du, som skall sätta ihop det starkaste laget.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kommer ha goda möjligheter för att påverka en eventuell omorganisation på din arbetsplats, om du anmäler dig i tid.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Dagen kan bli ganska hektisk, och du kommer säkert springa från den ena uppgiften till den andra. Du kommer också hinna mycket.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är viktigt, att du inte ger upp, även om du tycker, att processen är trög och har gått i stå. Ha tålamod - det belönas.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
För att få tid till dem, som betyder mest för dig, blir du tvungen att vara hård, när du prioriterar fördelningen av din tid.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du skall inte vara rädd för - eller för stolt för - att erkänna, att du har behov av andra personers stöd. Var öppen och ärlig.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det är aldrig för sent för att bli klokare, sedan skall man använda det nya vetandet och inte leva vidare på det gamla.

....

Image and video hosting by TinyPic

När jag va liten då fans det en reklam som gick "alla barn älskar ekströms" och då stälde jag mig ALLTID framför tv med armarna i sidan och baah " INTE JAG!" HAHAHA

ny skola

Vet ni vcad jag nyss kom på när jag läste någon blogg kommer inte ihåg vilken det va att en av dom bästa sakerna med att börja ny skola är ju att man ser nya snyggingar varje dag hahaha dock dräglar jag och Matilda efter han i 3an hahaha (a) han är SÅ söt va ensam med honom i korridoren imorsse viste itne vad jag skulel gö så jag bara ja chilla hahahah.

på tal om ingenting hahah idag när jag kom hem så mötte jag min granne hon baah...

hon:är det du som brukar sjunga så fint?
jag: jag ja det är det nog...
hon: jag brukar höra ibland du är riktigt bra

gosh så himla pinsamt hahah visste inte vad jag skulle säga kommer inte ens ihåg om jag sa tack eller något men det gjorde jag säkert... hahah jaa

Tiden som gått...

Igår
börja med att vi fick springa runt i hela skolan och svara på frågor
sen så hade vi hål i några timmar sen så skulel vi ha gitarr men då blev det någe knas...
så vi fick hål sen fick vi "sjunga upp" haha blev helt paff lär läraren sa att hon kom ihåg mig hahah va jag så bra?
blevi alla fall sopran 1 alltså den högaste stämman dock sjöng ag den förut också så det är lungt.

Idag
började med kör alla estet musik tjejer
 sen hål sen nå rektor information sen hål
sen mentorstid och så fick vi spela inte en "pjäs" haha
vår va "skratt skolan" och spela upp för ca 300 människor så kul hahah


sorry

Hejsan alla läsare ville bara lägga in ett snabbt inlägg och säga sorry för jag inte uppdaterat igår eller idag har egentligen ingen bra ursäkt till varför det blivigt så. så jaa sorry

dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Man skall yla som de vargar, man är ibland. Låt bli att säga för mycket, innan du är säker på, hur språket är, där du är.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det är viktigt, att du är ärlig mot dig själv - och alltså inte bara låtsas som om. Du kan inte fortsätta med att lura dig själv.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det kan vara en dag, där du tycker, att det är lättare att använda pengar, än det är att tjäna dem. Men det ena kräver det andra.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kommer snart stöta på en intressant möjlighet för att utveckla kompetenser, som du länge har övervägt att göra mera åt.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Håll dörren öppen, så länge som möjligt. Du kan få använding av den, tidigare än du tror. Då är det förargligt att ha stängt den.
Skytten 22. november - 20. december
Kanske behöver du förändring i form av några nya utmaningar, som du skulle kunna hitta i t.ex. ett kreativt fritidsintresse.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det är svårt att berätta för en god vän eller väninna, att de gör något fel - och ibland är det också bättre att hålla tyst.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det skadar inte att vara född med talang, men det är sällan, att talanger tar skada av att suppleras med flit.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det skadar sällan någon att överväga situationen en extra gång. Det gör det knappast för dig i dag heller i dag.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det är inte alltid, en uppgift är så svår, som den ser ut, precis när man får den. Analysera grundlaget, innan du börjar.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
I dag har du goda möjligheter för att göra några människor sällskap, som du annars sällan har så mycket tid tillsammans med.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
I din iver och ditt djupa engagemang i en sak kan du framstå som överväldigande - kanske nästan skrämmande - på några.

Nytt

Japp hade tänk och börja med någon nytt i bloggen som heter "det här viste ni inte om mig" så berättar jag lite om någon om mig bara något kort kanske 1-3 meningar dock vill jag ha någonsnygg "logga" till det men ja ni får nöja er med denhär så länge...
Image and video hosting by TinyPic

Gratiskläder

Alla vet vi ju vad gratismakeup är men nu har det kommit något i samma from fast det handlar om käder och heter
 "gratiskläder"

Dagens önske outfit



ååh det är inte jag som gjort denhär men gud när jag såg den önskade jag verkligen att jag var någonstnas varmt och hade domdär sakerna på mig.

Veckans


Bitchar: Vad är det för mening att första gången man någon sin träffat en person i hela sitt liv kolla snett på en som om man vore dum i huvet? ärligt vad är det för mening med det egentligen? ja för mig blir det en fet dumpa- det är bara så onödigt

Kissie: ni vet redan vad jag tycker!!!!!!!!!!!!!!!

Fryxare: förlåt men jag hatar alla (nästna vissa inte men ni vet vilka ni är) usch skaffa liv förfan!



Skolan: på första gången på typ två år känner jag faktist att jag vill gå upp på morgonen och gå till skolan och tärffa alla (vissa inte*suck*) det ska bli kul allt är nytt (förutom folk utan liv) och jaa jag älskar det.

Höstkläder: Vem älskar inte alla söta små vantar och sköna stickade tröjorna som kommer fram nu till hösten?

Dans

Hallojs hemma nu inte för ni viste att jag var borta men jag var det. Jag på var på dansträning det va så himla jobbigt även fast vi bara dansa i 1 timme och 15 min trodde jag skulle smälta bort eller något men nej här är jag haha. I alla fal ldet va kul massa syrka ingen kondition men det kommer väll nästa vecka i guess och så fick vi två nya danser en uppvärmningsdans och shit vad det tar i baklåren. Men den dansen är för att träna baklåren så splitthoppen blir finare/högre och sen en as bra dans som kommer va på dansföreställningen hahaha ser fram emot det. I alla fall när vi kom hem så ser vi värdens sötaste kattungar max 4 månader gamla springa utanför vårat hus, en tjej och en kille såg det ut som om man kolla i ansiktet ville ta med killen upp till min lilla donna dock är han lite liten för sånt än hahaah men jag vill ha kattungar!!!!! men mamma vill bara ha utifall att hankatten är grå eller orange och domdär va svart vita *suck* ( så om någon ser detdär som har en hankatt i färgen grå eller orange kommentera då haha) men dom va skit söta i alla fall.
Image and video hosting by TinyPic
(min lilla donna när jag precis fick henne)

Skolan

Finns inte så mycket att säga än att jag älskar att gå till skolan just nu. Det känns som om jag "hittat rätt" människorna är helt underbara i estet dock finns det några som är lite hahah ja irriternade (frida och matilda fattar) hahaha. Men idag gjorde vi inte så specielt mycket rick runt mest och kolla och sen ha håltimme då jag och Frida satt på någon lastkaj eller varom nu heter och sjön/mimade till min musik hahah den är bäst hahah. och sen hade vi inså så fick vi sjunga för första gången hahaha fyfan va pinsmt men det gick bra vi var bara 6 st och hamna med elisabeth och frida så det gick bra bra och mer bra. Men nu kom syster hem så ska kolla på film med henne hare<3

Dagens horoskop

 
Väduren 20. mars - 19. april
Erfarenheter kan vara dyrköpta, men på sikt kan de ibland visa sig vara värda alla pengarna. För du har blivit klokare.
Vågen 23. september - 22. oktober
Om du själv visar engagemang i relation till andra människor, kommer du uppleva, att de kommer att göra det samma inför dig.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
En fånig detalj i ett samtal kan växa sig till att bli anledningen till en större diskussion, som ingen av er hade föreställt sig.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det finns inte alltid en grund till att frukta, att de goda tiderna snart är förbi - vad hindrar dem från att forsätta länge?
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det finns absolut ingen grund till att ta ut sorg i förskott. Glädjämnen, däremot, dem kan man gärna glädja sig åt långt i förväg!
Skytten 22. november - 20. december
Känn inte bara dina motståndare, men ocskå det motstånd, de möter upp med. Det kan betyda skillnaden mellan framgång och fiasko.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det är inte alltid, den närmaste utgången ocskå är den, som är lättast att ta. Tänk ett par steg framåt, innan du väljer.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Även om du kan komma att hamna i en svår situation, är det viktigt, att du inte bara är pessimistisk och tänker negativt.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är alltid svårt att omsätta sina talanger till kontanter, men sälj inte dig själv för billigt. Du har mycket att bjuda på.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du har en massa positiv energi, som du bör använda och omsätta till en aktiv och konstruktiv insats till glädje för andra.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det kan alltid vara intressant att höra andras värdering av, hur saker och ting hänger ihop - därför behöver du inte vara enig.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det kan bli lite tråkigt, om alla dagar är likadana. Men kom ihåg, att du själv är ansvarig för att sörja för variationen

Musik stugan

Japp det är det jag och Elin har här inne i mitt rum.. Fick hem en ny gitarr idag jag ska i skolan kulkul så nu sitter jag och Elin och sjunger lite och spelar gitarr. Hon har typ aldrgi spelat förut  så hon är nybörjare men bra ändå. MEn så kalrt hon är bra hon är ju syster till mig hahaha yeey. Men ska gå tillbaka till det nu hare<3

pang pang lucky look

Hahaha hejhej okej jag säger det redan nu förlåt om det kommer typ stå 100000000000000000000000 hahahha i dethär inläget och alla andra idag hahah men asså vet inte vad det är med mig har sånna här dar ibland då jag bara är anmällt konstig hahah har sprungit runt och sjung "pang pang lucky look" (eller hure stavas hahha) min syster kolla på mig skit konstigt mamma baah "hon har varit vaken sen kl 6" hhahah min syster "aaokej" typ haha ja men sånt är livet. Har bara kollat på tv idag och fixat en sak som är ganska hemlig för tillfället men det kanske kommer ut vad det är senare vem vet... Men nu ska jag nog ta och värma upp rösten lite och sen hoppa runt i mitt rum och bara sjunga och få ut lite energi haha puss så länge<3


så kan det gå...

skandal!

Hejsan bloggen och alla som är vakna just nu. inte många antar jag eftersom att det är söndag och igår var det lördag säker många undommar som var ute och festa igår, onödigt om ni frågar mig! i alla fall ja jag är ju vaken nu eftersom annars skulle jag ju inte kunna sinna här och skriva, skandal! hahah men mer skandal är det att jag var uppe redan vid kl 06 imorsse. Och jag vaknade inte bara då utan jag gick upp aop skandal skandal hahah va kul det va att säga skandal hahaha vilken humor jag har liksom. Blondina gillaren (a) hahah Aja nu ska jag väl gå och kolla på film eller något eller kanske os ja vem vet var det blir. Mer uppdatering kommer senare hare<3

Dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Om dagen bjuder på sällskaplighet, kommer du snabbt hamna i rollen som festens mittpunkt - vilket passar dig utmärkt.
Vågen 23. september - 22. oktober
Ge inte upp, bara för att du möter lite motgång. Om målet är något, som du verkligen vill, skall du också våga kämpa för det.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det är viktigt att vara flexibel, men det finns också gränser för, hur långt du skall gå - om det bara går den ena vägen.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du har förtjänat en klapp på axeln, och gör ingen annan det, så får du se till att göra det själv. Skämm bort dig själv.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Den vecka som du är på väg in i, kan bjuda på en stor utmaning, som det är viktigt, att du är bra förberedd på. Gör det i dag.
Skytten 22. november - 20. december
Inspiration: En liten detalj under dagens lopp kan ge dig inspiration till, hur du skall ta dig an något mycket större.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det är viktigt att drömma, för det är viktigt att något att sträva efter. Du skall dock kunna skilja på dröm och verklighet.
Stenbocken 21. december - 19. januari
I dag är en dag gjord för att vara ledig och njuta av varandra. Låt inte störande element förstöra det. Prioritera närvaron.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du verkar få en fantastisk dag, där du kommer hoppa ur sängen fullproppad av energi - använd dig av den, och njut dagen!
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det är alltid härligt att planera nästa semester eller långhelg. Kanske vore det en idé att börja planera redan i dag?
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
I dag är en god dag till att prioritera dina närmaste - varför inte arrangera en mysig lunch med familjen eller goda vänner?
Fiskarna 19. februari - 19. mars
En situation på ditt jobb kan betyda, att du är uppmärksam på, vad du säger och till vem. Tänk dig för, men var inte paranoid.

Film

Hejsan förlåt för dålig uppdatering eller rättare sagt ingen uppdatering alls förutom en där jag sa förlåt för jag inte uppdaterat men jaa jag har inte haft någon blogglust elelr något att skriva om idag för har varit helt off seriöst har bara suttit på min röv och inte gjort någon alls hahaha men ja hahaha i alla fall ska ta och kolla på film blir nog kanske just my luck bara för jag äääääääälska mcfly som ni säkert lyssnar på just nu också har fått många frågor vilken låt som spelas och det är not alone med mcfly visst är dom bäst? hahaha aja men ska ta och göra det nu hare bra<333333333333333


Godmorgon på er

Hallojs bloggen måste bara säga förlåt för jag inte skrev någe mer igår men när jag kom hem sen vände hela jag började frysa som f*an värdens huvudvärk och jag bara låg i soffan och sov. Och sen gick jag direkt till sängen när mamma sa till mig vid 23. och så sov jag til 13-14 nångång vet inte riktigt så förlåt för det ska berätta om gårdagen i skolan lite mer men först kommer det en utmaning.

Jag blev utmanad av: Blondina

Skriv om 5 bloggar du läser dagligen & utmana sedan 3 eller fler personer att göra samma!


1.  sessan, Hon är så extremt bra, härlig personlighet och har en sån extremt bra blogg

2. Elin, Hon är världens bästa storesyster och har  en skit gullig blogg.

3. louise, vad finns det och säga förutom att hon är så grymt grymt grymt bra bloggare?

4. Erik, Grymt bra och söt(a)

5. Maria,  Lätt en av favorit bloggarna.


jag utmanar: Sessan, Elin, Louise, Erik & Maria

detta skrev Janina om mig :
Blondina : hon är så sjukt rolig, älskar hennes humor och hennes åsikter!

Dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det finns ofta fler möjligheter än dem, man först ser. Pröva att öppna ögonen, och använd fantasin - och se, vad som händer då.
Vågen 23. september - 22. oktober
Se till att använda helgen, på ett sätt, så att du kan slappna av, men samtidigt inte känner, att du spiller tiden.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Även om det inte bara gäller att vinna i spel, men även om att delta, är det ju roligast, när man vinner. Och det gör du nog.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det finns säkert många, som mycket gärna vill göra dig sällskap i dag och i morgon, men kanske har du nog med dig själv.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det är dumt att stänga in sig, när det händer så mycket spännande saker på andra ställen. Så gå ut och delta i festen!
Skytten 22. november - 20. december
I dag skall du vara öppen inför impulsiva förslag; det är inte alltid, att en fest blir bättre av att vara planlagd i förväg.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Din breda erfarenhet inom ett bestämt område kommer dig till god användning i dag - så sörj nu för att använda ditt vetande.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Man kan inte vara vän med alla. Man kan försöka, men några personer kan man nästan lika gärna avskriva från början.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan bli en nyckelperson i lösningen av en bestämd situation, som annars skulle kunna ha blivit en mycket tilltrasslad historia.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det finns en tid för allt, och det betyder också, att det kan finnas en tid, när något slutar. Och ibland är det på tiden.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
I dag kommer du kunna ha den härliga känslan av att kunna ro hem mycket mer, än du normalt känner, att du kan.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det är en god dag att uppvisa din goda sida i karriärsammanhang. Det kan både vara i relation till ditt jobb eller ett nytt jobb.

Hemma

Hejhej är hemma nu elelr har varit det ett tag. Det va skit kul i skolan hahaha skratta typ hela tiden men orkar inte skriva så mycket nu mer än jag är värdens klatnigaste människa hahahah som sagt jag är inge bra på första intryck :P

Skolan

Hejhej bloggen och alla läsare skola idag ska bli kul ska träffa elisabeth utanför typ kvart i 10 så ska ta ussen som går om en halv timme. Aah fett lång tid innan jag måste åka... men ja det är så det är så man får väl bara ta det som det är. Fast förut behövde jag bara cyckla 10 min innan jag började så kom jag precis. och nu liskom 1000 år innan men nu måste jasg skynda mig hare<3

Godnatt

Nej ska upp tidigt imorgon så det är bäst att gå och lägga sig nu så man inte vaknar upp med stora påsar under ögonen *peppar peppar* men ja ska borstatänderna och tvätta ansiktet med en kräm som jag ska skriva mer om imorgon så kika in då så får ni se vilken ansiktskräm jag använder. Och borsta igenom håret nu när det ahr torkat så det inte är helt risigt imorgon när jag ska platta det och ja. *peppar peppar* usch jag gillar inte förstaintryck. Jag är ALDRIG bra på sånt ramlar typ alltid tro mig hahaha det har Tess en speicel kunskap om hahaha aja men nu ska det inte bli förlångt så jag aldrig kommer i säng så godnatt på er sötisar<3


btw ni har väl inte glömmt att ni kan få GRATIS! smink genom att bara trycka pådenhär bilden och bli medlem. JA så lätt är det. och alla gillar väl Gratis eller?`


Manekyr

Hallojs bloggen och alla läsare tack för alla så extremt söta kommentarer som rullat in ville bara säga tack för det tror jag svarat på alla är inte säker men annars så jag ska kolla igenom lite igen och se om det är någon jag missat och om det någon som rullar in nu så svarar jag på det efter jag skrivit klart. I alla fall nu på kvällen har jag kollat på ghost whisper målat nagalrna i en fin fransmanekyr det är så fint när man ha så långa naglar med franskmannekyr jag älskar det och det är så lätt att göra. Man behöver ingen mall heller jag bara kör på lite haha det går bra det ååh. OCh sen har jag pratat en massa med elisabeth hon som ska gå estet med mig ska gå med henne imorgon till skolan eller vi ska mötas där och så jaa hahah det ska bli kul. och våra scheman har kommit upp på hemsidan just nu och på fredagar har vi 4 timmars håltimme man baah ööööööööh! från 11.10 till 15.00 så det är ganska drygt men aja det är väl typ bara att gå på stan eller något då. Men det blir nog bra hoppas jag kommer i A klassen för då har vi sena morgonar hahahah. Tro mig jag är typ latast i värden på morgonen och det  tar ett tag för min hjärna att komma igång hahah lol. men ja ska svara på lite kommentarer och sen ska jag nog gå och läsa lite. God natt hörs imorgon<3 


Hiss eller Diss?

Kändes som om det var år och dar sedan ja körde en hiss eller diss så här kommer en liten outfit så ja vad tycker ni,
hiss eller diss?


...

Now when it's raining more then ever, can i stay under you umbrella?


Skola imorgon

Japp då börjar skolan imorgon *suck* gymnasiet blir det nu då ska bli kul och intressant mer musik för min del eftersom jag ska gå estet men är skit skit rädd att ingen kommer typ gilla mig eller något.... Men har ju i alla fall minst två som kommer som jag redan pratat med hahahah hoppas verkligen jag och Elisabeth kommer komma i samma klass hahah vi sitter typ och tjatar om det hela tiden, oops. Aja men det kommer nog gå bra. Annars kanske man skulle kunna få byta klass till någon av dom andra för det kommer bli 2-3 klasser så någon måste väl gilla än men ja vem vet...


Stor ansvar med katt och inte bara hund

Det pratas mycket om att det är så stort ansvar med hund och ja såklart det är det men det är väll lika stort ansvar att ha katt. Det pratas mycket om att man måste gå ut och gå med hunden men med katten måste man ta bort bajset och allt sånt varje dag och byte sand det är väl minst lika jobbigt som att gå ut och gå med en hund? man måste både ge en katt och en hund mat det är väl lika? Man kan inte lämna en hund ensam hemma för länge, det kan man väll inte med en katt heller? Man måste leka och gosa med hunder lika så med en katt. Vet inte hur mycket jag leker och myser med min katt varje dag. Man måste borsta hundar annars blir deras päls tovig, Samma sak med katter så jag fattar inte riktigt vad det är för stor sak med att ha så mycket ansvar med en hund katter är väl lika mycket avsvar. Så jag fattar inte varför alla (nästan) alla säger "skaffa inte en hund det är så mycket ansvar bättre med en katt" liksom ehm hallå? *suck*


ny talang

Hon kommer nog bli något stort.

Alexandra "kissie" Nilsson = störd

Jag var inne på en blogg som ligger på mest aktiva listan (http://girlyliicious.blogg.se/) tidigare ikväll och läste ett litet inlägg (Läs inlägget här!) där det stod en liten åsikt om lilla Kissie och jag kan inget annat än hålla med till 100% om det hon skriver eftersom ni alla vet ju vad jag tycker om kissie! Där stod det även att hon gått på Linda Holm och Tumadre´s BARN! (tryck och se vad hon skrev) vilken jävla människa gör någon sånt? mot ett litet litet barn som är fakttist skit söt/söta Liksom ibland vill man bara fråga vafan hon tänker med om hon ens tänker överhuvudtaget. Liksom hallå Alexandra när fan ska du växa upp? När du är 90 år och senil och inte kommer ihåg vad du bloggade om när du va 16 år gammal eller vad hon nu är... aah hon beter sig som 8 år i alla fall!


Fest hos mig


Nytt i gaderoben

Så vad var det jag hade inhandlat nu då jag tyckte det inte var så mycket eftersom det bara var två tröjor och ett par skor men det tyckte inte lilla jonathan han tyckte lite var en tröja eller ingening men om man köper ingenting så kan man ju inte köpa lite hum blondin är han, haha egentligen har han värdens coolaste affro men han är blond i huvet eller i hjärnan kanske det heter aja tillbaka till mitt handlande först dendär klänningaktiga tröjan från ginatricot 199 kr ser ut såhär...


(tryck för större bild)

snyggt va? ma nser itne så bra på andra bilden den vart suddig men det är bara för min spegel rä skit ren... not! men så det ser den ut lite lik min gula men den är ett annat mönster men både ger värdens push-up hahaah. i alla fall den andra har jag itne så bra bild för tagen i spegeln hahah men ni får se den/dom ändå.

 
(tryck för större bild)

Den är egentligen mycket mycket snyggare men man får inte snyggheten på bild men det kanske kommer i någon dagens outfit eller någe liknande den är också från ginatricot (stavas det så?) och kostar 149. och sist men inte minst SKORNA har bara en bild så den får bli stor. kosta 249 och är värdens skönaste.



lite suddigt men det gör inget hahah :P

Bild

En bild på mig och syrran från hemma hos F&F



Dagens outfit


catwalkqueen tävlar ut voodolls

en av mina favorit bloggar (http://catwalkqueen.blogg.se/) tävlar nu ut voodolls sista tävlingsaden är idag så jag får hoppas hoppas hoppas att jag vinner för jag behöver en såndär liten voodolls. jag valde att tävla om Young Merlin den va så söt och jag behöver verkligen den.


sådan matte sådan hund

- lika söta...



fast hunden slår henne nästan

Hemma

Hallojs Är hemma nu det blev två tröjor eller en är mer klänning lite lik min gula klänning fast en svart och ett annat mönster den va skit söt och en tröja skit snygg kan inte riktigt förklara hur den ser ut men skit snygg och sen domdär skorna jag hittade på dinsko hahah så hette det och blackheadscrub hahah ingen aning hur det stavas och plåster hahah fick skavsår av mina skor jag hade på mig. Men ja bilder kommer sen har fotat det och så ska bara lägga in det i kameran liksom dagens outfit som är på syrrans mobil hon håller på och lägger in det så ni ska få se det senare också men nu först ska jag bara kolla igenom mina favorit bloggar och så ska jag lägga in bilderna på datorn hörs senare hejsvejs<<3

Stan och F&F

Hejhej bloggen och alla läsare ska på stan idag med Elin och shoppa lite  nu inför skolstarten som börjar på fredag. Ska kolla om domdär skorna på affären jag inte kommer ihåg vad dom heter finns kvar och nå tröja/tröjor och sen kolla om jag hittar någe jeans. Har alltid problem att hitta jeans som jag gillar och som sitter bra men ska kolla det och ja sen vet jag iten riktigt mer vad jag ska köpa. Vi ska äta lunch på subway för dte va så sjukt längesen jag eller Elin åt där så det bir nice sen ska vi åka hem till Farmor och Farfar och hjälpa Farmor med hennes mobil hahaha jaa... Men jag ska klä på mig nu eller byta om rättare sagt sminket är klart och håret. Men dock har jag ett problem med vad jag ska ha på mig... Som alla andra dagar med det kommer säkert typ en dagens outfit eller något senare så ha det bra så länge hejs (:

Dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det är inte allt, som kan vänta till i morgon - men det finns många sker, som kan! Njut livet, njut dagen, kvällen och natten.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kommer ha goda möjligheter för att hämta inspiration till ditt arbete i något, som du normalt bara tänker på under din fritid.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan ha dåligt samvete för något, du har gjort, som du egentligen vet inte var särskilt smart. Frågan är: Vilken nytta gör det?
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det är inte svårt att ha en enorm umgängeskrets, men det kan vara svårt att ha några riktiga, nära vänner. Prioritera dem.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kommer säkert känna dig dragen mot det husliga och ha lust att ägna dig åt något, som kan eller skall göras inomhus.
Skytten 22. november - 20. december
Se till att njuta att du har så många kära omkring dig - och gör något för dem! Samla dem som betyder något för dig, till en trevlig kväll.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Försök vara mer öppen för alternativa idéer - istället för att stänga av från start, för att de är annorlunda än det, du brukar.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kommer utan att tänka på det mycket lätt kunna säga för mycket i en situation, där du inte har tänkt över riskerna.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Mycket har prövats förut. Men även om det har prövats en gång utan framgång, kunde det ju bli en framgång en andra gång!
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det är som utgångspunkt alltid bäst att säga sanningen - men det är inte nödvändigtvis alla, som skall höra den samtidigt.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
I dag skall du tänka på, hur du behandlar din kropp. Den mår inte bra av att bli överbelastad. Pressa inte dig själv för mycket.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det kommer troligen bli en lugn dag för dig utan stora utsvävningar - men det är ju också ganska skönt emellanåt, eller hur?

Blåbärsbaj och Just my luck

- kan det bli så mycket bättre?

Nej det går nog inte det för det första jag ÄLSKAR Blåbärspaj specielt mc's haha men nu är det mammas och den är nästan lika dög den också så mums och sen vaniljkräm eller vad det kallas till det är ju bara utsökt men pricket över i:et är ju att samtigit så sitter jag och kollar på sötnosarna från mcfly i filmen Just My luck med Mcfly och linsay lohan. Och när ni säkert läser dethär inlägget så är det nog en mcfly låt som ehter not alone som spelas som är en av mina favoriter av dom eftersom jag har fixat så jag har en ipod i min blogg kul va? då får ni höra lite vad jag lyssnar på dock ville jag ha en som såg ut som min egna ipod eftersom det är nano jag har och det va den man kunde få som spelare men det gick inte att få in rätta färgen så jag tog en VL märke med samma färg som min plånbok väska och bälte haha aop jag ÄLSKAR VL haha aja men nu ska jag gå tillbaka vi hörs senare, love ya<3


en av mcfly nya låtar som heter everybody knows...

The hills season 4

Idag kollade jag på Nya The Hills alltså season 4 förstA avsnitt det va skit bra usch vad jag älskar The Hills. Spencer va lika stor idiot som alltid och LO lika bitchig och ännu mer kopia av lauren men annars var det bra lauren va på en dejt ooh haha som senare i säsongen Stephanie kommer gå ut på dejt med men inte i dethär avsnitten men jaa det va bra och ja allt hahaha

Klicka f�r att st�nga bilden

Inget guld till stefan holm

Hejhej slet mig nyss från tv och fridrotten kollade på höjdhoppen det va väl bra dock vann inte stefan holm men någon sa mig redan innan att han inte skulle göra det men det hade ju varit kul men ja shit happends men han som vann dendär ryskan shit asås va bra han va han förtjänar faktist att vinna tycker jag. Aja just nu sitter jag och lyssnar på lite olika låtar på youtube den jag höll riktigt hårt för va suddenly med ashley tisdale.

Dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan själv känna, att du bara håller dig inom de utsatta ramarna, men på andra kan du komma att verka grälsjuk.
Vågen 23. september - 22. oktober
Genom att vara realistisk i din approach till och i din värdering av en viss situation kommer du stå starkare på andra sidan.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kommer uppleva, att ditt förhållande till en annan person plöstligt tar en vändning; det kan vara väntat eller överraskande.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
I dag kan det vara klokt att tänka på att visa ett större intresse i några av dina kollegors privata förhållanden, än du brukar.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Med ditt utåtvända sinne kommer du ha goda möjligheter att komma i kontakt med andra; även med folk, som du inte känner - ännu.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan ha bråkat med en person, som står dig nära. Ju snabbare ni får talat ut om saken, desto snabbare är det glömt.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag kommer du säkert stöta på något, som först kan likna ett hinder - men du kan ju välja att se det som en utmaning!
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan hamna i en situation, där du tvingas att ta rodret. Inte för att du verkligen vill det, men för att ingen annan gör det.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du skall sörja för att ta dig tid till din familj. Det låter banalt, men just därför kan det vara extra viktigt att tänka på det.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
I dag kommer du kunna möta en eller flera människor, som på sikt visar sig vara särdeles fördelaktiga bekantskaper.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
En mindre detalj kan ha vuxit sig stor och oöverskådlig i ditt huvud; men du skall inte låta dig störas av en bagatell.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det finns ingen anledning att bränna broar bakom sig: inte ens om du kan ha lust att göra det just nu. Tänk på framtiden!

Dagens önske outfit


sno ALLA mina bilder

Hejhej jag vet att det är lite sen att skriva första inlägget nu men skulle göra det för några timmar sen då jag inte fick ett sånt jätte roligt pm på bdb där det stod om att det var en som hade tagit alla min bilder och videobloggar och gjort en hel bdb och en blogg. Det var så mycket blandade kännslor just då. Jag var skit arg för att någon tagit alla bilder och sånt men även lite rädd för man vet ju aldrig vem det är och liksom ta alla bilder och videoinlägg och hitta på att jag heter melissa eller va det nu va och inte bara det hon eller han vet inte säger hon hade tagit bilder på mig och en kille som ja jag träffa i turkiet för ett år sedan och massa bilderpå Felix, Linda och min syster. Liksom orka hålla på så och göra något sånt. asså ärligt va så arg så jag höll på att börja gråta jag skojar inte fyfan men det är bättre nu sakar inte längre haha aop jag sakade också. men ja som sagt det är bättre nu är bara lite rädd för att den personen ska göra ett nytt konto (jag emelie och Elin fick henne att to bort det) och göra samma sak igen... men asså jag fattar inte vad man får ut av att göra en sådan sak inte ens att bara ta en eller tåv bilder (sm hänt förut) liksom mår man bättre att höra någon säga att man är fin och ser ut som en modell och lalalal men dom säger det till en man vill vara? usch så mycket funderingar just nu men ja det blir alltid bättre när man kollar på videon med Hedie haha kan post den här under. men i alla fall alla ni där ute vill bara säga till er att va på er vakt om ni ser någon som ni vet inte är den säg till och låt det inte bara vara för sånt är fel och det går att polisanmäla så var på er vakt ( :



ahhaha så fult man ser att hon mimar och hon kan inte ens mima så det är helt fult och hon kan inte sin egan låt heller hahah usch.

shopaholicmamman bara på MA på sön och mån

Är det någon mer än bara jag som alltid tänker på att shopaholicmamman endast är på mest aktiva på måndagar och söndagar och det är pga hennes månagstävling. Liksom är det allt folk gillar med hennes blogg eller?  För sen på tisdagen åker hon bort. Liksom jag gillar hennes blogg är inte inne så ofta jag bör göra för glömmer alltid lägga in henne i mina favoriter på datorn men hon är en bra bloggeska och förtjänar ligga på Mest Aktiva mer än bara då hon har sin tävling dock har hon hela veckan men asså då hon lägger ut som den. Det är som folk bara går in där för att tävla. Tävlingen är ju för hennes läsare inte hela bloggvärden. Hon har ju den för att tacka sina läsare inte för att alla som inte läser ska få vinna något. Men ja det är ju i alla fall vad jag tycker.... nu ska jag lägga in henne nu när jag är inne btw hahahah
 

Gratis makeup



snälla snälla snälla allihopa tryck på dendär bilden eller texten och bara bli medlem du behöver inte vara aktiv eller något bara hjälp mig att få lite nytt smink och så kommer jag skriva ut massa massa tips om produkter jag gillar och massa sånt kanske lite tävlingar men då måste ni hjälpa mig för annars blir det ju inge tips eller något så komigen nu be a nice girl/boy hahah

angelica

Hallojs lite uppdatering ville dela med mig av en skit bra sångerska och jag sitter och lyssnar på hon heter angelica och är mer känd på youtube än i riktiga värden hahah va elakt det lät. I alla fall sitter och lyssnar på henne och läser egenom lite vad som hänt i kändis värden på http://posh24.se dom säger att en av jonas brothers är bög men kan inte komma ut ur gaderoben pga dom kan förlora kontraktet med disney channel dock vet jag inte om man ska sto på't men ja vem vet. aja nog prat om det det kommer väl ut tids nog om det är sant eller inte nu till sången lyssna och njut hahah kolla inte för hatar hor hon "rör" sig men hon är skit skit bra på att sjunga, tycker i alla fall jag.

HEMMA!!!!!!!!!!!!!

Japps nu är jag hemma eller har varit det ett tag men jag hoppade in och bada, skönt. I alla fall kom dit på fredagen så åt vi kebab eller jag och Elin gjorde och F&F åt pizza hahah mums hahah men ja egentligen har jag inte så jätte mycket att berätta vi spelade mest kort där borta och så gjorde såklart farmor och farfar allt för oss, not ahahah eller jo typ i alla fall haha men ja det va skönt kollade på OS finalen i tennis dom fick bara silver men det är väl bra ändå. Aja har inte så mycket mer att skriva har skit ont i örat och runt om mamma ska ta hem otoskopet imorgon och se om jag håller på och få öroninflamation blä inte igen nu när skolan början!


Bloggpaus

Hejhej allihopa aop rubriken säger väl allt nu under helgen blir det en liten bloggpaus pga jag och Elin ska följa med F &  F i husvangen så man gjorde när man va liten. Men det är bara över helgen så kommer hem på söndag och så drar bloggandet igår. Vad ska ni göra i helgen då?

Btw dom senaste ca 5 timmarna har jag spenderat i soffan och kollat på OS semifinal tennis killar par. 5 timmar liksom spelade dom eller aah 4 h och 48 min men det är ju typ 5 timmar fatta att dom va slut sen men killarna vann i alla fall och ska spela final nångång. så ja det va väl kul och sen är ju simon aspelin lite smått snygg sådär dock 34 år så lite gammal men jaja hahah. Men i alla fall vi hörs på söndag när jag kommer hem. Sakna inte ihjäl er nu bara ;)

...

alla förtjänar en andra chans, men inte en tredje så...
byebye!


Två nya filmer, tack tack

Aop idag dumpa det ner två nya filmer i bervlådan det var nya harry potter filmen Harry potter och fenixorden och king of heaven. Har ingen aning om vad det är för film men harry potter filmen vet ju alla. Så jag och mamma ska kolla på den nu fast det är ju inte första gången utan 3e haha mamma jag och Elin kolla på den på bio när den gick för nå år sen och sen kolla jag och Elin på den tidigare idag så ja hahah men den är bra och lite töntigt kanske man jag gillar harry potter hahah och ja ingen kan ändra på det .


Piss väder

Hallojs andra sidan dataskärmen är det bra? här är det i alla fal ldet förutom att dom hade sagt att det skulle va sol och varmt så man kunde sola idag men nej det ända jag ser när jag kollar ut genom mitt fönster är reng reng och mer reng. usch jag vill verkligen till nå ställe med sol, synd att elin jobba när mamma hade ledigt. Aja hoppas på något varmt till vinterlovet kanske vem vet liksom. aja men nu har jag en liten radom sak ni iten behöver kolla om ni inte vill...


find the 3 and u will get a kiss tommorow

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSS3SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Once youve found the 3....

find the B...

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRBRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR


Once youve found the b

Find The Mistake


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYNZ


Once Youve Found The Mistake....


Find the 6



9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999699999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999


once youve found the 6...

Find the N...

MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMNMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM


once you've found the N...

Find the Q...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOQOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


Find the i...

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
llllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllll
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll


make 2 wishes!

>
>>
>>>
>>>>
>>>>>
>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>
>>
>>>
>>>>
>>>>>
>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>


Så fort du har önskat dej 2 önskningar, kopiera detta och lägg in på din bdb/blogg.
Om inte, så kommer din önskning inte gå i uppfyllelse!
Du har 20 minuter från och med....nu


Dagens önskeout fit



längesen jag körde en önske outfit men va inne på MKA bloggen jag skrivit om mycket och så hitta jag denhär snygga outfiten som mary-kate bärupp och är den inte riktigt snygg?

Dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan ha svårt med att förmedla dina tankar, utan att de kommer att låta som kritik - och det är nog inte avsiktligt.
Vågen 23. september - 22. oktober
Om du inte har tagit ut någon semester ännu, skulle det vara bra för dig, om du snart skulle kunna ta lite ledigt.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan stå inför att behöva göra en insats, som kan komma att kosta blod, svett och tårar. Men det är det nog värt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Man får sällan mycket igen av andra, om man inleder med att genera dem. Packa in kritiken fint, innan du ger den.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det finns goda möjligheter för att utvidga ditt nätverk i dag i ett eller flera sammanhang. Ha visitkortet klart.
Skytten 22. november - 20. december
Det är viktigt, att du tänker på att visa din familj, hur mycket du värdesätter dem - så de inte tror, att du tar dem för givet.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag skall du inte koncentrera dig på annat än att vara glad. Det kommer du inte kunna låta bli. Ditt överskott kommer smitta.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Så som man emellanåt måste städa i hela huset, måste man också röja upp mentalt också. Det kan ta precis lika lång tid!
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det vore givande för dig att få ett par fräscha ögon till att se på ett projekt, som du kanske gått lite i stå med.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan gå omkring med massa tankar i huvudet, som gör, att du har svårt att koncentrera dig på det, du egentligen håller på med.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kanske känner, att du är på väg från det ena stället till det andra. Om du stått stilla länge, är du redo för att röra på dig.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du är bra på att fokusera på folks dåliga (eller i varje fall: mindre goda) sidor. Därför kan dina kolleger frukta din värdering

Västerhäntas dag

japp den dagen är det idag cool va, samma dag som jonas brothers släpper sitt nya album ooh. vet ni hur jag vet det? jag satt i bilen och lyssnade på radion och då pratade dom om det coolt va. Jag tycker det är ganska cool att dom har vänsterhäntas dag för dom västerhänta har typ alltid får höra (i alla fall för 1000000 år sedan)  att man skulle vara hägerhänt och man skulle hamna i helvettet om man skrev med väster och dom får ju annpassa sig skit mycket till oss högerhänta liksom jag har aldrig aldrig tänkt på det faktist tills dom skickade in mail som han läste dom får hälsa med höger matslevar i skolan(?) ligger på höger sida så då får dom ju ta den där inte för jag tror att det gör så mycket men tex när man ska ta ut pengar då är ju klar knappen på höger sida och massa sånt. Liksom samhället är ju anpassat till högerhänta så jag tycker det är lite coolt till alla västerhänta. så alla där ute om ni är vänsterhänta grattis och alla högerhänta spring och säg grattis till vänsterhänta. men är lite nyfiken är ni västerhänta eller högerhänta??


Dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Kom ihåg: Du kan inte förvänta, att din partner, dina vänner eller din familj kan gissa sig till, vad som försiggår i ditt huvud.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det finns ingen anledning till, att du skulle avstå från några möjligheter, bara för att andra inte tycker, det är ändamålsenligt.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Självklart är det spännande att pröva sina gränser, och emellanåt skall de prövas. Men det behöver inte göras varje dag.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan behöva komma bort och få lite frisk luft. Det kan vara från ditt arbete eller din partner. Försök att arrangera det.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Mobilen och e-post gör det lätt att hela tiden hålla kontakten. Det är ju härligt. Oftast. PS: Både telefon och pc kan stängas av!
Skytten 22. november - 20. december
Låt dig inte frestas av ekonomiska fördelar eller lovande erbjudanden om avbetalningsplaner. Medaljen har en baksida.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan möta motstånd i en situation, där du presenterar en ny idé. Du vet, att du har rätt - så stå fast. Det skall nog fungera.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Kämpa för allt, du håller kärt ... men håll - för din egen skull - också tillbaks, om du får erkänna, att det inte nyttar.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Även om det kan vara frestande att anta en utmaning, så är det inte alltid, den gäller ett område, du bör lägga mycket energi på.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Alla kamper är inte värda att ta. Långt ifrån faktiskt. Några slag pågår nämligen i stillhet och försvinner av sig själv.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Din förmåga till att tänka otraditionellt och alltid komma ihåg att se en situation från flera sidor kommer att värdesättas i dag.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
I dag kommer du kunna få insikt i ett område, som du tidigare bara flyktigt stiftat bekantskap med, och det väcker din nyfikenhet.

Ingen prat idag

Hejsan allihopa förlåt att jag inte uppdaterat någon idag men har varit på något konstigt humör hela dagens ända sen jag vaknade har jag inte velat prata med någon eller något så det ahr blivigt så att jag inte skrvit något inlägg men har ett inlägg på gång som jag har klar i huvet typ men jag tar det när jag fått upp prat humöret lite men jag mår säkert bättre efter The hills som börjar snart så vi hörs senare då kanske om jag orkar och vill prata med någon så svarar jag på era kommentarer. Men jag ska svara och så men det känns inge bra just nu och jag måste ju tänka på mitt egna bästa och inte göra saker jag egentligen inte vill för der förbättrar ju inte själförtroendet och allt sånt men ja nu ska jag gå och lägga mig i soffan igen ha det bra<3

Huvudvärk

Hallojs allihopa ville bara uppdatera lite och jo det är såhär att helt plötsligt ikväll så fick jag värdens huvudvärk så har bara legat i soffan och vilat dom senaste timmarna och ska gå tillbaka och lägga mig igen för mitt huvud dödar mig fortfarande. så ni vet därför jag inte svarat på era kommentarer men jag ska jag lovar typ imorgon för ska nog gå och lägga mig i tid idag också men ja ha det så bra så länge så hörs vi love ya<3

Mest aktiva listan

Hejhej kolla nyss på The hills och sedan made just nu är det ex effect tror jag dock vet jag inte om mamma sitter och kollar på något  annant det låter som det, typ os eller något hahah. I alla fall nu kommer jag längre och längre ifrån det jag tänkte skriva om. Fast egentligen har jag inget specielt att skriva om men aja va tjatigt det blev nu. I alla fall är på mest aktiva listan nu igen det är väll alltid kul att va där för då hittar ju fler folk till en och ser vad jag skriver om och sånt och får upp ögonen om anorexia men egentligen bryr jag mig inte längre om att vara där det är ju kul och så men det är inget måste. Det är inte så att jag skriver 1000000 inlägg om dagen för att komma dit när man är där får man väl många läsare men dom försvinner ändåså när man inte är där, eller några stannar ju kvar såklart men nej jag tycker nog att det är viktigare att skriva få men intressanta inlägg än många onödiga som ingen ändåså kommer ihåg. Men ja jag ska väl runda av och gå och kolla på tv nu så ha det så bra, ni kan få en gammal bild på mig, jag älskar gamla bilder.

ett litet tack

Hejsan allihopa hur är det? själv är det prima är lite hungrig så mamma ska gå och köpa potatissallad så ska vi äta kött och potatissallas gott va? i alla fall skälet till varför jag gjorde dethär inlägget är för att jag ville tacka er mian söta små läsare för att ni tar er tid och kollar och sen kommenterar ni har ingen aning om hur mycket det betyder för mig. Eller jo kanske om ni har egna bloggar så vet ni ju hur det är. Dock tycker jag bara anonyma kommentarer som skriver att man bör lägga ner bloggen för man inte kommer bli känd och att man är patetisk bara är onödigt jag tar ändåså inte åt mig för jag skriver för att jag älskar det och jag är helt enkelt beroende av det liksom narkomaner är beroende an knark så är jag beroende av min blogg. Det va jätte svårt att inte få skriva då jag va nere i malmö för jag hade så mycket att berätta men fick inte sitta vid datorn då så ja. Men bara ge er för jag kommer aldrig lägga ner bloggen för jag älskar den, japp ni hörde rätt jag älskar den. Btw så vill jag ge ett litet extra tack som skriver "bra skrivet" eller liknande det get värdens lyckligaste känsla och jag har fått många sånna kommentarer på den senaste tiden så tack tack och åter tack ( :
Image and video hosting by TinyPic

Anorexia = SJUKDOM! ingen vilja

usch fyfan nu är jag riktigt förbanad! var nyss inne på lilla missperfekt "vet allt" kissies blogg och då va det nå inlägg om att hon inte tål tjejer som har anorexia och hon säger att dom framkallar sjukdommer själv men det är inte så man kan inte skaffa sig anorexia liksom man inte kan skaffa sig canser eller någon annan sjuk dom! så skrev för typ 3 gången i hela mitt 7 månaders liv här på bloggen en kommentar till henne som löd...

"nej fyfan va arg jag är nu!du säger att man kan göra sin anorexia och att dom väljer det själv men det är inte så absolut inte man kan inte välja att ha anorexia eller skaffa sig det lika lite som man kan skaffa sig canser eller nångon annan sjukdom! oftast så är det någon annan bakom det hela att man itne kan äta en banan för att man kan gå upp i vikt utan det är som en annan "person" som säger åt en typ " är inte detdär du kommer bli fetare än vad du är då" en som ingen annan kan se/höra jo jag vet att det inte låter rimligt men tänk på att det är en PSYKISK sjukdom och där kan ALLT hända!"


den där bilden visar så extremt bra hur en som har anorexia tänker/ser



UPDATE : anorexia sitter INTE  i vikten utan i pysket man kan va hur smal som helst men det betyder inte att man har anorexia, jag har en vän, eller ja känner en som är skit smal verkligen och hon äter mer än vad jag gör och många tror att hon har anorexia men hon har inte det hon är bara naturligsmal så sammanfattning, anorexia sitter inte i vikten utan i pysket!

ahahahha

ååh sitter och kollar igenom tess bilder på hennes bdb sen jag va där och så kom det en snygg liten bild som jag visar där nere och jag baah

  DumpaMig 28:jul, 15:32
hahah det ser ut som jag har fingret i ögat hahah
Svar: HAHAHA! aa ahhaha ögon godis!

ahah gosh kan itne sluta skratta hahaha

och sen hahaha klockrenaste "hej jag är tereze med ben trotes" HAHAHAH hon har inte det men jaa vi fattar hahah

(oops bilden kommer senare)

...

men gå nu bara,
kolla inte tillbaka
för dom säger,

att hela värden skakar om man ser mig gråta

skolstart

Usch idag är det precis 11 dar kvar tills skolan börjar, ny skola nya människor ny profil bara massa nytt nytt nytt. Men va nyss inne på http://blondina.blogg.se/ där hon skrev något om ny klass och vilken "roll" man skulle få i klassen. ääh bättre om ni går in och kollar själv. Och då slog det mig eftersom allt är nytt tänk så gillar ingen mig, tänk så kommer jag inte få någon vän alls så får jag gå runt där helt helt själv. Och tänk så byter jag till stockholm mitt i terminen eller nånting och då har alla redan hittat sin "bästis" och jag blir helt ensam. Liksom tänk om, skit blev skit rädd liksom tänk om vem vet liksom. Eller om någon vet vem jag är från innan och kanske sprider rykten och lalal liksom man vet ju aldrig vad som kommer hända. Men usch är skit rädd för att något sånt ska hända för om det gör det är jag inte säker på om jag vill gå kvar. Då hoppar jag fan av skolan och skaffar mig en egen lärare och är hemskolad där ingen annan kan se mig. Men det är ju det jag vill så gärna ha nya vänner för just nu har jag typ en riktigt vän här i västeårs, aah och det är Linda liksom alla andra är typ mer bekanta än vänner förstår ni? aja nu måste jag få min hjärna att tänka på annat så varför inte ta mig i kragen och svara på massa kommentarer som ligger och väntar på att bli besvarade.


riktigt riktigt gammal bild på flygplatsen

dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
De flesta kan ha behov av att vara ensamma emellanåt, så det är inget underligt, om du har det på det sättet.
Vågen 23. september - 22. oktober
En ändrad situation på din arbetsplats kan först göra dig negativ - men försök att tänka positivt. Kanske kan det bli en fördel.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det kan vara svårt att överskåda, hur du skall få alla dina projekt till att gå ihop med dygnets 24 timmar. Är alla nödvändiga?
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan känna dig mindre aktad av en person, du skall ha viss kontakt med. Har du prövat att sätta vidkommande verbalt på plats?
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Lyssna noga på de råd, som du kommer kunna uppleva, att en äldre kollega ger dig i dag. De kan visa sig vara ganska nyttiga.
Skytten 22. november - 20. december
Det är alltid roligare att locka med morötter än att hota med piskan. Det är bara inte alltid, det första verkar tillräckligt bra.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Recept: Ett gott bröd, ost och en flaska vin. Tillsätt: Musik efter önskemål och en person, du gillar. Kan njutas: hela dagen.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan behöva en saltvattensinjektion av inspiration, vad angår dina arbetsuppgifter. På vilket sätt kan du få den?
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det ordspråk som säger att man kan inte äta kakan och ändå ha den kvar, finns av en anledning. Det har du nog upptäckt nu.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Ibland får man spela ett högt spel och riskera det värsta. Ibland spelar man ett högt spel och vinner det bästa.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Bränt barn skyr elden - men det gör det väl först efter att ha varit för tätt inpå. Vi får alla våra knuffar.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det vore säkert bra och givande för dig, om du i dag har möjlighet för att tillbringa några kvalitetstimmar i goda vänners lag.

Godnatt

Godnatt allihopa ska lägga mig i sängen och blunda nu och sova så gott så gott hahah. Hoppas jag inte blir väckt som jag blivigt dom två senaste dagarna. Alltså att en geting kommit och bzzat över mitt huvud. Usch det skulle vara värsta marddrömmen. men i alla fall ni får ha dte så gött så hörs vi imorgon peace out<3

Varför alltid tjejer?

En till sak som jag brukar fundera mycket på är varför alltid  tejer ska vara rädda att gå på en mörk väg ensama bara för att det kan finnas någon idiot till kille som skulle kunna hoppa på och våldta dom. Är det verkligen tjejerna som ska utsättas varje dag att bli påminas om att vara försiktig för man vet aldrig vad som kan hända. Varför kan man inte bara säga till alla killar att låta alla jävla osyldiga flickor som är ute och går vara. Om dom nu måste ha något kan dom väl använda sin jävla hand ist för att hoppa på en liten flicka som kommer få skador för resten av livet. Men om man väl gjort något sånt hur fan kan man ha samvete att sova på natten? Liksom mobbningen ( se inlägget HÄR!!!) hur fan kan man sova på natten och veta att man faktist skadat någon så hårt att det kan leda till att den personen faktist en dag tar sitt liv, eller får allvarliga psykiska skador för resten av sitt liv.


kommentarer

Hallojs kommentarerna har bara rullat in idag har fått närmare 200 typ jag har försökt svarat på varenda en av dom men nu på slutet har jag ju kollat på tv och varit hos F&F så är itne riktigt säker på vilka jag har svarat på och liskom 200 kommentarer på en dag är ganska mycket om man inte är känd bloggare som BB och Kenza men jag har ia lla fall försökt och ber så hemskt mycket om ursäkt om jagmissat någon kommentar men det betyder inte att den kommentaren inte betyde något för alla betyder lika mycket men det blev lite mycket nu på slutet vet inte vilka jag har svart på och så. men no hard feelings rigth?

Hem till F & F och äta bullar

Japp nu ska jag hem till farmor och farfar och äta nybakta bullar mums och så har dom säkert typ cola där också. eller pepsi har dom nog. Det har dom verkligen alltid, tro mig alltid. Men det ska bli härligt har inte träffat farmor/farfar på as länge typ en månad, då Elin fylde 18. Förut va jag där typ en gång i veckan men då hade jag ju skäl till det också som inte ska tas upp i bloggen. men i alla fall nu ropar dom på mig så ska väl kila ha det så bra så länge hej<3

Dagens låt


dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det är en god dag för att fokusera på kärleken. Allt för ofta får den bara lov att vara det i korta ögonblick med långa mellanrum.
Vågen 23. september - 22. oktober
I dag kommer du säkert ingå i ett sammanhang med massa andra kreativa krafter, och du upplever det starkt motiverande.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det kan vara ett hårt slit att få folka att visa engagemang och göra en insats - men när det lyckas, är det mödan värd.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan tycka, att det är på tiden, att det händer något nytt på jobbfronten. Ge dig tid att definiera, vad du innerst inne vill.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
I dag kommer du kunna bidra med just de rätta orden eller den udda tanken, som några andra inte har kunna komma på.
Skytten 22. november - 20. december
Nästa vecka kan kräva något av dig, som betyder, att det vore klokt, om du lägger lite av dagen i dag på att förbereda dig.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det kan vara svårt att hitta en passande min, om vänner eller familj bjuder in sig själv på ett oväntat besök. Det kan ske i dag.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Om du går efter guldet, får du också vara inställd på att göra, det som krävs. Vinsten är stor - det är insatsen också.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du verkar få en skön söndag, där du får tillfälle att slappna av och ha det skönt med människor, som du tycker om.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du bör betänka, hur du fördelar dina resurser, så du inte lägger för mycket på något på en gång och sedan saknar för resten.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Man kan inte skruva tillbaks tiden och pröva igen - men man kan lära av det inträffade och försöka att göra det bättre nästa gång.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan käna, att en gammal vänskap är på väg att utveckla sig till en envägskommunikation, och det finner du dig inte i längre.

tråk väder

godmorgon på er alla glada och ledsna, kanske finns sånna också säkert några arga pga mitt förra inlägg. 102 kommentarer på den jag baah shit det är typ rekord på hur många jag har fått på ett och samma inlägg. Det gjorde även så att jag är på mest aktiva listan, visst det är kul att va där för då är det fler som kommer in och ser hur domdär jävlarna beter sig dock behöver jag inte vara där längre jag känner inget måste om det som förut. Om jag kommer dit så är det väl ett +(plus) men ja. I alla fall idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vädret är tråk och det drar ner hela lusten att vilja hitta på något skoj, är det så för er också??  och jaa snart är sommarlovet slut också. Dock börjar jag den 22 så det är väll ett tag kvar men det känns som om det typ skulle kunna vara imorgon. Aja men nu ska jag svara på dom 30 kommentarerna jag fick under natten och morgonen ha det så bra så länge så hörs vi senare hej<3

mobbning!

Va inne på hon dendär kissies kompis kommer inte ihåg vad hon heter något på C, aja what ever det är inte henne jag ska prata men va i alla fall på miss C's blogg för första gången och så kolla jag på video inlägg och hittade den här videon(där nere9. Det är någon stackars emo som sitter helt ensam och väntar på t-banan så kommer nå "poppulära" killar och sprutar ner hella henne med vatten. Ärligt vart är värden påväg? Om jag någongång skulle orka bry mig om politik så skulle jag nog bara bry mig om mobbning för det är det värsta och så himla onödigt. Alla som kände mig när  jag gick i 7an kommer väl säkert skratta åt det här och baah jo tjena men ärligt jag tycker det är så extremt fel. Någon mer än jag som tycker det? usch nej fyfan va arg jag är nu! man vill bara säga åt killarna att växa upp! ofta inte? ååh jävla töntar! hahah sorry men måste bara skriva av mig lite.


Mitt nya hus

Ryan Phillippes 43 miljoner kronors lyxvilla!
Typ i alla fall hahaha

...

ibland önska jag att saker var anorlunda


Newport harbor

Hallojs bloggen och alla läsare kändes som om det skulle vara bra med lite uppdatering såhär i raklamen i newport harbor. Och min favorit taylor med det långa perfekta blonda håret som jag är så avundsjuk på hahah är med skit mycket denhär gången så kan sitta och kolla på hennes hår usch skulle bara vilja dra av det och sätta det på mitt eget huvud. Eller nånting. Men det börjar nog nu såska rusa hej så länge<3

Dagens låt


Hallojs

Hejhej har varit vaken sen halv ett idag jag vaknade av att jag hörde ett bzz:ande, kan man säga så? aja så kollade jag var det va och ja en geting, och tro mig jag är livrädd för getingar hahah så i panik kasta jag täcket över huvet och drog in bena under täcket hahahah sen så kollade jag vart den va och den va på fönstret dock är min säng vid fönstret men den va ju i alla fall inte över huvet så jag hoppa upp och sprang till elin och baah "elin elin vakna det är en geting i mitt rum" hahaha liksom som om hon skulle kuna hjälpa mig hon är minst lika rädd som jag hahah men aja sen läxa min katt upp den hahahah hon är bäst i värden. men i alla fall sen kolla på på någon film på 3an som är slut nu och nu sitter jag här. ja det va väl min morgon haha.


dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det är meingslöst att göra saker och ting svårare, än vad de är - kanske skulle du bara tänka lite mindre och göra lite mera.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det är viktigt, att du sörjer för att omge dig med folk, som bidrar positivt till din energi - och inte tömmer den ur dig.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det är klokt att lösa en konflikt snabbt och lätt. Dra inte in andra än de inblandade, såvida det inte är nödvändigt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Blir du erbjuden hjälp, behöver det inte betyda annat, än att de gärna vill hjälpa. Ha tillit till dina medmänniskor.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan möta någon, som du blir mycket attraherad av, och som du därför blir mycket inspirerad av att tala med.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan ha hamnat i en konflikt med en kollega på ditt jobb. För att kunna mötas igen kräver det nog något av er båda.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Är du bra nog till att ta helgledigt? Eller är du mentalt fortfarande på arbetet? Lär dig att koppla av helt för att ladda upp.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan behöva en energiinjektion - har du granskat din vardag kritiskt och sett på, om du får ut det, du har behov av?
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan bli tillfrågad, om du har lust att delta i något. Du är frestad, men det skulle också kräva en hel del tid från dig.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Vänner: Du kan hamna i rollen som mäklare mellan två gemensamma vänner, som har hamnat på kant med varandra.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Om du tycker, att du behöver en mer tydlig riktning för vad du gör, kan du med fördel sätta upp tre tydliga mål att sträva efter.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du behöver en rolig och festlig upplevelse. Sörj för att få den i helgen. Gå ut och ha kul med ett gott sällskap!

Tjäna pengar på din blogg

Vill du också tjäna pengar på din blogg? tryck bara på bilden och registrera dig. Du behöver inte ens vara över 18 för att göra det. bra va?
Affiliator.com

02.23

aop så mycket är klockan och jag är inte trött alls. Känns som om jag skulle kunna vara uppe hela natten lång och dansa på borden. Nej inte riktigt dansa på borden men haha ääh väntar i alla fall på att jonathan ska komma så vi kan gå och lägga oss hahah nej ni behöver inte fatta. men ja lalal har tråk tråk tråk Linda är tråk och Johan har gått för länge sen och jonathan är seg men rolig när han väl skriver lalala aja puss på er

hahahaha

ahaha ojoj va inne på någon blogg, kommer inte ihåg namnet och hittade den här snygga bilden hhahah det är typ wanna be mig och Linda förut hahahahahah dock ska den ljusa ha ljusare hår men vafan vem bryr sig hahaha fast nu skulle ju egentligen båda vara blonda eftersom vi båda är det. dock sminkar jag mig inte lika mycket längre. eller rättare sagt inget alls dom senaste veckorna.


kenza again

Påtal om bilder på kenza kolla denhär.

Kenza

Är det någon mer som inte sett domhär bilderna? dock första bilden har hon ju någon liknande på sin blogg men andra bilden hade jag aldrig sett förut.



hår

Vet ni det är stora framsteg i med mitt hår, oooh. nej men ärligt man känner verkligen att det har vuxit en bit. fråga inte hur men det bara känns. Men måste toppa mig lite får nog göra det imorgon och sen så gör ja gen härlig inpackning. Låter inte det härligt. Ärligt mitt hår mår mycket bättre nu och jag har inte tagit till några mirakelknep utan borstat det ca 100 ggr om dagen, inte plattat, haft hårinpackning, maserat hårbotten massa, sköljt ur håret med kallvatten i slutet när man fått bort allt och ja toppa någon millimeter. så ja snart har jag lika långt och fint hår som tayler i newport harbor.


samma dröm?

haha jaa jag måste bara berätta en sak som hände för några dagar sedan. jag skulle berätta för mamma att jag drömde om en person jag inte kan nämna här då mamma baah "ååh jag drömde också om honom" man baah what? och det va samma dag och typ samtidigt också. Dock inte samma dröm men lite liknande. Asså fatta läskigt. och jag har inte pratat med honom på år och dar och jag och mamma hade inte pratat om honom heller eller något. så ja lite läskigt me nu måste jag sprigna på toa typ hahaha puss på er men innan så kan ni få en gammal bild


MSN

Som ni vet så är ju jag på värdens flum flum humör så tänkte uppdatera lite om vilka som får stå ut med mig hahah mest får nog joanthan eller så är det tvärt om att jag få stå ut med honom hahahaha men ärligt han har humor han är typ roligast i hela värden hahah och sen har vi väl lilla flörtiga johan, haha fråga inte! och så såklart Linda. vem annars?? och så pratar jag med Ellie och berättar lite smaskiga detaljer om hennes nya kille ooh grattis gumman<3333333 


gammal bild

Dagens önske outfit


The Hills

Som ni alla vet ÄLSKAR jag The Hills och vet ni jag har funnit, kan man säga så? i alla fall ni fattar, eller? i alla fall min absoluta favorit the hills sida jag är inne där flera gånger om dagen och den fantastiska, oslagbara, oändliga, kan man säga så i sånna här sammanhang? hahahah sidan heter

http://thehills.webblogg.se/
  så gå och "checka" in den nu innan jag blir arg! hahahah skoja nej men checka in den nu annars blir jag arg hahahaha nej skoja hahah asså jag är värdens konstigaste flum humör så stackars krake som jag kommer prata med inatt hahahah oops





Tristan and Isolde

Aop så heter filmer jag kollar på just nu och jag kommer fortsätta kolla på den också. Det verkar fett intressant. Dock vet jag inte vilken kanal den går på min skulle tinga på 3an, 4an, eller 5an. den handlar om ja vet inte riktigt hahaha men jag skulle ändåså bara förstöra om jag förklara för när mamma förklara va jag osäker på om jag ville kolla eller inte men jag kolla och jag ska fortsätta med det. men jag antar att det börjar snart så ska väl knalla till tv och kolla ha det bra så länge

Trågid da trallala

haha aop kände för lite rim nu när dagen varit riktigt tråkig. Har bara legat i soffan och dött. Ärligt jag har dött idag inte för att min hals gör ont för det är nästna borta utan att mitt huvud inte leker samma lekar som jag! usch så ont det gör! aja jag får vara glad att det inte är migrän. Men ja vad har jag gjort idag som är så tråkigt mer än att ligga i soffan och kolla på harry potter (som jag skrev) jag har kollat på The hills så klart, made, the ex effect och next. Japp det är det ända jag gjort. och ätit vi åt nå skit god kött mamma grilla och potatis, sallad och vitlöksås. mums typ. hahah en gång när jag skulle stoppa in gaffen i munen då baah kände jag hur mina ögon åkte i kors haha fett läskigt. Men nu börjar någon film så ska väl gå och kolla vad det är om jag inte gillar den kommer jag tillbaka så kommentera sött nu puss på er<3

Harry potter

Hinner itne skriva så mycket men sitter och kollar på harry potter med syster och mamma (a)

Dagens låt

jonas brothers - sorry


dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Fredagens goda råd, som kan vara nyttigt för dig: Tala till andra, som du också själv gärna vill, att andra skall tala till dig.
Vågen 23. september - 22. oktober
I dag går du en spännande dag till mötes, som dock kanske är lugn fram till eftermiddagens slut. Kvällen kan överraska.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Kanske tycker du, familjen tar upp lite för mycket av helgen. Leta ändå fram det bästa leendet; det skulle kunna bli riktigt kul!
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kommer känna dig lite oupplagd på morgonen och fram till förmiddagen, men efter middagen kommer du vara uppe i högsta växeln.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Använd dagen till att överväga, hur du får ut mest möjliga av de nästa par dagarna, så du är förberedd på den vecka, som kommer.
Skytten 22. november - 20. december
Äntligen helg! Och vilken en. Det är riktigt goda utsikter för, att du får en upplevelserik helg i spännande människors sällskap.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Även om du har många saker att tänka på, får du inte glömma att emellanåt stanna upp och ge dig själv tid till att slappna av.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan mottaga en inbjudning till helgen, som du inte omedelbart är intresserad i - men avskriv den inte för snabbt.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du skall kanske se upp med att inte bara tänka långsiktigt, så att du glömmer att tänka på det, som händer här och nu.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Helgen du går till mötes, kan med framgång planeras med improvisation. Planlägg inte för mycket, utan se, vad som sker!
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det är skillnad på att få inspiration av andras idéer och på att göra idéen till sin egen. Reglerna gäller också mellan kollegor.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan känna dig fastlåst i en bestämd situation, och du vet inte, vad du skall göra för att komma vidare. Handla inte överilat.

...

everybody look left,
everybody look rigth,
everywhere you look i'm
stanging in the spotligth



omfg

E13 GIANMARCO LORENZI

GE MIG!

(kommer ifrån http://www.petitpeton.com )

ASG

haha gud när vi satt i bilen på väg till donkan tidigare ikväll så lyssnade vi ju på radion och så kom det nå kändis nyheter och då berättar dom att Britney Spears ska spela in en ny film där hon ska spela en lesbisk strippa, som mördar par i öknen. hahah tro mig vi kunde inte hålla oss för skratt


Dagens önske outfit


333



ALLA ÄLSKAR 3

inaktiv

okej okej jag ber om förlåtelse igen att jag inte uppdaterat men ärligt det har inte varit något att skriva om. verkligen inte och Linda har varit här och sovit här i två nätter och gick hem idag och jag mår inte bra alls, har skit ont i halsen mår illa och huvudvärk. Dock börjar det bli bättre med huvudet men att jag mår illa och ont i halsen är lika blä som innan. Men ja vi alla bli ju sjuka nångång eller hur? Men vad har vi gjort då? ingenting bara kollat på film. Ärligt tror vi sett typ 7-8 filmer nu när hon varit här hahahah jo vi vet vi är töntar men vi orka inte hitta på något och vädret är ju lika piss som alltid. Jävla svarige! Är det någon mer än bara jag som vill rymma till LA? Aja men ska fixa lite saker på datorn och så och sen så skriver jag mer sen hare<3


Gammal bild på mig

M&M


ont i halsen

Hejhej bloggen vaknade för typ en halvtimme sen och nu sitter jag här och kollar på våda bäst år med mamma. Linda ligger fortfarande i sängen och smsar. I alla fall idag har jag ingen aning om vad vi ska göra det är inte så specielt fint väder och jag har skit ont i halsen. Började känna av det igår kväll när vi kolla på film men nu usch! dock har det blivigt lite lite bättre. men aja ska fortsätta kolla nu och kolla lite på datorn och så ha det bra (:

Linda här

Hallojs känns som det skulle sitta fint med lite uppdatering. I alla fall Linda är här och hon har varit här ett tag nu och hon ska sova här. Och så är det inget mer med det eller varför. B.F.F i vårt och tort hahah. I alla fall så va vi och köpte Elins nya mobil dock belv det inte den hon hade tänk sig för jag kom på att hon kan ha LG med 5 Mega Pixel eller vad det heter så den köpte hon i grå. Dock fans den inte inne nu men den skulle komma imorgon eller övermorgon så ska hon/mamma åka och hämta den. Kul Kul. Aja nu ska jag gå tillbaka till Linda och Elin som sitter och kollar på film och så ska vi skölja ur Lindas hår från hårinpackingen men ha dte så bra så länge (:


Dagens låt

miley cyrus - breakout


Hallojs

Hejhej egentligen har jag ingen aning om vad jag ska skriva om men det kändes som om det var dags för lite uppdatering. Men hum vad ska jag skriva? kanske vad jag håller på med men det går itne för jag gör verkligen inte ett piss. hah nej gud vilket sämst inlägg får ta hämta en skit bra låt till dagens låt (:

hejdå

ja då har vi nyss varit och sagt hejdå till Lena, Björn, Ida och lilla Pontus. Sorligt men vet ni vi kanske ska ner till dom i höst. Hoppas. Men ja annars så blir det väl nästa år runt midsommar i guess.

oj skrev dethär "inägget" för 100 år sedan aja har i alla fall sagt hejdå till dom får några timmr sen och nu sitter jag här och gör inget ska svara på lite kommentarer jag fått under dagarna som gått. så ha det bra så länge (:


Typiskt

ååh så himla typiskt. Skulle beställa min nya mobil idag men nej såklart va den slut i lagret. Liksom det händer alltid mig. Vad har jag gjort för att få en sån otur? Dock är det samma sak med min syster. Men hon ska köpa i affär. Det va samsung (staving?) eller sony ericssons (kommer inte ihåg vilken) nya touchmobil och jag LGs nice nice. men ja man får väl bara sitta här och dega tills den kommer in igen.


(min)

dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Låt bli med att ödsla pengar på något i dag, som du i morgon vet, att du inte skulle kunna förstå, vad du skall använda till.
Vågen 23. september - 22. oktober
Var inte rädd för att kasta dig ut i något, som du inte har prövat förut. Det, du inte kan, får du ju möjlighet att lära!
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det är viktigt att tänka på att utvidga sitt nätverk, men i din situation gäller det nog snarare att använda det, du redan har.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det ser ut, som du går en mer stabil ekonomisk period till mötes än den förra. Perioden kan både bjuda på stabilitet och bättring.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Dagen kan vara fylld med frestelser, som strålar och ser spännande ut. Det gör de kanske just nu, men hur blir det i morgon?
Skytten 22. november - 20. december
Det vore klokt av dig, om du ser till att inte sätta dig själv i situationer, där din kunskap inte är redo för att bli prövad.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Se till att ta extra bra hand om dig själv och din hälsa idag. På så sätt kan du klara dig undan sjukdom, innan den bryter ut.
Stenbocken 21. december - 19. januari
I dag kommer du kunna uppleva, att det dyker upp en möjlighet i en viss situation, där du annars räknade med, att loppet var kört.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är svårt att säga nej, när en god vän ber dig om en tjänst. "Det tar ju bara fem minuter". Du skall också tänka på dig själv.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Man blir aldrig för gammal för att leka barn en gång då och då. Man bör i varje fall inte bli det! Gör det i dag. Lek.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det är aldrig för sent att kasta sig över ett nytt intresse eller hobby. Du skulle säkert må bra av att utvidga din horisont.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
I dag kan du känna dig sårbar inför andras kommentarer. Det kan innebära, att ditt humör snabbt kan skifta från plus till minus.

ByeBye for now

áop hej då för nudå ska gå och va lite social och grilla lite marshmellos hahahah okej jag har ingen aning om hur det stvas hahaha, oops. Men i alla fall hoppas ni inte blir besvikna nu när jag ska gå och när jag varit inaktiv så pass länge men dom är här en gång per år och ja då vill jag spendera tid med dom och det bör nio ju fatta själva, jag kan ju inte spendera hela mitt liv åt bloggen för då blir det ju inte några intrsanta saker ni får läsa om, så lite glesare inlägg men det ska blir bättre jag lovar, igår hade jag bara 70 unika :O liksom för en månad sedan hade jag runt 7-8 hundra någon dag över 1000 också men så blir det när man inte satsar lika mycket. Men i alla fall så länge så kan ni får se en skit snygg video på mig och tess från stockholm hahah

Kissa på en geting

Okej nej så dramatist va det kanske inte riktigt men nästan. Skulle gå på toa och så ser jag värdens största geting där inne och  jag är LIVRÄDD för getingar och humor och bromsar så blev skit rädd och ropa på mamma (a) haha så hon fick tag på den och mosa den och kasta den i toan, fast med papper. och så tyckte mamma att jag skulle kissa när de låg där, liksom skojar du eller den kanske börjar leva och blir arg och sticker mig i rumpan hahah men det slutade med att jag spelade ner den och sen kissa vanligt men jag var fortfarande rädd att den skulle återupp stå och baah komma och sticka mig, hahah nej jag vet att jag inte är normal.


IVäg

Hinner inte skriva så mycket men vi ska i alla fall ut på lite utflykt nu så skriver mer när jag kommer hem, hej så länge (:

Dom är här nu :D

Några timmar senare än räknat är dom äntligen här nu yeey. Så nu har vi en liten 1½ åring som springer efter min stackars livrädda katt hahahah och jaa flera 100 miljoner människor här hahah, eller typ i alla fall men ska gå och va lite social nu så vi hörs senare puss på er<3


i malmö, det va typ gossip girl känsla där haha jag försökte få henne röra sig mer hahaha

Snygga skor


asså dom skorna är ju bara kärlek dom kommer ifrån net-a-porter.com 

Dagens önske outfit


söta

Ärligt dom är så sjukt söta tillsammans

Kärleken blomstrar mellan Gossip Girl-stjärnorna!

...

No one is looking but everybody's talking
Image and video hosting by TinyPic

Katte latte, hårrullar & städning

Japp det är det min dag har gått ut på idag. Vid typ 18-19 kommer dom ju och Ida ska sova inne på mitt rum så var tvungen att städa. Specielt ta bort och hänga upp alla kläderna som ligger överallt i mitt rum. Dock blir det ett problem när min gaderob är full men jag hittade på lite egna sätt att fixa det hahahah man kan knappt öppna dörrarna utan att skor och väskor ramlar ut heller. Och sen måste man trycka igen dörren för att kläderna är så många. Dock tycker jag inte jag har så specielt mycket kläder men ändåså får jag aldrig plats med dom hahah. Lite ligger fortfarande kvar i min soffa hahah, oops (a)


I wanna be a pop star

Hallojs va snygg inne på http://blondina.blogg.se som är en av mina favoritbloggar och kollade lite och så hittade jag denhär videon hahah omgash vad jag garva på mig ärligt hahah.


Dagens låt


Gäster

Hallojsan sitter här inne på mitt rum och typ städar lite, eller mycket. Idag kommer dom från malmö hit, kulkul. Dock är det ganska tråkigt att vädret verkligen suger. Både igår och idag har det rengat och åskat. Usch inge kul. Hoppas det blir bättre tills imorgon, månad eller tisdag då. För man kan ju inte göra så mycket när det är rengn. Men jaa sånt händer väl det ååh. aja men ska väl fortsätta nu och vänta på att mitt hår ska bli tort så jag kan rulla upp det. Men ni får ha det så bra så länge love ya<3

Dagenshoroskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
I dag kan du känna ett behova av att visa din kreativa sida. Så gör det! Kom på ett sätt, att göra det på.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du är en god och givmild person, som lägger många tankar och krafter på att göra andra glada. Det gör dig omtyckt.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan vara besviken på, att en nära vän/väninna eller kanske kollega har glömt något, som betyder mycket för dig.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Låt inte en enda olycklig anmärkning bli källan till ett problem mellan dig och någon annan. Låt det ligga, och gå vidare.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
I dag kan du ha svårt att hitta källan till din energi - men du kan säkert. Du skall bara hitta gnistan, som kan tända den.
Skytten 22. november - 20. december
Gör rent hus: Sätt igång. Få kastat ut och städat rent. Du kommer upptäcka, att de frigör en massa energi, också mentalt.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan kanske göra dig av med en viss slags avundsjuka gentemot en vän/väninna, som f.n. har turen på sin sida.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du och din partner kan behöva en dag tillsammans, där det bara är ni och inga andra närvarande. Gör något - tillsammans.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag är det dags att ta hand om familjen - ofta hamnar den i andra eller tredje hand, och det är ju inte helt rättvist.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan på senare tid upplevt ett känslomässigt skifte, och det förvirrar dig att upptäcka, att det kan ändra sig på det sättet.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan få en fråga i dag, som kräver, att du är ärlig - och kanske får erkänna något, som du annar sällan gör.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Om du skall ut och shoppa i dag, bör du överväga på förhand, vad du skall spendera - för du kan frestas av ett bra erbjudande.

Inge dagens horoskop idag

Nej eftersom det är så pass sent just nu känns det som om det skulle vara lite onödigt så det kommer imorgon ist. Men om det är någon/några som verkligen verkligen vill att jag ska lägga ut även fast det är så pass "sent" så kan jag väl göra det, men då får ni säga till för jag kan inte läsa era tankar.

Något specielt med mig?

Hejsan hoppas på er sorry att det är kväll och jag skriver mitt första inlägg idag men ja jag har faktist ett skäl men det orkar jag inte skriva ut här. Så i alla fall va nyss och handla med mamma och Elin trwevligt trevligt dock hatar jag att folk kollar usch! liksom jag ser väl ut som alla andra eller!? är det något specielt med mig? Något som får folk att kolla lite extra mycket. Jag skulle väll fatta om jag va super kändis men det är jag inte. För det är mest amrekanare som känner till min youtube sak och min blogg kan jag ju inte precis kalla känd(?) aja usch på det!


RSS 2.0