DumpaMig -

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Det finns många sätt att hitta fram till den bästa lösningen. I dag finns det dock bara en metod, som är bäst: Ditt sunda förnuft.
Vågen 23. september - 22. oktober
Om du är i ett parförhållande, vore det en god investering att göra lite extra för din partner i dag. Det kommer att löna sig!
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Din analytiska förmåga kommer att vara extra bra i dag, och det kan visa sig bli en stor styrka i förhållande till ditt arbete.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
I dag kan det finnas goda möjligheter för att göra en extra insats - och bli extra värdesatt - på ditt jobb. Så varför inte pröva?
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du är inte bara bra på att samarbeta. Du har också förmågan till att få andra till att samarbeta bättre. Det är en fördel i dag!
Skytten 22. november - 20. december
Se upp med att inte lägga för mycket tid på saker, som inte är viktiga - men som bara ser viktiga ut. Prioritera din tid.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag kan du få ett förslag presenterat för dig, som du först inte kan se något intressant i, men pröva att överväga det närmare.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det är grundlöst, att ditt självförtroende inte skulle vara i topp. Du är värdesatt och aktad i din omgivning. Glöm jantelagen.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Pröva att tänka med hjälp av mera kreativa lösningsmodeller, än du brukar. Ibland är en ny vinkel precis det, som hjälper.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du har nog massa ideer och är ivrig att pröva dem i verkliga livet. Ödsla inte en god idé på en dag, då den inte kan genomföras.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Låt dig inte slås ut av en oturlig upplevelse. Kom ihåg, att man blir en bättre vinnare av att också få erfara att förlora.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Var inte rädd för att ta emot råd från andra. Det är inget svaghetstecken, men en styrka, att du är öppen för kritik.

Kommentarer
Postat av: Elin

Får se om det stämmer idag då =)

2008-07-07 @ 10:18:56
URL: http://ellee.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Busring.se Bokasmart.se Alltomlinser.se Affiliator.com
RSS 2.0