DumpaMig -

Vaken haha

Hejsan allihopa vakande nyss. Eller aah precs efter 13. Skönt att få sova ut. I alla fall idag ska jag och mamma åka och kolla på mobil, kul va. Se vilken det blir och om det ens blir något. Jag vill inte ha en mobil om jag inte riktigt är kär i den för annars kommer jag ändåså inte använda den så ja det är viktigt tycker jag. Men jaa jag har inte så mycket mer att säga än att jag ska fixa mig nu och så, hare bra <3


Kommentarer
Postat av: RockTompa

Har det alltid bra :P



:P vakna nyss kl är typ 14:30 elr nåt ^^

2008-07-18 @ 14:33:04
URL: http://rocktompa.blogg.se/
Postat av: Anna

Få biobiljetter och presentkort (du väljer själv i vilken affär) helt gratis!! Läs mer här -> http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=8178 , du får även 75p att starta med ifall du anmäler dig via länken. Det är väldigt lätt att samla ihop poängen, det räcker med att besöka hemsidor,bli medlem och delta i tävlingar + tipsa andra. Man samlar ihop poängen väldigt snabbt så det tar inte lång tid alls innan man kan beställa hem sina saker :) all info hittar du som sagt här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=8178 , värt att ta en titt iallafall :)!



Jag har fått ett presentkort på 300kr på H&M och ett på 500kr på Kicks + 2 biobiljetter :) jag fick välja själv vart jag ville ha presentkorten, finns en massa affärer man kan välja på. Man beställer sitt presentkort från http://www.presenttorget.se/ (med sina insamlade poäng, så man får alltså det helt gratis, jag har inte betalat ett enda öre)

2008-07-18 @ 18:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Busring.se Bokasmart.se Alltomlinser.se Affiliator.com
RSS 2.0