DumpaMig -

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Ditt huvud behöver få semester, men du måste vänta lite ännu. Njut det dock ändå. Det är trots allt något att se fram till efter dagens arbete!
Vågen 23. september - 22. oktober
Dagen kan ta en oväntad sväng. Även om allt ser fint och schemalagt ut, kan du bli överraskad. Det blir knappast tråkigt!
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Se, om det finns en möjlighet att komma ut och få lite luft under dagen. Du har behov av så mycket ljus och energi som möjligt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Ditt goda humör är din största styrka i dag - så använd det som ditt bästa vapen i kampen mot sura kolleger och orimliga chefer.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
I dag är en god dag att vara med familjen - hemma eller ute. Under alla omständigheter är det en god idé att stänga av mobilen!
Skytten 22. november - 20. december
Du kan bli ställd inför ett ett bra erbjudande, som låter för bra för att vara sant. Sörj för att undersöka, om det också är det!
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Välkommen till en god dag! Även om dagen kanske inte bjuder på stora planer i din kalender, kan dagen ge positiva överraskningar.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Hur vore det att sköta dåligt skötta kontakter? Ring vännen, du har försummat, eller besök mostern, du inte har sett på länge.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag är en bra dag att satsa. Så gör det, du annars bara tänker på, om det så angår ditt jobb eller din (potentiella?) käraste.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Även om du kan ha inlett dagen med att vakna på fel sida av sängen, ser det snabbt ut som om, du kommer att få hunnit med mycket.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Tag dig tid till att njuta dagen i dag. Om du inte är ledig, kan du kanske sluta lite tidigare. Tillåt att skämma bort dig lite.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan bli ställd inför en uppgift, som du inte prövat förut. Överväg, om du inte kan få hjälp av en person, som står dig nära.

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej, hur står det till idag? :)

2008-06-30 @ 12:33:23
URL: http://mariapettersson.blogg.se/
Postat av: matilda

dagens horoskop stämmer ju in bra på mig!! Hittar du på horoskopen själv eller hämtar du dem någonstans?

2008-06-30 @ 12:40:54
URL: http://www.dresslikeme.seblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Busring.se Bokasmart.se Alltomlinser.se Affiliator.com
RSS 2.0