DumpaMig -

horoskpå

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Kanske har du mest lust att påbörja ett nytt projekt, men vore det inte bättre, om du först gjorde färdigt, vad du höll på med?
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kommer att spendera dagen med din familj. Det är viktigt, att du bjuder fullt ut på dig själv, när ni äntligen är tillsammans.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Ditt huvud kan vara proppat med alla möjliga tankar. Du skulle må bra av att gå en lång promenad eller springa en runda.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
En gammal vän eller bekant kan ta kontakt igen, och även om det är oväntat, är du positivt inställd på att mötas på nytt.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du får inte ut något av att spela sur och försöka tvinga någon annan att göra, vad du önskar. Lägg divalaterna åt sidan.
Skytten 22. november - 20. december
Hur vore det med en låååång skogspromenad? Eller något liknande? Något, du samliknar med en lyx, som du sällan hinner.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan ha svårt att överblicka alla dina uppgifter. För att få en bättre överblick bör du varje vecka planera, det du skall hinna.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan med fördel lägga dagen på att få en bättre överblick över din ekonomi, där några förutsättningar kan ha ändrat sig.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du är inte ensam om att tycka, att det ibland kan vara svårt att få en spännande karriär och ett idylliskt familjeliv att gå ihop.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det är nödvändigt att vara ärlig emot sig själv, men det är inte entydigt med, att det är lätt. Tro inte på dina egna lögner.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan ha hunnit en massa den här helgen, men har kanske inte slappnat av nog. Dock känner du dig laddad inför nästa vecka.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du skulle må bra av att omge dig med glada och kreativa människor i dag, för de skulle bli en viktig inspirationskälla för dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Busring.se Bokasmart.se Alltomlinser.se Affiliator.com
RSS 2.0