DumpaMig -

horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du kan gå och vänta på svar om något, men oavsett hur mycket du tänker på det, kan du inte påskynda processen.
Vågen 23. september - 22. oktober
Du skulle ev. få glädje av att utvidga vänskapskretsen, så att den (i högre grad) består av folk, vars situation liknar din egen.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Ring en vän/väninna, som du inte har talat med på länge. Man måste ta sig samman, men du kommer vara glad för det efteråt.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det är fel att tro, att man skall göra sig förtjänt av att kunna hitta och mottaga kärlek - men man skall vilja och våga den!
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Om du känner, att du trampar vatten, kan du få glädje av att försöka tänka igenom dina mål och drömma helt förutsättningslöst.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan ha vaknat på fel sida av sängen och har därför möjligen inte så mycket konstruktivt att bidra med. Så var hellre tyst.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan uppleva en viss "mittiveckantrötthet" i dag och längta efter, att det skall bli helg. Gör något för att muntra upp dig!
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du har många bra kompetenser, som du kanske inte riktigt får använt i ditt nuvarande jobb. Vet din chef, att du har det så?
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är lätt att vara storsint, om det är andra som betalar notan. Du känner den där typen i förväg - och kan springa in i ännu en.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det ligger en viss sanning i, att man får den största glädjen av att ge. Pröva det själv. Gör något för någon, du tycker om.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det är 10.000 gånger lättare att se andras fel, än det är att erkänna sina egna! Var gärna kritisk - men också självkritisk.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
I varje idéprocess är det viktigt att ha plats för den punkt, där allt är tillåtet, och den enda begränsningen är din fantasi.

Kommentarer
Postat av: Clara

älskar horoskop;)

2008-05-21 @ 18:05:12
URL: http://strawberrytree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Busring.se Bokasmart.se Alltomlinser.se Affiliator.com
RSS 2.0