DumpaMig -

horoskop 10/10

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Någon gång under helgen kommer du kunna bli kontaktad av en bekant från förr. Ta enbart upp tråden, om du har lust till det.
Vågen 23. september - 22. oktober
Fyra ögon ser faktiskt bättre än två, och eftersom du själv bara har två, kan du behöva be andra om hjälp för att se något bättre.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Håll huvudet kallt - även om allt verkar vara på väg att koka över. Bevarar du överblicken, kommer du kunna styra situationen.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kommer vara ett bra stöd och en god lyssnare i dag. Det kan finnas personer i din omgivning, som har behov av dessa kvaliteter.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
I dag skall du inte vara för ödmjuk för att intaga din förtjänta plats som festens mittpunkt. Det blir också svårt att undgå.
Skytten 22. november - 20. december
Du har behov för att slappna av och att inte ha några planer. Således skall du se till att inte planera något för den här helgen!
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det är viktigt, att du inte ger upp, även om du tycker, att det är svårt att bevara optimismen. Vinden kommer att vända.
Stenbocken 21. december - 19. januari
I dag kan det dyka upp en möjlighet att stifta en ny bekantskap, som kan visa sig bli långvarig och få stor betydelse för dig.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Se till att avsätta lite tid i den här helgen, då du bara kan vara dig själv. Så kan du samla dina tankar och fatta ett beslut.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det är viktigt, att du inte snöar in på, att saker och ting enbart kan göras på ett sätt. Du riskerar att ta ett snedsteg.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Helgen kan bjuda på en familjesammankomst - men det är inte nödvändigtvis med din egen familj. Kom dit med öppet sinne.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det är nödvändigt, att du tar ditt eget ansvar för, att saker skall lyckas - tur är bra, men det krävs också vilja och handling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Busring.se Bokasmart.se Alltomlinser.se Affiliator.com
RSS 2.0