DumpaMig -

horoskop 2/10

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
I dag skulle du må bra av att se en situation från en annan vinkel. Försök att sätta dig i din partners/chefs/kollegas ställe.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det finns ingen anledning till att tacka nej av hövlighet, om en annan person räcker dig en hjälpande hand av ren vänlighet.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du har goda möjligheter för att kunna nå långt och genomföra dina mål, om du följer upp alla dina planer med konkret handling.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kommer att behöva koncentrera dig helt och hållet på en sak i dag, och därför blir du tvungen att sortera bort det överflödiga.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan ha ett viktigt beslut att fatta, som du har lust till att skjuta upp så länge som möjligt. Varför inte få det överstökat?
Skytten 22. november - 20. december
Något, som du har arbetat länge för, börjar nu kanske att ge avkastning. Det kommer att motivera dig till att arbeta vidare.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Var öppen för, att din dag kanske förlöper annorlunda, än vad du hade planlagt. Tillåt dig själva att mista kontrollen en smula.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan bli erbjuden en spännande möjlighet, som du är nervös för att utnyttja. Men kommer du inte ångra dig om du inte gör det?
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du går en härlig dag till mötes, som kommer att kunna bjuda på fina stunder tillsammans med människor, som du tycker om.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
En relation till en vän, väninna eller bekant kan ha börjat ändra på sig. Kanske innebär dagen i dag ännu en förändring.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Tänk på, att de saker, du gör i dag, också vid många tillfällen kommer att få betydelse för, vad du kommer att göra i morgon.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Dagens vinkel: Försök att se förändringar som en positiv möjlighet för att bryta med gamla - och i några fall: dåliga - vanor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Busring.se Bokasmart.se Alltomlinser.se Affiliator.com
RSS 2.0