DumpaMig -

horoskop 3/10

Läs ditt dagliga horoskop här!  
  
Väduren 20. mars - 19. april
I den här helgen kommer du kunna uppleva, att en planerad sammankomst blir helt annorlunda, än vad du hade förväntat dig.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det är en bra huvudregel, att man skall vara mot andra, som man önskar, att andra skall vara mot en själv. Tänk på det i dag.
 
  
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Var på det klara med, att andra människor kan ge dina uttalanden större värde och auktoritet, än vad du själv kanske tänker på.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
En person som står dig nära, som du varit åtskild från, ser ut att dyka upp, och ni kommer att få möjlighet att vara tillsammans.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det kan vara nödvändigt för dina närmaste att dra stora växlar på din toleransgräns. Låte dem göra det. Det är bara i dag.
Skytten 22. november - 20. december
Du behöver inte vara så tillbakahållande med att berätta, om dina känslor. Det är ofta en mycket bra strategi att vara ärlig.
 
 
 
  
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du skall vara på din vakt så att du inte börjar sätta upp hinder för dig själv. För är det inte mest du själv, som gör det?
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det kommer att dyka upp riktigt bra möjligheter för kompetensutveckling; inte nödvändigtvis med något, du övervägt förut.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Var öppen för förslag som kommer i från andra i dag. Det är faktiskt inte helt osannolikt, att de har några uppfriskande ideer.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det kan finnas en person i din familj, som kanske behöver din uppmärksamhet, men som kanske inte själv frågar efter den.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
I dag skall du tänka ektra på, vilken inverkan du har på andra i de lite svårare situationerna, t.ex. om du skall ge kritik.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Din otålighet kan vara en bra drift, när den fungerar som iver för att komma igång, men den kan också komma att gå över styr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Busring.se Bokasmart.se Alltomlinser.se Affiliator.com
RSS 2.0