DumpaMig -

horoskop 7/10

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du är generellt ekonomiskt medveten och har ett förnuftigt förbruk. Ibland kan du dock bli frestad. Det kan du bl.a. bli i dag.
Vågen 23. september - 22. oktober
Är du i ett parförhållande, kan du känna, att ni har gått lite i stå - kanske för att ni har för lite tid tillsammans bara för er.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du har ett öppet och omfamnande sinne. Din extroverta stil är en eftertraktad och omtyckt egenskap, du kan vara stolt över.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du blir tvungen att vara tydligare, när du vill förmedla dina önskemål till andra. Din omgivning kan ju inte läsa dina tankar.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det är inte förbjudet att låta sig hänföras av en gemensam entusiasm, men se till, att du inte bara följer med i en modefluga.
Skytten 22. november - 20. december
Dagen i dag är en joker, som rymmer en stor potential. Potentialen kan hittas och användas, eller kan den missas och gå förlorad.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
En oväntad ändring i planerna kan göra att du känner dig besviken. Låt dock inte kvällen förstöras av det - njut av det som är.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det är viktigt, att du är medveten om, vilken påverkan du kan ha på de människor, som står dig nära. Välj dina ord med omsorg.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Folk behöver inte nödvändigtvis vara äldre, klokare eller mer erfarna för att kunna komma med goda ideer. Lyssna och lär!
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du skall inte hasta igenom med en uppgift eller ett projekt, om du inte känner, att du kan leverera ett tillfredsställande arbete.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan känna, att din partner inte tillräckligt visar, att han eller hon värdestätter dig, men visar du det själv tydligt nog?
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Var vaksam på de små sakerna i dag, och tänk lite extra på de små signaler och de saker, som folk inte säger. Det säger ofta mer!

Kommentarer
Postat av: Therése

Kolla in på min blogg och skriv under på vattenfall! Se dessutom vad vi kan göra för miljön!

2008-10-07 @ 18:18:38
URL: http://bloond0.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Busring.se Bokasmart.se Alltomlinser.se Affiliator.com
RSS 2.0