DumpaMig -

dagens horoskop 30/9

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Du tycker kanske, att du har för lite information för att bilda dig en uppfattning. Det finns dock massa kunskap runt omkring dig.
Vågen 23. september - 22. oktober
Har du sagt A, kan du också bli tvungen att säga B - även om du inte känner samma engagemang för saken längre.
 
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kommer att kunna uppleva, att andra är besvärligt nyfikna och vill blanda sig i något, som inte berör dem. Säg det till dem.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
I dag skall du handla. Du skall inte tänka, att det inte spelar någon roll, om du gör det i dag eller i morgon - för det gör det.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
I dag kommer du att kunna att tillbringa några goda timmar i sällskap med en vän eller väninna, som du inte träffat på länge.
Skytten 22. november - 20. december
Det kan vara svårt att komma märkbart vidare, förrän du har fått gjort upp med något, som ligger och pyr. Och du skall ju vidare.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Ta inte allt så allvarligt. Du kommer att uppleva, att mycket går smidigare, om du själv tar lite lättare på saker och ting.
Stenbocken 21. december - 19. januari
I dag bör du inte vidta några större ekonomiska åtgärder, utan att du först har rådfrågat dig med någon, som känner till området.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Undervärdera inte andras förmågor i dag. Du kommer säkert att uppleva, att de är i stånd till att göra en hel del mer, än du tror.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Om du behöver förnyelse, kanske du skulle kunna få utbyte av att utvidga din umgängeskrets - för att bryta dina invanda mönster.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan känna, att du inte har kontroll över din situation. Det blir inte bättre om du släpper tyglarna och frånsäger dig ansvaret.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Ibland är svaret på de svåraste frågorna inte de, som är de som är svårast att hitta. De kan ofta vara överraskande enkla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Busring.se Bokasmart.se Alltomlinser.se Affiliator.com
RSS 2.0